دوست عزیز با کمی جستجو در همین سایت و سایتهای دیگر می توانید جواب سوال خود را پیدا کنید ! سعی کنید معلم خود باشید !نوشته شده توسط loverminion
شاد باشید - نیما احدی
دوست عزیز با کمی جستجو در همین سایت و سایتهای دیگر می توانید جواب سوال خود را پیدا کنید ! سعی کنید معلم خود باشید !نوشته شده توسط loverminion
شاد باشید - نیما احدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش گام به گام طراحي حرفه اي سايت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زبان فارسي
آموزش از ابتدا بصورت گام به گام و تصويری
با سلام خدمت اساتید. من یه سواله خیلی پیش پا افتاده دارم!من یه سایت گرفتم با پسوند .com شرکت سازنده به من mail زد و چند تا .. به من داد حالا من می خوام برم سایت رو از حالت اولیه در بیارم اما اتفاقی نمی افته (شایدم من بلد نیسم!) حالا من باید تو کدوم برم تا بتونم قالب سایت و درس کنم و توش متن و اینا بذارم؟!
Domain Control Panel(برنامش plesk هست)
Hosting Control Panel
FTP & FrontPage
Website stats address
Database
اگه میشه در مورد هرکدوم توضیح بدین!
سلام..
Domain Control Panel: این مربوط به مدیریت دامنه ای است که ثبت کرده اید و مرتبط با تغییر صفحات سایت نیست!
Hosting Control Panel & FTP & FrontPage: این دو مرتبط با تغییر صفحات و آپلود صفحاتی هستند که قصد دارید آنها را در سایت به نمایش در آورید (نکته: توجه داشته باشید که در طراحی سایت حتما باید برای صفحه ابتدائی نام index را استفاده نمائید!)
Database: بانک اطلاعات!
شاد باشید - نیما احدی
مرسی ولی اون جور که بوش می آد من این کاره نیسم! یعنی الان که یه سری تبلیغ رو سایتمه رو نمی تونم تغییر بدم! باید بهش کد بدم؟!!خلاصه که بلد نیسم!
درست فهمیدم
Html بلد نیستی
Last edited by neopersia; 31-12-2006 at 03:06.
سلام عرض ميكنم خدمت آقا نيما كه نميدونيم چه جوري ازشون تشكر كنيم.من يه بار يه مقاله كه شايد اندازه يه درس شما بود خودم تو سايت تو فروم موبايل نوشتم پدرم در اومد و ميدونم كه شما چه قدر زحمت كشيديد بابت اين همه آموزشي كه خودتونم نوشتيد.به هر حال ممنون واقعا.دو مورد رو ميخواستم بگم خدمتتون:
1: من اون فايل pdf رو نتونستم دانلود كنم.لطف بفرماييد يه نگاهي به لينك بندازيد.
2: كلاس هايي كه بيرون به اسم آموزش طراحي صفحات وب ميگذارند هم همين مطالب هستش؟ يعني واسه من كه مي خوام از صفر شروع كنم برم كلاس بهتره؟ يا اينكه اين آموزش جامع شما رو بخونم كافيه؟ و آيا بايد پيش نيازش چيزي بلد باشيم مثل: فلش يا000؟؟
سلام...
خواهش میکنم نظر لطف شماست!
1 - لینک امتحان شد و مشکلی نداشت دوست عزیز !
2 - فرقی نمی کنه مهم اینکه که شما بعد از اتمام هر درس (چه اینجا و چه بیرون از اینترنت) آنرا خوب درک نموده و تمرین مدام داشته باشید! مطمئن باشید حتما با تمرینات لازمه که در آخر هر درس آمده شما در پایان دوره به راحتی می توانید به طراحی وب به زبان همگانی HTML بپردازید.
از همین حالا شروع کنید. پس از پایان دروس اگر تمایل داشتید آزمونی آنلاین را در اختیار شما میگذارم تا بتوانید خود را بسنجید.
شاد باشید - نیما احدی
ايول خيلي خوب بود از همه متشكرم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)