تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 17 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 161

نام تاپيک: ماجراهاي رانندگي

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

13

خب دوستان یک ماجرای جدید رانندگی براتون تعریف کنم (برای شما ماجرای رانندگی برای من 1.تجربه 2. بدبختی!)

در تاریخ 89/10/5 (روز نحس نامگذاری کردم) ماشین مربوطه پراید 89 (پراید لعنتی، خدا سازنده هاشونو... کنه!)
    اعصابم خیلی داغون بود (چراییش خصوصیه!) ساعت تقریبا 4،5 عصر داشتم از خیابون اصلی به فرعی دور میزدم دیدم که کمی شلوغه (چونکه اعصابم رو 100 درجه فارنهایت بود) بنابراین زرنگی کردم و از بغل ماشین های لایی کشیدم و داشتم واسه خودم به فرعی میپیچیدم که ماشینو نمیدونم چجوری پیچوندم که درست افتاد جوب بزرگی که چندتا میله کلفت داشت و این بر درجه عصبانیتم افزود! ماشینو از جوی لعنتی در اوردم و درست اومدم طرف خونه وقتی اومدم خونه به ماشین نگا کردم تازه به عمق تصادف پی بردم!!!
    طوری کوبونده بودم که حالم به هم میخورد وقتی ماشینو میدیم! بهرحال چند ساعت خونه موندم اما از بی توجهی و بدون مشکل و بی اساس ماشیتو اینطوری کرده بودم حرص میخوردم تا اینکه گفتم ماشینو بردام برم سر محل همون تصادف ببینم درست چجوری و چطور و کجای اون جوب ماشینو زدم که اینطوری شد. تا اینجا مشکل با 200، 300 تومن حل میشد که فدای سرم...
    اما وقتی اومد خیابون (با اعصاب داغون) عین روانیا شده بودم... خودمم وقتی حالا فکر میکنم اصلا نمیدونم چرا در این حد عصبی شده بودم!
    خلاصه اومدم خیابونای اصلی که طبق معمول شلوغن درست تو چندمین زیر گذری که داشتم رد میکردم یه ماشین سمند محکم ترمز کرد که ترمز اونا هم که ABS هست این شدت ترمز اصلا به چشم نمیومد منم پامو تا آخر رو پدال ترمز فشار دادم که لاستیکا زمین کشیده شدن و بعد با صدای تگ کوبوندم به سمند!!!... امدم پایین دیدم اون هیچیش نشده، خودشم گفت من هیچیم نشده میخوای من برم، گفتم نه بذار افسر بیاد (به این فکر نکردم که افسرم بیاد مقصر منم که از پشت بهش زدم!!!) خلاصه به توافق رسیدم و اون رفت بعد از اینکه تموم شد اومدم به راهم ادامه دادم (بازم دست بردار نبودم!) داشتم میرفتم با سیستم عصبی اتصالی! که دیدم خیابون شلوغه منم حوصله آروم آروم رفتن پشت ماشینارو نداشتم... یه میانبر زدم و از خیابون اصلی پیچیدم خیابون فرعی که آروم بود. (که ای کاش هیچ وقت به اونجا نمیرفتم.... ای کاش...)
    و حالا بدبختی ها شروع می شود!!!
    پیچیدم کمی اومده بودم که یه صدای انفجار مانند شنیدم، بعد بیهوش...!!!
    .
    .
    .
    .
    به هوش که اومدم همه جارو سیاه دیدم که یواش یواش همه چی واضح شد.... اومدن در شاگرد و باز کردن و منو از ماشین در آوردن اومدم پایین دیدم اوه ه ه ه ه ه....... چه کردم، چه شده...
    .
    .
    .
    محکم رفتم زیر یه مینی بوس (اویکو)!
    یعنی مدل تصادف، حین تصادف، لحظه تصادف و چگونگی وقوع تصادف رو نه دیدم و یا اصلا یادم میاد!!!
    فقط اینو میدونم برای لحظه ای اصلا در حال خودم نبودم+صدای موسیقی (ترجیها موسیقی سبک ترنس) هم تا ته بالا برده بود (که اصلانم خوشم نمیاد تو ماشین صدای ضبط بالا باشه و اصلا هم از اینجور افراد نیستم اما اون روز همه چی استسنا شده بود...
    خلاصه کنم که ماشین بشدتی له شده که اصلا به تصادف خیابونا شبیه نیست!!! انگار با سرعت 100، 120 درست و بدون ترمز رفتم زیر مینی بوس و اما خدا نمیدونم یا منو خیلی دوست داره یا اینکه من خدا رو... به این علت که من کمربندمو بسته بودم (البته من همیشه کمربند میبندم) و خدا رحم کرد که اگه نبسته بودم الان اینجا این ماجرا رو بهتون تعریف نمیکردم و ننه بابام منتظرم چهلم مراسمم بودن!!! با اینکه ماشین بیشتر از طرف راننده له شده و صندلی هم که کاملا از جاش شکسته رفته عقب و سینه و فرمان ماشین هم که تغییر مکان دادن و در سمت راننده هم که کاملا داغون شده! اما من هیچیم نشده بود بجز اینکه چی رفته بود درست از ناحیه زیر چشمم خون میومد+ دستم+پام که همه سرپایی تو بیمارستان حل شد.
    ماشینو طوری کوبیدم که سقف ماشین هم تقریبا 20% داغون شده...

نتیجه تجربی: هیچ وقت، هیچ وقت با عصبانیت رانندگی نکنید، هیچ وقت صدای موسیقی رو تا آخر بالا ندید که اگه عصبی باشید واویلا و اگه در در حالت طبیعی باشید که جو گیری و بازم واویلا و.....
    حالا تصادف اولی با 200 تومن فوقش 300 تومن حل میشد اما عصبانیت + بی توجهی باعث چنین مشکلی شد که حالا ماشین بیشتر از 3 میلیون خرج گذاشته رو دستم اونم برای ماشینی مثل پراید که حتی ارزش نداره یه گرون هم خرجش کرد، که بازم ملالی نیست خدا نظر کرده زنده موندم هرکی میاد ماشینو میبینه میگه تو چجور زنده موندی
    !

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

دیروز یکی با ماشین یه بچه ی 6ساله را زیز گرفت وبچه مرد تورو خدا با احتیاط رانندگی کنید.

3. 2 کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خب دوستان یک ماجرای جدید رانندگی براتون تعریف کنم (برای شما ماجرای رانندگی برای من 1.تجربه 2. بدبختی!).......

...

اولن فدای سرت.شانس یارت بوده هنوز، که آسیب ندیدی. چون گویا تو اونروز پافشاری میکردی روی سانحه سازی
    دومن باز فدای سرت! چون به کسی آسیب نزدی!
    سومن منم توی رانندگی زمانی که خودم پشت رلم ، نمیتونم موسیقی با صدای بلند گوش کنم یا با موبایل حرف بزنم ویا بدتر از همه اس ام اس بزنم.
    با وجود اینکه شیفته سبک راک/متالم و خاصیت این موسیقی با صدای بند هویدا میشه!و با اینکه دایم در اتاقم صدای موسیقی بلنده ، اما پشت رل نمیتونم گوش بدم......
    وقتی وسوسه میشم موزیک توی ماشین گوش بدم (که خدا میدونه چه حالی داره!) با رفقا که هستم ؛ پیاده میشم و جامو میدم به بغلی ؛ بعد صدای موزیک رو میدیم بالا(البّته با مسئولیت خودش)
    من تا حالا فکر میکردم استثنام ، اما شما خیالم رو راحت کردی!....
    سرت سلامت وتنت بی حادثه. امیدوارم دیگه این قبیل مسایل برات رخ نده

5. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سومن منم توی رانندگی زمانی که خودم پشت رلم ، نمیتونم موسیقی با صدای بلند گوش کنم یا با موبایل حرف بزنم ویا بدتر از همه اس ام اس بزنم.
    اما من برخلاف شما حین رانندگی خیلی راحت و بی دردسر به موسیقی با صدای بلند میتونم گوش کنم اما موبایلو همیشه میکشم کنار رو جواب میدم یاد اس ام اس بزنم...

با وجود اینکه شیفته سبک راک/متالم و خاصیت این موسیقی با صدای بند هویدا میشه!و با اینکه دایم در اتاقم صدای موسیقی بلنده ، اما پشت رل نمیتونم گوش بدم......
    گفتم که برا من اصلا فرق نداره یعنی هم موسیقی با صدای بلند+رانندگی+صحبت به بقل دستی... همه چیز رو تفکیک شده هست و حواسم جمع.
    اما اون روز همه چی استسنا شده بود!!!
    راسنی JUST TRANCE ()
    وقتی وسوسه میشم موزیک توی ماشین گوش بدم (که خدا میدونه چه حالی داره!) با رفقا که هستم ؛ پیاده میشم و جامو میدم به بغلی ؛ بعد صدای موزیک رو میدیم بالا(البّته با مسئولیت خودش)
    من تا حالا فکر میکردم استثنام ، اما شما خیالم رو راحت کردی!....
    نه اتفاقا من فرق دارم، بالا گفتم صدای موسیقی رو بشدتی نمیدم که صدتا خیابون اونور بره اصلام خوشم نمیاد از این کارا! اما انقدر میدم که خودم و احیانا ماشینهای دروبرم میشنوه

7. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اما من برخلاف شما حین رانندگی خیلی راحت و بی دردسر به موسیقی با صدای بلند میتونم گوش کنم اما موبایلو همیشه میکشم کنار رو جواب میدم یاد اس ام اس بزنم...

گفتم که برا من اصلا فرق نداره یعنی هم موسیقی با صدای بلند+رانندگی+صحبت به بقل دستی... همه چیز رو تفکیک شده هست و حواسم جمع.
    اما اون روز همه چی استسنا شده بود!!!
    راسنی JUST TRANCE ()

نه اتفاقا من فرق دارم، بالا گفتم صدای موسیقی رو بشدتی نمیدم که صدتا خیابون اونور بره اصلام خوشم نمیاد از این کارا! اما انقدر میدم که خودم و احیانا ماشینهای دروبرم میشنوه

عبرت نمیگیری دیگهحالا هی بگو من فرق دارم!
    خوش به حالت بعد این حادثه انقدر باروحیه‏ای! ایول!

البته جدا از شوخی حادثه یک بار رخ میدهد....انشاله که دیگر برای شما رخ ندهد

I Rock'n,Rolla music but also I like the whole music world
    ضمنن امضات هم گوش دادم بی اغراق قشنگ بود
    Last edited by Arash4484; 04-01-2011 at 17:59.

9. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shakerfar_yahoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام
    آقا بعد از خوندن مطالب جالب در این تاپیک و بعد از خنده شدید البته جسارت نشه بعضی از نوشته ها خیلی جالب بود و همچنین پند های زیادی هم از اساتید دریافت کردیم بر آن شدم که خودمم یک چیزی بنویسم
    خدمت شما عرض کنم که ما پارسال که هنوز ماشین نو بود پلاک نشده بود چه صفای داشت این ماشین نو بعد از چرخ زدن تو شهر بابام ماشینو برد داخل پارکینگ خونمون یه نکته این پارکینگ داره رفتن داخلش سخته اما بیرون امدن راحته هیچی دیگه اون موقع تازه گواهینامه گرفته بودم هنوز مهرش خشک نشده بود تازه ادعای رانندگی هم داشتیم که رانندگیم در حد شوماخر بلکه بیشتر باشه اومدیم ماشین از پارکینگ بیرون اوردیم رفتیم چرخ زدن توی خیابان وقتی برگشتم جو گیر شدیم گفتم خودم میرم تو پارکینک آقا تا اومدیم ماشینو ببریم گلگیر گرفت به در پارکینک و حسابی خط خطی کردیم اونشب عجب شبی بود مارو میگی خیلی حالم گرفته شد چون ماشین هنوز صفر بود کار بجای رسید که اون شب خواب این ماشین میدیم تا سه چهار روز اصلا داغون بودم هی میرفتم شاهکاری که روی گلگیر خلق کردم میدیدم و اشک میریختم
    فراداش صبح اول وقت رفتیم صافکاری بعد چند روز رفت امد ماشینو تحویل گرفتیم که بریم مسافرت اینجا خیلی بخیر گذشت ماشینو که گرفتم و حرکت کردم متوجه صدای تق تق شدم البته صدا خیلی ضعیف بود(آخه میدونید من یکم حساسم رو ماشین) برگشتم به صافکاری و به طرف گفتم چرخ ماشین عیب داره اول که طرف قیافه حق به جانب گرفت و گفت مشکلی نداره بعد گفتم چی چی رو مشکلی نداره بعدش من شاگرد طرف رو سوار ماشین کردم برای عیب یابی ابتدا که ایشون هم چیزی حالیش نشد بعد که بیشتر کار کارشناسی انجام داد فهمید آقا پیچ چرخ ها را که باز کرده بودند وقتی که چرخ رو جا زدن پیچ چرخ را با دست سفت کردن تا بعدا آچار چرخ بندازند ولی مثل اینکه یادشون رفته بود پیچ ها رو ببندن
    نتیجه که میگیریم:کسی منطقه گلگیر را زد و بعد رفت صافکاری یه نگاه به پیچهای چرخ هم بندازند
    Last edited by shakerfar_yahoo; 05-01-2011 at 09:20.

11. 3 کاربر از shakerfar_yahoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نکنید این کارووو نکنید
    اگه عصبانی هستید پشت رول سریع ماشین رو پارک کنید و از ماشین پیاده شید!!
    با خودتون فکر کنید من عصابانی هستم بقیه چه گناهی کردن!؟؟؟

خدایی نکرده تو عصبانیت به کسی بزنید چه ماشین چه پیاده..فکر کنید خدایی نکرده با مادر خودتون تصادف کردید به پدر خودتون زدید ....ببینید چقدر وضع زندگیتون می ریزه به هم ..همین اتفاق برای اون خانواده دیگه می یوفته

یا فکر کنید که ممکنه طرف خدایی نکرده بمیره و فردا اعدامتون کنن

من خیلی موقع ها که از یک مسئله ای ناراحتم اصلا با ماشین نمی زنم بیرون..
    در مورد کسایی هم که تو ماشین صدا سیستم رو زیاد می کنن اگه تحت تاثیر موزیک رانندگی نکنید خطر ناک نیست..تنها خطری هم داره اینه که صدا بوق ماشین های دیگه رو نمیشنوید.
    .من تا به حال 2-3 مرتبه برام پیش اومده که به کنار دستیم گفتم اگه طرف بوق نمی زد حالا موتوری یا... من اصلا ندیده بودمش . می زدم بش!!
    ولی اگه جای مناسب سیستم رو ولوم بدید مسئله ای نیست مثلا تو جاده بزرگراه ازادراه و ...
    ببخشید زیادی صحبت کردم ایشالا که برای هیچ کدوم از اعضای این فروم هیچ وقت دیگه هیچ مشکلی پیش نیاد.

13. این کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نشستم کل صفحه های تاپیک رو خوندم خیلی باحال بود کلی خندیدم .مخصوصا قضیه اون دختره که می زنه اینه رو می شکونه حالا به کجا رسید اون ماجرا؟؟
    منم یک داستان یادم اومد البته خیلی وحشتناکه ت نه خنده دار
    تو شهر ما وقتی سالی 1 بار بارون می یاد همه مثل مرغ می رن تو لونشون من که برعکسم ماشینو برداشتم با یکی هم قرار داشتم خلاصه رفتیم اب بازی انقدر بارون امده بود که بعضی خیابون ها انقدر اب جمع شده بود که بعضی خیابون ها که گود بد و چاله داشت تا در ماشین تو اب می رفت .
    اون موقع تازه 4 ماهی بود من این 141 رو گرفته بودم
    خلاصه ما هم با 50 تا تو این بارون می رفتیم و کلی حال می داد اب می زد زیر شاسی ماشین و از کنارها مثل قایق می پاشید اب تا یک لاین اون ور تر می پاشید کلی بوق ماشین های مختلف رو در اوردیم مخصوصا یکی که شیشه ماشینو داده بود پایین و کامل اب ریختیم تو ماشینش.
    رسیدم جایی که چشمتون اون روزو نبینه
    من تجربه رانندگی تو این هوا رو نداشتم
    از دور گفتم اوه اونجارووووو
    اول پل هوایی چقدر اب جمع شده!!!!
    استخره پامو گذاشتم رو گاز با سرعت 90 تا رفتم تو گودال اب!!!
    بعد حلقم اومد تو دهنم!!!
    خوب شد کمربند جفتمون بسته بودیم...
    اقا سرعت ماشین در عرض 1 ثانیه از 80 شد 10 انقدر اب پاشید که انگار زیر ابشار وایسادیم یه لحظه گیج شدم بعد سریع ماشینو روشن کردم چون بد جا وایساده بودم سریع را افتادم..ماشین که چیزیش نشد
    2-3 روز بعدش ماشینو بردم مکانیکی برا فیلتر روغن و روغن اینا...فیلتر روغن کاملا زنگ زده بود .
    امیدوارم عبرت گرفته باشید که هر وقت بارون می یاد برید بیرون حال کنید راستی ببخشید پست قبلی ویرایش نشد
    Last edited by midnight1234; 05-01-2011 at 14:14.

15. 4 کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

من امروز با پیکانم که یه 405مشکی مدل پاین که رانندگی بلد نبود یه سبقت بد از من گرفت من هم عصبانی شدم با پیکان حالشو گرفتم رفت یکم جلو تو خیابون یه ماشین آموزش رانندگی بود که نتونست ازش سبقت بگیره من از سمت چپ هر دوشون سبقت گرفتم یارو405افتاد پشتم من هم با دنده 3فکر کنم 85تا می رفتم که به یه سرعت گیر معمولی رسیدیم که با سرعت60تا از سرعت گیر عبور کردیم که من دیدم بوی تصادف می یاد به سمت چپ به سمت محلمون رفتم که به خوشی تموم شد ودر نتیجه من 405را با پیگان قال گذاشتم.

17. 4 کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عجب قضایاییه
    میگن تو یکی از محله های تبریز(روبروی فرهنگ شهر) یه پراید همین جوری چپ شده بود چرخا روبه بالا داشتن هوا میخوردن
    به پراید اعتماد نکنید زود چپ میشه
    ماشین فقط پورشه کاین

---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------

DJ POLESTAR
    والبته به نظرم یکی گفتش تو ارتش بود یا 17 شهریور و تو اینجاها یه پراید رفته زیره مینی
    دیگه نمیدونم تو کجا این بلارو سر خودت اووردی
    من یه بار 7-8 سال پیش با لادا رفتم زیر کامیون اما جان سالم به در بردم

19. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •