این که خوبه چون اگه نمیری exp می ده در سطح تیم ملی.
این که خوبه چون اگه نمیری exp می ده در سطح تیم ملی.
که می میری.به همراه اینا چند هزار نفری زامبی معمولی میاد.
همین دو دقیقه ی پیش یک titan اومده بود دم در dogg's stockad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این گارد ها با 7-8 نفر افتاده بودن دنبالش هر کار می کردن نمی مرد. یهو یارو اومد دنبالم.جونم هم پر پر بود یک ضربه زد مردم!!!!!!!!!
![]()
چی فکر کردی؟خیلی کشتنش سخته.
اندازش رو ندیدی؟
بازی جالبی بنظر میرسه مخصوصا اگه با unity 3d هم درست کرده باشنمن که عاشقشم
من هم با smkh اومدم توی بازی
این مپ رو میزارم چون خیلی کار امده.مسیر مقر به مقر.مسیر های Loot run.و ... رو هم داره.
سایزش خیلی بزرگه.توصیه می کنم یه بار دانلود کنید و تمام.
محتوای مخفی: بزرگ
اگه انگلیسی تون هم خوبه این آموزش ها رو بخونید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Little Sparrow; 10-06-2011 at 08:32.
ساختمون های توی مقر رو توضیح میدم:
Arena:
محلی برای PVP:Player vs Player اگه تو این محل بمیرید پول و تجربه از دست نمی دید پس اینجا PvP کنید نه تو شهر چون تو شهر تجربه و پولی که در دست دارید از دست میدید.
Bank:
محلی برای ذخیره کردن پوله.هر پولی که در بانک باشه جاش امنه اگه اتفاقی براتون بیافته این پول در امانه.به شدت توصیه می شه قبل از رفتن به Inner city پولتون رو در این محل ذخیره کنید.
Records:
محلی که سوابق ذخیره میشه.مثل Top survivor,Top playerkiller,Top richest و ...
Meeting hall:
محلی که بازمانده ها دور هم برای صحبت جمع میشن.همون انجمن بازیه.
Market place:
محلی که بازیکن ها Item های که پیدا کردن می فروشن.هرچی که بخواید در بازار وجود داره و بر حسب قیمت.همیشه کمترین قیمت رو برای یه ایتم پیدا کنید.
Notice board:
این محل هنوز برای نسخه 3D نیومده.تو این محل به شما ماموریت میدن.مثلا جمع اوری خون یه زامبی مخصوص.پیدا کردن یه ایتم مخصوص،کشتن تعدادی زامبی،خالی کردن یه منطقه از زامبی.
Gambling den:
محلی برای ق.م.ا.ر و بردن پول.این محل برای بدست اوردن پول یا از دست دادنش محل خوبیه.کاملا شانسی.زیاد رو این مکان برای بدست اوردن پول حساب نکنید.نوع بازیش هم اسونه 3 تا کارت رو از پشت بهتون نشون میده که یکشون بی بی هست دو تای دیگه سرباز.شما باید بی بی رو پیدا کنید.از این راحت تر؟
Storage:
محلی برای ذخیره ایتم های اضافه که جایی برای انها درInventory ندارید.
The yard:
محلی برای اوراق کردن ایتم ها.اگه موفق نشدید ایتم خودتون رو در بازار بفروشید می تونید اونو اینجا اوراق کنید و پول بگیرید.ولی پولش کمه.هر ایتم با توجه به ارزشش یه پولی میده.
Last edited by Little Sparrow; 10-06-2011 at 09:46.
من میخوام دوباره بازی رو شروع کنم
نمیدونم چرا دفعه پیش به طرز احمقانه بازی رو ول کردم
منم از اول شروع کردم.دفعه قبل خوب بازی نکرده بودم.
این بازی تحت مرورگره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)