ميدونم الان ممكنه بگيد كه اين قرار بود ديگه تو اين فروم نياد پس چرا هنوز نرفته برگشت؟!!
من گفتم كه ممكنه نتونم بيام و اگه بيام گذري باشه ولي خب هنوز كه نرفتم و اگه هم برم جاي دوري نميرم،در واقع همين جا پشت سيستمم نشستم و دارم كارهاي ديگه اي انجام ميدم ولي خب ممكنه از اين به بعد فرصت كمتري براي اينجا اومدن داشته باشم!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزيز همه ي شما،هم عزيزاني كه ميگن اين كار پول ميخواد،هم عزيزاني كه ميگن از كار بايد پول جور كني وووو....... به نحوي درست ميگيد، ولي يه جاهايي از پله اول سريعا ميپريد پله آخر و به خيلي چيزها توجه نمي كنيد!!!
مثلا ميگيد اين كار پول ميخواد و واقعا اين حرف درسته ولي فراهم كردن اين پول هم مهمه،،،دوستي ديگه ميگه نبايد واسه پول كار كني كه اين حرف هم واقعا درسته ولي در صورتي كه سرمايه زيادي داشته باشي و نيازي به پول نداشته باشي و فقط فكرت به كارت باشه كه البته فكر نميكنم كسي از ما چنين موقعيتي داشته باشه و هر كدوممون به نحوي هشتمون گرو نهمونه و ميخوايم كه كار كنيم و پول دربياريم اونم حلال و مقصودمون براي پول درآوردن از طريق همين كاره(انيميشن سازي)،
پس حالا كه ما اول از هر چيز (كه مهمترين گزينه هم اونه) به اين كار علاقه داريم و عشقمون اين كاره و بعد از اون كسب درآمده،بايد براي اينكار برنامه ريزي كنيم و درست پيش بريم و تاسيس يه شركت هم به اين سادگي ها نيست كه بتونيم سريع شركت بزنيم و انيميشن بسازيم وهمونطور كه دوستان گفتن اين كار اول از هر چيز سرمايه ميخواد ،جا ميخواد با موقعيت مناسب،
تجهيزات سخت افزاري ميخواد و...،،،ولي ما هم كه نميخوايم همين اول كار شركتي مثل Pixar or Walt Disney تاسيس كنيم،
پله پله بالا ميريم تا به بالا بالاها برسيم و به همين خاطر در حد توانمان ملزومات اين كار رو فراهم ميكنيم و...تا بعدا كه انشاءالله پيشرفت كرديم شركت رو ارتقاء و گسترش ميديم!!!
دوستان عزيز اگه انشاءالله قرارشد كه واقعا اين كار صورت بگيره و شما هم پايه بود واسه اين كار البته پايه اي محكم و استوار،
همون طور كه قبلا هم گفتم من فكراي خوبي دارم كه تا عملي شدن كمي فاصله دارن و اين فاصله ها كه برداشته شد حتما عمليشون ميكنم والبته بنده دوستاني هم دارم كه تجربياتي در اين مورد دارند وميتونن ما رو راهنمايي و كمك كنند!!!
دوستان عزيزشما اگه واقعا دوست داريد كه اينكار صورت بگيره، تمام تلاش خودتون رو در بالا بردن معلومات و اطلاعاتتون در اين زمينه و به قصد حرفه اي شدن ،بكنيد تا وقتي كه دور هم جمع شديم ، همه دست و بالمون پر باشه و كم نياريم!!!
(قصد بي احترامي ندارم)در آخر هم بگم كه از دوستاني كه همش منفي فكر مي كنند و موج منفي ميدن ميخوام كه با تفكر مثبت به اين تاپيك نگاه كنند،،،شايد اصلا اين تاپيك به جايي نرسه ولي مطمئن باشيد كه ميتونه جرقه اي باشه براي شروع يه حركت بزرگ و رسيدن به هرفي بزرگ!!!
از كليه دوستاني كه اين پست رو ميخونن و حرفهاي منو تحمل ميكنند،كمال تشكر و قدرداني را دارم،
به اميد فرداهاي روشن و دستيايب به اهداف بلندمون،انشاءالله!!!
.gif)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستي جاي آقا برهان توي اين بحثها خاليه؟!!
-------------------------------------------------------
موفق باشيد و سربلند%100%
.gif)