تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 18 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 171

نام تاپيک: تاپیک جامع مهاجرت به خارج از کشور (لطفا پست اول را مطالعه کنید.)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

1 help me plzz :)

دوستان عزیز سلام. بابت راهنمایی ها و کمک هاتون واقعا ممنون.
    سوال من اینه که اگه بخوام واسه ادامه تحصیل برم آمریکا چی کار می تونم بکنم؟
    هرکسی هر اطلاعاتی داره واقعا و از صمیم قلب ممنون میشم در اختیار منم بذاره.
    من شرایطمو میگم ، شما بگین بهترین گزینه واسه من کدومه:
    1. لیسانس معماری دارم از یه دانشگاه غیرانتفایی. البته پایان نامه م مونده که تا بهمن اونم حله.
    2. معدلم بالای 16.5 میشه به احتمال خیلی زیاد.
    3. زبانم عالی نیست ، اما علاقه ی خیلی خیلی زیاد و کشش زیادی تو این زمینه دارم و می تونم برم دنبال مدرک زبان.
    4. وضع مالیم متاسفانه خوب نیست و نمی تونم رو کمک خونواده حساب کنم. (و می دونم با این وضع مالی حتی فکر آمریکا رفتن هم سنگ بزرگ برداشتنه اما چه کنم که پرروام و امیدوار )
    5. از اونجایی که اول واسه کاردانی خوندم بعد کارشناسی و از اول عمرم کنکوری بودم دیگه حسی واسه شرکت تو کنکور ارشد ندارم فعلا (البته مجبور شم می خونم حتما ، اونم یه گزینه خوبه )
    6.علاقه ی خیلی زیادی به کشور آمریکا دارم. (نمی دونم چرا اما just USA)
    7. یه گزینه که به نظرم مهمه اینه که عمه م آمریکاس (LA) و میتونم تا حدودی روش حساب کنم. حداقل واسه جا و مکان تا وقتی که مستقل شم)
    8. عمه م می گفت واسه تحصیل اگه گرین کارت داشته باشی هزینه تحصیلت خییییییییلی کمتر میشه ولی بدون اون کلی می افتی تو خرج. و میگفت که میتونم کار بگیرم واسه خرجای دانشگام. حالا سخت یا آسونو نمی دونم.
    9. حالا می خوام لاتاری شرکت کنم ، اگه نشد برم دنبال ویزای تحصیلی. که نمی دونم هرکدوم ازینا چقد ممکنه طول بکشه.
    درکل هرچی لازمه بدونم ممنون میشم در اختیارم بذارین. پیشاپیش بگم که می دونم با این شرایطی که من دارم یه جورایی رفتن محاله اما می خوام سعیمو بکنم ، شاید جواب گرفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

می خواستم بدونم من اگر برم مالزی کار هست؟؟؟!!!
    الان یه خونه تو مالزی اجاره کردیم و مشکل مکان ندارم فقط کار می خواستم بدونم هست یا نه؟؟ و اگر هست چه کارایی می شه کرد؟؟؟
    دوست گرامی شما اول باید مشخص کنید که ویزای مالزی شما به چه صورت هستش . اگر تحصیلی به مالزی میری که اصلا اجازه کار وجود نداره که حالا کار باشه یا خیر !! اما اگر برای زندگیو کار ویزا داری که باز هم متاسفانه کار خیلی کم هستش و اکثر کارهایی که یک مهاجر تازه وارد میتونه در اونها مشغول بشه رو چینی ها و . . . در دست دارند . اما خوب در بعضی زمینه ها کار میشه پیدا کرد .

می خواستم بدونم هزینه های زندگی تو اتریش (وین) چقدره
    ماهیانه حدود چند یورو یا تومان آدم باید خارج کنه؟
    بستگی به خود شما داره ... نحوه زندگی و خرج های اضافی یا اینکه اصلا چه خرجی برای شما واجب و چه خرجی اضافی تلقی میشه خیلی روی هزینه های زندگی تاثیر داره اما طبق تجربیات دوستانم به کمتر از ماهانه 500 یورو فکر نکنید . اونهم برای زندگی مجردی و خیلی ساده . اگر هم برای دانشجویی قصد اتریش دارید باید بدونید که به کار کردن هم نمیشه چندان فکر کرد چون محدودیت 20 ساعت در هفته داره و البته زبان انگلیسی هم به درد نمیخوره .

1. لیسانس معماری دارم از یه دانشگاه غیرانتفایی. البته پایان نامه م مونده که تا بهمن اونم حله.
    2. معدلم بالای 16.5 میشه به احتمال خیلی زیاد.
    3. زبانم عالی نیست ، اما علاقه ی خیلی خیلی زیاد و کشش زیادی تو این زمینه دارم و می تونم برم دنبال مدرک زبان.
    4. وضع مالیم متاسفانه خوب نیست و نمی تونم رو کمک خونواده حساب کنم. (و می دونم با این وضع مالی حتی فکر آمریکا رفتن هم سنگ بزرگ برداشتنه اما چه کنم که پرروام و امیدوار )
    5. از اونجایی که اول واسه کاردانی خوندم بعد کارشناسی و از اول عمرم کنکوری بودم دیگه حسی واسه شرکت تو کنکور ارشد ندارم فعلا (البته مجبور شم می خونم حتما ، اونم یه گزینه خوبه )
    6.علاقه ی خیلی زیادی به کشور آمریکا دارم. (نمی دونم چرا اما just USA)
    7. یه گزینه که به نظرم مهمه اینه که عمه م آمریکاس (LA) و میتونم تا حدودی روش حساب کنم. حداقل واسه جا و مکان تا وقتی که مستقل شم)
    8. عمه م می گفت واسه تحصیل اگه گرین کارت داشته باشی هزینه تحصیلت خییییییییلی کمتر میشه ولی بدون اون کلی می افتی تو خرج. و میگفت که میتونم کار بگیرم واسه خرجای دانشگام. حالا سخت یا آسونو نمی دونم.
    9. حالا می خوام لاتاری شرکت کنم ، اگه نشد برم دنبال ویزای تحصیلی. که نمی دونم هرکدوم ازینا چقد ممکنه طول بکشه.
    درکل هرچی لازمه بدونم ممنون میشم در اختیارم بذارین. پیشاپیش بگم که می دونم با این شرایطی که من دارم یه جورایی رفتن محاله اما می خوام سعیمو بکنم ، شاید جواب گرفتم
    1- پایان نامه لیسانس ؟؟
    2- معدلتون برای امریکا و کانادا مناسبه البته بهتره معدل 2 سال آخر رو هم حساب کنید چون معمولا ملاک اصلی اون هستش .
    3-حتما مدرک زبان نیاز دارید و نه هر مدرکی ... تافل با نمره بسیار خوب نیاز داری مثلا ibt بالای 95 + مدرک GRE با وربال بالای 350 و کوانت بالای 600 که برای همین مدرک GRE باید دو سالی فقط بخونی البته بسته به سطحی که حالا هستی . ( توضیح میدم )
    4-اگر توانایی پرداخت سالانه 30 هزار دلار معادل تقریبی 35 میلیون تومن رو نداری که ظاهرا نداری ، تنها راه باقیمانده میشه گرفتن فاند و اونهم فول فاند . ( توضیح میدم )
    5- کلا ربطی نداشت .
    6- بسلامتی اما برای رشته معماری ایتالیا رو من خیلی خیلی خیلی بیشتر پیشنهاد می کنم که البته باز بسیار گرونه حدودا سالانه 20 هزار یورو .
    7- خوب از این نظر خوبه ولی دانشگاه های California هزینه های بیشتری دارن و زندگی توی خود LA که هزینه های سرسام آوری داره . در ضمن خیلی از دانشگاه های خوب امریکا خارج از California هستن .
    8- خوب این جز واضحات هستش چون کسی که گرین کارد داره دانشجوی بین المللی دیگه حساب نمیشه و حتی میتونه از وام و اینهای دولتی هم استفاده کنه ولی دانشجوی خارجی همون هزینه هایی که گفتم رو باید پرداخت کنه + اینکه 20 ساعت بیشتر اجازه کار در هفته نداره که نمیشه هزینه هاش رو پوشش بده .
    9- لاتاری رو والا نمیدونم چی بگم ولی خوب شانس خیلی محدوده . . . طی این همه سال فقط دو نفر از دوستام به این طریق امریکا رفتن و کلا نمیشه برنامه ریزی برای این مورد داشت . ویزای تحصیلی هم که شرایطش همین بالایی ها بود .

خوب ... موارد خیلی خیلی زیاده اما برای تحصیل توی امریکا ، اول از همه زبان انگلیسی عالی نیاز داری شما که باید آزمون تافل رو باید نمره بالا پاس کنی + آزمون Gre که حتما برای زیاد شدن شانس قبولی لازمه . در مرحله بعد توصیه نامه از اساتید نیاز داری اونهم اساتید معتبر دانشگاه که ترجیحا توی دانشگاه های معتبر امریکایی درس خونده باشن . بعد از این رزومه و sop خوب باید بنویسی برای خودت . مقاله سامیت شده توی ژورنال های داخلی و خارجی یا احیانا ISI باید داشته باشی ... اینها رو که میگم برای گرفتن فاند مورد نیاز هستن . معدلت هم که نسبتا خوبه . اگر فاند نخوای بگیری که هم که هزینه ها خیلی بالاست و اصلا اگر تاییدیه بانکی تپلی نداشته باشی که ویزا نمیدن به شما. . . خلاصه موارد زیاد هستش .

من دارم باز میرم مسافرت ... ایشالا برگشتم سوالات دیگه ای اگر داشتی پاسخگو هستم .
    موفق باشی .

3. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ava-net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران - ورامین

پيش فرض سلام

یه سوال داشتم .
    می خوام برم خارج از کشور برای زندگی اما هیچ چیزی در این مورد نمی دونم .
    میشه راهنماییم کنید که چه کارهایی باید بکنم و شرایطش چیه .
    کشور قبرس مثلا

یکی دو تا از فامیل هامون هم تو انگلیس زندگیمی کنن آیا از طریق اونها می تونم اقدام کنم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبرص زياد جالب نيست. يك كشور اروپايي را انتخاب كن.

داره خودمونی میشه nazanin-kk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

راجع به همه کشورها هست ؟ یا استرالیا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ava-net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران - ورامین

پيش فرض سلام

قبرص زياد جالب نيست. يك كشور اروپايي را انتخاب كن.
    واسم زیاد مهمنیست .مهم رفتن از ایران و زندگی و کار کردن اونطرف هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران سال آخر هستم و مشکل سربازی هم ندارم میخواستم بدونم برای ادامه تحصیل در خارج از کشور چی کار باید بکنم یعنی اونا اصلا مدرک اینجا رو قبول دارن یا نه یا اصلا به تخصص من تو چه کشور هایی نیاز دارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

سلام.
    من دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران سال آخر هستم و مشکل سربازی هم ندارم میخواستم بدونم برای ادامه تحصیل در خارج از کشور چی کار باید بکنم یعنی اونا اصلا مدرک اینجا رو قبول دارن یا نه یا اصلا به تخصص من تو چه کشور هایی نیاز دارن؟
    درود
    همکار گرامی ، برای رشته مهندسی عمران خیلی از کشورهای دنیا توی مقاطع Master و PhD دانشجو پذیرش میکنن با شرایط مختلف و خوب مشخصا کاربرد داره . اصلا توی این شک نکنید . در مورد قبول کردن مدرک هم بله کاملا مورد قبول هستش یعنی اگر از دانشگاه آزاد یا دولتی یا پیام نور که مدرکشون توسط وازرت علوم ایران معتبر هستش فارغ التحصیل بشید ، هیچ مشکلی برای ادامه تحصیل مقاطع بالاتر در خارج از کشور ندارید .

در مورد جزییات بیشتر خودتون تحقیق کنید و اگر سوال خاصی یا مورد مبهمی وجود داشت همینجا مطرح کنید من سعی می کنم پاسخگو باشم چون نه وقت پاسخگویی کلی و موارد ابتدایی رو دارم و نه در این تاپیک میگنجه .
    سایر دوستان گرامی هم اگر سوالی دارید لطفا در مورد ریز یک موضوع باشه نه کلیت که مثلا بنده میخوام برم خارج چکار کنم !! زندگی در خارج از کشور حتی برای یک روز و به هر منظوری نیاز به یک آدم با پشتکار و همت بالا و خودساخته داره و اگر هیـــــچ چیز نمیدونید و هنوز هم بعد از مدت ها قصد به خارج رفتن ، حتی یک سرچ گوگل هم بین سایتهای معتبر مهاجرت و تحصیل و فروم های داخلی و خارجی نزدید و مطالب بیشمار اونها رو نخوندید ، بنده دوستانه توصیه میکنم این قضیه به خارج از کشور رفتن رو کنسل کنید .

موفق باشید .

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام.
    به جز کشور هایی مثل کره و ژاپن توی همه کشور ها مخصوصا اروپا و آمریکا مدرک دانشگاه های دولتی و آزاد ایران رو برای مهندسی عمران قبول دارن . هند و مالزی هم قبول دارن
    البته برای ادامه تحصیل ؛ نه استخدام
    Last edited by Alamate Soal; 24-09-2011 at 19:13.

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به جز کشور هایی مثل کره و ژاپن
    منبع اين قسمت از حرفتون رو ميشه بيان كنيد ؟؟؟
    تا جايي كه من ميدونم اشتباه هست چون تو سايت دانشگاه هاي كره و ژاپن چيزي نوشته نشده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •