تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 34 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 335

نام تاپيک: واگذاری حیوانات بی سرپرست

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

هه هه ماخ!!
    میگم کسی ژرمن شفرد سراغ نداره؟!
    قول میدم هر هفته،دو روز با خودم ببرمش کوه و بیابون شکار و دو و تیر اندازی و تازه،میشونمش رو صندلی جلو پاترول!

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هه هه ماخ!!
    میگم کسی ژرمن شفرد سراغ نداره؟!
    قول میدم هر هفته،دو روز با خودم ببرمش کوه و بیابون شکار و دو و تیر اندازی و تازه،میشونمش رو صندلی جلو پاترول!
    چيز ديگه اي نمي خواي ؟ تعارف نكن ها

من متعصفانه به موي اكثر گربه سانان الرژي دارم سگ هم كه تو آپارتمان نمي شه نگه داشت ...
    فقط مي تونم اينجا تشكر كنم از همه كسايي كه تو اين هواي سرد مراقب حيوانات هستن و اونارو نجات ميدم

3. 4 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

دوستان خاهش میکنم قبل از گرفتن هر حیوونی همه جوره شرایط خودتون رو بسنجین تا چندین بار این زبون بسته ها اواره یا دست به دست نشن
    ...................
    واگذاری رایگان لیلی کوچولو سگ 2ماه "نژاد جوب داگ " ( در شمال و تهران )

سلام

این لیلی خانوم ماست ! یه دختر بازیگوش و با ادب ! کاملا حرف گوش کن !
    خلاصه بگم بچمون خیـــــــــــــــــلـــــ ــــــــــی دختر خوبیـــــــــــــــــــــ ـه !

متولد 15 مهر ! با ادب ! تو حیاط جای گرم و نرم درست کنید میمونه ! عاشق بازیگوشی !
    زود دوست میشه ! بعد از ظهرها و شب ها که نیخوابیم اصلا صدا نمیکنه . . .

فقط به افراد مهربون و متعهد واگذار میشه !

برای هماهنگی با شماره 09352242657 تماس بگیرید
    .

.

.

5. 8 کاربر از saye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت PHOBOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

6

سلام
    اینم گربه دوست داشتنی ماست که خیلی بهمون اعتماد داره و ما هم بهش عادت کردیم
    متاسفانه تو شهرستان زندگی میکنه و نمیتونم همیشه در خدمتش باشم.
    هفته پیش مجبور شدم تو هوای سرد ازش خداحافظی کنم و تنهاش بذارم. این عکس رو موقع خداحافظی ازش گرفتم.
    هر وقت میریم شهرستان هر روز بهمون سر میزنه و من و بابام بهش غذا میدیم و اونم خودشو لوس میکنه
    هفته بعد دوباره می بینمش
    باید با این حیوونای بی آزار و دوست داشتنی مهربون باشیم

7. 5 کاربر از PHOBOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

واگذاری چينو (((كوچولوي آزار ديده ي مهربان ولي بد اخلاق))) آزاده محجوب.
    .

.

.

.

چينو
    كوچولوي آزار ديده ي مهربان ولي بد اخلاق
    چينو ترير طلايي بيچاره ايست كه چند روزيست ميهمان بيمارستان كوچك من است. او را جمعه، خانمي از همشهريان ما ديد و براي گرفتنش از من كمك خواست.
    با توجه به مشغله ي بسيار زياد من،يكي از بهترينهاي گروه، دوست خوبم آزاده زحمت كشيد و با اين خانم توانستند با رنج بسيار بسيار زيادي او را سوار ماشين كنند.
    او بسيار ترسيده بود پارس ميكرد و گاز ميگرفت. چينو سگ آزار ديده ي رها شده ايست كه زندگي بسيار سختي را مدتهاي مديد در خيابان گذرانده.
    اتفاقا يك آقايي چند روز پيش به دوست من آزاده گفته كه او را حداقل سه ماه است كه سرگردان ميديده كه خودش را وقت بارش باران به ديوار ميكوبيده.
    با هزار مكافات و به زور بيهوشي معاينه شد و موهايش را كوتاه كردند. دكتر رضاخاني (كلينيك آهو-رشت) به من گفت كه در بيان نميگنجد كه تا چه حد جانور در تنش بوده.
    پوست بيماري دارد و بسيار ضعيف است. دوست دارد اعتماد كند اما دست پيش را ميگيرد تا پس نيفتد،اداي يك سگ خشن را در مي آورد تا كمتر آسيب ببيند.
    چينو اصلا به آدمها اعتماد ندارد.روزهاي اول مرا هم گاز ميگرفت. نميگذاشت بشورمش. با سختي بسياري كمي آب و شامپو كتوكونازول به تنش زدم. از تنش خون ميرفت.
    اما دومين بار گذاشت بشورمش و با من دوست شد. به فرق سرش بسيار حساس است. كاملا معلوم است كه بسيار به سرش زده اند.
    به محض اينكه دست به سمت سرش ميبرم مرا كه اكنون دوست خود و تنها دوست آدميزادش ميداند را گاز ميگيرد. چينو نيازمند درمان، تغذيه ،شستشو و تقويت است و
    كار ميبرد تا سگ آرامي شود.تا درك كند كه همه ي آدميان زشت خو و اهريمن صفت نيستند تا بر فرق نازنينش بكوبند.... آنگاه او را به متقاضي قابل اعتمادي خواهم سپرد
    تا مانند دهها سگ و گربه اي كه درمانشان كردم و به دست خوبان سپردمشان، نيك زندگي كند. ااگر دوست داشتيد به او كمك كنيد.
    توضيح: اگرچه سريالهاي فارسي1را قبول ندارماما در سريال معروف آناليا،يك گانگستر خوش قلبي بود بنام چينو كه به رغم خانواده دوست بودنش سعي داشت خود را
    خشن نشان دهد چنانكه مقتضاي شغلش بود.او برخاسته از يك جامعه ي فقرزده،خشن و بي مبالت بود. هرآنچه كه نام بردم در مورد اين سگ هم صادق است.
    بنابر اين او را چينو نام نهادم.
    آزاده محجوب شانزدهم آذر 1390
    Last edited by saye; 12-12-2011 at 00:35.

9. 11 کاربر از saye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

چينو
    چينو ترير طلايي بيچاره ايست كه چند روزيست ميهمان بيمارستان كوچك من است. او را جمعه، خانمي از همشهريان ما ديد و براي گرفتنش از من كمك خواست.
    با توجه به مشغله ي بسيار زياد من،يكي از بهترينهاي گروه، دوست خوبم آزاده زحمت كشيد و با اين خانم توانستند با رنج بسيار بسيار زيادي او را سوار ماشين كنند.
    او بسيار ترسيده بود پارس ميكرد و گاز ميگرفت. چينو سگ آزار ديده ي رها شده ايست كه زندگي بسيار سختي را مدتهاي مديد در خيابان گذرانده.
    اتفاقا يك آقايي چند روز پيش به دوست من آزاده گفته كه او را حداقل سه ماه است كه سرگردان ميديده كه خودش را وقت بارش باران به ديوار ميكوبيده.
    با هزار مكافات و به زور بيهوشي معاينه شد و موهايش را كوتاه كردند. دكتر رضاخاني (كلينيك آهو-رشت) به من گفت كه در بيان نميگنجد كه تا چه حد جانور در تنش بوده.
    پوست بيماري دارد و بسيار ضعيف است. دوست دارد اعتماد كند اما دست پيش را ميگيرد تا پس نيفتد،اداي يك سگ خشن را در مي آورد تا كمتر آسيب ببيند.
    چينو اصلا به آدمها اعتماد ندارد.روزهاي اول مرا هم گاز ميگرفت. نميگذاشت بشورمش. با سختي بسياري كمي آب و شامپو كتوكونازول به تنش زدم. از تنش خون ميرفت.
    اما دومين بار گذاشت بشورمش و با من دوست شد. به فرق سرش بسيار حساس است. كاملا معلوم است كه بسيار به سرش زده اند.
    به محض اينكه دست به سمت سرش ميبرم مرا كه اكنون دوست خود و تنها دوست آدميزادش ميداند را گاز ميگيرد. چينو نيازمند درمان، تغذيه ،شستشو و تقويت است و
    كار ميبرد تا سگ آرامي شود.تا درك كند كه همه ي آدميان زشت خو و اهريمن صفت نيستند تا بر فرق نازنينش بكوبند.... آنگاه او را به متقاضي قابل اعتمادي خواهم سپرد
    تا مانند دهها سگ و گربه اي كه درمانشان كردم و به دست خوبان سپردمشان، نيك زندگي كند. ااگر دوست داشتيد به او كمك كنيد.
    توضيح: اگرچه سريالهاي فارسي1را قبول ندارماما در سريال معروف آناليا،يك گانگستر خوش قلبي بود بنام چينو كه به رغم خانواده دوست بودنش سعي داشت خود را
    خشن نشان دهد چنانكه مقتضاي شغلش بود.او برخاسته از يك جامعه ي فقرزده،خشن و بي مبالت بود. هرآنچه كه نام بردم در مورد اين سگ هم صادق است.
    آزاده محجوب شانزدهم آذر 1390[
    با نشکر از سایه عزیز برای این پستشون من واقعا نمیدونم باید گریه کرد به حال این سگ و یا خوشحال بود که همچین صاحب جدید و خوبی پیدا کرده....خیلی بدم میاد از این جامعه ای که مردمش دوست دارن ادا "ادای" خارجی ها رو در بیارن اما بعد دو ماه که از حیوون بیچاره خسته میشن ولش میکنن میره....در فروم همسایه هم ه دو روز یکبار یه سگ جدید اکثرا هم نژاد کوچیک برای واگذاری رایگان هست. در اصل دلیل اصلی رو گمراهی مردم میدونم گمراهی اینکه نمیدونن حیوان خانگی مناسبشون چی هست....و این بسته اصلی به فرهنگسازی داره اما چه کنیم که در اسلام ناب محمدی و حاج اغا های کنونی که مراجع هستن چنان این حیوانات رو کوبوندن به هم که هیچ دلیل و اساس علمی هم نداره. مثلا وقتی به مامانم میگم گربه بیارم میگه که میگن موی گربه نازایی میاره در صوورتی که دکتر انزانی (ادمین فروم همسایه) به تفسیر توضیح دادن که اینطوری نیست.به امید روزی که اونقدر فرهنگ مدم بالا بره که به کوچکترین حیوانات رحم و مروت نشون بدن....
    ببخشید که پستم طولانی شد دل پری داشتم و در آخر :

بی شک چاره جز این است که ناله شبگیر کنیم
    Last edited by roteal2007; 12-12-2011 at 18:59.

11. 4 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستـان , گربه ها و سگ های زیبایی بودنــ .
    موفق باشید!
    Last edited by Hadi King; 27-02-2012 at 19:09.

13. 3 کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دوستان خاهش میکنم قبل از گرفتن هر حیوونی همه جوره شرایط خودتون رو بسنجین تا چندین بار این زبون بسته ها اواره یا دست به دست نشن
    ...................

سلام

خلاصه بگم بچمون خیـــــــــــــــــلـــــ ــــــــــی دختر خوبیـــــــــــــــــــــ ـه !

متولد 15 مهر ! با ادب ! تو حیاط جای گرم و نرم درست کنید میمونه ! عاشق بازیگوشی !

.

.

.
    من این سگ رو می‌خواستم، شمال هم بوده ظاهراً و راحت می‌تونستم بگیرمش
    از روز اول چند بار تماس گرفتم، گوشی رو جواب ندادن، اس ام اس هم دادم، باز هم جواب ندادن
    تا اینکه دیروز تماس گرفتم، یه خانومی گفت واگذار شده

حیف شد واقعاً ...
    همه رو راضی کرده بودم ها !
    الان بابام که مخالف آوردن سگ بود، داره بهم میگه پس چی شد توله‌ای که می‌خواستی بیاری؟!‌

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

واگذاری چينو (((كوچولوي آزار ديده ي مهربان ولي بد اخلاق))) آزاده محجوب.
    .

.

.

.

چينو
    آزاده محجوب شانزدهم آذر 1390
    واقعاً سپاسگذارم ازت سايه جان
    يه سوال داشتم اين حيوون بيچاره كدوم شهر بوده؟ كه اينجوري باهاش برخورد ميكردن؟

---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------

...................

سلام

.

.

.
    آقا نده به كسي اسباب بازي كه نيست كه اگه نميتوني نگهش داري ببرش تو جنگل ولش كن بهتر از اينه كه بديش دست يه نفر كه نميتونه ازش محافظت كنه بخدا گناه داره نكن اينكار رو

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

...................

سلام

.

.

.
    ما در محله نارمك تهران هستيم يه خانومي چند وقت پيش سگشو بعد از 7 سال دزديدن الان دنباله يه سگ ميگرده من اين سگ رو بهش پيشنهاد دام خونشون بزرگه و حياط داره و وضع ماليه خوبي دارن و خيلي هم اهميت ميدن تا الان احتمالا تماس گرفته باهاتون شرايطش رو ببين اگه دوست داشتي بده بهشون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •