من نسخه جدید بازی رو تا نیم فصل رفتم و چیزی حدود 11 ساعت پاش وقت صرف کردم تاحالا. به نظرم میشه این بازی رو بیشتر به یک پچ برای نسخه قبلی تشبیه کرد، چون تغییرات بوجود اومده بنیادی نیستند وصادقانه بگم، انتظارهمچین چیزی هم نداشتم. البته واجبه اینو بدونید که من الان در حال بدگویی از بازی نیستم فقط میخوام به کسایی که هنوز تجربش نکردن اطلاعاتی داده باشم. میشه گفت نسخه 10 به اندازه کافیگسترده بود و نیازآنچنانی دراون حس نمیشد، ولی بینقص هم نبود. من چون 3d بازی نمیکنم(به خاطر وقتگیر بودنش و هوش مصنوعی پایین که فکر کنم برای رفعش یه 2-3 سالی زمان نیازه) دراینباره نظری نمیدم. من درحالتText Mode بازی میکنم. ولی تغییرات و در واقع پیشرفتهایی که تا اینجای بازی به چشمم اومده رومیگم. البته قبل از اینکه موارد اضافه شده به این نسخه رو بگم دوست دارم اینو بگم که من واقعا انتظار پیشرفت بیشتری رو داشتم. قسمتهای Personal Life، تعامل با روزنامه¬ها، سایتی که بصورت هفتگی نمایش داده میشه(و من مثل نسخه 10 غیر فعالش کردم)، نحوه برقراری ارتباط با بازیکنها و صحبت کردن با اونها و مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال و حتی شیوه انتخاب این بازیکنها واقعا جا داشتن که بهتر بشن، در هر حال...
- اولین چیزی که بعد ازشروع یک بازی جدید به چشمم اومد گزینهFinancial Assistant بود که خیال خیلیها رو از بابت بدهی¬های باشگاه و امور مالبی¬ای که مورد علاقشون نیست راحت میکنه. با فعال کردن این گزینه تمام امور موبوط به استادیوم، فروشگاه هواداران و... به دستیارتون سپرده میشه و عملا این موارد توی منو غیرفعال میشن. ولی به نظر من برای لذت بردن از مدیریت در این بازی خودتون این قسمتها رو اداره کنید.
- در مرحله بعد با ورود به محیط کار، خیلی سریع متوجه تغییرات بوجود اومده در چگونگی چینش بازیکنها یا همون Tactic ها خواهیدشد. در واقع یه سری ابزارهای کاربردی به چیزایی که توی نسخه قبلی بود اضافه شده. مثل تعیین محدوده حرکتی هر بازیکن در زمین و مشخص کردن وظایف و محدوده کاریش. البته خیلی از این گزینه ها توی 10 هم بودن ولی الان یه سر و شکل بهتر و کاملتری پیدا کرده، حداقل برای من جذاب بودن. دربارهMan Marking هم به قول sisa حتمابه این قسمت توجه کنید. من که به شخصه قبل از هر بازی زمانی رو صرف تک تک مواردی که ایشون توی پستشون گفتن میکنم، چون واقعا تاثیرداره، یکی از دلایل 11 ساعته شدن مدت بازیم تا رسیدن به نیم فصل هم همینه. مثلا ممکنه در هر حال شما بازی رو از یه تیم ضعیف ببرید ولی میزان موقعیتهایی که به اون تیم میدید و تعداد گلهای خورده کاملا با این تنظیمات در ارتباطه.
- نقل و انتقالات هم تغییراتی داشتن که شامل روزنامه¬هایی که شایعه¬ها رو مینویسن، اضافه شدن گزینه¬های Transfer Preparation (برای ابراز علاقه شما به بازیکنی که دوست دارید اونو داشته باشید در رسانه¬ها) و Negotiation (که هنوز نفهمیدم برای چیه، اگه کسی میدونه بگه...) و تغییراتی در هنگام امضای قرارداد میشه که البته میتونست جذابتر هم باشه. در مجموع به نظرم خرید و فروش یه هوا سختتر شده.
- ریکاوری بازیکن¬هابه وضوح سریعتر شده. یعنی زمانیکه بازیکنتون از بازی ملی برمیگرده و یا چند بازی پشت سر هم توی ترکیب اصلی بازی میکنه و خسته میشه، میتونید با یک جلسه Recovery(light) تمرینات رو از سر بگیرید در حالیکه توی نسخه قبلی بازی، بازیکنها بعد از برگشتن از بازیهای ملی تا سر حد مرگ خسته بودن، به طوریکه یا باید برای بازی بعدی قیدشون رو میزدید و یا 2 یا 3 جلسه ریکاوری انجام میدادید.
درمجموع فکر میکنم بازی یه کم طبیعیتر شده و اینبار بهتر میشه با درجه سختی Hard کنار اومد، چون توی 10 که واقعا درجه ¬ی سختش اعصاب خردکن بود و من یکی که قیدش رو زده بودم. ولی اینجا در صورت اجرای بازی روی این درجه میتونید انتظار لذت یک بازی تاکتیکی کامل در هر مسابقه رو بکشید.
راستی یه نکته ای: یادمه توی پیش نمایشهایی که از بازی نوشته بودن گفته شده بود که به برنامه غذایی بازیکنها هم نظارت میشه کرد، من که همچین چیزی ندیدم، کسی ایده¬ای نداره؟