برای شروع بهتره که با چند تا از دوستان که به شرری ی معروفن یه مدت بپلکی بعد چند وقت می بینی که خیلی روی خلاقت تاثیر گذاشتن فقط امیدوارم خیلی روت تاثیر نزارن![]()
برای شروع بهتره که با چند تا از دوستان که به شرری ی معروفن یه مدت بپلکی بعد چند وقت می بینی که خیلی روی خلاقت تاثیر گذاشتن فقط امیدوارم خیلی روت تاثیر نزارن![]()
من با یکی از دوستام 12 سال دوست بودیم و اون کاملا اخلاق و رفتارش برعکس من بود. یک پسر شر و سر و زبان دار و پررو و بگو بخند و شوخ طبع. کاملا 180 درجه با من فرق داشت. زیاد هم با هم بیرون میرفتیم ولی نه اخلاق اون روی من تاثیر آنچنانی داشت و نه اخلاق من روی اون.![]()
همه چیز استثنا داره خبولی نه اخلاق اون روی من تاثیر آنچنانی داشت و نه اخلاق من روی اون
ولی یکی از راه هاش هم همینه....در کل فرد اگه واقعا بخواد میتونه........فقط باید خودشو باور کنه.....
داداش شما یه تحقیقی روی این مسئله بکن از لحاظ علمی
اون هایی که نرمال هستند .یکم پر رو میشند.ولی برای کسانی که اعتماد به نفس ندارند .تازه نرمال میشند.
اصلا بیخیال
بی پولی باعث شده 20 روز مشروب نخوردم.همه چی را دارم مشروب میبینم![]()
![]()
ببین چقدر بت ضرر میرسونه ... شاید بعدا در مورد مشروب نظرت عوض بشه.
یکی هست که من تا حدی میشناختمش، رفت روی این مسئله تحقیق کرد و الان دیگه نمیخوره![]()
دارو درماني در كنار رواندرماني بهترين نتيجه رو ميده
من بدتر از شما هستم
مثلا توی کلاس زبان همه بچه ها غلط غلوطم که شده حرف میزنن ولی من هیچ حرفی نمیزنم یعنی انگار لال میشم
استادم هی میگه تو هم یه چیز بگو اون موقع است که از خجالت آب میشم
دارو درمانی!؟؟چه نوع داروهایی؟
بابا دارو چه ربطی داره به این قضیه...
این قضیه در واقع یک الگوی غلط هست که در ذهن من و امثال من شکل رفته و اصلاح پذیر هست....
دوستان من واقعا دارم حس می کنم مشکلم داره برطرف می شه....سوال می پرسم چیزایی که قبلا روم نمی شد رو دارم می پرسم...درخواست هایی که دارم رو پیگیری می کنم از طریق مسئولینش.. و.....
سلام
مطالبی که تا الان گفته شد همشون راجع به کم حرفی و کم رویی هست.
من خیلی استفاده کردم.
ولی مشکل دیگه ای که من دارم درباره نحوه صحبت کردن و نحوه بیان کردن مطالبی است که میخواهیم درباره اونها بحث کنیم.
همه ما میدونیم که نحوه بیان کردن یک مطلب یا جمله میتونه تاثیر خیلی زیادی روی شنونده بذاره.
به عنوان مثال اگه یک لطیفه رو یک نفر با آب و تاب و نفر دیگه اونو خیلی ساده و دست و پا شکسته تعریف کنه خوب مسلمه که نفر اول میتونه شنونده های زیادی رو به خودش جذب کنه.
مشکل من اینه که وقتی می خوام درباره مطلبی صحبت کنم نمیتونم اونجور که باید و شاید درباره اون توضیح بدم. نمیتونم شیوا و شمرده تعریف کنم. مثلا اگه اتفاقی توی دانشگاه یا هرجایی واسم میوفته رو بخوام واسه کسی تعریف کنم خیلی سرد و بی روح میگم. هیچ هیجان و آب و تابی بهش نمیدم. خیلی خلاصش میکنم بدون اینکه شاخ و برگی بهش بدم. مشکل من اینه که از حرف زدن خودم خوشم نمیاد. نمیتونم نظر کسی رو با حرفام به خودم جلب کنم.
خودم اینو کاملا از عکس العمل طرف مقابلم حس میکنم.
به نظر شما من چکار باید بکنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.![]()
اولش اینکه زیاد کتاب و مجله بخونید تا علم لغاتتون بالا بره و بتونید از کلمه های مناسبی استفاده کنید......
و اینکه وقتی میخواید یه اتفاقی را تعریف کنید.....چند بار با خودتون مرورش کنید.....وقتی خودتون فهمیدید که میتونه بقیه را راضی کنه به زبونش بیارید.....
دیگه اینکه سعی کنید تا شمرده و آرام صحبت کنید......اینطوری میتونید در انتخاب لغات هم موفق تر باشید....
دیگه هم اینکه یه مدت با کسی که فکر میکنید توی این مسائل موفقه روبرو بشید و از تجربه هاش استفاه کنید...
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)