من با هزار بدبختی با dialup پچ pesedit 03 دانلود کردم و نصب میکنم وقت بالا امدن بازی پیغام edit dataمیده که وسه این ورژن نیست!
ورژن 10 هست و پچ ورژن 1-1 کونامی نصبه. چرا؟
باید پچ dlcنصب کنم یا نه؟
من با هزار بدبختی با dialup پچ pesedit 03 دانلود کردم و نصب میکنم وقت بالا امدن بازی پیغام edit dataمیده که وسه این ورژن نیست!
ورژن 10 هست و پچ ورژن 1-1 کونامی نصبه. چرا؟
باید پچ dlcنصب کنم یا نه؟
نبايد همچين مشكلي داشته باشه چون من بازي پاك شد كلا از اول نصب كردم بعد اين پچو نصب كردم و در اخر هم fix هم كه داده رو نصب كن بعد كرك بازي از اول كپي كن و كيت سرور رو فعال كن نبايد مشكلي داشته باشه در ظمن هر دو dlc هم در اين پچ اعمال شده اند
Last edited by masoodbr; 18-10-2010 at 09:08.
pes club super patch v1.2 by leoarsalan
You Can Use It For Konami First DLC
New Team’s
New Logo’s
New Line Up
New Transfer’s (Up To Date)
New Ball’s
New Boot’s
New Wallpaper’s
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
L.messi by petroboat
419 kb
در فولدر dt0c در کیت سرور قرار دهید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by R O O T; 18-10-2010 at 14:26.
ساختنش کاری نداره شبیه ساختن تایتل هستش.اگه اموزش ساخت تایتل رو پیدا کردی بذارش همینجا تا کمی ویرایشش کنم بعد بذاریمش اموزش ساخت والپیپر
Last edited by R O O T; 18-10-2010 at 15:23.
دوستان لطف کنید این لوگو پک زیبا رو مستقیم کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اموطش تایتل که فقط کار با فوتو شاپ بود چطور او عکس رو وارد باز یکنم؟ ینی تبدیل به فایل bin
فایلهای والپیپر در dt06 قرار داره شماره 35 تا 38 هر کدومو خواستی اکسپورت کن بعد عکسی که برا والپیپر درست کردی وارد اون فایلی که اکسپورت کردی بکن بعدش اون فایل رو توی پوشه ی dt06 در کیت سرور قرار بده بعد برو تو بازی یکی یکی والپیپرا رو نگاه کن تا اونی که خودت درست کردیو پیدا کنی اگه متوجه نشدی بگو یه اموزشی بنویسم![]()
راستش اخرش رو فهمیدم اما اول رو نه شما گفتی 35 تا 38 این که میشه 3 تا ام والپیپر ها 6 تاست بعد با چی اکسپورت کنم؟
فرمت عکس باید png باشه؟مثل اموزش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)