اي جوووون چه عكسايي والپيپرشم بذار
اي جوووون چه عكسايي والپيپرشم بذار
فکر خوبیه malkemid جان. از این به بعد مینویسیم. این چند تا هوم اسکرین آخر من لانچر دیفالت رام miui هستن
شیطون از چیش خوشت اومده؟!
جان! عجب والپیپرهایی! شش هام حال اومد!
آقا این والپیپرهاتو بزار ما هم مستفیظ بشیم!
مرسی...مال miui هست یا galnet miui؟ چون من گلنت رو دارم با برنامه تم خود رام که میرم این تم ها رو ندیدم واسه دانلود...از کجا دانلود کردی؟
مال رام رسمی miui هستن. من بیشتر تمها رو از موبایلستان میگیرم. توی بخش گرافیک اندرویدش یه تاپیک مفصل برای تمهای miui هست که خیلی بروز و کامله.
چه وضعشه باااو هیچکدوم از این والپیپراتون qHD نیستن به کار ما نمیان :| من کیواچدی میخوام :|
MusicManiac جان این لانچر ساعت اسمش چیه؟؟؟ :
این هم هوم اسکرین های من به مرور زمان:
اولین ترتیب هوم اسکرین من که تا یک هفته پیش ازش استفاده میکردم، اما با والپیپر های مختلف (2تا والپیپر بود که عاشقشون بودم ، حیف که اسکرین شات نداشتم بزارم اینجا) :
ترتیب بعدی ، از هفته پیش تا دیروز از این ترتیب استفاده شد ، با 3-4 تا والپیپر استفاده شد ، خوشگل ترینش همین بود به نظرم:
ترتیب بعدی ، امروز کشف شدبا همه ی والپیپر های GNex خوشگل شد ، در نتیجه با همشون اسکرین شات گرفتم و آپ کردم که نظر بدین کدوم خوشگل تره =)) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشرمنده بابت حجم عکسا ، خوابم میاد حوصله کم کردن حجم نیست :|کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
|پست واسه دیشبه|
این تم های MIUI رو میشه روی لانچر های MIUI هم ریخت؟؟؟
MOHAMMAD2010 بيا اين والپيپراي سوزن تو لبيتوبذار واسه من
![]()
بعد از مدتها گیر دادن به miui امروز یه رام رسمی جینجربرد نصبیدم
رام: JVQ
لانچر: Go Launcher
پارسا جان اسم این ساعته BobClockD3 هست
تمهای miui هم فقط روی رام های miui جواب میدن.
Last edited by MusicManiac; 19-11-2011 at 23:02.
والپیپرهای دروید ریزر رو نصب کن . کیفیت عالی دارن
بفرما اینم اون 2 تا والپیپر : ( البته خودم با اون روشی که گفتی 2 تاشو به هم چسبوندم تا وقتی رو صفحه اصلی میزارم اندازش به هم نخوره )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.:PAR3A:. جان اسمه اون ویجتی که تاریخ شمسی و قمری و میلادی رو داره چیه؟ خوشمان آمد
اگه لینک بذاری که دیگه دمت گرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)