بله ... تایید میشه ... از نظر من شما MSI رو بگیری بهتر هست ... هم خوش قیمت وهست و هم دو تا pci express داره که فکر نکنم حرفی برای گفتن باقی بزاره دوست من ...پس اینا شد؟
Biostar 890fxe 160
MSI - 770-G45=120
Asrock M4A78T-E=170
870 extreme 3
بله ... تایید میشه ... از نظر من شما MSI رو بگیری بهتر هست ... هم خوش قیمت وهست و هم دو تا pci express داره که فکر نکنم حرفی برای گفتن باقی بزاره دوست من ...پس اینا شد؟
Biostar 890fxe 160
MSI - 770-G45=120
Asrock M4A78T-E=170
870 extreme 3
ممنون رفقا.
با سلام به اساتید گرامی یه سیستم میخواستم برای کارهای گرافیکی1.فقط کیس2.بودجه 400 تا 450 هزار تومان3.ترجیحآ سی پی یو 45 نانومتری اینتل باشه4.گرافیک آنبرد نباشه پیشاپیش از راهنماییتون کمال تشکر رو دارم ( خیلی معذرت میخوام یه مقدار کاره اساتید رو سخت کردم)![]()
تاپیک بزنید.
سلام و خسته نباشید
من این سیستم را برای کیم و کارهای معمولی انتخاب نمودم لطفا در مورد سیستم نظر دهید و راهنمایی فرمایید که بین مادر برد و سی پی یو کدام را انتخاب نمایم
با تشکر فراوان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا AM3 - Athlon II X4 640 - 3.0GHzPioneer DVR-S18L series 22X22 DVD/CD Writer Serial ATA - Black + LabelFlashPower green 430
رفقا، پاور گرین 585b رو در بازار پیدا نکردم.
به جاش 530ab بگیرم به قیمت 66، b بهتر از ab است؟
با تشکر.
مشکلی نداره ... ولی اگه می تونید بیشتر خرج کنید این رو بگیریید :به جاش 530ab بگیرم به قیمت 66، b بهتر از ab است؟
Antec ea650=80
با سلام به همگی دوستان از این که می بینم CPU های AMD به خاطر ارزون بودنشون انقدر در این تاپیک ها مطرح می شه واقعا متاسف می شم چنانچه اهل فن باشید و یک نگاهی گذرا به سایت های اینترنتی در خصوص این گونه CPU بیاندازید متوجه خواهید شد که بالاترین میزان فروش این CPU ها در کشورهای جهان سوم است و لازم است باستحضار برسانم که طی آمار سایت HardwareTech آمریکا اکثر CPU های AMD بعد از مدت زمان ایده آل کارآمدی شان بلافاصله بدلایل مختلفی کارایی 100 درصدی خود را از دست می دهند و کاربر را با مشکلات فراوانی در گیر می کنند کاربران قدیمی تر فکر کنند یادشان باشد که یک مدتی CPU های AMD زود داغ می کرد و می سوخت . از طرفی تکنولوژی ضعیف آن را ببینید در حالی که Intel نسل جدید با انواع و اقسام سوکت های مختلف و با قابلیبت های بالا را تولید می کند هنوز AMD به صورت سوکت 370 قذیمی Intel می ماند و تازه اکثر CPU های AMD نسل جدیدش برای کارهای گرافیکی و بازی و ... فقط احتیاج به سیستم های 64 بیتی دارند ولی خواستم بگم قوی تر از CPU های INTEL هیج برند دیگه ای نمی تواند تولید کند نسلهای Xeon و Cor i7 و ....
این در خصوص CPU در خصوص Mainboard هم تنها دو برند با کیفیت عالی در بازار موجود است ASUS , GiGA بقیه دارای کیفیت معمولی و در اکثر موارد به یکسال نکشیده از یه جاییشون میره یا کارت صداش می سوزه یا DIMM رم مشکل پیدا می کنه یا خازناش Leak می کنه و در نهایت اگر خیلی خوب هم کار کند بعد یک مدت سیستم کند می شه و کارآیی روز اول را ندارد
با تمام این تفاسیر هر کی بغیر از برنده های زیر در ایران اقدام به خرید سیستم کنه هزینه خودش را به چالش می کشه :
MainBoard : ASUS OR GIGA
CPU : INTEL
Power : Green
VGA :XFX
Modem : Creative Caller Id Support
RAM : QVL Mainboard
تمامی بحث های مطرح شده از طرف بنده جنبه اطلاع رسانی داشته و هر کسی نظرش برای خودش محترم است
شما لطفا برای اون قسمت بولد شده مدرک بیارید ممنون میشم ...با سلام به همگی دوستان از این که می بینم CPU های AMD به خاطر ارزون بودنشون انقدر در این تاپیک ها مطرح می شه واقعا متاسف می شم چنانچه اهل فن باشید و یک نگاهی گذرا به سایت های اینترنتی در خصوص این گونه CPU بیاندازید متوجه خواهید شد که بالاترین میزان فروش این CPU ها در کشورهای جهان سوم است و لازم است باستحضار برسانم که طی آمار سایت HardwareTech آمریکا اکثر CPU های AMD بعد از مدت زمان ایده آل کارآمدی شان بلافاصله بدلایل مختلفی کارایی 100 درصدی خود را از دست می دهند و کاربر را با مشکلات فراوانی در گیر می کنند کاربران قدیمی تر فکر کنند یادشان باشد که یک مدتی CPU های AMD زود داغ می کرد و می سوخت . از طرفی تکنولوژی ضعیف آن را ببینید در حالی که Intel نسل جدید با انواع و اقسام سوکت های مختلف و با قابلیبت های بالا را تولید می کند هنوز AMD به صورت سوکت 370 قذیمی Intel می ماند و تازه اکثر CPU های AMD نسل جدیدش برای کارهای گرافیکی و بازی و ... فقط احتیاج به سیستم های 64 بیتی دارند ولی خواستم بگم قوی تر از CPU های INTEL هیج برند دیگه ای نمی تواند تولید کند نسلهای Xeon و Cor i7 و ....
این در خصوص CPU در خصوص Mainboard هم تنها دو برند با کیفیت عالی در بازار موجود است ASUS , GiGA بقیه دارای کیفیت معمولی و در اکثر موارد به یکسال نکشیده از یه جاییشون میره یا کارت صداش می سوزه یا DIMM رم مشکل پیدا می کنه یا خازناش Leak می کنه و در نهایت اگر خیلی خوب هم کار کند بعد یک مدت سیستم کند می شه و کارآیی روز اول را ندارددرسته نظر هر کس محترمه ولی حرف های شما کاملا سلیقه ای و بدون منبع هست ...تمامی بحث های مطرح شده از طرف بنده جنبه اطلاع رسانی داشته و هر کسی نظرش برای خودش محترم است
اگر کمی بهتر متن را مطالعه می کردید منبع هم ذکر شده بود مباحثی که مطرح کردم به عنوان فردی که سالها در گارانتی خدمات سیستم های کامپیوتری فعالیت کردم خواستم در ضمن مادربرد ASUS دو سال متوالی برند 1 جهان شناخته شده است به سایت آن حتما سر بزنید و در خصوص کارت گرافیک XFX هم لازم به ذکر است که اولبن Chip زنی Nvdia برای XFX می باشد به سایت Nvidia مراجعه نماید در اختیار دوستان بگذارم حال میل باطنی هر فردی ممکن است چیز دیگری باشد قرار نیست که ما چیزی را تحمیل کنیم اگر آقای X به خیار اعتقاد دارد قرار نیست که حتما آقای Y هم به آن معتقد باشد تو خواه از سخنم پند بگیر خواه ...
Last edited by hedi; 14-12-2010 at 20:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)