سلام..
من این گوشی رو دارم..
من ازش راضی هستم و مشکلی ندارم.
دوربینش 5 مگاپیکسل هست و کیفیت خیلی خوبه.... از لحاظ عکاسی عکاسش با کیفیت هست...
چند تا پست قبلی منو بخون اگه سوالی هم بود در خدمتیم.
سلام..
من این گوشی رو دارم..
من ازش راضی هستم و مشکلی ندارم.
دوربینش 5 مگاپیکسل هست و کیفیت خیلی خوبه.... از لحاظ عکاسی عکاسش با کیفیت هست...
چند تا پست قبلی منو بخون اگه سوالی هم بود در خدمتیم.
ممنون
شما با گارانتی گرفتی؟
مایکروتل؟
فارسی هم ساپورت میکنه ؟
قیمت حال حاضرش چنده؟
وسایل جانبی داخل جعبه ؟
شرمنده خیلی سؤآل کردم
سلام.
نه من بندرعباس هستم و گوشی معمولا قاچاقی وارد میشه و گارنتی نیست.. ولی گوشی ها اصلی هستند.//
من بدون گارنتی 210 تومان فکر کنم خریدم سایت گوشی شاپ با گارنتی 240 تومان بهتره شما با گارانتی بخرین حتما هم ماکروتل باشه..
بله فارسی ساپورت میکنه...
چیز خاصی نداره.. هدفون. شارژر و یک در محافظ ال سی دی هم روش هست.. از همینهایی که شبیه کیف هست میتونی وصل کنی و یا جدا کنی..
مموری نداره... من خودم یکی 4 گیگ داشتم از قبل از اون استفاده میکنم مشکلی هم نداره..
بازم سوالی بود در خدمتیم.![]()
Last edited by Punisher_2008; 22-05-2011 at 19:38.
یه چند تا سؤال دیگه دارم (اینا آخریشه)
میگن یکی از نقاظ ضعفش کیفیت پایین صفحه نمایش هست، درسته؟
اینکه جنسش خازنیه یعنی چه؟
و مورد دیگه سیستم عاملشه
این تنها گوشیه تو بازار این سیستم عامل رو داره یا نه؟
هنگ نمیکنه؟ کار باهاش راحته؟ نرم افزار به اندازه کافی موجود هست براش ؟
ممنون
سلام.
کیفیت ال سی دیش پایین نیست... ولی بالا هم نیست..
وضوح 240 400 هست و 256 هزار رنگ رو نشون میده.. کیفیت ال سی دیش یک چیزی تو مایه های ان 78 هست ولی روشنتر و شفاف تره.. در کل کیفیت ال سی دیش رضایت بخشه..
نه چند مدل دیگه هم هست ویو 525 .533 که ارزونتر هستند. و ویو 1 و 2 که گرونتر.. ویو 723 حد وسط اینا به حساب میاد و اینطور که من فهمدیم ویو 723 باید سخت افزار بهتری داشته باشه چون من چند تا ویدیو از این دو گوشی دیدم ویو 723 کمی سریعتر بود و یک چیزه دیگه که هست بعضی از دوستان ذکر کرده بودن موقع استفادع از چند برنامه در ویو 525 و یا موزیک گوشی دادن عملکرد گوشی کند میشه.. ولی داخل ویو 723 اینطور نیست...
نه هنگ نمیکنه سیستم عامل راحت و سبکی داره..
برنامه زیاد نداره و برنامه هاشو فقط باید از مارکت دانلود کنید ولی جاوا راحت ساپورت میکنه اگه زیاد با برنامه های حرفه ای و جانبی سروکار دارید سراغ این گوشی فعلا نرو.
مثلا داخل مارکت من دیشب که مجددا رفتم حدود 180 بازی رایگلن وجود داشت چیزی حدود 300 تا برنامه رایگان هست و 225 تا تم فکر کنم بود..
البته این سیستم عامل نو پا هست و فقط 2 ساله که امده..
به زودی بادا 2 عرضه میشه و شاهد پیشرفت زیادی میشیم..
ولی همانطور که قبلا هم گفتم برنامه های جاوا رو راحت ساپورت میکنه برنامه های ضروری مثل انواع برنامه چت مرورگر .دیکشنری و.... رو راحت برای جاوا میتونید پیدا کنید.
الان تقریبا نزدیک به 25 روز تا یک ماه شده که این گوشی رو دارم بزار کاملا مزایا و معایبش رو بگم.
معایب
اول اینکه کیفیت ال سی دیش عالی نیست. میتونست 16 میلیون رنگ باشه ولی بد هم نیست به هر حال رضایت بخشه...
بخش ویدیو عملکرد عالی ندره.. این گوشی فرمت های mp4 3gp رو ساپورت میکنه و وضوح اون نباید بیشتر از وضوح خود گوشی باشه یعنی نباید بیشتر از 240 400 باشه.. با خود برنامه کایز که تو سی دیش هم میتونید راحت تبدیل
کنید.. البته با اپدیت به بادا 2 به احتمال خیلی زیاد این بخش بهبود پیده کنه سامسونگ استار بعد از اخرین فریمور عرضه شده نرخ فرم از 15 به 25 افزایش پیدا کرد و کلا بخش ویدیو بهتر شد.
فعلا برای این سیستم عامل برنامه زیاد نیست البته در حال رشد هست و با امدن بادا 2 پیشرفت چمشگیری میکنه ولی همینطور هم داره برنامه و بهش اضافه میشه.
مموری زیر باطری وصل میشه و وقتی بخواین اونو بخواین در بیارین باید باطری خارج کنید.
فیلم برداری این گوشی عالی نیست وضوح 240 320 و با نرخ 15 فرم فیلم برداری میکنه و کیفیت فیلم برداریش عالی نیست اما راضیت بخشه.
مزایا
Wi-Fi و GPS
ال سی دی این گوشی 3.2 اینج و نسبتا بزرگ به نظر میاد و برای وبگردی مناسب هست و همینطور قابلیت مولتی تاچ که باعث سرعت کار در زم کردن روی صفحه های وب میشه..
تاچ این گوشی خیلی خیلی راحت هست و به لمس فوق العاده حساس هست... من قبل ایکس 8.تاچ2. و 5800. و کوکی داشتم این واقعا بهترین تاچ بوده که باهاش کار کردم..
صدای این گوشی خیلی خوبه... صدا به اندازه کافی بلند و با کفیت هست تنظیمات هم موجوده میتونید صدا رو بلندتر یا کیفیت رو بشتر کنید..
یکی دیگه از ویژگی های خوبش داشتن بولوتوث ورژن 3 هست.
این گوشی مجهز به شتاب سنج داخلی هست یعنی به طور خودکار عکس ها و ویدیو ها به صورتی افقی و عمودی در میاد در وب هم مفیده...
بازی های شتابسنج هم جذاب هستند.
موزیک پلیر قوی یکی از ویژگی های خوبش هست.. برخلاف بخش ویدیو این بخش خوب عمل میکنه و از این لحاظ مشکلی پیدا نمیکنید.
از نظر ظاهری گوشی زیبا و خوش دستی هست.. قاب پشتی این گوشی استیل هست ال سی دیش من از وقتی خریدم برچسبش جدا کردم ضد خش نیست ولی تا الان خطی روش ندیدم..
این گوشی 90 مگابایت حافظه داخلی داره و مموری میکرو اس دی میخوره... تا 16 گیگ ساپورت میکنه خودم از 4گیگ استفاده میکنم مشکل هنگ و یا افت سرعت رو ندارم...
دوربین این گوشی یکی از ویژگی های مهمش هست همانطور که میدونید دوربینش 5 مگاپیکسل هست و با کانون اتوماتیک ، کانون لمسی ، geotagging ، تشخیص لبخند ، فلش LED رو داره. کیفیت عکاسی واقعا خیلی خوب و با کیفیت هست عکساش بی نقص هست با اینکه از فلش LED استفاده میکنه در محیط های کم نور جواب گو هست...
باطری این گوشی فوق العاده هست.. حتی با استفاده زیاد هم میتونید 2 روز یا حداقل 1 نیم رو ازش استفاده کنید... واقعا باطری خیلی خوبی داره..
داخل خود گوشی مارکت هست و از طریق جی پی ار اس راحت میکنید از مارکت بدون تحریم برنامه یا بازی های بادا رو دریاف کنید.
سیتسم عامل این گوشی بادا ورژن 1.1 هست که به زودی تا چند ماه دیگه به بادا 2 بروز رسانی میشه و متحول میشه و امکانات زیادی بهش اضافه میشهسیستم عامل فوق العاده راحت و سادهای هست... من قبل اندورید. ویندوز موبایل. سیمبین داشتم و از سیستم عامل پیچیده خسته شده بودم واقعا سیستم عامل راحت هست و چیز عجیبی نداره..
هندسفری این گوشی صدای خیلی خوب و با کیفیتی هست خودش هم یک تنظیم از پیش شده برای هندسفری داره و سوکت 3.5 میلیمتری است.
این گوشی از مرورگر Dolphin 2.0 استفاده میکنه و از فلش هم پشتبانی میکنه.. البته میتونید از مروگر های جاوا مثل اپرامینی. فایر فاکس و.... استفاده کنید.
از لحاظ شبکه های اجتماعی این گوشی خودش 2 تا برنامه چت داره که یکی یاهو مسنجر هست . البته برنامه چت برای جاوا فراوانه..
فیس بوک و تویتر و یوتوب هم موجود هست
![]()
Last edited by Punisher_2008; 23-05-2011 at 23:05.
سلام من سوال داشتم امیدوارم لطف کنید و جواب بدید
صفحه ی نمایش گوشی چطوری با یه گوشی دیگه مقایسه کنید؟
بازی های خوبی توش نصب میشه؟
ایا تو این رنج قیمت گوشی بهتری هست؟
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
چخش فیلمش با ورژن جدید حل شده؟
ایا میشه فیلم های بلند و با کیفیت دید؟
سلام..
کیفیت ال سی دیش خوبه..
در مقابل ان 78 که مقایسه کردم خیلی بهم نزدیک بودن ولی نور ال سی دی ویو723 بیشتر بود ولی شفافیت ان 78 یکمی بیشتر بود..
در کل کیفیتش خیلی خیلی نزدیک به ال سی دی ان 78 هست.
از اچ تی سی واید فایر که بهتر هست کلا کیفیت ال سی دیش خوبه و از این لحاظ مشکلی بر نمیخوری..
بازی هاش بدک نیست بیشتر شبیه به بازی های جاوا هست باید بازی بادا رو از مارکتش دانلود کنید حدود 180 بازی رایگان براش وجود داره بازی هاش گرافیکش 3 بعدی و 2 بعدی هست کلا بازی هاش بیشتر سرگرم کننده هست و گرافیکی نیست این گوشی واسه بازی طراحی ندشه بازی میخوای باید سراغ ویو 1 و 2 ...
برنامه کلا برای بادا کمه...
فعلا روی سیستم عاملش تا امدن بادا 2 نمیشه زیاد حساب کرد البته اگه زیاد اهل برنامه و بازی هستی سراغ بادا نگیرین..
برنامه و بازی های جاوا رو راحت ساپورت میکنه.
من قبلا ویندوز فون داشتم اندورید داشتم الان سیمبین هم دارم این سیستم عامل رو انتخاب کردم چون خیلی کار کردن باهاش راحته و خیلی سبک هست.. یعنی توی منو هیچ چیزی پیچیده ای نیست و خیلی راحت به هرجا که خواستی دسترسی دارید.
در مورد ویدیو هنوز بادا 2 عرضه نشده چند ماه مونده عرضه بشه..
ولی این گوشی از فرمت هایmp4/3gp/wmv رو پشتیبانی میکنه وضوح و سایز ویدیو نباید از سایز خود گوشی بیشتر باشه یعنی بیشتر از 240 400 پشتبانی نمیکنه..
من کیلیپ زیاد دارم تو گوشیم کیفیت پخشش خوبه .. با خود برنامه کایز از طریق کامپیوتر میتونید هر ویدیو رو براش تبدیل کنید حتی بدون افت کیفیت ..
ولی معمولا بیشتر کیلیپ های موبایل 3gp هست و با وضوح 240 320 هست..
در کل بخش ویدیو نمیشه نمره عالی رو بهش داد..
ولی بخش موزیک این گوشی واقعا خیلی خوبه و مشکلی نداره..
در مورد سوال اخر انتظاراتت رو دقیقا بگو تا ببنم به دردت میخوره یا نه.![]()
سلام ... من دو سه روزی می شه که 723 رو گرفتم به قیمت 259 با ضمانت پارس مایکروتل
منتها الان یه مشکلی دارم ... بار اول که مموری و گذاشتم و رفتم samsungapps همه چیز خوب بود و نرمال بازی ها و برنامه رو دانلود می کرد ولی الان به شدت کند شده و خط دانلود یه کمی پر می شه و بعد از یه مدت طولانی که دانلود تموم شد تو منوی اصلی که کلیک می کنیم می نویسه خطای مخربی روی داده است .
نمی دونم مشکل از کجاست درحالی که اینترنت معمولی ش خوبه و مشکلی نداره
ممنون می شم راه حل شو بگین
سلام...
دوست عزیز این بستگی به سرعت جی پی ار اس داره.
وقتی سرعت مساعد باشه راحت دانلود میشه.. سرعت نباشه دانلود نمیشه..
و این راه حلی نداره.. یک اینترنت پر سرعت وای-فای بگیر..
GPS این wave 723 چطوری راه میفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)