در قسمت audio قسمت اپتیکال خروجي را passthrough بگذاريد تا بدون هيچ عملياتي دستگاه داده هاي صدا را به صورت خام به امپ شما بفرسته
سعي ميكنم در اولين فرصت اين آموزش رو قرار بدم
در قسمت audio قسمت اپتیکال خروجي را passthrough بگذاريد تا بدون هيچ عملياتي دستگاه داده هاي صدا را به صورت خام به امپ شما بفرسته
سعي ميكنم در اولين فرصت اين آموزش رو قرار بدم
Last edited by stb2xxx; 14-02-2011 at 09:36.
سلام بر همه مخصوصا آقا سياوش.
جماعت من يه سوال پرسيدم اما نيست شايدم حذف شده اما نمي دونم چرا!!!!
دوستان من يه Acryan 76120 دارم.
نوشته Wmv ساپورت ميکنه اما نميکنه.....
مي خوام بدونم مشکل من هست يا همه اين مشکل رو دارن
درود:
wmw ورژن هاي مختلفي داره و هيچ پلير نمي تونه تمام ورژن هارو پخش كنه
با تشکر
آخه من کلي Wmv دارم هيچ کدومو ساپورت نميکنه
وقتی که روس حالت passthrough میذارم هیچ صدایی از اسپیکرها بیرون نمیاد.
با سلام
تصور من بر این بود که خود دستگاه به تنهایی قابلیت wireless را دارد و این تبدیل wi-fi را بایستی به pc وصل کرد. ولی امروز متوجه شدم که این تبدیل بایستی به دستگاه وصل شود و برای pc هم یک تبدیل wireless دیگر استفاده شود. این دفعه درست متوجه شدم نه؟
حتما ورژن wmv اونها پايينه چون پليرها ورژن wmv 9 رو پخش ميكنن
دستگاه امپ شما چيه؟
درسته بايد هر دو دستگاه داراي wifi باشن
سلام
یه سینمای خانواده سونی مدل FLX5.0 دارم
سلام
دوستان اگه کسی میتونه کمکم کنه
من pc مو به دستگاه وصل کردم به صورت ad hoc و الان سیگنال هم داره. قدم بعدی چیه؟ چطوری میتونم فایل شیر کنم. ویندوز اجازه درست کردن homegroup نمیده!!
سلام
من بعد از كلي تحقيق دستگاه Play on Essential كه مدل پخش كننده مي باشد را خريدم و موارد زير را مشاهده كردم
براي شناختن هارد حتما بايد آخرين ورژن Firmware را نصب كرد.
دستگاه دفترچه راهنماي انگليسي و فارسي ندارد و به گفته فروشندگان در آينده آماده خواهد شد.
اكثر فايهاي MWV پخش ميشود ولي تقريبا هيچكدام صدا ندارد .
تمام فايهاي MKV پخش مي شود .
در منوي زبان دستگاه فارسي وجود ندارد و حروف گچپژ در زيرنويس SRT بصورت مجزا ديده مي شود و حرف ي بصورت عربي نوشته مي شود اما تقريبا همه مدل زيرنويس فارسي را مي خواند و امكان تغيير رنگ و سايز آن وجود دارد .
WiFi اين مدل هنوز آماده نشده است هم از نظر نرم افزاري و هم دانگل مربوطه عرضه نشده است .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)