بیشتر جهانی واسه من مهمه.یکیو میشناسم تو شهرمون از کانادا و دبی وارد میکنه.سفارش هم قبول میکنه.![]()
بیشتر جهانی واسه من مهمه.یکیو میشناسم تو شهرمون از کانادا و دبی وارد میکنه.سفارش هم قبول میکنه.![]()
اگه وارد کنه خداییش من خریدار هستم ... یعنی خیلی خیلی تو کف آر اف 712 هستم . به طرف بگو وارد کنه بیام ببینم حتما میخرم ... البته اول باید قیمت تمام شدش رو توی ایران بهم بگه ... همینطور قیمت تمام شده لپ تاپ گیمرش و همین جدید که معرفی شده .... بیشتر توی کف این آخریه رفتم ... شیک و سبک و برسرعت ... قیمت 17 اینچش هم مثل اینکه 1300 دلار ... یعنی 1.400 تومن![]()
شما لینک و مشخصات دقیقشو بهم بده من میرم ببینم چجوریه؟این مدلی که میگید تو دوبی هست؟؟؟خودمم منتظر این سری 7هستم بیاد تا برم تو کارش.
راستی تو آمازون 712قیمتش 1300پوند هست!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Immunology; 09-09-2011 at 22:03.
راستش من تا حالا از این جور خریدای اینترنتی نکردم و زیادم هم اعتمادی بهشون ندارم ... فقط من میخوام جنس و ببینم و بعد بخرم ..
خوب آر اف 712 که رو سیستمش رو خودت میدونی ولی خیلی گرون زده ... چون 6 گیگش 1100 پوند ..و 8 گیگ 1219 پوند که از سایت انگلیسی سامسونگ میشه خرید ... فقط نمیدونم از خارج بیاد گمرکش چقدر میشه چقدر درد سر داره .. چون به هورداد رایان گفتم برای من بیارید گفت این سمپل هستش و فروشی نیست .
مدل دومی هم که سری گیمر یعنی سری 7 هستش که میشه گفت یکی از کامل ترین لپ تاپ های دنیاست .. .. گرافیک 6970 داره زیاد دنبال اون نیستم چون گرونه و نمیخوام اونقدر هزینه کنم ... دوباره توی سری 7 مدل کرونوس هستش که تازه رلیز شده و توی صفحه قبل عکسهاشو دیدید ...این لپ تاپ بدییش اینه که 17.3 اینچی نداره 14 داره 15 و 15.6 اینچ ... قیمت خوبی هم داره اگه اون هم پیدا بشه عالیه ... مشخصات توی صفحه قبل هست ...
آقا این سری 7ها ریلیز شدن؟اصلن کی میان؟اول تو آلمان میان یا جای دیگه؟ مثلا NP700Z5A-S02US
ولی خیلی توپ میشه اگه ایران بیان میترکونن.
ممنون
فعلا هورداد که مسئول وارد کننده لپ تاپ های سامسونگه زیر آر اف 712 که ماله 6 ماه پیش زاییده ... دیگه اینا پیش کش ... روشون حساب نکن ... چون وقتی زنگ میزنی میگی کرونوس یا میگی گیمر میگی چی ؟ چی هست .... خوردنیه ؟!
عکسهای خفن از Chronos
دیگه قید هرچی مدل توی خارج زدم رفتم آر اف 511 خریدم ... 1 میلیون 345 تومن ..
حاجی مبارکه.سرعت داغ شدن سر و صداش چطوره؟؟؟؟بازی های خفن رو باهاش تست کردی؟؟؟صفحه نمایشش چطوره؟ازش عکس هم بزاری عالیه.راسنی رزولیشنش چنده؟
Last edited by Immunology; 04-10-2011 at 11:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)