سلام دوستان
نمیدون جاش اینجاست یا نه، به هر حال، میخواستم بدونم windows 7 home premium دستکاری نشده توی بازار پیدا میشه؟ توی نت چطور؟ حجمش چقدره؟ میخوام با سریال اکتیوش کنم.
مرسی.
سلام دوستان
نمیدون جاش اینجاست یا نه، به هر حال، میخواستم بدونم windows 7 home premium دستکاری نشده توی بازار پیدا میشه؟ توی نت چطور؟ حجمش چقدره؟ میخوام با سریال اکتیوش کنم.
مرسی.
سلام
من تمام راه ها رو رفتم ولی قتی میخواد ولید بشه یه صفحه باز میشه و توش دانلود و کانتنیو هست من دانلود رو انجام میدم و نصب هم میکنم ولی روی دکمه کانتنیو که کلیلک میکنم اتقاقی نمی افته
حالا باید جیکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام فایلی که در این پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیوست کردم دانلود کن و توی مسیری که گفتم پیست کن بعد با استفاده از کرکی که در پست شمار1 پیوست کردم را دانلود که ابتدا دکمه آنیستال را بزن و یک بار ری استارت کن بعد دوباره کرک را اجرا کن بعد اینستال کن.
کرک پست 1 را دانلود کن ابتدا گزینه آنیستال رل بزن 1 بار ری استارت کن بعد دوبباره کرک رو اجرا کن بعد اینستاش کن
کرک پست 1 رو دانلود کن گزینه آنیستال داره
سلام
از کرک پست شماره 1 استفاده کردین؟
سلام
من از ویندوز ایکس پی استفاده میکنم و حالا میخوام ویندوز 7 نصب کنم میخواستم بدونم ویندوز 7 چجوریه و آیا میتونم مثل ایکس پی راحت کار کنم و برنامه های مختلف رو نصب کنم و راحت برم اینترنت و . . .
این قضیه اکتیو و غیر اکتیو بودن ویندوز چیه تو این چند صفحه حرفش بود ؟ مگه مثل ویندوز ایکس پی با نوشتن یه سریال نامبر نصب نمیشه ؟
حداقل سیستم مورد نیاز برای نصب ویندوز 7 چی هست ؟
یه ذره هم در مورد ویندوز 7 توضیح بدین ممنون میشم
مرسی از لطف دوستان![]()
به نظر من از لحاظ نصب نرم افزار ها مشکلی نخواهید داشت و فقط اگر سخت افزاری دارین که خیلی قدیمی هست شاید درایور مربوطه اش رو سخت گیر بیارین.
همونطور که در پستهای قبلی میبینین با آپدیت کردن ویندوز (اونهم یک فایل خاص) ممکن است ویندوزتون غیر اورجینال شناخته بشه در غیر اینصورت مشکلی ندارین.
پیشنهاد میکنم اگه رمتون کمتر از 1 گیگ هست از سون استفاده نکنین.
سلام .
بله دوست عزیز توی نت هستش . حجمش 3 گیگ هستش . من واسه لپ تاپم دانلودش کردم و با سریال اصلی خودش اکتیوش کردم .
مخلصیم.
با سلام پایین دسکتاپ این پیغامو نشون میده:
this copy of windows is not genuiue
آیا باید اکتیو بشه چجوری باید اینکا رو بکنم 32 بیت هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)