هر دوش میتونه صادق باشه.
هم واقعی وهم خیالی
هر دوش میتونه صادق باشه.
هم واقعی وهم خیالی
خوب ما از کجا بفهمیم واقعی یا خیالی؟
مثلا نوشته های مارکز یا همینگوی
قاعدتا نویسنده اول کتاب یا شایدم آخرش میگه این داستان واقعی بود یا بر اساس واقعیت بود. اگه نگفته بدون خیالیه
سلام دوست عزیز
من به نویسنده یکی از رمانهای زیبایه ایرانی ایمیل زدم و اون گفت که رمانش واقعیه فقط شخصیت ها خیالی هستند.
در حالی که تو کتابش نگفته بود بر اساس واقعیت نوشته شده.
به نظرم بسیاری از رمانها بر اساس واقعیت نوشته شده اند حالا نمیدونم نویسنده داستان رو از جایی میشنوه و به تحریر میاره یا هر چیزه دیگه.
داداش احتمال داره واقعی باشه ولی خود نویسنده هم نگه مثلا میگن پاییز پدر سالار اثر گابریل گارسیا مارکز داستان زندگیه فرانکو (همون اسپانیایه ) است یا تو کتاب صد سال تنهایی اخر داستان یه گابریل هست که بعقیده ی عده ای اون همون گابریل گارسیا مارکز هست ولی اینکه بصورت مطلق بگیم یه رمان واقعی هست یا نه نمیشه گفت
یه چیزی هم هست که در مورد هیچ اثری نمیشه صرف نظر از خالق اثر نظر داد.
سلام ...
دوستان این سوالمو جواب درست حسابی جایی پیدا نکردم در موردش .
در مورد پرداخت اینترنتی و آنلاین با بانک های سامان و پاسارگاد هستش .
این بانک ها علاوه بر شماره کارت 16 رقمی یک شماره 3 رقمی دریافت میکنند که من نمیدونم باید اونو چی بزنم .
روی کارت هم هیچ عدد سه رقمی و جود نداره .
و فقط یه عدد 4 رقمی وجود داره که CVV2 هستش .
اینم عکس :
تا حالا نتونستم از این دو بانک خرید اینترنتی داشته باشم !
ممنون دوستان ...
بعضي عابر بانك ها تا 19 رقم دارن
كه اگر عابر بانكت از اون نوع باشه خودش اون سه رقم رو باز ميكنه
و خلاصه شما كاري به اون نداشته باشه
16 رقم + رمز دوم + Cvv2 رو بزن و خريد كن
احتمالا پول تو حسابت نداشته باشيتا حالا نتونستم از این دو بانک خرید اینترنتی داشته باشم !![]()
سلام مهرسا جانبچه ها من با این بانک ها که سیستم شماره گیری دارن مشکل دارم میشه برام توضیح بدین
شما وقتی که وارد بانک میشید یه دستگاه وجود داره که اگه دکمشو بزنی ازش یه برگه بیرون میاد که یه شماره داره!!!!!!!!! روی باجه ها هم یه مانیتور LED وجود داره که شماره ها رو اعلام میکنه و شما باید منتظر بمونی تا اپراتور شماره روی برگتو بگه و بری باجه مورد نظر و کاراتو انجام بدی
به همین سادگی!!!!!!!به همین خوشمزگی!!!!!!!
ممنون ...
کارت من 16 رقمیه .
ولی اون سه رقم رو هم باز میکنه برام .
کارت بانک سپه هستش .
ممنون .![]()
دوست عزیز سه رقم پشت کارت درج شده !!
شما علاوه بر این یه رمز اینترنتی هم می خواهی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)