هممم یه اشتباه کوچیک شد
اسمم یا همون summoneram
1Milad1
هستش
M بزرگ![]()
هممم یه اشتباه کوچیک شد
اسمم یا همون summoneram
1Milad1
هستش
M بزرگ![]()
منه خنگ برداشتم دوباره DL کزدم.چه می دونستم این طوری هم میشه.
برادر احترام خودت رو نگه دار به خودت فحش نده
من با هیرو های زیادی بازی کردم ولی چون حوصله بازی کردن با یه هیرو رو ندارم همه رو بلدم...
الان به من Master Yi رو بدین می ترکونم که یه life steal خفن میشه...
با trinstana هم می تونم Ap برم هم Tank یه بار هم با sivir tank رفتم ببین چی شده...
با soraka و nanu و Warwick و nocth هم jungle می رم....
خلاصه با هر هیرویی میرم...
از poppy خیلی خوشم میاد ult میزنه میره یارو رو تو tower ناکوت می کنه! اگه در مثابلت باشه که دیگه خیلی اعصاب خورد کنه...!
و البته من از هیچ هیرویی بدم نمی یاد!(البته فعلا)
من با net book بازی می کنم ولی mouse و keyboard بازی وصل می کنم فقط یه مشکل دارم اینکه صفحم یکم کوچیکه اون اسم های chat رو نمی تونم ببینم خیلی زجر داره ها می تونم chat کنم ولی نمی تونم شروعش کنم...
خوب آپدیت جدید هم نصب شد بریم بازی!
منم همین طور حوصلم سر میره اگه همش با ی هیرو بازی کنم.
باید حداکثر 2 تا 3 دست عوض کنم.
این چه وضعشه؟!!!!
یعنی من باید 3 ساعت و نیم واسه رفتن تو بازی صبر کنم؟!!!
فقط واسه من انقدر زیاده یا همه همین طورن؟!!
حالا خوبه خودش گفته "Hold Just a Moment!"...
من میمیرم به شخصه برای poppy حالا گذشته از ult توی tower وقتی 3 به 1 هستش میتونی رو تانک دشمن عمف کنی dps رو خلاص کنی در بری...یا روی یکی از اونا که جونش کم Ult کنی سریع فرار می کنه دوتای دیگه رو که دفاعشون پایین تره انتخاب کنی بترکونی...
متاسفانه بقیه رو بازی نمیکنم جز rammus اگه مستری 9 21 0 باشه یه مقدار health لازم داره با armor تازه میتونی taunt کنی دی پی اس رو زیر تاور خودت در حالی که ulti فعاله صد در صد یارو مرده
دوستانی که league of legends بازی می کنن هم دیگه رو اد کنن که یه تیم ایران بسازیم ببینیم چند مرده حلاجیم
من هم می تونم ap باشم هم tank هم assassin حالا ببینیم چی میشه...
راستی بعضی وقتا اینجا برق میره اپه همونجا هم برق بیاد Afk حساب می کنه و ban میشم واسه همین 2 تا یوزر دارم...
اد کنین دیگه من صفحه مانیتورم کوچیکه قسمت اد کردن رو ندارم!
Ahmad Googool
We Have No Name
دیروز این مشکل نوبت رو داشت سرورشون و سرور نوبت دهی رو ریست کردن تا درست شد.
الان من نمیدونم مشکل چیه که اصلاً نمیتونم لاگین شم مثله اینکه آی پی من بن شده یا همچین چیزی چون با وی پی ان تست کردم میشه رفت دوستان اگه شما هم همین مشکل رو دارین بگین یا اگه یه راه حلی میدونین به منم بگین.
من که اصلاً وقنی Vpn می زنم تو نمی ره.
بن فک نمی کنم شده باشی فقط vpn رو قطع کن.
دوست عزیز من میگم اصلاً بدون وی پی ان نمیتونم وصل شم و توی صفحه ی لوگین میمونه و وارد بازی نمیشه ولی وی پی ان که میزنم تازه میشه لوگین کرد. نمیدونم مشکل چیه اعصاب نذاشته.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)