تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 16 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 157

نام تاپيک: مقایسه دوربین N8

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

[عزیزم شما این عکس رو یه بار دیگه ببین.......من این سئوال رو از باید از شما هم بپرسم.....وضوح یعنی چی؟ یعنی عکس A ؟ یا B ؟

تو این عکس به ترتیب
    1.C
    2.A
    3.B

این حالت متنه دوست عزیز تازه مدرک که آرنا فقط نیست من عکس های زیادی رو دیدم که حتی تو متن

خلاف اینو ثابت میکرد

2. این کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

تو این عکس به ترتیب
    1.C
    2.A
    3.B

این حالت متنه دوست عزیز تازه مدرک که آرنا فقط نیست من عکس های زیادی رو دیدم که حتی تو متن

خلاف اینو ثابت میکرد
    خب قربون آدم چیز فهم.....پس وضوح رو دیدی خودت؟..........آرنا مدرک نیست؟......نزن این حرفو.....این دیگه حرفی نیست که حتی بخوایم روش بحث کنیم!.....من خودم دیروز میترسیدم این عکس هایی که آرنا گذاشته به ضرره N8 رو بشه چون دیگه نمیتونستم چیزی بگم!.....
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    حالا جواب اون حرفی که زدین.....هر چی پر رنگ تر بهتر!

چند وقت پیش عکس هایی منتشر شد و گفه شد که آیفون از لحاظ جذابیت رنگ ها نسبت به N8 برتری داره!

حالا میخوام بگم که پر رنگ بود رنگ ها چیزه دور از ذهنی نیست!.... N8 هم میتونه!....تازه بهترش و هم میتونه!

این عکس رو ببینید :

دو تا عکس بالا----->سمت چپ N8 در حالت عادی ........... سمت راست N8 با saturation بالا

دو تا عکس پایین----> سمت چپ N8 در حالت عادی............. سمت راست iPhone 4

خب.........کدومش رو دوست داشتین؟......خداییش از ته دلتون بگین کدومش بهتر بود؟.....پس دیدین!

حالا عکس iPhone 4 رو با عکس N8 با saturation بالا رو جدا میذارم تا بهتر مقایسه کنید :

آیفون

N8

حالا شاید بگین خب این تویه شبه!.....نامردیه که!

حالا این عکس رو ببینید :

عکس بالا -------> N8 بدون تغییر در تنظیمات

عکس پایین------------>سمت راست آیفون 4............. سمت چپ N8 با تغییر تنظیمات

می بینین؟......تویه دوتا عکس پایین رنگ آسمون هارو مقایسه کنین!

حالا عکسی از N8 با contrast بسیار بالا در برابر عکس آیفون 4 :

آیفون 4 :

N8 با کنتراست تصویر بالا:

اینم در آخر کار یه عکس از N8 با افزایش saturation

4. 6 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

جسارت نباشه با 3 درصد فروش جهانی فکر کنم سونی اریکسون تک رنگ بشه تازه یه درصد هم نسبت به سال گذشته افت داشته

اون اوایل تو ایران یه رنگی داشت تازه پر رنگ هم نبود
    دوست عزیز کسی حرفی از سونی اریکسون نزد
    لطفآ بحث منحرف نکنین !
    بقیه هم باهمون الدار و 5شون حال کنن !

6. 3 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اگه دقت کنین اون واسه نظرسنجی مردمه نه نظر سایت

خود سایت ان 8 رو سوم قرار داده

نظر سنجی مردمی ساتیو رو هم از پیکسون بالاتر قرار داد اما همه میدونن واقعیت چی بود و خود آرنا هم نمره هاش مشخص

حالا یه چند روز دیگه وقتی تو تمام زمینه ها نمره بندی شد همه چی روشن میشه
    این نظر خود سایت gsmarena هست:
    To be honest we are a bit surprised by the results. No, we are not saying that the N8 does something wrong and its win isn't deserved. Right on the opposite - the handset is undoubtedly the best cameraphone in existence.

ترجمه:
    صادقانه ما هم از نتایج متعجب شدیم.نه به این معنی که n8 مشکل داره و یا شایسته این پیروزی نبود بلکه کاملا برعکس n8 بدون شک بهترین کمرافون موجود هست

8. 2 کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

منم میگم ان8 بهترین کمرافونه موجوده چون 1 سال از آخرین کمرافونه سامسونگ و سونی جلوتره
    ولی من به شخصه انتظار بیشتری داشتم ... آخه میگفتن چمیدونم لنزش حتا از دوربینهای کامپکت هم بزرگتره
    ولی خب وضوحش که عملاً فرقی با پیکسون نداشت یا فوقش برتریش انقدر کوچیک بود که به چشم نمیومد
    خلاصه انتظار منو براورده نکرد ... مطمعنم با آپدیت بهتر میشه

گواه تمام صحبتامم همون حرف اولم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 5 کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

حالا عکس iPhone 4 رو با عکس N8 با saturation بالا رو جدا میذارم تا بهتر مقایسه کنید :

آیفون

N8

حالا شاید بگین خب این تویه شبه!.....نامردیه که!
    اخه دوست عزيز ببين چقدر ضايعه تو عكساي ايفون اخه ببين زنه تو عكس ايفون سرخ شده اين ضايع نيست
    در حالي كه ان8 كاملا طبيعيه

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------

حالا بگیم نوکیا بلاگ و انگجت دروغ گو......ولی GSM Arena معتبر ترین سایت موبایل دیگه!.....هر چی گفت باید بگی چشم!
    gsm arena كه تا 2 ماه بلوتوث گوشي را زده بود 2 . ديگه اين حرفاش كه هيچ

12. 2 کاربر از mr_khodaei2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

خلاصه انتظار منو براورده نکرد ... مطمعنم با آپدیت بهتر میشه
    بله....درسته.....با آپدیت خیلی بهتر از این هم میشه.....تا همین الان دو تا مد واسش درست شده......یکی برداشتن محدود کردن حجم عکس که الان هر عکسی که با این مد گرفته بشه حدودا 10 مگ حجم داره که در حالت عادی به 2 میرسه!

یک مد هم دیروز اومد که فیلم برداری رو 30 فریم میکنه و قابلیت کانینیوس فوکوس رو اضافه میکنه!

اپن سورس بودن N8 یک امتیاز بزرگه واسه N8....

14. 2 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

6

بله کاملا مشخصه

Eldar Murtazin :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فردا مقایسه اصلی Pixon12 با N8 از Eldar Murtazin .

مخلصیم .
    مقایسه از نظر وضوح :

همونطور که میبینید ان8 نه تنها تو رنگبندی ضعیفتره بلکه وضوح پایینتری هم داره
    ادامه به زودی
    ببین فقط بحثه رنگبندی نیست ... اگه عکس شناس باشی متوجه میشی که اصلاً عکسای ان8 یه حالت ماتی دارن
    ممکنه به خاطر کارکرد زیاد ND فیلتر باشه ... شاید کثیف شده باشه و نیاز به تعویض داشته باشه فیلترش
    چیزی نیست که با ادیت نرم افزاری حل بشه ... این همون چیزیه که gsmarena بهش میگه کیفیت لنز که متاسفانه ان8 نداره

اینم یه نمونه دیگه :

سلام .

این Eldar چه تیکه هائی به نوکیا و N8 انداخته ! بابا این دیگه Nokia Hater هم رد کرده !!!

ولی در کل خوشمان آمد بالاخره یکی هستش که گیر میده به نوکیا و مثل بعضی سایت ها که They Are Wonder شدن نیست .

مخلصیم .
    اینا مهم نیست ... مهم اینه که بازم مثله همیشه پیکسون برنده میشه
    ولی تو بعضی عکساش A سونیه C ان8 بعضیاشم بر عکس که البته اینم مهم نیست مهم اینه که ان8 با اون لنز گشادش بازم حرفی واسه گفتن نداشت
    منتظر لنز گشاد سامی باشید!
    تو دوتا عکس آخری که A در برابر C خیلی ضعیفتر عمل کرده در حالی که وقتی ایزو بره بالاتر لنز بزرگتر تاثیر میزاره و باعث میشه نویز بالا نره ولی تو اون 2 تای آخری C وضوح خیلی بهتری داره
    شما کلاً دچار تناقض شدی به خاطر تعصب زیادت
    قربون همتون برم که همتون متعصب و غیرتی هستین بابا عشق دیگه شما دوست داری ان 8 بگیری اون دوست داره پیکسون 12

برید بخرید حالشو ببرید ایشالا یه عمر واستون کار کنه

من تو تمام پست ها پست های آقای Dark life رو منطقی تر و با اصل و سند تر میدونم این نظر شخصیمه

چون احساس میکنم واقعا دنباله و پیگیر تا واقعیت رو بفهمه و مدام در حال کنکاش و تحقیق بابت همه پست های مفیدشون

ممنونم
    سلام .

بیخیال دوستان خوب باید N8 هم خوب عکس بگیره . Pixon تقریبا 1 سال زودتر معرفی شده و باز هم خوبه الان دارن باهاش مقایسه میکنن . یه لحظه فکر کردین چرا ساتیو خدا بیامرز رو نیاوردن ! چون واقعا آبرو سونی اریکسون میرفت بازم دم سامی گرم .

به قول الدار جون سامی نیازی به معرفی دوبین 12 دیگه نداره چون همین 5مگاهاش عالی عکس میندازه .

مخلصیم .
    فقط محض شاد شدن دوستان پست های بالا رو نقل قول کردم
    تغییر مواضع بعد ار دیدن نتایج هم بسیار دیدنیه ...نه >؟

16. 9 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بیکازی هم عالمی داره !

Good Luck

I love Eldar

GSMArena تو کف اطلاعات الدار مونده میاد بهش گیر میده

18. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام

چیزی که من تو آرنا و مقایسات دیگه دیدم برتری پیکسون 12 بود هم رنگ هم وضوح

چشم انسان میخواد زیبایی رو ببینه حالا هر چی پر رنگ تر بهتر دقیقا مثل صفحه نمایش ویو یا آی 9000

من چیکار دارم واقعیت چیه هر چی قشنگتر و واضح تر باشه بهتره من که نمی خوام باهاش سند بسازم

همه ی ما تو انتخابامون سعی میکنیم اون چیزی رو که از نظر خودمون زیباتره اتخاب کنیم

واقعیت رنگ ها نیست محیطه.حالا قرمز قرمز تر چه بهتر این یعنی کنتراست بالاتر

به نظر من عکس های ان 8 اصلا زیبا نیست

تو شب هم مطمئنن کم میاره چون فلاش پیکسون 12 سرتره خوب 3 فلاشس دیگه

تازه میشه با یه سری تنظیمات به عکسهای کاملا نزدیک به واقعیت با پیکسون 12 رسید

از همه ی اینا که بگذریم پیکسون 12 ساخت 2009 و با همه ی اینا تا امروز بی رقیبه

البته از M8920 بسیار عقب تره که ما چششمون به جمالش تو ایران روشن نشد حالا کره ای ها دارن باهاش کیف میکنن

در ضمن طراحی ان 8 اصلا شبیه یه کمرافون نیست و مطمئنن کار با پیکسون 12 در عکاسی راحت تره

سامسونگ نون بازشو میخوره خودش لنز میزنه هلو نه این که هر قطعه اش ماله یه کمپانی باشه

در کل راه نزدیک است چرا بی راهه رویم نوکیا رو به سقوطه شکست های پیاپی ضربه های جبران ناپذیری رو بهش وارد کرده

شکست در سیمبین مهم ترینشه

اینم مقاسیه سال 2009 و 2010

یه زمانی همه عاشق نوکیا بودن من جمله خودم چون حق انتخاب وجود نداشت اما حالا حق انتخاب وجود داره اونم انتخاب های زیادی

البته منهای سونی اریکسون

چه جالب... عزیز بگذار روشنت کنم
    اگه خیلی عکس های چشم نواز و پر رنگ دوست داری، N8 قابلیت پر رنگ کردن و تند کردن عکس ها رو هم داره! اما مسلما میان یه عکس تند فلفلی و یه عکس رئال، چشم زیباپسند عکس رئال رو گزینش می کنه. پس نمی تونی بگی که زیباپسندان دنبال رنگ های تند و زیادند!
    درباره وضوح هم هرگز نمی تونی بگی که پیکسون واضح تر از N8 عکس میندازه! حتی اگه آسمون ها رو هم به زمین بیاری نمی تونی ثابت کنی... چون عکس هایی که من دارم می بینم عکس این حرفت رو ثابت می کنه
    درباره اینترفیس دوربین هنوز قطعی نمی شه نظر داد؛ اما هنگامی که امکانات ویژه برای عکس برداری در نظر گرفته شده، مسلما یه اینترفیس خوب هم در نظر گرفته می شه
    درباره این نون بازویی که گفتی... مردم از خنده!!!
    تا اونجایی که من می دونم اگه شرکت کارلزایس برای نوکیا و سونی اریکسون لنز می سازه، شرکت اشنایدرکروزناخ هم برای الجی و سامسونگ لنز می سازه! همه شرکت ها هم پردازنده هاشون رو از طریق شرکت ARM و موارد مشابه تامین می کنن. بلوتوث هم که امتیازش برای سونی اریکسونه و هر شرکتی که بخواد ازش در محصولاتش بهره بگیره ( از گوشی گرفته تا یخچال و اجاق گاز!!! ) باید حق امتیاز به سونی اریکسون بپردازه. می خواد نوکیا باشه، می خواد اپل باشه، می خواد سامی باشه. این قانون تجارته... هیچ شرکتی خودکفای 100% نیست!
    و درباره اون چیزی که به سیمبین نسبت دادی... سیمبین از سال 1998 در راستای مقابله با ویندوز موبایل وارد بازار جهانی شد و رسما از سال 2001 تا 2009 جزو محبوب ترین سیستم عامل های جهان بود. درست؛ یکی از دلایل افت محبوبیت سیمبین تکراری شدن رابط کاربری اون بود. اما اکنون بحث فرق کرده و نوکیا با اپن سورس کردنش، کار ما مهندسین کامپیوتر رو برای ساخت اون چیزی که می خوایم باز گذاشته. بنابر این اگه اراده بشه می شه هر اینترفیسی رو به طور پیشفرض روی این گوشی پیاده کرد؛ حتی اگه تخیلی هم باشه.

درضمن... این رو هم یاد آور بشم که من فقط از یه چیز سامی خوشم اومده و اون هم ارادش در ساخت سیستم عامل بادا هست. واقعا آفرین می گم چون خیلی باحاله

قربون همتون برم که همتون متعصب و غیرتی هستین بابا عشق دیگه شما دوست داری ان 8 بگیری اون دوست داره پیکسون 12

برید بخرید حالشو ببرید ایشالا یه عمر واستون کار کنه

من تو تمام پست ها پست های آقای Dark life رو منطقی تر و با اصل و سند تر میدونم این نظر شخصیمه

چون احساس میکنم واقعا دنباله و پیگیر تا واقعیت رو بفهمه و مدام در حال کنکاش و تحقیق بابت همه پست های مفیدشون

ممنونم

سلام .

بیخیال دوستان خوب باید N8 هم خوب عکس بگیره . Pixon تقریبا 1 سال زودتر معرفی شده و باز هم خوبه الان دارن باهاش مقایسه میکنن . یه لحظه فکر کردین چرا ساتیو خدا بیامرز رو نیاوردن ! چون واقعا آبرو سونی اریکسون میرفت بازم دم سامی گرم .

به قول الدار جون سامی نیازی به معرفی دوبین 12 دیگه نداره چون همین 5مگاهاش عالی عکس میندازه .

مخلصیم .
    آی قربون آدم چیز فهم!
    حرف حق رو زدی... پیکسون خیلی گوشی خوبیه اما به زمان خودش.
    مسلما تا یک یا دو سال دیگه همین قضیه درباره N8 هم صدق می کنه.

البته درباره ستیو داری اشتباه می کنی... من نمی دونم میان شما سامسونگی ها و سونی اریکسونی ها چی گذشته، اما می دونم که ستیو هم واقعا گوشی خوبی هست.

درضمن؛ الدار چرت و پرت زیاد می گه! اتفاقا سامی الان به گوشی هایی با دوربین 12 نیاز داره. چون باید برای حفظ رقابت و جایگاه خودش، همواره خودش رو بالاتر بکشه و بهترین باشه

دستم درد گرفت اینقدر تایپ کردم!!!
    شاد باشین!

20. 5 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •