آقا خداییش به گرانرو امید داری؟!خوب من با این پست مخالفم دلایلمو هم میگم
اول اینکه ما تو پست هافبک هجومی به اندازه کافی مهره داشتیم
کاکا , وندرفارت , کانالس , گرانرو پست تخصصیشون بود
و پدرو لئون هم میتونست تو این پست بازی کنه
تو این 3-4 ماهی هم که کاکا مصدوم بود به نظر من اون مهره های بالا میتونستن جاشو پر کنند و با رفع مصدومیت ریکاردو دوباره خود کاکا به ترکیب باز میگشت
اما حالا.....
چه کاری این بشر کرده که شما میگی میشد ازش استفاده کرد؟!
لئون هم سمت راسته...با سانت هایی هم که داره، میتونه خیلی کمک کنه...
کانالس هم به نظر یخورده جووون(یا بهتر بگم، کم تجربه) میاد که بخواد بشه هافبک تهاجمی تیم...باز این اوزیل یه جام جهانی رو تجربه کرده...
میمونه کاکا و رافائل..که گفتم اینا رو...خوزه به رافائل اعتقاد نداره و کاکا هم نیستش فعلا...
پس ما چطور قراره بازی کنیم؟!
اصلا قبول ندارم!کانالس که دیگه بعیده بهش بازی برسه , یه مدت نیمکت نشینی , افت , فروش با یه قیمت ارزون به یه باشگاه دیگه و خاموش شدن یه ستاره
ون در فارت که با هم تعصبش به باشگاه باید بره
گرانرو هم که مهره کاستیا بود همینطور
بین کاکا یا اوزیل هم یکی ....
من فقط یه چی در این مورد میگم...
بنزما اومد، همه گفتن هیگواین سوخت...اینطور شد؟!
یا همین رافائل وقتی کاکا اومد!
و کلی مثال دیگه..بازیکن اگه خب باشه، خودش رو نشون میده...
ضمن اینکه بازیکنایی مثه کانالس، خرید های اینده دار هستن نباید انتظار داشته باشیم که از همین الان فیکس بشه!(هر چند اگه خوب باشه، فیکس هم میشه)
فروش که باید داشته باشیم...اصلا از این خرید راضی نیستم
یه مدافع میگرفتیم من خیلی بیشتر استقبال کردم
واقعا الان مو میخواد چه جوری ترکیب بچینه؟
من هر جوری که فکر میکنم میبینم خیلیها به یه نیمکت نشین محض تبدیل میشن
اگه فروش نداشته باشیم ترکیب اینطوری میشه:
----------------------------- کاسیاس / آدان / دودک-------------------------------
مارسلو/درنته ---------آلبیول/کاروالیو-------- پپه/ گارای ---------- راموس / آربلوا
---------------- آلونسو / لاس / گاگو ----------- خدیرا / دیارا----------------------
رونالدو ----------- کاکا/وی دی وی/ کانالس / گرانرو / اوزیل------------دیماریا/ لئون
----------------------------------بنزما/ هیگواین -------------------------------------
اما شما به این فک کن که تیم قراره تویه کلی مسابقه بازی کنه...بلاخره این بازیکنا(بازیکنا اصلی) هم خسته میشن دیگه..
نمیشه که بین تیم اول و تیم دوم هم زمین تا آسمون فرق باشه! میشه؟!