آره داداش حق با توئه. منم فکر کنم خودش باشه. یه چیزی بگم نمیخندی؟؟؟
مسئله اینجاست که بنا به دلایلی من روی لپ تاپم سرور 2008 R2 نصب کردم و این مشکل رو با ویندوز سرور دارم. جدای از این مسئله مشکل کارت صدا و گرافیک و وایرلس و ..... دارم![]()
آره داداش حق با توئه. منم فکر کنم خودش باشه. یه چیزی بگم نمیخندی؟؟؟
مسئله اینجاست که بنا به دلایلی من روی لپ تاپم سرور 2008 R2 نصب کردم و این مشکل رو با ویندوز سرور دارم. جدای از این مسئله مشکل کارت صدا و گرافیک و وایرلس و ..... دارم![]()
کار عجیبیهولی همچین خنده دار هم نیست...بالاخره یه نیازی بوده که این کارو کردی!!!
گشتم ولی چیزی پیدا نکردم...اگه هم باشه چون کمتر کسی این کار رو انجام میده تو نت دانلودش پیدا نمیشه...
بازم میگردم اگه چیزی پیدا کردم خبرت می کنم![]()
داشی من خیلی گشتم...درایور به خصوصی برای ویندوز سرور نیست...(البته شاید من پیدا نکردم!!)
اینجا رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که اینجا نوشته میشه با درایور های سون 64 بیتی نصب کرد...البته درایور ها رو گفته باید دانلود کنی از خود سایت اسوس:که باید ip تو عوض کنی چون فکر کنم به ایران گیر بده!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اینکه مستقل هر سخت افزاری رو از سایت خودش دان کنی...البته به ورژن ویندوز سرورت هم ربط داره...
من یه خورده هم جداگانه گشتم که به اینا رسیدم:(برای گرافیک)
البته لینک هایی که برای ویندوز سرور داده همشون خالی بودند...
من زیاد در مورد ویندوز سرور نمیدونم ...تا حالا هم باهاش کار نکردم...ولی چند وقت پیش که یکی از دوستام نیاز داشت باهاش تو لپ تاپش کار کنه ...اونو تو VMwareنصب کرده بود...حالا نمیدونم جوابگوی نیاز شما هست یا نه!!
امیدوارم مشکلتون حل بشه...
!i!i!i!i!i!سال نو(د) مبارک!i!i!i!i!i!
در مورد درایورهای 64 بیتی که توی خود سی دیه لپ تاپ هست. جواب نداد.
من بنا به دلایلی نخواستم توی VMware نصب کنم.
مرسی عزیز خیلی خیلی زحمت کشیدی بابت درایورها. راستش منم تقریبا سرچ کردم به همین نتایجی رسیدم که شما رسیدی.
فکر کنم باید قید درایور برای سرور رو بزنم
بازم مرسی
اختیار داری ...وظیفه است...والا تو اون لینکی که بهت داده بودم هم نوشته بود باید حتما دان کنی...میگم اگه خیلی برات مهمه دانلود کن یه بار هم اونجوری امتحان کن...موفق باشی...
بازم سر بزن!!!!
سلام samgun
برخی از سری های N دارای Blue ray و USB3 هستن. ولی این مدلی که شما معرّفی کردید (A42JA) فاقد USB3 هست. بهترین پیشنهاد از نظر شما با سی پی یوی CORE I7 و یا CORE I5 با 14 اینچ تصویر که دارای دو مشخّصه ی فوق (Blue ray و USB3) هم باشه برای استفاده ی عادّی از قبیل وب گردی چیه؟
با تشکّر
Last edited by hamed121hamed; 23-03-2011 at 14:47.
سلام دوست عزیزسلام samgun
برخی از سری های N دارای Blue ray و USB3 هستن. ولی این مدلی که شما معرّفی کردید (A42JA) فاقد USB3 هست. بهترین پیشنهاد از نظر شما با سی پی یوی CORE I7 و یا CORE I5 با 14 اینچ تصویر که دارای دو مشخّصه ی فوق (Blue ray و USB3) هم باشه برای استفاده ی عادّی از قبیل وب گردی چیه؟
با تشکّر
خوشحالم از اینکه اسمت حامده...ناراحتم از اینکه چرا حواستو جمع نمیکنی پسر خوب ...اینجا تاپیک n82jq هستش...اگه سوالی در مورد این لپ تاپ داری اینجا بپرس ... اگه مشاوره برای خرید می خوای تو رنج قیمتش برو اونجا بپرس...ما شا الله اینارو من دیگه نباید به تو بگم...تو که این قدر اوستایی که یه نوشته ی کوچولو رو تو یه تاپیک دیگه در مورد یه لپ تاپ دیگه پیدا می کنی
ولی کار خوبی کردی...شاید این سعید خان با سوال تو یه بار دیگه بیاد یه سر دیگه به ما بزنه...سوال های مارو که نیمه تموم گذاشت نذاشت از اطلاعات وسیعش استفاده کنیم
بهر حال سال نوت مبارک![]()
zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz zZz
سلام دوستان
شرمنده ، من لپ تاپم چدیدن Hibernate نمیشه ، چی کارش کنم؟
خییییلیییی لازم دارم ، چون Windowsم سنگینه و هر سری کللللی طول میده تا بالا بیاد...
دوستان سلام
هميشه اين طور نيستشاید باورت نشه , همیشه Over Clocker ها برای خرید یک محصول از آخرین سریه خط تولید استفاده میکنن نه اولین !!
این قضیه رو قل میدم Admin اینجا هم نمیدونه !!
دلیلش هم اینه که حدود 6% کارایی Over Clock یک CPU تو نسخه ی آخر بیشتر از اولین تولید هست.
يه روال عمومي وجود داره كه علي الخصوص كوكرهاي موبايل خيلي اين كار رو ميكنن
سري اول رو ميگيرن و اوركلاك و كوك ميكنن و تا يه حدي ميرسونن حتي بعضا هم كامل اين كار رو نمي كنن
بعد از مدتي دوباره يه كوك كاملتري انجام ميدن و ارائه ميدن كه نشون بدن حرفي واسه گفتن هست
اين قاعده بيشتر مواقعي نقض ميشه كه رقابت سنگين بشه
اولا با تون آپ سبك كن ويندوز روشرمنده ، من لپ تاپم چدیدن Hibernate نمیشه ، چی کارش کنم؟
خییییلیییی لازم دارم ، چون Windowsم سنگینه و هر سری کللللی طول میده تا بالا بیاد...
بعد بك آپ بگير
يه ريكاوري بكن
بك آپ رو برگردون
علي علي
سلام...
چقدر سرعت رشد این جا کمه!!!!!!خودمو برای خوندن حد اقل 10 صفحه آماده کرده بودم...بچه ها چیکار می کنید پس؟؟
اقا سیدی من تون اپ رو بی خیال شدم رفتم سراغ sustem optimizer خیلی سبکه...تاثیرشم بد نیست...
یه سوال دفرگ کردن درایو ها اصولا چی هست؟؟؟ چقدر می تونه تاثیر داشته باشه؟؟؟نرم افزار خود ویندوز کارش درسته؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)