1. لیسانس معماری دارم از یه دانشگاه غیرانتفایی. البته پایان نامه م مونده که تا بهمن اونم حله.
2. معدلم بالای 16.5 میشه به احتمال خیلی زیاد.
3. زبانم عالی نیست ، اما علاقه ی خیلی خیلی زیاد و کشش زیادی تو این زمینه دارم و می تونم برم دنبال مدرک زبان.
4. وضع مالیم متاسفانه خوب نیست و نمی تونم رو کمک خونواده حساب کنم. (و می دونم با این وضع مالی حتی فکر آمریکا رفتن هم سنگ بزرگ برداشتنه اما چه کنم که پرروام و امیدوار )
5. از اونجایی که اول واسه کاردانی خوندم بعد کارشناسی و از اول عمرم کنکوری بودم دیگه حسی واسه شرکت تو کنکور ارشد ندارم فعلا (البته مجبور شم می خونم حتما ، اونم یه گزینه خوبه )
6.علاقه ی خیلی زیادی به کشور آمریکا دارم. (نمی دونم چرا اما just USA)
7. یه گزینه که به نظرم مهمه اینه که عمه م آمریکاس (LA) و میتونم تا حدودی روش حساب کنم. حداقل واسه جا و مکان تا وقتی که مستقل شم)
8. عمه م می گفت واسه تحصیل اگه گرین کارت داشته باشی هزینه تحصیلت خییییییییلی کمتر میشه ولی بدون اون کلی می افتی تو خرج. و میگفت که میتونم کار بگیرم واسه خرجای دانشگام. حالا سخت یا آسونو نمی دونم.
9. حالا می خوام لاتاری شرکت کنم ، اگه نشد برم دنبال ویزای تحصیلی. که نمی دونم هرکدوم ازینا چقد ممکنه طول بکشه.
درکل هرچی لازمه بدونم ممنون میشم در اختیارم بذارین. پیشاپیش بگم که می دونم با این شرایطی که من دارم یه جورایی رفتن محاله اما می خوام سعیمو بکنم ، شاید جواب گرفتم