این علاالدینی ها هم شورشو در آوردن. خر باشه 970 بره پیش خرید کنه. احمقای دزد تو اروپا 500 دلار فروخته میشه. یه جا هم دیدم 300 یورو.
من هم از یک منبع معتبر قیمت 549دلاری دیدم
_______ _________ ________ _______ _______ _______
سلام بر همگی
من یک وبلاگ پیچگوشتی دارم که توش همه خبری میذارم و فعلا گذرم خورده به موبایل N8 و از اونجا که موبایل خودم 1100 هست، چیزی از موبایل های جدید سر در نمیارم .gif)
نیمی از مطلب را کامل ترجمه کردم و مونده نیمهی ما بقیش! ممنون میشم مطلب را بخونید و نظرتون را بگید، چون از موبایل سر در نمیارم ممکنه جایی را اشتباه ترجمه کرده باشم ولی اگه چیزی را درست ترجمه کردم ولی در واقع اشتباه بود دیگه به من مربوط نیست و به منبع مربوطه ! البته این هم بگم که منبعم از معتبر ترین منابع هست. کم پیش میاد اشتباه کنه
این هم از متن که میتونید به لینک منبع هم مراجعه کنید و اگه خواستید اونجا نظر بدید. یه چیز دیگه هم بگم، اگه غلط املایی یا تایپی دیدی زیاد تعجب نکنید .gif)
نوکیا N8 به عنوان موبایلی روانهی بازار شد که شامل خیلی از امکانات جدید است که برای اولین بار در نوکیا به کار گرفته شدهاند. برای مثال، میتوان گفت این موبایل اولین موبایل multitouch نوکیا، اولین موبایل نوکیا با دوربین ۱۲مگاپیکسل، و همچنین اولین موبایل نوکیا با صفحه نمایش شیشه ای گوریلا با استحکام بسیار بالا میباشد. تنها جیزی که درمورد این گوشی میتوان گفت آخرین است و اولین نیست این است که، این موبایل آخرین موبایل سری N نوکیا میباشد که از سیستم عامل سیمبین استفاده میکند و این موضوع، بسیار خوب است.
میتوان گفت این موبایل، چیزی است میان نوکیاهایی که تاکنون تولید شدهاند و نوکیاهایی که درآینده تولید خواهند شد و پلههایی را باید تا مدرنتر شدن بالا برود. مثلا این موبایل همچون نوکیاهای قبلی، با سیستم عامل سیمبین کار میکند که محدودیتهایی را برای کاربران ایجاد میکند و طرفداران زیادی ندارد. پیشبینی میشود که سیستم عامل سریهای بعدی N نوکیا، MeeGo OS باشند زیرا نوکیا و intel همکاریهایی را اخیرا با یکدیگر داشتهاند.
نوکیاهای سریN ویژگی منحصر به فردی که دارند، سیستم سخت افزاری فوق العادهی آنها میباشد که با ارتقاءهای جزئی میتواند بهتر از اینها هم باشد.
چه چیزهایی جدید است؟
نوکیا N8 هم از نظر دورنی و سخت افزاری و هم از نظر ظاهری، جدیدتر از مدلهای قبلی است. اگر از نمای روبرو به این موبایل بنگریم، شاهد یک قاب آلومینیومی براق و یک صفحه نمایش ۳٫۵ اینچیِ multitouch خازنی با استحکام بسیار بالا میباشیم که شرکت گوریلا سازندهی آن است. نوکیاN8 از موبایلهای Motorola Droid ضخیمتر و همچنین از iphone4 نیز کمی ضخیم تر است (خیلی کم)، پس با یک گوشی بسیار نازک روبرو نیستیم. همانطور که گفته شد، این اولین موبایل نوکیا با سنسور ۱۲مگاپیکسلی است که این سنسور امکان فیلمبرداری با کیفیت ۷۲۰p HD را برای ما فراهم میکند. قابل ذکر است که N8 دارای پورت خروجی HDMI است که توسط آن میتوان تصاویر را از طریق تلویزیونهای HDTV مشاهده کرد. همچنین این اولین موبایل نوکیا است که یک صفحه نمایش multitouch خازنی را با سیستم عامل Symbian^3 به کار گرفته است.
چه چیزهایی قابل توجه و کارامد میباشند؟
مهمترین ویژگی این موبایل، سیستم سختافزاری فوقالعادهی آن می باشد. دوربین ۱۲مگاپیکسلی آن دارای ویژگی autofocus بسیار دقیق و سریع است و همچنین این دوربین دارای دیافراگم بسیار سریع میباشد که میتوان گفت تا کنون در هیچ موبایلی دیده نشده، از دیگر ویژگیهای دوربین آن میتوان به این اشاره کرد که همآوری و تکثیر رنگها بسیار دقیقتر، واضحتر و هوشمندانهتر از آن چیزی است که در iphone4 و Droid شاهد هستیم. N8 دارای بدنهی بسیار محکم و مقاومی است. عمر باتری N8 نیز بسیار عالیست به طوری که با تستهای مختلفی که بر رویش انجام شده، یک روز و نیم دوام آورده.
صفحه نمایش N8 دارای پاسخ گویی بسیار عالی است به طوری که با پردازنده ی نسبتا ضعیف ۶۸۰مگاهرتزی، بدون هیچ گیر یا اشکالی به ما پاسخ میدهد. قابلیتهای چند رسانهای در N8 نیز اصلاح شدهاند و توانایی اجرا کردن اکثر فایلهای چند رسانهای را دارد. عملکرد چندگانهی این موبایل همراه با اتصالات webOS آن نیز بسیار عالیست .
توضیح عکس ها:
عکس دوم: نمای جانبی، شامل دکمهی دوربین، کلید نگه داشتن(باز داشتن یا hold ) و کلید تنظیم میزان صدا
عکس سوم: نمونه ای از عکس گرفته شده با N8 در فضای ازاد
ادامه دارد …….
منبع: پیچگوشتی
http://www.pichgooshti.com/?p=1498