تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا به پیشگویی اعتقاد دارید؟

راي دهنده
139. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

59 42.45%
  • خیر

80 57.55%
صفحه 10 از 28 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 276

نام تاپيک: پیشگویی، علم یا خرافات؟ (بررسی بزرگترین پیشگویی های تاریخ انسان و زمین)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

به یمبینم که اخطارت هم دورش تموم شده!!!
    آره واقعاً زندگی بدون اخطار خیلی سخته... به هر دری زدیم یه 30-40 تا اخطار با اکسپایر 100 ساله بگیرم نشد که نشد...

فعلا که به درد نخورد و یه سری از یه طرف میگن مثل سگ دروغ میگه و از اون طرف بر اساس اونها میگن که بی بی سی فارسی بیننده نداشت،یورو نیوز و فارسی1 راه انداختن!!!!
    البته این شبکه ها اصولاً با هم متفاوتن... یورونیوز به خصوص کلاً مسأله ـش جداس و بیننده خاص خودش رو داره چون اخبارش یک در هزارم به ایران مرتبط نیست و جهان شموله...

یه سری هم که میگن سر استفاده یا عدم استفاده از اقای ک ا ن د وم با یارو درگیر شده و خلاصه بازداشته فعلا.....
    تقصیر خودشه... دوستانش بهش گفته بودن تو خانوم بازی دقت کن و ممکنه تله واست بزارن ولی نقطه ضعفش همین بود و بسیاری نظر دارن که آنا آردین تله اطلاعاتی واسه پرونده سازی بوده... البته ممکنه بعداً بهش پیشنهاد همکاری داده باشن تا شکایت تنظیم کنه... شایدم فقط واسه معروفیت شکایت کرده...!

مردم حامی ویکی لیکسن ولی دولت های دنیا همگی به خون ویکی لیکس تشنه ـن (از شرق تا غرب)... جولیان آسانژ قهرمان جهانی مردمه و دنیا بداند که هیچ غلطی نمیتونه بکنه...

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

چنین چیزی اصلا امکان نداره. چون انسان هر لحظه تصمیم های مختلف میگیره که تو آیندش تاثیر داره. و جهت آیندش رو تغییر میده. اعتقاد به پیشگویی لازمه داشتن اعتقاد به تقدیر و سرنوشت هست. که اصلا من اعتقادی به تقدیر و سرنوشت ندارم.
    آره دیگه.مردم تلاشگر دوست دارن زندگیشون رو خودشون بسازن و اصلا نمی خوان قبول کنن که میشه آینده رو پیشگویی کرد.چون این رو به این معنی حساب میکنن که چیزی که در آینده رخ میده به تلاش اونها بستگی نداره

اما واقعیت اینه که اینها با هم منافاتی ندارن.پیشگویی ها درست و مهم بیشتر راجع به مسائل و جریانات کلیه
    مثلا سال 2011 چند جنگ سنگین خواهیم داشت

اما این منافاتی با تلاش شما نداره.شما می تونی در این شرایط سخت زرنگ باشی و میلیاردر بشی و....
    در حالیکه ممکنه کسی وقتی از رخ دادن جنگ مطمئن بشه تلاش رو بزاره کنار و تسلیم بشه که 100% اشتباهه

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

آره دیگه.مردم تلاشگر دوست دارن زندگیشون رو خودشون بسازن و اصلا نمی خوان قبول کنن که میشه آینده رو پیشگویی کرد.چون این رو به این معنی حساب میکنن که چیزی که در آینده رخ میده به تلاش اونها بستگی نداره

اما واقعیت اینه که اینها با هم منافاتی ندارن.پیشگویی ها درست و مهم بیشتر راجع به مسائل و جریانات کلیه
    مثلا سال 2011 چند جنگ سنگین خواهیم داشت

اما این منافاتی با تلاش شما نداره.شما می تونی در این شرایط سخت زرنگ باشی و میلیاردر بشی و....
    در حالیکه ممکنه کسی وقتی از رخ دادن جنگ مطمئن بشه تلاش رو بزاره کنار و تسلیم بشه که 100% اشتباهه
    توجیه نادرستی کردید ...

شما پیشگویی رو اصل قرار دادی و تلاش رو بر اساس اون تعریف کردید .

در حالی که تلاش آینده (پیشگویی) رو میسازه. یعنی وقتی پیشگویی میکنی ، تلاش مردم (اتفاقاتی که مردم اونها رو رقم میزنن) رو پیش بینی کردی.

اینی که شما گفتی میشه جبر .

مثلا پیشگویی میکنی سال آینده جنگ هست ، این پیشگویی بر اساس حرکت کشورها به این سمته. حالا فرض کن یکهو کشورها تلاش کردن برای صلح ، اونوقت پیشگویی شما نادرست در میاد.

در واقع رفتار انسان ها قابلیت پیش بینی نداره. فقط رفتار عده ی زیاد از افراد قابلیت پیش بینی اونم با درصدی خطا و با شرایطی که فرض میکنیم ثابت بمونه ، رو شاید بشه حرفی زد که اونجا بحث علم هست و اسم رو پیشگویی و ... نمیزاریم.

4. 6 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

توجیه نادرستی کردید ...

در حالی که تلاش آینده (پیشگویی) رو میسازه. یعنی وقتی پیشگویی میکنی ، تلاش مردم (اتفاقاتی که مردم اونها رو رقم میزنن) رو پیش بینی کردی.

اینی که شما گفتی میشه جبر .

مثلا پیشگویی میکنی سال آینده جنگ هست ، این پیشگویی بر اساس حرکت کشورها به این سمته. حالا فرض کن یکهو کشورها تلاش کردن برای صلح ، اونوقت پیشگویی شما نادرست در میاد.

در واقع رفتار انسان ها قابلیت پیش بینی نداره. فقط رفتار عده ی زیاد از افراد قابلیت پیش بینی اونم با درصدی خطا و با شرایطی که فرض میکنیم ثابت بمونه ، رو شاید بشه حرفی زد که اونجا بحث علم هست و اسم رو پیشگویی و ... نمیزاریم.
    من یه ساعت داستان گفتم که بگم جبری در کار نیست.
    شما از کجای حرف من جبر برداشت کردی؟

میگم که خیلی از مردم پیشگویی رو قبول نمیکنن چون میگن اگر چنین چیزی بشه پس تلاش ما بی فایدس
    به هر حال پیشگویی به معنای ذکر حادثه ای سالها یا ماهها زودتر از حادث شدنش است و کسی از پیش بینی بر مبنای علوم حرفی نزد

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من یه ساعت داستان گفتم که بگم جبری در کار نیست.
    شما از کجای حرف من جبر برداشت کردی؟

میگم که خیلی از مردم پیشگویی رو قبول نمیکنن چون میگن اگر چنین چیزی بشه پس تلاش ما بی فایدس
    به هر حال پیشگویی به معنای ذکر حادثه ای سالها یا ماهها زودتر از حادث شدنش است و کسی از پیش بینی بر مبنای علوم حرفی نزد
    شما سعی کردید توجیه کنید که آزادی با پیش گویی تناقضی نداره. من هم گفتم توجیهی که کردید منطقی نیست. وگرنه منظورتون رو کاملا گرفتم چیه.

اشکالی که مردم میگرن کاملا وارده و جواب شما نادرست.

دوباره نوشته منو بخونید :

در حالی که تلاش ، آینده (پیشگویی) رو میسازه. یعنی وقتی پیشگویی میکنی ، تلاش مردم (اتفاقاتی که مردم اونها رو رقم میزنن) رو پیش بینی کردی.
    در واقع رفتار انسان ها قابلیت پیش بینی نداره
    آینده رو واقعا چی میسازه ؟؟ رفتارها و کارهای ما (همون تلاش ما) . اگه اینطور باشه میشه گفت آزادی اراده معنی پیدا میکنه.
    فرض کنید یکی بیاد بگه که من میگم که ده سال بعد مثلا آقای x میشه رئیس مملکت. این رئیس مملکت رو هم مردم انتخاب میکنن دیگه؟ پس در واقع شما تلاش و عمل افراد جامعه رو پیش بینی کردی . چیزی که من دارم میگم غیر قابل پیش بینیه. اگه واقعا قابل پیش بینی باشه پس باید به این نتیجه برسیم که جبری در رفتار مردم وجود داره ، که نتیجش از قبل مشخصه.

اینکه چرا رفتار انسان ها قابل پیش بینی صد درصد و حتی نزدیک به صد درصد نیست دلیلش همون آزادی ارادست. این دوتا با هم گره خوردن. نمیشه بگی اراده هم وجود داره ، ولی پیشگویی هم درسته !

مثل اینه که من بگم شما کاملا آزادی ، ولی من میدونم شما فردا صبح میری خونه مادربزرگت !! در حالی که اگه واقعا آزاد بودی ممکن بود بری خونه رفیقت ! یا بری پارک قدم بزنی یا خونه بمونی. ولی من دارم میگم صد درصد میری خونه مادربزرگم!! خوب پس من از جبری خبر دارم که تو رو مجبور میکنه بری اونجا . حتی با وجود اینکه حرف منو بشنوی و بخوای حال منم بگیری بازم نمی تونی و میری .
    بازم میگم ، بجز اینکه این پیشگویی ها بر اساس شیوه ای علمی (چیزی که در علوم اجتماعی و انسانی هست) گفته بشه که اولا میدونم کاملا درست نیست و دوما اسمش پیشگویی نیست چون تعاریف مختلف براش داریم.

در واقع حرفمو یه جور دیگه زدم تا منظورم رو از اینکه میگم در حرفتون معنای جبر نهفتست متوجه بشید.

7. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

اینکه چرا رفتار انسان ها قابل پیش بینی صد درصد و حتی نزدیک به صد درصد نیست دلیلش همون آزادی ارادست. این دوتا با هم گره خوردن. نمیشه بگی اراده هم وجود داره ، ولی پیشگویی هم درسته !
    به نظر من اتفاقات آینده و تلاش انسانها و آزادی اختیار و اعمالشون منافاتی با هم نداره و در تقابل نیست.
    یعنی انسانها میتونن آزادی عمل داشته باشند ولی پیشگویی آینده هم درست باشه.
    یعنی مثلا پیشگویی بشه که در فلان نقطه، در فلان تاریخ بمبی منفجر خواهد شد و هزاران نفر و خواهد کشت.
    شما میتونی با همکاری FBI و... بشینی بررسی کنی. در نهایت مکان بمب هم مشخص بشه، و تلاشهای زیادی در خنثی کردنش صورت بگیره. ولی اون بمب منفجر خواهد شد. این به این معنی نیست که شما تلاش نکردی، فقط بمب باید منفجر بشه و هیچی نمیتونه متوقفش کنه.
    چیزی که باید اتفاق بیوفته، اتفاق خواهد افتاد. این سرنوشته.
    Last edited by shabe.saket; 11-12-2010 at 00:18.

9. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

خوب پس شما دارید رسما پیشگویی رو نفی می کنید.دقیقا هم جزو همون دسته ای قرار میگیرید که بنده گفتم

اگر من الان یک استاد باشم و ببینم دانشجوی من نه سر کلاس میاد نه امتحان میان ترمش نمرش بالا بوده نه اصلا پیگیر درسش باشه.راحت میگم این دانشجو درسش رو میفته
    خوب این پیشگویی بر اساس شواهد و متغیرهاست

بهتره به این نوع بگیم پیش بینی.مثل پیش بینی وضع هوا.با استفاده از نقشه های پیش یابی و متغیرهای مختلف میشه خیلی رخدادها رو پیش بینی کرد
    یا مثل نرم افزارهای شبیه سازی و ...

اما نهایتا پیش بینی درصد خطای خاص خودش رو داره

اما چیزی که من دارم راجع بهش حرف میزنم پیشگویی به معنای خاص است.یعنی الان بشینی وضعیت 500 سال بعد شهر نیویورک رو توصیف کنی
    مثلا جمعیتش نصف الان خواهد بود.دیگه آسمان خراش نداره و ...

بعد 500 سال دیگه این عینا رخ بده و بدون درصد خطا....

قبول دارم یکمی مفهوم پیچیده میشه ولی نوع دوم هم جبری درش نیست.دانستن دقیق اینکه چه مسائلی در آینده رخ خواهد داد هیچوقت نافی اصل ماجرا نخواهد بود

چون یه سری مثالها رو نمی تونم بزنم میرم سراغ فیلم هری پاتر.
    در فیلم هری پاتر و زندانی آزکابان هری در کنار دریاچه افتاده و در حال مرگه اما می بینه یه نفر میاد نجاتش میده.اونموقع فکر میکنه که پدرش بوده
    بعد چند ساعت برای ماله کشی به اتفاقات اون روز بوسیله ابزاری در زمان عقب میره و بر میگرده به صبح همون روز.وقتی که به صحنه کنار دریاچه میرسه ، خودش رو از دور می بینه که داره میمیره.
    اما با خیال راحت می ایسته و میگه الان پدرم میاد و منو نجات میده.اما هر چی صبر میکنه هیچکس نمیاد دیگه بیخیال میشه و خودش میره به نجات خودش

بعدا میفهمه آن کسی که در آینده بوده واقعا خودش بوده...

می دونم خوب توضیح ندادم.اگر اون قسمت رو ندیدید برید ببینید ولی اصلا از اون مورد هیچ نوع برداشت جبر نمیشه

مثل اینه که من بگم شما کاملا آزادی ، ولی من میدونم شما فردا صبح میری خونه مادربزرگت !! در حالی که اگه واقعا آزاد بودی ممکن بود بری خونه رفیقت ! یا بری پارک قدم بزنی یا خونه بمونی. ولی من دارم میگم صد درصد میری خونه مادربزرگم!! خوب پس من از جبری خبر دارم که تو رو مجبور میکنه بری اونجا . حتی با وجود اینکه حرف منو بشنوی و بخوای حال منم بگیری بازم نمی تونی و میری .
    ببینید شما داری از لفظ (جبر) استفاده میکنی!!! چه کسی طرف رو (مجبور) میکنه که بره خونه ی مادربزرگش؟ خوب نره
    اما شما چون پیشگویی رو قبول نداری فکر میکنی ، پیشگویی توسط افراد معمولی و بدون قدرت خاصی انجام میشه.پس مثالت با این فرض غلط که البته مستتر است به نتیجه نخواهد رسید

اما اگر یک شخص با قابلیت خاص رفتن شخصی رو به جایی پیشگویی کرد و شرایط طوری شد که اون شخص هم اونجا رفت ، جبر ماجرا کجاست؟ اینکه اون شخص خاص از یک واقعه ای باخبره ، چه جبری ایجاد میکنه؟
    Last edited by mahdy2021; 11-12-2010 at 00:34.

11. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سرنوشت وجود نداره.پیشگویی غیر ممکن هست ولی پیشبینی ممکن هست.
    اینکه یکی بگه سال اینده در جهان جنگ اتفاق میوفته.با توجه با وضع جهان و روابط سیاسی خیلی از کارشناسان سیاسی جنگ را پیشبینی میکنند و خیلی ها نمیکنند.
    حالا اگر یکی بگه جنگ میشه در سال اینده و جنگ شد .دلیل بر پیشگویی نیست.بلکه پیشبینی هست و براساس تحلیل ها صورت میگیره.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سرنوشت وجود نداره.پیشگویی غیر ممکن هست ولی پیشبینی ممکن هست.
    اینکه یکی بگه سال اینده در جهان جنگ اتفاق میوفته.با توجه با وضع جهان و روابط سیاسی خیلی از کارشناسان سیاسی جنگ را پیشبینی میکنند و خیلی ها نمیکنند.
    حالا اگر یکی بگه جنگ میشه در سال اینده و جنگ شد .دلیل بر پیشگویی نیست.بلکه پیشبینی هست و براساس تحلیل ها صورت میگیره.
    میشه توضیح بدید چرا پیشگویی غیر ممکن است؟ چون به نظر شما حصار زمان شکستنی نیست؟

14. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خب ، مثل اينكه اينجا بحث بر سر پيشگوييهاي بزرگ تاريخ هستش.....

راستش در اين مورد نظري ندارم ...اما در مورد خود پيشگويي نظرمو ميگم....

ببينيد ، من يه آدم كاملا خردگرا هستم ، براي همه چيز دنبال علت و معلول هستم...به مسايل ماورايي اصلا اعتقادي ندارم....

اما سال گذشته به صورت اتفاقي و تفنني با يك فالگير آشنا شدم ، البته اينو بگم كه از اين فالگيرهاي دو زاري بغل خيابون نبود و خيلي ها قبولش داشتن....

چيزهايي از اتفاقات چند سال پيش زندگيم گفت كه همش درست بود ، بعدش هم اتفاقات سالهاي بعد رو برام پيش بيني كرد....

باورتون نميشه ، ولي مو به موي اتفاقاتي كه برام پيش بيني كرده بود ، برام دارن اتفاق ميافتن.....

چيزهايي كه برام پيش بيني كرده بود ، اون روز برام خنده دار بودن ، ولي حالا ميببينم كه دارن اتفاق ميافتن....

من اين مساله برام خيلي جالب توجه شد... به دو فالگير معتبر ديگه هم مراجعه كردم ، اونها هم همون اتفاقات رو در زندگيم پيش بيني كردن....

جالب اينه كه ميگفتن پاسور ، قهوه ، شمع و.... همش براي سرگرمي مشتري هستش. مساله انرژي ماورايي هستش كه اونها دارن استفاده ميكنن....

خلاصه سرتون رو درد نيارم ، من خودم منكر پيشگويي بودم ، اما نميتونم چيزهايي رو كه ديدم ناديده بگيرم و بايد بگم كه قدرت پيشگويي كاملا وجود داره....

تنها سوالي كه ذهنمو مشغول كرد همين قضيه جبر و اختيار بود ، اگه قراره زندگي من طبق روالي كه اينا پيش بيني كردن اتفاق بيافته ، پس من مثل يه عروسك خيمه شب بازي هستم كه فقط دارن منو تكون ميدن و هر چيزي كه بايد اتفاق بيافته ، اتفاق ميافته.

خودم هم موندم كه چي بگم...فقط ميتونم بگم كه به پيشگويي اعتقاد پيدا كردم.....
    Last edited by outpost; 11-12-2010 at 15:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •