تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 60 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 595

نام تاپيک: FIFA Manager 11

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نسخه جدید بازی رو تا نیم فصل رفتم و چیزی حدود 11 ساعت پاش وقت صرف کردم تاحالا. به نظرم میشه این بازی رو بیشتر به یک پچ برای نسخه قبلی تشبیه کرد، چون تغییرات بوجود اومده بنیادی نیستند وصادقانه بگم، انتظارهمچین چیزی هم نداشتم. البته واجبه اینو بدونید که من الان در حال بدگویی از بازی نیستم فقط میخوام به کسایی که هنوز تجربش نکردن اطلاعاتی داده باشم. میشه گفت نسخه 10 به اندازه کافیگسترده بود و نیازآنچنانی دراون حس نمیشد، ولی بینقص هم نبود. من چون 3d بازی نمیکنم(به خاطر وقتگیر بودنش و هوش مصنوعی پایین که فکر کنم برای رفعش یه 2-3 سالی زمان نیازه) دراینباره نظری نمیدم. من درحالتText Mode بازی میکنم. ولی تغییرات و در واقع پیشرفتهایی که تا اینجای بازی به چشمم اومده رومیگم. البته قبل از اینکه موارد اضافه شده به این نسخه رو بگم دوست دارم اینو بگم که من واقعا انتظار پیشرفت بیشتری رو داشتم. قسمتهای Personal Life، تعامل با روزنامه¬ها، سایتی که بصورت هفتگی نمایش داده میشه(و من مثل نسخه 10 غیر فعالش کردم)، نحوه برقراری ارتباط با بازیکنها و صحبت کردن با اونها و مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال و حتی شیوه انتخاب این بازیکنها واقعا جا داشتن که بهتر بشن، در هر حال...

- اولین چیزی که بعد ازشروع یک بازی جدید به چشمم اومد گزینهFinancial Assistant بود که خیال خیلیها رو از بابت بدهی¬های باشگاه و امور مالبی¬ای که مورد علاقشون نیست راحت میکنه. با فعال کردن این گزینه تمام امور موبوط به استادیوم، فروشگاه هواداران و... به دستیارتون سپرده میشه و عملا این موارد توی منو غیرفعال میشن. ولی به نظر من برای لذت بردن از مدیریت در این بازی خودتون این قسمتها رو اداره کنید.

- در مرحله بعد با ورود به محیط کار، خیلی سریع متوجه تغییرات بوجود اومده در چگونگی چینش بازیکنها یا همون Tactic ها خواهیدشد. در واقع یه سری ابزارهای کاربردی به چیزایی که توی نسخه قبلی بود اضافه شده. مثل تعیین محدوده حرکتی هر بازیکن در زمین و مشخص کردن وظایف و محدوده کاریش. البته خیلی از این گزینه ها توی 10 هم بودن ولی الان یه سر و شکل بهتر و کاملتری پیدا کرده، حداقل برای من جذاب بودن. دربارهMan Marking هم به قول sisa حتمابه این قسمت توجه کنید. من که به شخصه قبل از هر بازی زمانی رو صرف تک تک مواردی که ایشون توی پستشون گفتن میکنم، چون واقعا تاثیرداره، یکی از دلایل 11 ساعته شدن مدت بازیم تا رسیدن به نیم فصل هم همینه. مثلا ممکنه در هر حال شما بازی رو از یه تیم ضعیف ببرید ولی میزان موقعیتهایی که به اون تیم میدید و تعداد گلهای خورده کاملا با این تنظیمات در ارتباطه.

- نقل و انتقالات هم تغییراتی داشتن که شامل روزنامه¬هایی که شایعه¬ها رو مینویسن، اضافه شدن گزینه¬های Transfer Preparation (برای ابراز علاقه شما به بازیکنی که دوست دارید اونو داشته باشید در رسانه¬ها) و Negotiation (که هنوز نفهمیدم برای چیه، اگه کسی میدونه بگه...) و تغییراتی در هنگام امضای قرارداد میشه که البته میتونست جذابتر هم باشه. در مجموع به نظرم خرید و فروش یه هوا سختتر شده.

- ریکاوری بازیکن¬هابه وضوح سریعتر شده. یعنی زمانیکه بازیکنتون از بازی ملی برمیگرده و یا چند بازی پشت سر هم توی ترکیب اصلی بازی میکنه و خسته میشه، میتونید با یک جلسه Recovery(light) تمرینات رو از سر بگیرید در حالیکه توی نسخه قبلی بازی، بازیکنها بعد از برگشتن از بازیهای ملی تا سر حد مرگ خسته بودن، به طوریکه یا باید برای بازی بعدی قیدشون رو میزدید و یا 2 یا 3 جلسه ریکاوری انجام میدادید.

درمجموع فکر میکنم بازی یه کم طبیعیتر شده و اینبار بهتر میشه با درجه سختی Hard کنار اومد، چون توی 10 که واقعا درجه ¬ی سختش اعصاب خردکن بود و من یکی که قیدش رو زده بودم. ولی اینجا در صورت اجرای بازی روی این درجه میتونید انتظار لذت یک بازی تاکتیکی کامل در هر مسابقه رو بکشید.
    راستی یه نکته ای: یادمه توی پیش نمایشهایی که از بازی نوشته بودن گفته شده بود که به برنامه غذایی بازیکنها هم نظارت میشه کرد، من که همچین چیزی ندیدم، کسی ایده¬ای نداره؟
    Last edited by mss_195; 06-11-2010 at 00:06.

2. 5 کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرد جهان و در درون خود

پيش فرض

mss_195 جان مرسی از توضیحات جالب و خوبت
    عزیز این Recovery(light) چیه ؟
    یکم توضیح بده ، فکر کنم این یکی رو بلد نباشم
    اگه بازیکنی واسه من انرژیش کم باشه یعنی خسته باشی و از 80 کمتر باشه که نارنجی میشه من بهش یه بازی استراحت میدم
    راه دیگه ای هم وجود داره که سریعتر به قول شما ریکاوری بشه ؟
    کجا هستش؟
    Transfer Preparation هم یه توضیحی بده و بگو کجاست عزیز

در مورد شایعات منو یاد یه چیزی انداختی
    من با هزار بدبختی میخواستم محمد دیارا رو بفروشم
    به هر تیمی پیشنهاد میدادم رد میکرد
    مشتری هم نداشت
    یهو روزنامه ها چاپ کردن که بایرن میخواد اینو بخره و ...
    من تو پوست خودم نمیگنجیدم بعد که موندم دیدم خبری نشد
    کلا سر کاری بود
    بعد به میلان پیشنهاد دادم 8 میلیون ولی اونا با 6 میلیون اومدن جلو منم قبول کردم ولی بازم معامله انجام نشد
    کلا سیستم نقل و انتقالات خیلی خفن شده
    روزنامه که آدمو دیوونه میکنن

4. 2 کاربر از sisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

sisa:

خواهش میکنم، ناقابله.

1. درباره ریکاوری، من حدس میزنم که شما بازیو بصورت روزانه دنبال نمیکنی. چون اگه اینکارو میکردی مطمئنا باید تیمتو هرروز تمرین میدادی و در نتیجه با انواع تمریناتی که توی این بخش وجود داره آشنا بودی. ولی در هر حال خیلیها به اندازه من بیکار نیستن! توی قسمت Team، زیر شاخه Training که بری، سمت راست صفحه یه جایی نوشته "Load Training Settings". از اونجا میتونی برای هر روز یا هر دوره یه سری تمرینات بزاری که شامل دو مورد Recovery light و Recovery full میشه. مورد اول برای زمانیه که بازیکنت خستس و میخوای که علاوه بر بازیابی انرژی یه مختصر تمرینی هم داشته باشه(که من خودم اکثرا بعد از بازیهای ملی یه جلسه برای همه گروههای تمرینی ازش استفاده میکنم). ولی مورد دوم حالتیه که بازیکنات از خستگی زیاد در حال مرگ هستند(وقتی که انرژیشون قرمز میشه) که فقط شامل ریکاوری میشه و هیچ تمرینی رو شامل نمیشه که البته همچین موقعیتی به ندرت پیش میاد.

2. در قسمت Transfers، زیر شاخه ای به اسم Transfer Preparation اضافه شده که از اونجا با انتخاب بازیکن مورد علاقت از تیمهای دیگه، دربارشون با خبرنگارا صحبت کنی که شامل 5 مورد میشه که هر کدوم میزان توجه شما به اون بازیکن رو از حد تحسین کردن تا حد ابراز علاقه برای امضای قرارداد رو نشون میده.

3. برای من بلافاصله بعد از اینکه روزنامه نوشت پیشنهاد هم داده شد و البته معمولا پیشنهادو اگه بهش دست نزنی و همونجا Accept بکنیش دلیلی برای انجام نشدنش نیست، ولی شایدم باشه، نمیدونم...

6. 3 کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرد جهان و در درون خود

پيش فرض

سلام
    دمت گرم عزیز
    قربون دستت
    آره من به صورت هفتگی میرم جلو
    گرفتم کجارو میگی ولی من معمولا خودم ادیت میکنمش
    ترانسفر رو باید یه نگاه بندازم باید جالب باشه اونجا
    ولی در مورد اون واقعا واسه من اینجوری شد
    سیستم عصبیم ریخت به هم کلا با بایرن رو لج افتادم
    نه فیلیپ لام رو بهم میفروشه نه شواینی رو
    در مورد ممد دیارا هم که اینجوری بازی در آوردن
    دور حذفی چمپیونز هم که خوردم به بایرن
    جنگی بشه در حد المپیک

مرسی از توضیحاتت عزیز

8. این کاربر از sisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام دوستان..
    من یه تیم ساختم (همین اول بازی) ولی هیچکسی نمیاد به تیمم و خلاصه الان 2 هفته تا شروع لیگ میونده ولی به هر خری پیشنهاد میدم واسه ما کلاس میزاره و اصلا قبول نمیکنه...چکار کنم؟؟یه مشت جک جوون دور هم جمع کردم ولی خب تعدادمون کمه..چطوری میشه اینایی که واسه ما چ.. کلاس میزارن رو اورد به تیمم؟؟

خداییش تاکتیک چقدر موثره.من یه بازی تدارکاتی در خاک پرتغال با بنفیکا گذاشتم در حالی که نیمه اول 2-0 عقب بودم بین دو نیمه به سبک مسعود شصتچی ( ) به تیم شک وارد کردم و فرستادم توی زمین توی یه ربع 3 تا زدیم
    سرمربیشون کف و خون قاطی کرده بود تا امد بجنبه چهارمی هم خوردن..خلاصه جاتون خالی اینقدر با این تغییر تاکتیکم حال کردم که نگو

فقط یه جوری یه کمکی بکنین من این مایکل اوون و الکس و چندتا دیگه که توی لیست فروشن رو بیارم باشگاهم

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برادرم همینجوری نمیشه که ورداری مایکل اوونو بیاری بین چند تا جوون. خدایی اگه خودت جای اوون بودی این پیشنهادو قبول میکردی؟ برای خرید بازیکن خوب اولا باید پول کافی داشته باشی بعدشم تیمت خوب باشه. دقت کن وقتی داری پیشنهادی رو آماده میکنی اون پایین acceptable باشه.
    Last edited by mss_195; 06-11-2010 at 14:53.

11. این کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

پیشنهاد اماده میکنم؟؟
    مگه همایونی پیشنهاد هم اماده میکنه؟؟
    خب من روی هر بازیکنی دست میزارم و اون دکمه offer میزنم اصلا جواب مارو هم نمیدن...
    چکار کنم؟؟پول هم دارم.
    همینجوری نمیشه که ورداری مایکل اوونو بیاری بین چند تا جوون
    بالاخره که چی؟؟باید یه کسی چراغ اولو روشن کنه یا نه؟؟

راستی من هروقت تیم میساختم نوچه هام هم همراه خودم میبردم(به سبک امیر خان)مثلا همین استیون فلچر همیشه پایه بود ولی مثل اینکه امسال رفته یه تیم خوب دیگه ج سلام مارو هم نمیده

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرد جهان و در درون خود

پيش فرض

سلام
    بچه ها بازی نسخه ی کاملش دستم رسید
    خداروشکر فیس بازیکنها تو حالت 3دی کاملا درست شد و خیلی بهتر از نسخه ی قبلی بودش
    تو دمو که تخیلی بود
    عکس تصویر چهره ی بازیکنها هم خیلی هار و اضافه کردن و یه عده رو هم رفرش کردن ولی کار زیاد داره هنوز
    بچه ها من یه جا خونده بودم میشه به بازیکنهات نمره بدی
    اگه کسی میدونه کجاست بگه
    بعدش اینکه
    چرا واسه من تو جالت 3دی صدای گزارشگر نداره
    هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم
    کسی میدونه کجاست ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره که چی؟؟باید یه کسی چراغ اولو روشن کنه یا نه؟؟

راستی من هروقت تیم میساختم نوچه هام هم همراه خودم میبردم(به سبک امیر خان)مثلا همین استیون فلچر همیشه پایه بود ولی مثل اینکه امسال رفته یه تیم خوب دیگه ج سلام مارو هم نمیده

ببین با توجه به اینکه گفتی تیم کوچیک با بازیکنای جوون داری، اتفاقی که برات افتاده کاملا طبیعیه. راه حل مشکلت فقط توی جستجوی بازیکنها با توجه به خواسته هاته که توی Transfer Market از قسمت Search Player میتونی با توجه به بودجه، پست و کیفیت لیستی از بازیکنا رو در اختیار داشته باشی. بالاخره از این لیست یه 2-3 تایی نصیبت میشه دیگه.

15. این کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

5 مشکل

سلام
    یکی بهم بگه چرا حالت سه بعدی من اینجوریه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •