به بزرگی خودتون ببخشید که ربط نداشت ولی حتما باید می گفتم.چون خیلی طرفدار داره.
راستی منم با شما ادامه دادما.من هم کتاب ها را به پایان رساندم.
حالا داش محمد اون رفیقت نمی تونه بگه مردی؟؟؟!!!![]()
به بزرگی خودتون ببخشید که ربط نداشت ولی حتما باید می گفتم.چون خیلی طرفدار داره.
راستی منم با شما ادامه دادما.من هم کتاب ها را به پایان رساندم.
حالا داش محمد اون رفیقت نمی تونه بگه مردی؟؟؟!!!![]()
سلام.
اسمم کورش هو الان در حال جر خوردنم.(دوباره.آخه قشنگ تیکه می گین.)
راستش پست های منو جمع کنین از پست های شما تو کل این 10 صفحه کم تره.
باز به بزرگیه خودتون ببخشید.آخه دیر به دیر می یام.من کتاب هری پاتر و زندانی آزکابان رو تموم کردم و در چشمانم آبی از عشق حلقه زده.![]()
دوستان یه خورده صبرکنید یا اطلاع رسانی کنید مثلا توی گروه های هری پاتر !
الان امتحاناته اگه قراره ادامه پیدا کنه بزارین بعد از امتحانات من هم می ام
-^.
متوجه نمیشم.2.فردا صبح شما داری از کوچه رد می شی دستتو جلوی یه گدا دراز کن(1)و اون هم یه تراول بهت می ده(2).
حالا خودت با موضوع هری تطبیقش بده.گدا هری.دامبلدور،رون و ... شما.در ضمن هری بعد از سال دوم یا تو خود سال دوم هم از خزانهش برای خرید هدایا استفاده می کرد.کتاب 3(رون یه گوشه کنایه می زنه بهش در رابطه با این).کاب 4(بعد از این که این دوربین ها رو براتون خریدم فکر کنم می گه تا 10 سال هدیه ی کریسمس براتون نمی خرم.که رون هم یه مشت سکه ی بی ارزش به هری می ده و می گه بی حساب و باید بخری.)و ...
خب نه نخوندم. مگه چیه؟!3.دوستان توضیح دادن دامبلدور.شما واقعا کتاب 7 رو نخوندین؟نصف سوالای کل مجموعه ی هری پاتر تو کتاب 7 پاسخ داده می شه.
قبلا هم گفتم... چیزایی که افشاکننده کتبیست که در مطالعه جمعی خونده نشده در اسپویلر بگذارید! منم خودم این چیزی که نوشتید رو نخوندم تا لذت داستان از بین نره.4.تو فیلم 7؟من فیلمشو ندیدم ولی یه قسمت هست ...
[/QUOTE]
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
شما مثل اینکه اصلا پست اول که مهمترین پست تاپیک هست رو ندیدی!
الان هری پاتریستها در تعطیلات به سر می برن و شروع دوباره مطالعه از بعد از امتحاناته.
![]()
محتوای مخفی: پیش درآمد
(با اینکه 40 روز از اون بحث گذشته و تازه شما نقل قولش کردی)دوست عزیز! دامبلدور تو اون لحظه که بحث زخم خودش رو پیش کشید ، داشــت، با لحنی جـــدی، راجع به زخم هری حرف میزد و پاسخ یکی از جـــدی ترین پروفسور های هاگوارتز رو میداد! تو اون شرایط لازم نیست برای تاثیر گذاری حرفش یا چه میدونم تفهیم حرفش بیاد از کنایه و پوشیده حرف زدن استفاده کنه یا مثل شما برای مثال آوردن درباره یک داستان فانتزی، حکایت بیل گیتس و صد دلاری رو نقل کنه!
حالا اگه نظر شما غیر از اینه، با وجود اینکه من قبولش ندارم، ولی بهش احترام میزارم...
جان؟!![]()
![]()
.
.
یاعلی![]()
راستی کوروش جان بعد از مدتها اومدی و تاپیک رو از زیر خاک کشیدی بیرون! جای تقدیر داره! دمت گرم!
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
مفهوم نیست. با من بودی؟حالا داش محمد اون رفیقت نمی تونه بگه مردی؟؟؟!!!
مربوط به موضوع نیست اما چون مطلبی هم دارم تو همین پست می گم.
قبلنا گفته بودین که می گفتین ما تموم کردیم و دوستتون می گفت مردی؟؟؟
حالا من جوری گفتم که نمی تونه بگه مردی.
سلام آقا.اگه برید عد از اون کلمات رو بخونین متوجه می شین که مطالب مرطبت رو هم داراست از جمله:من به پایان رسوندم و ...![]()
خواهش می کنم اینقدر گیر ندین.داریم از موضوع اصلی خارج می شیم.اگه دلتون نمی خواد من اینجا پست بدم خب کاری نداره یکی دو مدیر هستند یا پست های منو یکی می کنند یا حذفشون می کنند.نمی دونم چرا همه مشکل دارن با من؟
یه چیزی!می گم این نوشته ها و این کارا ممکنه از مغز یک انسان بر بیاد؟رولینگ دیگه زیادی خوبه.داره منو به شک می اندازه.
مطابقت کامل نوشته ها و ...
نه. انسان توانایی های زیادی داره که هنوز خودش اونها رو نشناخته. انسان قادر به انجام کارهای بزرگیست...
Last edited by Nocturne; 03-01-2011 at 04:20.
من امتحانم 2 بهمن تموم میشه!
میگم از ابتدای بهمن استارت مطالعه رو بزنیم خوبه!؟
یاعلی
پ.ن: فقط چون من تو این دوباره خوندن هدفم اینه که تمامی نکاتی که با خوندن کتاب ها به ذهنم میرسه بگم، مقادیر نسبتا زیادی از دوستان عقبترم! اوایل فصول کتاب یک تشریف دارم!در کل هوای ما رو داشته باشید رفقا!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)