امروز یک آکهی دیدم درباره موتورهای 50 سی سی که نوشته بود گواهینامه نمیخواد این موتورها.
میخواستم بدونم این موضوع واقعیت داره یا فقط یک دروغ تبلیغاتیه؟
امروز یک آکهی دیدم درباره موتورهای 50 سی سی که نوشته بود گواهینامه نمیخواد این موتورها.
میخواستم بدونم این موضوع واقعیت داره یا فقط یک دروغ تبلیغاتیه؟
کذبه
من سرطان دارم . چهار ساله شیمی درمانی می کنم . گفتن اگر پنج سال ادامه بدی خوب می شی . حالم الان خوبه . آیا ارزش داره یکسال دیگه هم شیمی درمانی کنم ؟ چقدر الاف می شم ؟بنده گواهینامه ام رو گم کردم.خیلی کم از موتور استفاده می کنم مثلا 2 بار در ماه.نزدیک 1 سال دیگه اعتبار گواهینامه تموم میشه.ایا ارزش داره برم دنبال المثنی؟واسه گرفتن المثنی چقدر الاف میشم؟
دوستان اگه آدرس یا شماره تلفن مرکز اخذ گواهینامه تو ورامین و دارن لطف میکنید بگید .من خودم ساکن تهران هستم میگن تو اونجا گرفتن گواهینامه (قسمت عملیش راحتتره)
سلام دوستان ، ببخشید اگه سئوالم تکراری هست .
میشه اول آئین نامه رو امتحان داد مثلا 2 ماه بعد مارپیچ رو داد ؟؟؟
بلی. اعتبار داره . حتی ممکنه شما تا سه ماه امتحان عملی بدید و رد بشید و بازهم اعتبار داره !
بچه ها میخواستم ببینم بعد از قبولی گواهینامه چندوقته میرسه دستم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من 18 سالمه هنوز وقت سربازيم نشده!موتور من ويوه. چه جوري ميتونم گواهينامه بگيرم؟
درسته
حالامدل 130 سی سیش هم هست که گواهینامه نمیخواد ولی کلا به اینا میگن گازی ! یعنی دنده نداره !
سرعتش هم حداکثر 60 شاید هم 70 تا !
کلا میتونی بدونه گواهینامه و بیمه و کلاه راحت بری باهاش !
اون آقا هم که گفته کذبه !! احتمالا بی خبر بوده....
ظاهرا شما خبر ندارید از نص صریح قانون :اون آقا هم که گفته کذبه !! احتمالا بی خبر بوده....
فصل سوم : گواهينامه رانندگي و كارت شهري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماده 21 : هركس بخواهد با هرنوع وسيله نقليه موتوري زميني رانندگي كند بايد داراي گواهينامه رانندگي مربوط به آن نوع وسيله نقليه باشد.
و- گواهينامه رانندگي دوچرخه موتوردار (گازي):
1- سن 15 سال تمام
2- قبول شدن در آزمايش شفاهي آئين نامه راهنمائي و رانندگي
3- قبولشدن در امتحان رانندگي با دوچرخه موتوردار (گازي)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)