تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 134 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1333

نام تاپيک: فعال سازی و قانونی کردن ویندوزSeven 7 "کرک ها و توضیحات در پست اول"▒▒ تمامی مسائل در این تاپیک ▒▒

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان
    نمیدون جاش اینجاست یا نه، به هر حال، میخواستم بدونم windows 7 home premium دستکاری نشده توی بازار پیدا میشه؟ توی نت چطور؟ حجمش چقدره؟ میخوام با سریال اکتیوش کنم.
    مرسی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من تمام راه ها رو رفتم ولی قتی میخواد ولید بشه یه صفحه باز میشه و توش دانلود و کانتنیو هست من دانلود رو انجام میدم و نصب هم میکنم ولی روی دکمه کانتنیو که کلیلک میکنم اتقاقی نمی افته

حالا باید جیکار کنم؟؟؟؟؟؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

من ویندوز 7 64 بیتی دارم و میخوام اکتیوش کنم، ابتدا نرم افزار RemoveWAT رو نصب میکنم ولی وقتی که Windows Loader v1.9.3 رو نصب میکنم ، ویندوزم رو غیر اورجینال میشناسه و مجبورم دوباره از RemoveWAT استفاده کنم تا اون پیغام از بین بره.
    لطفا راهنمایی کنین.
    سلام فایلی که در این پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیوست کردم دانلود کن و توی مسیری که گفتم پیست کن بعد با استفاده از کرکی که در پست شمار1 پیوست کردم را دانلود که ابتدا دکمه آنیستال را بزن و یک بار ری استارت کن بعد دوباره کرک را اجرا کن بعد اینستال کن.
    من ویندوز 7 64 بیتی نسخه enterprise دارم.genuine شده هست حتی تو سایت مایکروسافت هم رفتم گفت قانونیه اگه میخوای برنامه های سکیوریتی هم بخر.ولی توی system نوشته 24days to activate.activate now?
    که رو activate now کلیک میکنم ارور میده.مشکل از کجاست؟
    کرک پست 1 را دانلود کن ابتدا گزینه آنیستال رل بزن 1 بار ری استارت کن بعد دوبباره کرک رو اجرا کن بعد اینستاش کن
    یه سئوال:
    من برای اکتیو کردن ویندوز اینقدر از این کرکها استفاده کردم و آن اینستال کردم که نمیدونم آخرینش کدوم بوده تا اون رو هم آن اینستال کنم و این کرک شما رو امتحان کنم.
    حالا باید چیکار کنم حتمأ باید آخرین کرک رو آناینستال کرد؟
    ممنون
    کرک پست 1 رو دانلود کن گزینه آنیستال داره

4. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام
    من تمام راه ها رو رفتم ولی قتی میخواد ولید بشه یه صفحه باز میشه و توش دانلود و کانتنیو هست من دانلود رو انجام میدم و نصب هم میکنم ولی روی دکمه کانتنیو که کلیلک میکنم اتقاقی نمی افته

حالا باید جیکار کنم؟؟؟؟؟؟
    سلام

از کرک پست شماره 1 استفاده کردین؟

داره خودمونی میشه Golestan64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام
    من از ویندوز ایکس پی استفاده میکنم و حالا میخوام ویندوز 7 نصب کنم میخواستم بدونم ویندوز 7 چجوریه و آیا میتونم مثل ایکس پی راحت کار کنم و برنامه های مختلف رو نصب کنم و راحت برم اینترنت و . . .
    این قضیه اکتیو و غیر اکتیو بودن ویندوز چیه تو این چند صفحه حرفش بود ؟ مگه مثل ویندوز ایکس پی با نوشتن یه سریال نامبر نصب نمیشه ؟
    حداقل سیستم مورد نیاز برای نصب ویندوز 7 چی هست ؟
    یه ذره هم در مورد ویندوز 7 توضیح بدین ممنون میشم

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان
    نمیدون جاش اینجاست یا نه، به هر حال، میخواستم بدونم windows 7 home premium دستکاری نشده توی بازار پیدا میشه؟ توی نت چطور؟ حجمش چقدره؟ میخوام با سریال اکتیوش کنم.
    مرسی.
    مرسی از لطف دوستان

8. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Golestan64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گنبد کاووس

14

سلام
    من از ویندوز ایکس پی استفاده میکنم و حالا میخوام ویندوز 7 نصب کنم میخواستم بدونم ویندوز 7 چجوریه و آیا میتونم مثل ایکس پی راحت کار کنم و برنامه های مختلف رو نصب کنم و راحت برم اینترنت و . . .
    این قضیه اکتیو و غیر اکتیو بودن ویندوز چیه تو این چند صفحه حرفش بود ؟ مگه مثل ویندوز ایکس پی با نوشتن یه سریال نامبر نصب نمیشه ؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    به نظر من از لحاظ نصب نرم افزار ها مشکلی نخواهید داشت و فقط اگر سخت افزاری دارین که خیلی قدیمی هست شاید درایور مربوطه اش رو سخت گیر بیارین.
    همونطور که در پستهای قبلی میبینین با آپدیت کردن ویندوز (اونهم یک فایل خاص) ممکن است ویندوزتون غیر اورجینال شناخته بشه در غیر اینصورت مشکلی ندارین.
    پیشنهاد میکنم اگه رمتون کمتر از 1 گیگ هست از سون استفاده نکنین.

11. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    مرسی.
    سلام .

بله دوست عزیز توی نت هستش . حجمش 3 گیگ هستش . من واسه لپ تاپم دانلودش کردم و با سریال اصلی خودش اکتیوش کردم .

مخلصیم.

13. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام پایین دسکتاپ این پیغامو نشون میده:
    this copy of windows is not genuiue

آیا باید اکتیو بشه چجوری باید اینکا رو بکنم 32 بیت هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •