تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 10 اولاول ... 678910
نمايش نتايج 91 به 98 از 98

نام تاپيک: بازار کار نرم افزار 3d max

اگه نباشه جاش خالی می مونه PrimeP30Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ¤₪-™ Depth of CGVFX-₪¤

پيش فرض

*و اينو هم بگم كه من امكان داره يه مدت نتونم ديگه بيام به اينجا سر بزنم و يا گذري بيام و برم فقط و به همين خاطر از شما دوستان بزرگوار ميخوام كه اگه خبر خاصي شد از طريق ايميلم به من هم اطلاع بديد و منو در جريان بگذاريد!!!
    پيشاپيش از همه شما دوستان ممنون و سپاسگذارم و براي همتون آرزوي موفقيت ميكنم،

در پناه حق موفق باشيد و سر بلند انشاءالله%100%
    ميدونم الان ممكنه بگيد كه اين قرار بود ديگه تو اين فروم نياد پس چرا هنوز نرفته برگشت؟!!
    من گفتم كه ممكنه نتونم بيام و اگه بيام گذري باشه ولي خب هنوز كه نرفتم و اگه هم برم جاي دوري نميرم،در واقع همين جا پشت سيستمم نشستم و دارم كارهاي ديگه اي انجام ميدم ولي خب ممكنه از اين به بعد فرصت كمتري براي اينجا اومدن داشته باشم!!!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    بله میشه گروه را توی اینترنت جمع اوری کرد فقط فکر کنید اخر کار چه کسی باید این انمیشن را بفروشه
    و پولش را تقسیم کنه
    منظورم اعتماد بقیه گروه به اون عضو
    ----------------------------------------------
    کاری که نداره اول باید یک سایت بسازیم بعد توی اون سایت یک فروم آپ کنیم که برای همه قابل دست رسی نباشد
    و فقط اعضا بتوانند اون را ببینند
    بعد هم باید حرفه ای هایی که علاقه دارند را جمع کنیم
    بعد تصمیم بگیریم که چی بسازیم
    ---------------------------------------------------------------
    کاملا درسته
    اگه در کنار هم دیگر باشیم خیلی بهتره ((با توجه به دلایل بالا))
    ولی اول کار باید یک جوری پول در بیاریم که اولا یک جایی را بخریم به عنوان شرکت
    بعد هم کلی سیستم قوی نیاز داریم و کلی تجهیزات دیگر
    به نظر من یک جوری برای اولین کار باید به یک کسی اطمینان کرد تا پول در بیاریم
    کسی اگر فکر دیگری دارد که بهتره لطفا بگوید
    ----------------------------------------------------
    100% درسته
    ولی مهم اینه این چیز هایی که میسازیم ((انمیشن یا بازی)) به کجا بفروشیم
    که کاملا حق مان را بگیریم منظورم اسپانسر خوب جور کردنه
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    ما که واسه کسی نمی خواهیم کار کنیم که بخواد پول مون را بکشه بالا
    منظورم از اون شخص یکی از خودمون بود((شرمنده))
    البته باید کار را شروع کرد
    فکر کنم بچه های ایران به این حد و حدود رسیدند
    حتما موفق می شویم
    همینطور که الان خودم دارم توی یک گروه بازی سازی کار می کنم
    ((لطفا این قسمت را با یک آهنگ احساسی بخوانید))
    بچه ها از خواب بیدار شوید

من گفتم که، شما هنوز بجایی نرسیده تو فکر فروش انیمشن هستید. خوب باید خیلی جاها آدم ریسک و اعتماد کنه. اگه بخوایم با بدبینی از همدیگه کار کنیم اصلاً موفق نمیشیم. بنظر من اعتماد بزرگترین راز موفقیت یک گروه. اصلاً پول من واسه شما کی ساخته و کی گرفته!!
    گه از الان بخواین به فکر اینجاش باشین دیگه واویلا
    باید دل به دریا بزنی دیگه هر چی شد شد
    اصلا به فرض طرف پولتو بالا کشید...
    بازم یه تجربه ای کسب کردی..
    اگه بخوای واس پول کار کنی مطمئن باش به جایی نمی رسی...
    نباید واس پول کار کنی باید از کار پول جور کنی (چی گفتم؟؟؟)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان عزيز همه ي شما،هم عزيزاني كه ميگن اين كار پول ميخواد،هم عزيزاني كه ميگن از كار بايد پول جور كني وووو....... به نحوي درست ميگيد، ولي يه جاهايي از پله اول سريعا ميپريد پله آخر و به خيلي چيزها توجه نمي كنيد!!!
    مثلا ميگيد اين كار پول ميخواد و واقعا اين حرف درسته ولي فراهم كردن اين پول هم مهمه،،،دوستي ديگه ميگه نبايد واسه پول كار كني كه اين حرف هم واقعا درسته ولي در صورتي كه سرمايه زيادي داشته باشي و نيازي به پول نداشته باشي و فقط فكرت به كارت باشه كه البته فكر نميكنم كسي از ما چنين موقعيتي داشته باشه و هر كدوممون به نحوي هشتمون گرو نهمونه و ميخوايم كه كار كنيم و پول دربياريم اونم حلال و مقصودمون براي پول درآوردن از طريق همين كاره(انيميشن سازي)،
    پس حالا كه ما اول از هر چيز (كه مهمترين گزينه هم اونه) به اين كار علاقه داريم و عشقمون اين كاره و بعد از اون كسب درآمده،بايد براي اينكار برنامه ريزي كنيم و درست پيش بريم و تاسيس يه شركت هم به اين سادگي ها نيست كه بتونيم سريع شركت بزنيم و انيميشن بسازيم وهمونطور كه دوستان گفتن اين كار اول از هر چيز سرمايه ميخواد ،جا ميخواد با موقعيت مناسب،
    تجهيزات سخت افزاري ميخواد و...،،،ولي ما هم كه نميخوايم همين اول كار شركتي مثل Pixar or Walt Disney تاسيس كنيم،
    پله پله بالا ميريم تا به بالا بالاها برسيم و به همين خاطر در حد توانمان ملزومات اين كار رو فراهم ميكنيم و...تا بعدا كه انشاءالله پيشرفت كرديم شركت رو ارتقاء و گسترش ميديم!!!

دوستان عزيز اگه انشاءالله قرارشد كه واقعا اين كار صورت بگيره و شما هم پايه بود واسه اين كار البته پايه اي محكم و استوار،
    همون طور كه قبلا هم گفتم من فكراي خوبي دارم كه تا عملي شدن كمي فاصله دارن و اين فاصله ها كه برداشته شد حتما عمليشون ميكنم والبته بنده دوستاني هم دارم كه تجربياتي در اين مورد دارند وميتونن ما رو راهنمايي و كمك كنند!!!
    دوستان عزيزشما اگه واقعا دوست داريد كه اينكار صورت بگيره، تمام تلاش خودتون رو در بالا بردن معلومات و اطلاعاتتون در اين زمينه و به قصد حرفه اي شدن ،بكنيد تا وقتي كه دور هم جمع شديم ، همه دست و بالمون پر باشه و كم نياريم!!!
    (قصد بي احترامي ندارم)در آخر هم بگم كه از دوستاني كه همش منفي فكر مي كنند و موج منفي ميدن ميخوام كه با تفكر مثبت به اين تاپيك نگاه كنند،،،شايد اصلا اين تاپيك به جايي نرسه ولي مطمئن باشيد كه ميتونه جرقه اي باشه براي شروع يه حركت بزرگ و رسيدن به هرفي بزرگ!!!
    از كليه دوستاني كه اين پست رو ميخونن و حرفهاي منو تحمل ميكنند،كمال تشكر و قدرداني را دارم،
    به اميد فرداهاي روشن و دستيايب به اهداف بلندمون،انشاءالله!!!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    راستي جاي آقا برهان توي اين بحثها خاليه؟!!
    -------------------------------------------------------
    موفق باشيد و سربلند%100%

2. 4 کاربر از PrimeP30Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

ميدونم الان ممكنه بگيد كه اين قرار بود ديگه تو اين فروم نياد پس چرا هنوز نرفته برگشت؟!!
    من گفتم كه ممكنه نتونم بيام و اگه بيام گذري باشه ولي خب هنوز كه نرفتم و اگه هم برم جاي دوري نميرم،در واقع همين جا پشت سيستمم نشستم و دارم كارهاي ديگه اي انجام ميدم ولي خب ممكنه از اين به بعد فرصت كمتري براي اينجا اومدن داشته باشم!!!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان عزيز همه ي شما،هم عزيزاني كه ميگن اين كار پول ميخواد،هم عزيزاني كه ميگن از كار بايد پول جور كني وووو....... به نحوي درست ميگيد، ولي يه جاهايي از پله اول سريعا ميپريد پله آخر و به خيلي چيزها توجه نمي كنيد!!!
    مثلا ميگيد اين كار پول ميخواد و واقعا اين حرف درسته ولي فراهم كردن اين پول هم مهمه،،،دوستي ديگه ميگه نبايد واسه پول كار كني كه اين حرف هم واقعا درسته ولي در صورتي كه سرمايه زيادي داشته باشي و نيازي به پول نداشته باشي و فقط فكرت به كارت باشه كه البته فكر نميكنم كسي از ما چنين موقعيتي داشته باشه و هر كدوممون به نحوي هشتمون گرو نهمونه و ميخوايم كه كار كنيم و پول دربياريم اونم حلال و مقصودمون براي پول درآوردن از طريق همين كاره(انيميشن سازي)،
    پس حالا كه ما اول از هر چيز (كه مهمترين گزينه هم اونه) به اين كار علاقه داريم و عشقمون اين كاره و بعد از اون كسب درآمده،بايد براي اينكار برنامه ريزي كنيم و درست پيش بريم و تاسيس يه شركت هم به اين سادگي ها نيست كه بتونيم سريع شركت بزنيم و انيميشن بسازيم وهمونطور كه دوستان گفتن اين كار اول از هر چيز سرمايه ميخواد ،جا ميخواد با موقعيت مناسب،
    تجهيزات سخت افزاري ميخواد و...،،،ولي ما هم كه نميخوايم همين اول كار شركتي مثل Pixar or Walt Disney تاسيس كنيم،
    پله پله بالا ميريم تا به بالا بالاها برسيم و به همين خاطر در حد توانمان ملزومات اين كار رو فراهم ميكنيم و...تا بعدا كه انشاءالله پيشرفت كرديم شركت رو ارتقاء و گسترش ميديم!!!

دوستان عزيز اگه انشاءالله قرارشد كه واقعا اين كار صورت بگيره و شما هم پايه بود واسه اين كار البته پايه اي محكم و استوار،
    همون طور كه قبلا هم گفتم من فكراي خوبي دارم كه تا عملي شدن كمي فاصله دارن و اين فاصله ها كه برداشته شد حتما عمليشون ميكنم والبته بنده دوستاني هم دارم كه تجربياتي در اين مورد دارند وميتونن ما رو راهنمايي و كمك كنند!!!
    دوستان عزيزشما اگه واقعا دوست داريد كه اينكار صورت بگيره، تمام تلاش خودتون رو در بالا بردن معلومات و اطلاعاتتون در اين زمينه و به قصد حرفه اي شدن ،بكنيد تا وقتي كه دور هم جمع شديم ، همه دست و بالمون پر باشه و كم نياريم!!!
    (قصد بي احترامي ندارم)در آخر هم بگم كه از دوستاني كه همش منفي فكر مي كنند و موج منفي ميدن ميخوام كه با تفكر مثبت به اين تاپيك نگاه كنند،،،شايد اصلا اين تاپيك به جايي نرسه ولي مطمئن باشيد كه ميتونه جرقه اي باشه براي شروع يه حركت بزرگ و رسيدن به هرفي بزرگ!!!
    از كليه دوستاني كه اين پست رو ميخونن و حرفهاي منو تحمل ميكنند،كمال تشكر و قدرداني را دارم،
    به اميد فرداهاي روشن و دستيايب به اهداف بلندمون،انشاءالله!!!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    راستي جاي آقا برهان توي اين بحثها خاليه؟!!
    -------------------------------------------------------
    موفق باشيد و سربلند%100%
    من از اقای PrimeP30Master واقعا تشکر می کنم که اینقدر مثبت نگرند
    الان که فصل امتحاناست و من نمی خواهم از نظر درسی کسی دچار مشکل بشه
    فقط اینا بگم که این تاپیک را ایجاد نکردم که بخوام پست الکی بدم و ستاره بگیرم
    فقط و فقط قصدم اینکه بچه های حرفه ای را جمع کنم و کمکی کنم به کشورم
    چون متاسفانه ایران در بحث جلوه های ویژه ، بازی و انمیشن ضعیفه در حالی که
    گرافیست های حرفه ای زیادی دارد
    بعد از امتحانات فعالیت را دوباره شروع می کنیم
    ((موفقیت در چند قدمی است فقط باید بهش توجه کنیم))

4. 3 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PrimeP30Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ¤₪-™ Depth of CGVFX-₪¤

پيش فرض

من از اقای PrimeP30Master واقعا تشکر می کنم که اینقدر مثبت نگرند
    الان که فصل امتحاناست و من نمی خواهم از نظر درسی کسی دچار مشکل بشه
    فقط اینا بگم که این تاپیک را ایجاد نکردم که بخوام پست الکی بدم و ستاره بگیرم
    فقط و فقط قصدم اینکه بچه های حرفه ای را جمع کنم و کمکی کنم به کشورم
    چون متاسفانه ایران در بحث جلوه های ویژه ، بازی و انمیشن ضعیفه در حالی که
    گرافیست های حرفه ای زیادی دارد

بعد از امتحانات فعالیت را دوباره شروع می کنیم
    ((موفقیت در چند قدمی است فقط باید بهش توجه کنیم))
    اين نظر لطف شماست دوست عزيز،
    و منم از اينكه ميبينم من و شما با همديگه، هم عقيده ايم و اتفاق نظر داريم خوشحالم و اميدوارم كه همه ي بچه هاي 3D كار اينجا همين نظر و عقيده ها رو داشته باشند و ميدونم كه دارند!!!
    ---------------------------------------------------------------------------
    دوستان حالا كه شما اكثرا تو فصل امتحاناتتون هستيد و فرصت نداريد،پس بهتر كه فعلا به درساتون برسيد و جا نمونيد و انشاءالله بعد از امتحانات دوباره حتما پيگير اين تاپيك و اين موضوع باشيد!!!
    ----------------------------------------------------------------------------
    ما كه مشقامون رو نوشتيم و درسامون رو خونديم و امتحاناتمون رو داديم و پاس كرديم و مدركمون رو گرفتيم و توي قاب كرديم و تو طاقچه گذاشتيم و ور و ور نگاش كرديم و بعدش سربازي رو هم گذرونديم و يه كارهاي ديگه اي هم كرديم و حالا هم داريم 3D كار مي كنيم و...!!!
    دوستان شما هم سعي كنيد كه خودتون رو برسونيد،جا نمونيد ها؟؟؟!!!
    همتون موفق باشيد و سر بلند%100%

6. 2 کاربر از PrimeP30Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ┼ پایتخت ┼

پيش فرض

من هم هستم......

8. این کاربر از ++morteza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

ممنون
    به امید روزی که یک فیلمی مثل آواتار و حتی بهتر از اون بسازیم
    و یک بازی مثل کلاف دیوتی و حتی بهتر از اون بسازیم

زندگی در دنیای امروز ، زندگی در مدرسه
    اراده است و سعادت و شقاوت هر انسانی
    به اراده ی همان انسان رقم می خورد. اگر
    بخواهید عزیز و سر بلند باشید باید
    از سرمایه های عمر و استعدادهای
    جوانی استفاده کنید و با اراده و
    عزم راسخ به طرف علم و عمل و کسب دانش
    حرکت نمایید

10. 2 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان ما یه تیم برای فعالیت های 3دی داریم تشکیل میدیم...
    دوست من به اسم اشکان یه دوستی داره که مدیر شرکت MRT ئه که فک کنم همتون بشناسیدش و توی تمام ضمینه های طراحی وب و برنامه نویسی و گرافیک و... فعالیت داره و فقط یه تیم تری دی کم داره...
    اشکان خودش هم میخواس توی گروه باشه که به دلایلی نمی تونه توی گروه باشه...
    ایشون حالا قول فراهم کردن هر گونه امکاناتی که لازم باشه هم دادن...
    قراره هر وخ سفارش 3 بعدی واس شرکت اومد ایشون به ما بگن و مدت زمان مورد نیازو ما تخمین بزنیم و به مشتری بگنو ما انجام بدیم و در برابرش حقوقی هم دریافت کنیم...
    حالا میتونیم در کنار اون کارا زیر پوشش MRT فعالیت های متفرقه مث انیمیشن سازی و بازی سازی و... هم انجام بدیم...
    هر کس مایله که با ما همکاری داشته باشه به من پ.خ بزنه...
    ما خوشحال میشیم باهاشون همکاری کنیم
    ممنون

12. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

خوب دوستان با صحبت هایی که با آقای.:PAR3A:. کردیم قرار شد که تحت پوشش MRT کار را شروع می کنیم
    صد در صد که یک روزی خودمان مستقل کار می کنیم و شرکت مستقلی بر پا میکنیم ولی فعلا باید تحت پوشش
    این شرکت کار کنیم تا کمی پیشرفت کنیم
    برای عضویت توی گروه فعلی به آقای .:PAR3A:. پی ام بدهید
    هر تصمیمی که گرفته شود فعلا توسط همین تاپیک اعلام می گردد
    به امید موفقیت روز افزون گروه
    Last edited by alone_son; 03-01-2011 at 21:15.

14. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    من يك بار به صدا و سيما ي مركز .... زنگ زدم گفتن نمونه كار بيار
    البته من هنوز نرفتم ببينم بدرد ميخوره يا نه.

صفحه 10 از 10 اولاول ... 678910

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •