راستش فکر نمیکنم که ایفون قیمت الکی داشته باشه(خودت هم میدونی که من اصلا تو انجمن ایفون نمی پلکم و فقط تو اندو فعالم!!)
یا اینکه فقط باید براش اینترنت داشته باشی!!!
خیلی از برنامه هاش با اندو هماهنگه(یکیه) و اگه در برنامه های ایفون،به اینترنت نیاز باشه،تو اندو هم مشکل خواهی داشت پس سراغ هیچ کدومشون نرو....
ببین،من هم مثل تو خیلی روی گوشی هایمختلف تمرکز میکنم و دربارشون میخونم و بعدش انتخابم برا چند سال هست و عوضش نمیکنم حتی اگه رایگان باشه....
در مورد دوربین،بعد از نوکیا،من رای رو به ایکس 10 میدم... کافیه از یه نفر که گلکسی داره بخوای گوشیش رو بده بهت و ساعت 6 بعد از ظهر،یه عکس بگیری از بیرون!! میبینی که کیفیت عکسش همونیه که کیفیت عکس k800 من هست!!!
ولی یه مینی کامپیوتر همراه میخوای؟! گلکسی بهترین انتخابه....
از اونجایی که دوریبن داری،دوربین رو از لیست مشخصات دستگاه ها حذف کن!!
اگه خوشکلی گوشی واست مهمه و این که هر کی دیدش سریع 5 متر خاک بره تو دهنش(به دلیلچسبیدن فکش به زمین و خاکی بودن هوا در این روزا!!) ایکس ده خیلی سک سیه!! لامصب درست مثل این میمونه که جسیکا البا یا انجلینا جولی رو بذاری تو جیبت!(اگه سفیدش باشه معادل انجلینا جولیه!!)
اما اگه برات زیاد مهم نیست که با وجود دادن 600 هزار تومن بالای یه گوشی،حس داشتن یه گوشی 100 هزار تومنی رو داشته باشی،ولی بجاش ازش به جای لپ تاپ یا مینی لپ تاپ استفاده کنی، گلکسی بهترین انتخابه!!!
فکر نمیکنم اینجا کسی باشه که تو کیفیت ساخت شکی داشته باشه....شما میتونی با خیال راحت گلکسی رو از ارتفاعی نظیر 140 سانت بندازی پایین!!(کمرت از این ارتفاع بالاتره؟!! معمولا دست ها پایین تر هم هستن و گوشی از دست می افته نه از بالای سر!!
منظور بنده از حس گوشی 10 هزار تومنی،در حقیقت جنس ساخته...راستش من وقتی برای اولین بار گوشی رو تو دستم گرفتم،به این فک کردم که هرکی از اینا داشت بهش بگم ان ای سیه؟!!(احتمالا میدونی چه حسی داره که بخاطر لمسی بودن گوشیت،با یه گوشی 60 تومنی مقایسه بشه!!)
این کیفیت عکس و اینایی که میگن رو از لحاظ کارشناسی بیرون میاد....
به هر حال من توی مونیتور 21 اینچ واید کامپیوترم و تو گودزیلای خانگیمون!!! هیچ تفاوتی بین عکس های برداشته شده با k800 و دوریبن پسر خالم با دوربین 12 مگاپیکسلی نمیبینم!!! بخش رنگ ها و گرما و سرماشون رو با یه shift+ctrl+l و در بدترین حالت اماتوری با اوتو لول میشه درست کرد!!!
یادت باشه که قرار نیست این عکس ها رو برای پخش روی پرده های سینما اماده کنی!!!فوقش بخوای توی یه 52 اینچ نمایش بذاری که نهایتا یه کوچولو از نزدیک شطرنجی میشه خیلی کم!(ازمایش شده با 3 مگاپیکسلی کا 800 در تی وی 50)
صدای هندزفری رو شک نداشته باش که در وهله ی اول به هندزفری ربط داره!!!این گوشی ها همه و همه دارای کیفیت قابل قبول هستن!!!تفاوت ها برای خوره های موزیکه!!! برای من صدای پخش شده از هندزفری های کا800 با ان 95 دوستان فرق زیادی نداره.... مگر اینکه خوره باشی......
در حقیقت،برای انتخاب بهترین گوشی،اگه اپل رو حذف کنیم،رای با گلکیسه....
ولی برای من،در صورت حذف شدن اپل،به شخصه سونی رو ترجیه میدم.....
من نمیدونم استفاده ات از چیزای مختلف گوشی چقدره(من خونه تا دانشگاه رو که نیم ساعته رو با هندزفری میرم و میام) و بیشتر شکیرا،لایونل ریشی(ریچی!) و کلا این 6و8 و اینا روگوش میدم...(تک و توک حبیب و معین و بزرگان دیگه ی ایران هم هستن دیگه!!)
من زیاد عکاسی میکنم و توی سیستمم بیش از هر چیزی عکس پیدا میشه....
من کا810 رو با کا800 عوض کردم چون معتقد بودم کیفیت 800 بهتره... و کلا از دوریبنم خیلی استفاده میکنم...و امکاناتش برام خیلی مهمه....