تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 35 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 343

نام تاپيک: آموزش فعال سازی ----t(تلویزیون دیجیتال) در سامسونگ b650

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام بنده در مدل c7000 تونستم جستجوی کانالهای دیجیتال را فعال کنم ولی نمیدونم چطور می تونم کانال بگیرم چون همینطوری که سرچ می کنم هیچ کانالی نمیاد ولی آنتن هم نصب ندارم ممکنه با نصب آنتن مسئله حل شه یا مشکل از خود گیرنده تلویزیونه که بعضی ها عقیده دارن فقط این نرم افزاره که فعال شده و سخت افزاری وجود نداره ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان.. آقا ما مدل b6000 رو داشتیم و پارسال با دستکاری منو تونستم پخش فیلم رو اضافه کنم و تقریباً هر فرمت مشهوری رو پخش میکنه.. الان اوضاع آنتن ساختمان خراب شده و میخوام ببینم میتونم شبکه های داخلی رو دیجیتال بگیرم؟ البته میدونم که برای دریافت کانال های دیجیتال یه آنتن معمولی هرچند قراضه لازم هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دیروز زدم تلویزیون رو پوکوندم و بعد درست اش کردم. تجربیاتم رو اینجا میذارم تا استفاده کنید. مدل تلویزویون B6000 هست که اول مدا یه UA داره که A نشون دهنده ورژن آسیایی هست. منوی تلویزیون فارسی هست و بعد اینکه وارد منوی مخفی سرویس ها شدم و Region رو به Asia DTV تغییر دادم (DTV یعنی تلویزیون دیجیتال) منوهای فارسی بهم ریخت و حروف را قاطی نشان میداد. مجبور شدم ریست فکتوری کنم که در این حالت بعد از روشن کردن تلویزیون فقط منوی انگلیسی داشت ولی گزینه های "آنتن دیجیتال و آنتن آنالوگ" (البته به انگلیسی) به قسمت جستجو کانال اضافه شده بود. بگذربم. جستجو کردم ولی هیچ کانال دیجیتالی پیدا نکرد. تلویزیون رو به حالت Asia ATV (حالت آنالوگ) برگردوندم و منوی فارسی برگشت و از همان کانال های آشغال برفکی استفاده کردم چرا هیچی پیدا نکرده؟ تلویزویون ال جی دوستم دیجیتال ها را راحت گرفته.. نکنه مال ما تیونر دیجیتال رو نداره؟

داره خودمونی میشه mojtaba54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    منظومه شمسی

پيش فرض

مدل تلویزیون من سامسونگ UE40D5000 هست اول آنالوگ رو میگرفت یکم دستکاریش کردم که دیجیتال رو بگیره حالا کانالهای آنالوگ رو هم نمیگیره موندم چکار کنم دوستان راهنمایی کنید ولی تونستم منو رو حداقل فارسی کنم.

کدوم تنظیمات رو تغییر بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام ما تلویزیون ال ای دی مدل ua46d5500RR خریدیم ولی نمیتونیم شبکه های دیجیتالشو باز کنیم کسی هست به من کمک کنه .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
    ازتون ممنون میم به منم کمک کنین.سری 5 هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    از طريق منوي مخفي وارد سيستم تلوزيون سامسونگ d550شدم و ناخواسته گزينه upgraitرو زدم و بهم گفت waitمنم ترسيدم و تلوزيون رو خاموش كردم حالا هر كاري ميكنم روشن نميشه چيكاركنم تا روشن بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام
    برای انجام این کار باید ابتدا وارد مخفی شوید
    مهم: به دلیل حساس بودن این قسمت پس از وارد شدن به منو مخفی به هیچ عنوان گزینه های اضافی رو دستکاری نکنید.
    حالا برای وارد شدن به منو مخفی پنل رو در حالت استندبای قرار دهید.سپس به ترتیب دکمه های info-menu-mute-power را فشار دهید و منتتظر بمانید تا پنل روشن شده و منو نمایان شود.
    وارد قسمت option شوید و در آنجا گزینه region (اگر درست تایپ کرده باشم)را از حالت asia/A به asia/D تغییر دهید.
    برای خارج شدن از منو و ذخیره تغییرات پنل را با ریموت خاموش و روشن کنید.
    وارد قسمت کانال یابی اتوماتیک شوید.سه گزینه مشاهده خواهید کرد.
    از بالا گزینه اول برای سرچ کانالهای آنالوگ و دیجیتال
    گزینه دوم فقط برای کانالهای دیجیتال
    گزینه سوم فقط برای کانالهای آنالوگ
    این روش بر روی سامسونگ b650 بانه تست شده
    سلام.آیا مدل LED 46C5000 سامسونگ همچین قابلیتی داره؟چطوری فعال میشه؟

داره خودمونی میشه mojtaba54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    منظومه شمسی

7

این تاپیک دیگه رو ببندید چون دیگه کسی پیدا نمیشه جواب سوالات رو بده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    mojtaba54 گرامی بنده هم برای یکی از دوستان که تلویزیون UE40D5000 داشت با همین مشکل روبرو شدم و بعد از ست کردن ایران جستجوی دیجیتال اضافه شد اما دیگه نه آنالوگ دریافت می کرد نه دیجیتال! این مشکل با تغییر نوع تیونر در منو سرویس حل میشه . برای مثال اگر نوع تیونر رو بگذارید روی sec-ATV باز آنالوگ رو براحتی میگیره. برای دیجیتال هم باید سایر سیستم ها رو ست کرد و سپس گیرندگی رو تست کرد. تا جایی که به خاطر دارم 12 نوع سیستم تیونر مختلف داشت.
    لطف کنید بعد امتحان نتیجه رو اینجا بیان کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    mojtaba54 گرامی بنده هم برای یکی از دوستان که تلویزیون UE40D5000 داشت با همین مشکل روبرو شدم و بعد از ست کردن ایران جستجوی دیجیتال اضافه شد اما دیگه نه آنالوگ دریافت می کرد نه دیجیتال! این مشکل با تغییر نوع تیونر در منو سرویس حل میشه . برای مثال اگر نوع تیونر رو بگذارید روی sec-ATV باز آنالوگ رو براحتی میگیره. برای دیجیتال هم باید سایر سیستم ها رو ست کرد و سپس گیرندگی رو تست کرد. تا جایی که به خاطر دارم 12 نوع سیستم تیونر مختلف داشت.
    لطف کنید بعد امتحان نتیجه رو اینجا بیان کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •