تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 231 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

اینم قسمت هایی از پرسش و پاسخ دوستمون در سایت موبایلستان که این گوشیو خریده اند.فکر کنم برای اطلاع رسانی به دوستانی که قصد خرید این گوشی را دارند خوب باشه و بتونه کمکشون کنه.با تشکر ازnimeyedigar

1/در مورد صداي زنگ خور گوشي بگو كه چطوري هست بلنده؟؟؟ مثلا به صداي g900 ميرسه؟؟؟ آخه گوشي هاي هوشمند سوني اريكسون همه صداشون خيلي كم هست. مثلا تو ترافيك يا صداي زياد صداي گوشي مشخص هست؟!!

صدای گوشی خیلی خوبه من تا بحال با صدای گوشی n97 مشکل داشتم ولی با این نه ، خیلی واضح و بلنده

2/در مورد تايپ اس ام اس چطوريه؟؟ سريع تايپ ميكنه ميشه پشت فرمون يا بيرون در عين راه رفتن يه دستي تايپ كرد مثل يه گوشي معمولي؟؟ كيبوردش بزرگه؟!!! مثل ان 97 هست؟!!

کیبورد نداره ،ولی سریع عمل میکنه صفحه اش خیلی روونه

3/فضاي اس ام اس كه بايد نامحدود باشه؟!!

999 تا سیو میکنه ، میشه بیشترش هم کرد

4/برنامه همراه بانك ملت رو داخلش بريز ببين نصب ميشه كار ميكنه؟!!!

نمیدونم نریختم چون با موبایل کارای بانکی نمیکنم ، ولی امتحان میکنم براتون چشم

5/كاركرد فلش چطوريه خوبه؟؟ البته كاربرد فلش براي اين خوبه كه فلش مموري كسي رو وصل كني فايلي بريزي تو گوشي يا چيزي رو اجرا كني.

فلش رو وصل کردم خوب کار میکنه ولی دوستان میگن بستگی به سرعت انتقال فلش هم داره

6/حسگر حرکتی گوشی خوبه؟آخه تو ویدئوهای مقایسه با آیفون دیدم که آیفون تا گوشیو می چرخونی صفحه هم می چرخه ولی n8 اولا باید بیشتر بچرخونیش و دوما یکمی delay داره.

حسگر حرکتیش خوب کار میکنه هر کی نوشته بده دروغ نوشته والا من که مشکلی ندارم سریع میچرخه ، شاید اون مقایسه برای گوشیهایی بوده که آزمایش میشدند.

7/راستی گوشیت چقدر شارژ نگه میداره؟؟؟ با باطریش که مشکل نداری؟

شارژ خوب نگه میداره با باطریش مشکلی ندارم دو روز رو راحت جواب میده البته با کار زیاد

اینم یه سمپل که دوستمون با گوشی ان 8 گرفته:

عکسها در سایز اصلی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hamidkabiri6270; 20-10-2010 at 18:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فکر کنم خوب هم تنظیمش نکرده دوربین رو
    Last edited by newahwaz; 20-10-2010 at 18:48.

3. 2 کاربر از newahwaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

سلام
    یک سوال فوری!
    من دارم مطلبی تختصصی درمورد تست N8 ترجمه میکنم ولی با موبایل زیاد اشنایی ندارم!
    ممنون میشم هرچه سریعتر بگید اصطلاح های زیرکه درمورد موبایل های سری N8 به کار برده میشه دقیقا به چه معنی هست؟

nigh-indestructible Gorilla Glass screen

Sisyphian stumbling block

پیشاپیش ممنون

5. 2 کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام
    یک سوال فوری!
    من دارم مطلبی تختصصی درمورد تست N8 ترجمه میکنم ولی با موبایل زیاد اشنایی ندارم!
    ممنون میشم هرچه سریعتر بگید اصطلاح های زیرکه درمورد موبایل های سری N8 به کار برده میشه دقیقا به چه معنی هست؟

nigh-indestructible Gorilla Glass screen

Sisyphian stumbling block

پیشاپیش ممنون
    صفحه شیشه ای گوریلا تقریبا فناناپدیر ( فناناپدیر در حد نسبی) ( میشه گفت فناناپدیر ) ( احدودی خراب نشدنی) ( استحکام بالا)

Gorilla اسم شرکت ساخت صفات ضد خش.

7. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

صفحه شیشه ای گوریلا فناناپدیر در حد بالا

بسیار ممنون! عبارت دومی را هم ممنون میشم یه نفر بگه به چه معناست

9. این کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

صفحه شیشه ای گوریلا تقریبا فناناپدیر ( فناناپدیر در حد نسبی) ( میشه گفت فناناپدیر ) ( احدودی خراب نشدنی) ( استحکام بالا)

ببخشید ها داشتم میخوندم که این مطلب رو دیدم من X6 دارم و تو مشخصاتش نوشته شیشه - سطح
    ضد خش نمیدونم منظور همین جنسی هست که تو این پست نوشتی یا چیز دیگه ای است

11. 3 کاربر از mInI_ClockEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

آغاز پیش فروش نوکیا N8 با گارانتی اصلی در ایران

پیش فروش گوشی N8 نوکیا با گارانتی اصلی فقط در فروشگاه نوکیا مرکزی پاساژ علا الدین ایران آغاز شد. علاقه مندان برای پیش خرید این گوشی میتوانند به آدرس : تهران – خیابان جمهوری – مجتمع تجاری علا الدین – طبقه همکف پلاک 73 – فروشگاه نوکیا مرکزی مراجه کنند .
    برای پیش خرید این گوشی میبایست مبلغ 50000 تومان در زمان پیش خرید و 920000 تومان در زمان تحویل گوشی پرداخت نمایید.
    زمان تحویل و عرضه گوشی روز سه شنبه مورخ 4/8/89 اعلام شده است.

13. 4 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

آغاز پیش فروش نوکیا N8 با گارانتی اصلی در ایران

پیش فروش گوشی N8 نوکیا با گارانتی اصلی فقط در فروشگاه نوکیا مرکزی پاساژ علا الدین ایران آغاز شد. علاقه مندان برای پیش خرید این گوشی میتوانند به آدرس : تهران – خیابان جمهوری – مجتمع تجاری علا الدین – طبقه همکف پلاک 73 – فروشگاه نوکیا مرکزی مراجه کنند .
    برای پیش خرید این گوشی میبایست مبلغ 50000 تومان در زمان پیش خرید و 920000 تومان در زمان تحویل گوشی پرداخت نمایید.
    زمان تحویل و عرضه گوشی روز سه شنبه مورخ 4/8/89 اعلام شده است.

این علاالدینی ها هم شورشو در آوردن. خر باشه 970 بره پیش خرید کنه. احمقای دزد تو اروپا 500 دلار فروخته میشه. یه جا هم دیدم 300 یورو.

15. 8 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mameli22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بابا چه خبره 970 ت اول فرووش ؟؟؟؟؟ اگه قیمت این باشه معلومه که واقعا هیچ نظارتی رو فروش نیست ، یعنی 2برابر و نیم قیمت واقعی اونم تو یه کشور جهان سومی !

17. این کاربر از mameli22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض تست نوکیا N8

این علاالدینی ها هم شورشو در آوردن. خر باشه 970 بره پیش خرید کنه. احمقای دزد تو اروپا 500 دلار فروخته میشه. یه جا هم دیدم 300 یورو.
    من هم از یک منبع معتبر قیمت 549دلاری دیدم
    _______ _________ ________ _______ _______ _______

سلام بر همگی
    من یک وبلاگ پیچ‌گوشتی دارم که توش همه خبری می‌ذارم و فعلا گذرم خورده به موبایل N8 و از اونجا که موبایل خودم 1100 هست، چیزی از موبایل های جدید سر در نمیارم
    نیمی از مطلب را کامل ترجمه کردم و مونده نیمه‌ی ما بقیش! ممنون میشم مطلب را بخونید و نظرتون را بگید، چون از موبایل سر در نمیارم ممکنه جایی را اشتباه ترجمه کرده باشم ولی اگه چیزی را درست ترجمه کردم ولی در واقع اشتباه بود دیگه به من مربوط نیست و به منبع مربوطه ! البته این هم بگم که منبعم از معتبر ترین منابع هست. کم پیش میاد اشتباه کنه
    این هم از متن که می‌تونید به لینک منبع هم مراجعه کنید و اگه خواستید اونجا نظر بدید. یه چیز دیگه هم بگم، اگه غلط املایی یا تایپی دیدی زیاد تعجب نکنید

نوکیا N8 به عنوان موبایلی روانه‌ی بازار شد که شامل خیلی از امکانات جدید است که برای اولین بار در نوکیا به کار گرفته شده‌اند. برای مثال، می‌توان گفت این موبایل اولین موبایل multitouch نوکیا، اولین موبایل نوکیا با دوربین ۱۲مگاپیکسل، و همچنین اولین موبایل نوکیا با صفحه نمایش شیشه ای گوریلا با استحکام بسیار بالا می‌باشد. تنها جیزی که درمورد این گوشی می‌توان گفت آخرین است و اولین نیست این است که، این موبایل آخرین موبایل سری N نوکیا می‌باشد که از سیستم عامل سیمبین استفاده می‌کند و این موضوع، بسیار خوب است.

می‌توان گفت این موبایل، چیزی است میان نوکیاهایی که تاکنون تولید شده‌اند و نوکیاهایی که درآینده تولید خواهند شد و پله‌هایی را باید تا مدرن‌تر شدن بالا برود. مثلا این موبایل همچون نوکیاهای قبلی، با سیستم عامل سیمبین کار می‌کند که محدودیت‌هایی را برای کاربران ایجاد می‌کند و طرفداران زیادی ندارد. پیش‌بینی می‌شود که سیستم عامل سری‌‌های بعدی N نوکیا، MeeGo OS باشند زیرا نوکیا و intel همکاری‌هایی را اخیرا با یکدیگر داشته‌اند.
    نوکیاهای سریN ویژگی منحصر به فردی که دارند، سیستم سخت افزاری فوق العاده‌ی آن‌ها می‌باشد که با ارتقاءهای جزئی می‌تواند بهتر از این‌ها هم باشد.

چه چیزهایی جدید است؟
    نوکیا N8 هم از نظر دورنی و سخت افزاری و هم از نظر ظاهری، جدیدتر از مدل‌های قبلی است. اگر از نمای روبرو به این موبایل بنگریم، شاهد یک قاب آلومینیومی براق و یک صفحه نمایش ۳٫۵ اینچیِ multitouch خازنی با استحکام بسیار بالا می‌باشیم که شرکت گوریلا سازنده‌‌ی آن است. نوکیاN8 از موبایل‌های Motorola Droid ضخیم‌تر و همچنین از iphone4 نیز کمی ضخیم تر است (خیلی کم)، پس با یک گوشی بسیار نازک روبرو نیستیم. همانطور که گفته شد، این اولین موبایل نوکیا با سنسور ۱۲مگاپیکسلی است که این سنسور امکان فیلم‌برداری با کیفیت ۷۲۰p HD را برای ما فراهم می‌کند. قابل ذکر است که N8 دارای پورت خروجی HDMI است که توسط آن می‌توان تصاویر را از طریق تلویزیون‌های HDTV مشاهده کرد. همچنین این اولین موبایل نوکیا است که یک صفحه نمایش multitouch خازنی را با سیستم عامل Symbian^3 به کار گرفته است.

چه چیزهایی قابل توجه و کارامد می‌باشند؟
    مهم‌ترین ویژگی این موبایل، سیستم سخت‌افزاری فوق‌العاده‌ی آن می باشد. دوربین ۱۲مگاپیکسلی آن دارای ویژگی autofocus بسیار دقیق و سریع است و همچنین این دوربین دارای دیافراگم بسیار سریع می‌باشد که می‌توان گفت تا کنون در هیچ موبایلی دیده نشده، از دیگر ویژگی‌های دوربین آن می‌توان به این اشاره کرد که هم‌آوری و تکثیر رنگ‌ها بسیار دقیق‌تر‌، واضح‌تر و هوشمندانه‌تر از آن چیزی است که در iphone4 و Droid شاهد هستیم. N8 دارای بدنه‌ی بسیار محکم و مقاومی است. عمر باتری N8 نیز بسیار عالیست به طوری که با تست‌های مختلفی که بر رویش انجام شده، یک روز و نیم دوام آورده.

صفحه نمایش N8 دارای پاسخ گویی بسیار عالی است به طوری که با پردازنده ی نسبتا ضعیف ۶۸۰مگاهرتزی، بدون هیچ گیر یا اشکالی به ما پاسخ می‌دهد. قابلیت‌های چند رسانه‌ای در N8 نیز اصلاح شده‌اند و توانایی اجرا کردن اکثر فایل‌های چند رسانه‌ای را دارد. عملکرد چندگانه‌ی این موبایل همراه با اتصالات webOS آن نیز بسیار عالیست .

توضیح عکس ها:

عکس دوم: نمای جانبی، شامل دکمه‌ی دوربین، کلید نگه داشتن(باز داشتن یا hold ) و کلید تنظیم میزان صدا

عکس سوم: نمونه ای از عکس گرفته شده با N8 در فضای ازاد
    ادامه دارد …….
    منبع:
    پیچ‌گوشتی
    http://www.pichgooshti.com/?p=1498
    Last edited by singleguy; 21-10-2010 at 12:31.

19. 11 کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •