تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اگر قصد خرید مادربورد داشته باشید کدام مارک را انتخاب م

راي دهنده
328. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ABIT

13 3.96%
  • ASUS

141 42.99%
  • ALBATRON

2 0.61%
  • ASRock

3 0.91%
  • ELITE GROUP

3 0.91%
  • EPoX

20 6.10%
  • Foxconn

2 0.61%
  • Gigabyte

86 26.22%
  • Intel

15 4.57%
  • SOYO

3 0.91%
  • MSI

34 10.37%
  • سایر مادربورد ها

6 1.83%
صفحه 10 از 17 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 169

نام تاپيک: بهترین مادربورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin_metal1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Apachi
    ابن موضوع كه كدوم مادربورد از نظر ساختار یا Performance بهتر هستش joke جک هست چون با وجود پیشرفت امروزی تمام چیپست ها و به قول شما ic ها همه از غول های تکنولوژی مثل Intel,SIS,VIA تولید میشوند ودر اختالف سرعت میان دو مادربرد هم رده در سنگین ترین کار گرافیکی بیشتر از دو FPS نیست تفاوت میتونه در کیفت کانکتور ها و طراحی برد ها باشه که اون هم 70 درصد یکسان هست مثل کانکتور ها که %90 مال شرکت Foxcon هست مادربرد در ایران فقط بر میگرده به خدمات وگارانتی که من فقط asus رو پیشنهاد نمیکنم چون remark i هستش و Grade c محسوب میشه من فقط میگم آواژنگ Gigabyteچون هر سیستمی آسمبل کردم هر موقع مادربرد به مشکل خرده برام عوضش کردن و تو تست هایی از قبیل Overclock حرف نداره .
    دوست عزيز من با اين حرفت مخالف هستم.دليل نمي شه كه چون آواژنگ گيگا رو گارانتي مي كنه از بقيه بهتره.بايد به عرض برسونم كه الماس يكي از بهترين گارانتي ها مي باشد كه ايسوز رو گارانتي مي كنه.در مورد پرفرمانس هم بايد بگم كه من ايسوز رو بيشتر از گيگا قبول دارم.

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من فقط asus رو پیشنهاد نمیکنم چون remark i هستش و Grade c محسوب میشه .
    راجع به اين يه مرجع بدي خيلي خوب ميشه چون بعضا تا 270 تومن بابت اينها ميدن
    من خودم Asus رو بيشتر از Giga قبول دارم بشرطي كه كيفيتش تضمين شده باشه.

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

در مورد بحث باید بگم که من دلیل منطقی اوردم شما می تونید بگید Asus یا حتی Giga چیپست می سازد یا حتی ترانزیستور؟ یا می تونید بگید برای چیپست 86pe اینتل میشه ده مدل برد طراحی کرد؟ با تمامی این بحث ها Gigabyte از نظر تکنولوژی به خاطر بایوس Award که همه می دون از Phonix خیلی بهتره و تکنولوژی هایی مثل CIA: CPU Intellgent Accelertor و MIB :Memory Intellgent Booster , Smart Fan Control ,...این تکنولوژی ها به ورژن های 3 رسده شما هنوز میتونی معادله برای آنها در ASUS پیدا کنی؟پس ASUS در تکنولوژی و Performance هم اقب تر است.Gigabyte محصول Grade A تایوان هست , asus در ایرانی حتی با پشتی بانی الماس چینی.

پروفشنال XFXForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    XFX Company

پيش فرض

آپاچی جان مزاح می فرمایند چون شرکت ایسوس دومین شرکت کامپیوتری و اولین شرکت سخت افزاری در سال 2005 در تایوان شناخته شد و شرکت اول هم ترند مایکرو شد که در ضمینه ی تولید نرم افزار امنیتی کار می کنه. در ضمن مادربورد خودم ایسوس تایوانی هست. تازه اگه گیگا بهتر بود تو سایت های تست سخت افزار هم اول می شد. ایسوس عالی نیست ، معرکه است.

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط XFXForce
    آپاچی جان مزاح می فرمایند چون شرکت ایسوس دومین شرکت کامپیوتری و اولین شرکت سخت افزاری در سال 2005 در تایوان شناخته شد و شرکت اول هم ترند مایکرو شد که در ضمینه ی تولید نرم افزار امنیتی کار می کنه. در ضمن مادربورد خودم ایسوس تایوانی هست. تازه اگه گیگا بهتر بود تو سایت های تست سخت افزار هم اول می شد. ایسوس عالی نیست ، معرکه است.
    دوست خوبم من گفتم تو ایران هنوز هم میگم ASUS ها در داخل ایران هم چینی هستند .ولی در اروپا و امریکا فرق میکنه.

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

منبع شما در تست چيست سايت هاي تبليغاتي ؟ بزرگترين سايت

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

منبع شما در تست چيست سايت هاي تبليغاتي ؟ بزرگترين سايت Hardware Benchmarking بهتره یک سری هم به بزرگترین سایت تست سخت افزار دنیا بزنی.سایت که حتی همان asus شما اگر در آن عدد بابا بیاره روی پک محصولش چاپ میکنه مثل Asus Radeon 9550 .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منبع شما در تست چيست سايت هاي تبليغاتي ؟ بزرگترين سايت Hardware Benchmarking بهتره یک سری هم به بزرگترین سایت تست سخت افزار دنیا بزنی.سایت که حتی همان asus شما اگر در آن عدد بابا بیاره روی پک محصولش چاپ میکنه مثل Asus Radeon 9550 .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب اگثرا چينين گيگا هايي كي ميد اين تايوان هم دارن بازم چينين!!!

پروفشنال XFXForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    XFX Company

پيش فرض

آپاچی جان ایسوس من A8n32 Sli Deluxe هست و تو تایوانی بودنش شک نکن در مورد اول بودنش هم برای سوکت 939 فکر نمی کنم شما هم شک داشته باشید چون در همه ی سایت ها از جمله Pcworld و Tomshardware اول شده است.

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط XFXForce
    آپاچی جان ایسوس من A8n32 Sli Deluxe هست و تو تایوانی بودنش شک نکن در مورد اول بودنش هم برای سوکت 939 فکر نمی کنم شما هم شک داشته باشید چون در همه ی سایت ها از جمله Pcworld و Tomshardware اول شده است.
    بابا مايه دار!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •