تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 18 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی LG LCD660

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز اگر منظور شما از مبدل دیجیتال همین دستگاه های پخش دیجیتال که در فروشگاه ها موجود است را می گوید.
    این دستگاه کار پردازش را انجام میدهد و فقط تی وی وظیفه نشان دادن را دارد.
    یعنی اگر تی وی شما هم خاموش باشد اصلا دستگاه دیجیتال به تی وی وصل نباشد و شما برنامه را ضبط کنید برنامه شما ضبط شده و مشکلی ندارد.
    با تشکر.
    هادی
    ببخشید بزرگوار
    منظور من گیرنده های دیجیتال مثل xvision است که امکان ضبط برنامه تلویزیون روی usb دارند . سوال من این است که چون خود 660 تیونر دیجیتال دارد آیا همزمان می توان از گیرنده دیجیتال هم استفاده کرد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه بگید چه فورمت هایی رو برای پخش ساپورت میکنه (مخصوصأ MKV,FLV)
    در مورد قابلیت وایرلس و شبکه بیشتر توضیح بدید(تنضیمات IP ، از کامپیوتر به LCD میشه وصل شد یا از LCD به کامپیوتر)
    قابلیت DLNA چی هست؟
    بعضی از دوستان گفته بودن آدابتور وایرلس نداره ینی چی؟
    چجوری باید محتویات درایو های نوتبوکم (فیلم،موزیک...) رو توی LCD ببینم؟ (از طریق وایرلس و LAN)
    توی کاتالوگش در مورد گیرنده دیجیتال چیزی ننوشته آیا داره؟
    پیشاپیش ممنونم
    دوستان کسی نبود جواب بده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان کسی نبود جواب بده؟
    بله فرمتهای mkv و flv رو پخش میکنه. در مورد قابلیت وایرلس، خودش وایرلس نداره و باید دستگاهش رو جداگانه تهیه کرد و بهش وصل کرد. یعنی قابلیت کنترل دستگاه وایرلس رو داره. DLNA هم قابلیتی هست که توسط اون شما می تونید با استفاده از کابل LAN یا وایرلس به کامپیوتر یا لپ تاپ وصل بشید و وارد پوشه ها بشید و فایلهای مورد نظرتون رو روی تلویزیون تماشا کنید. البته من که ازش استفاده کردم نتونست فایلهای تصویری رو پخش کنه. فقط عکس و آهنگ رو از طریق LAN پخش کرد. برای استفاده از DLNA به نرم افزار NERO media home احتیاج دارید که همراه tv بهتون میدن. ضمنا این تلویزیون گیرنده دیجیتال هم داره و کیفیت tv بسیار خوبی رو ارایه میکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بله فرمتهای mkv و flv رو پخش میکنه. در مورد قابلیت وایرلس، خودش وایرلس نداره و باید دستگاهش رو جداگانه تهیه کرد و بهش وصل کرد. یعنی قابلیت کنترل دستگاه وایرلس رو داره. DLNA هم قابلیتی هست که توسط اون شما می تونید با استفاده از کابل LAN یا وایرلس به کامپیوتر یا لپ تاپ وصل بشید و وارد پوشه ها بشید و فایلهای مورد نظرتون رو روی تلویزیون تماشا کنید. البته من که ازش استفاده کردم نتونست فایلهای تصویری رو پخش کنه. فقط عکس و آهنگ رو از طریق LAN پخش کرد. برای استفاده از DLNA به نرم افزار NERO media home احتیاج دارید که همراه tv بهتون میدن. ضمنا این تلویزیون گیرنده دیجیتال هم داره و کیفیت tv بسیار خوبی رو ارایه میکنه.
    خیلی ممنونم دوست عزیز
    اینجوری که شما گفتید وایرلسش که هیچی LAN هم اگر فیلم نتونه پخش کنه که خیلی بده عملأ چندان فایده ای نداره
    من میخوام بتونم فیلم های داخل کامپیوتر یا لبتاپم رو به راهتی روی LCD ببینم انگار به این راحتی ها نمبشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به آقا هادی و دوستان سایت . من خیلی وقته که مطالب این سایت رو دنبال می کنم .با توجه به راهنمایی های شما حدود یک ماه پیش یک ال سی دی 42 اینچ ال جی مدل ld660 خریدم که واقعا عالیه حقیقتش قبلا راجع به مارک ال جی طور دیگه ای فکر می کردم ولی الان می بینم که حداقل این مدل خیلی عالیه . اما یه مشکلی دارم که می خواهم راهنمایی کنید . بعد از نصب دستگاه توسط نمایندگی متوجه شدم که دستگاه 260 ساعت کارکرده ( از روی تایمر کارکرد در منوی تنظیمات ) و خوب که دقت کردم توی جای پیچهاش کمی خاک گرفتگی دیده میشد البته کارتن ظاهرا آک بود و همه چسبها و لیبل های دستگاه سر جاشون حتی پایه دستگاه هم خیلی تمیز بود . پس از تماس های فراوان با فروشگاه شهروند ( از شهروند خریدم ) و شرکت گلدیران و اثبات اینکه دستگاه کارکرده است . گلدیران گفت به ما ارتباطی نداره و فروشنده باید مشکلتو حل کنه فقط میتونی بری شکایت کنی . فروشنده هم پذیرفت که دستگاه کارکرده و گفت بررسی کردیم این دستگاه ازش در یک نمایشگاه محصولات ال جی در برج میلاد برای معرفی مدلهای جدید ال جی استفاده شده چون این مدل جدیده ( مال من تولید ماه آگوست است )اما گناهشو به گردن شرکت انداخت و گفت ما همینطور جنسو تحویل گرفتیم و نمیدونستیم کارکرده است و حتی گفت ال سی دی های پشت ویترینی را شرکت میاد می بره و به قیمت ارزونتر می فروشه و ما فقط جنس آک می فروشیم بعد گفت یا صبر کنید تا برامون جنس بیاد عوضش کنیم یا اینکه 150 هزار تومن تخفیف بگیرین که من گفتم صبر می کنم البته الان 37 روزه که منتظرم و هر بار مراجعه کردم میگن هنوز برامون جنس نیامده صبر کن البته بهم رسید دادن که عوض کنند حال چند تا سوال داشتم که لطف کنید جواب بدید 1- به نظر شما چکار کنم تخفیف 150 هزاری را قبول کنم یا صبر کنم عوض کنند البته دستگاه هیچ مشکلی نداره و الان دارم استفاده می کنم واقعا عالیه اینم بگم بارکدشو با نرم افزار چک کردم ظاهرا مونتاژ ایرانه از سوراخ های پشتش هم دقت کردم پشت پنلش برچسب ساخت چین خورده 2- آیا اینها می تونن زمان کارکرد را صفر کنن مثلا یه دستگاه کارکرده دیگه واسم بیارن 3- واقعا فروشنده ها با ال سی دی های پشت ویترینی چکار می کنن باتشکر

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حیف که با کنسولهای بازی مشکل داره این تلوزیون تو فکر خریدش بودم
    میشه بګید مشکل این ال سی دی با کنسول چیه؟؟؟
    من اینو خریدم فقط واسه بازی
    الانم بهش xbox360 وصل کردم و تو این چند ماهه خیلی ازش راضیم
    جالبه که میګید مشکل داره

---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------

با سلام به آقا هادی و دوستان سایت . من خیلی وقته که مطالب این سایت رو دنبال می کنم .با توجه به راهنمایی های شما حدود یک ماه پیش یک ال سی دی 42 اینچ ال جی مدل ld660 خریدم که واقعا عالیه حقیقتش قبلا راجع به مارک ال جی طور دیگه ای فکر می کردم ولی الان می بینم که حداقل این مدل خیلی عالیه . اما یه مشکلی دارم که می خواهم راهنمایی کنید . بعد از نصب دستگاه توسط نمایندگی متوجه شدم که دستگاه 260 ساعت کارکرده ( از روی تایمر کارکرد در منوی تنظیمات ) و خوب که دقت کردم توی جای پیچهاش کمی خاک گرفتگی دیده میشد البته کارتن ظاهرا آک بود و همه چسبها و لیبل های دستگاه سر جاشون حتی پایه دستگاه هم خیلی تمیز بود . پس از تماس های فراوان با فروشگاه شهروند ( از شهروند خریدم ) و شرکت گلدیران و اثبات اینکه دستگاه کارکرده است . گلدیران گفت به ما ارتباطی نداره و فروشنده باید مشکلتو حل کنه فقط میتونی بری شکایت کنی . فروشنده هم پذیرفت که دستگاه کارکرده و گفت بررسی کردیم این دستگاه ازش در یک نمایشگاه محصولات ال جی در برج میلاد برای معرفی مدلهای جدید ال جی استفاده شده چون این مدل جدیده ( مال من تولید ماه آگوست است )اما گناهشو به گردن شرکت انداخت و گفت ما همینطور جنسو تحویل گرفتیم و نمیدونستیم کارکرده است و حتی گفت ال سی دی های پشت ویترینی را شرکت میاد می بره و به قیمت ارزونتر می فروشه و ما فقط جنس آک می فروشیم بعد گفت یا صبر کنید تا برامون جنس بیاد عوضش کنیم یا اینکه 150 هزار تومن تخفیف بگیرین که من گفتم صبر می کنم البته الان 37 روزه که منتظرم و هر بار مراجعه کردم میگن هنوز برامون جنس نیامده صبر کن البته بهم رسید دادن که عوض کنند حال چند تا سوال داشتم که لطف کنید جواب بدید 1- به نظر شما چکار کنم تخفیف 150 هزاری را قبول کنم یا صبر کنم عوض کنند البته دستگاه هیچ مشکلی نداره و الان دارم استفاده می کنم واقعا عالیه اینم بگم بارکدشو با نرم افزار چک کردم ظاهرا مونتاژ ایرانه از سوراخ های پشتش هم دقت کردم پشت پنلش برچسب ساخت چین خورده 2- آیا اینها می تونن زمان کارکرد را صفر کنن مثلا یه دستگاه کارکرده دیگه واسم بیارن 3- واقعا فروشنده ها با ال سی دی های پشت ویترینی چکار می کنن باتشکر
    ۱۵۰ هزار رو قبول کن دوست عزیز
    البته اګه ال سی دی مشکلی نداشته تو این مدت و پشتش باز نشده باشه

حالا سوال من:
    ما دوتا ال سی دی ال جی داریم lcd660 , lh500 حالا میخام تلویزیون دیجیتالش رو فعال کنم ولی میګن باید نمایندګیش بیاد و ۱۰۰۰۰تومن بابت هر ال سی دی میګره تا فعالش کنه ولی تاپیک رو که دنبال کردم چند نفر از دوستان موفق شدن فعالش کنن
    اګه ممکنه من رو راهنمایی کنید تا فعال کنم
    خیلی خیلی ممنون
    Last edited by pedramgolchin; 07-02-2011 at 15:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اگه سرویسکار بیاد که با کنترل مخصوص وارد منو مخفی میشه و تنظیم میکنه اما راه دیگش تا جایی که من متوجه شدم با نرم افزار ir remote هست که روی گوشی n73 نصب کنی و از طریق اون وارد منو مخفی بشی اگه مطالب تاپیکها رو دنبال کنی متوجه میشی.البته ظاهرا این کار خطرناکه و ممکنه به دستگاه آسیب بزنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من lg ld660 دارم

1- چطور باید هارد رو بهش وصل کنم . و نوع هارد (sata یا ide ) تفاوتی داره یا نه
    2- قابلیت dlna چطور فعال می شود من با کابل کراس لب تاب رو به tv وصل کردم و تنظیمات رو هم روی اتوماتیک قرار داد نرم افزار رو هم نصب کردم ولی وصل نشد
    3-فایل های wmw و dat رو هم اجرا نمی کنه . راهی داره یا نه
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام 37 اینچ ال جی 660 رو بگیرم و فقط می خواستم بدونم ورودی پی سی داره؟ و با کیفیت خوب بهش متصل میشه و اینکه با کابل اچ دی ام آی اگه به لپتاپ وصل کنم چقدر تاخیر در نمایش تصویر داره؟ چون به یه ال ای دی سامسونگ وصل کردم خیلی تاخیرش زیاد بود و قابل قبول نبود.
    از همه دوستان مخصوصا دوستانی که وقت میذارن و جواب میدن تشکر میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ld660

من ld660 دارم البته 42 اینچ
    ورودی pc داره- با لپ تاب چک نکردم فردا چک می کنم خبرشو میدم.
    ولی درکل بهترین lcd مدل ال جی هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •