تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 14 اولاول ... 67891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 135

نام تاپيک: درخواست راهنمایی | سیستم کامل | حداکثر یک میلیون تومان

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

رمش هم فکر نمیکردم این برند رو با باس 1600 با این قیمت پیدا کنم.
    CL ش چنده ؟ و گارانتیش چی هست ؟ در ضمن اسم و مدل دقیقش رو میشه ذکر کنید ؟

مانیتور و اسپیکر هم دارن فیلم های Full HD ام رو به چالش میکشن. صدای C2 واقعا شفاف و عالی هست.
    درسته ... C2 واقعا اسپیکر توپیه ... Treble و Bass رو روی چند میزاری؟

بقیه قطعات هم عالی هستن.
    خوبه ... مادربرد خودت Deluxe 3 چند بود ؟

2. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

CL ش چنده ؟ و گارانتیش چی هست ؟ در ضمن اسم و مدل دقیقش رو میشه ذکر کنید ؟

درسته ... C2 واقعا اسپیکر توپیه ... Treble و Bass رو روی چند میزاری؟

خوبه ... مادربرد خودت Deluxe 3 چند بود ؟

Corsair XMS3 Dual 4GB 1600 CL 9-9-924 گارانتش رو نمیدونم، جعبه اش رو جمع كردم

بعضی از آهنگ ها بیس شون زیاده، دیدم حسش نیست همش كم و زیاد كنیم، گذاشتم روی صفر،
    تا چند دقیقه داشتم روی ریموت یا خود اسپیكر دنبال دكمه خاموش میگشتم، آخه میدونستم mute یعنی بی صدا، فكرش رو هم نمیكردم كه این دكمه رو برای خاموش و روشن كردن گذاشته باشن!!!
    ولی صداش توپه

Delux3 هیچكس نداشت، Deluxe4 هم فروشنده زنگ زد صد جا، آخرش رفت از همكارش گرفت، Deluxe4 رو گرفتم 208 تومن، فرقشون هم اینه كه مدل 4 یه پنل داره كه جای فلاپی درایو گذاشتم، روش دو تا پورت USB3 هست، یعنی هم پشت كیس پورت USB3 دارم و هم جلوی كیس

4. این کاربر از Davood21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

Corsair XMS3 Dual 4GB 1600 CL 9-9-924 گارانتش رو نمیدونم، جعبه اش رو جمع كردم
    گارانتی رم رو اکثرا روی خود قطعه میزنن ...

بعضی از آهنگ ها بیس شون زیاده، دیدم حسش نیست همش كم و زیاد كنیم، گذاشتم روی صفر،
    تا چند دقیقه داشتم روی ریموت یا خود اسپیكر دنبال دكمه خاموش میگشتم، آخه میدونستم mute یعنی بی صدا، فكرش رو هم نمیكردم كه این دكمه رو برای خاموش و روشن كردن گذاشته باشن!!!
    ولی صداش توپه
    من Bass رو بسته به نوع و سبک آهنگ از 0 تا 9 هست ... . Treble از 5 تا 7 ... درسته صداش خیلی توپه ... از بیس گرفته تا شفافیت عالیه ...

Delux3 هیچكس نداشت، Deluxe4 هم فروشنده زنگ زد صد جا، آخرش رفت از همكارش گرفت، Deluxe4 رو گرفتم 208 تومن، فرقشون هم اینه كه مدل 4 یه پنل داره كه جای فلاپی درایو گذاشتم، روش دو تا پورت USB3 هست، یعنی هم پشت كیس پورت USB3 دارم و هم جلوی كیس
    خوبه ... میخواستم فرق قیمت هاشون رو بدونم ...

6. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منم تبریک میگم
    سیستم عالیه
    قیمت ها واقعا خیلی کاهش پیدا کرده
    منم شنبه میرم سیستمو ببندم
    اگه قیمت ها اینطور باشه که عالیه من تبریز هستم ولی فروشنده گفته قیمت های تهران هر چی باشه اونو حساب میکنه.
    چرا هارد 500 نگرفتی ؟ قیمتش سیگیت 500 رو نپرسیدی ؟ بهتر نبود دوتا بگیری رید 0 ببندی ؟
    گرافیک برند سافایر پیدا نکردی ؟قیمت سافایر 5770 چند بود ؟
    مادربرد هم خیلی خوب گرفتی .قیمت جهانی این دیلوکس 4 حدود 185$ هست ولی دیلوکس 3 125$.یعنی قیمتش خیلی خیلی منطقی هست.
    من تو تبریز Biostar 890fxe رو پیدا کردم 140 تومن.به نظر دوستان ارزش داره برای یدونه USB3 و برند ازراک 68 تومن بیشتر خرج کنم؟
    به نظرتون مانیتور LG2261VP بگیرم یا LG2262TQ .اولی HDMI داره و دومی کنتراستش بیشتره.اهل کنسول نیستم ولی تازگی ها تو موبایل ها هم خروجی مینی HDMI میزارن. تو ویترین LG2261VP رو دیدم.تصویرش نسبت به بقیه مانیتورها یکم برفک داشت.واقعا این مشکلو داره یا اشکال از کابلش بوده ؟

8. این کاربر از ramin_j2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منم تبریک میگم
    سیستم عالیه
    قیمت ها واقعا خیلی کاهش پیدا کرده
    منم شنبه میرم سیستمو ببندم
    اگه قیمت ها اینطور باشه که عالیه من تبریز هستم ولی فروشنده گفته قیمت های تهران هر چی باشه اونو حساب میکنه.
    چرا هارد 500 نگرفتی ؟ قیمتش سیگیت 500 رو نپرسیدی ؟ بهتر نبود دوتا بگیری رید 0 ببندی ؟
    گرافیک برند سافایر پیدا نکردی ؟قیمت سافایر 5770 چند بود ؟
    مادربرد هم خیلی خوب گرفتی .قیمت جهانی این دیلوکس 4 حدود 185$ هست ولی دیلوکس 3 125$.یعنی قیمتش خیلی خیلی منطقی هست.
    من تو تبریز Biostar 890fxe رو پیدا کردم 140 تومن.به نظر دوستان ارزش داره برای یدونه USB3 و برند ازراک 68 تومن بیشتر خرج کنم؟
    به نظرتون مانیتور LG2261VP بگیرم یا LG2262TQ .اولی HDMI داره و دومی کنتراستش بیشتره.اهل کنسول نیستم ولی تازگی ها تو موبایل ها هم خروجی مینی HDMI میزارن. تو ویترین LG2261VP رو دیدم.تصویرش نسبت به بقیه مانیتورها یکم برفک داشت.واقعا این مشکلو داره یا اشکال از کابلش بوده ؟

منم تبریک میگم
    ممنون

یه جا 500 رو پرسیدم، 45 گفت. تو موقع گرونیش، زیر 48500 گیر نمیومد. نمیشه 2 تا 1TB رو رید کرد؟

گرافیک برند سافایر پیدا نکردی ؟ قیمت سافایر 5770 چند بود ؟
    سافایر نپرسیدم. گفتم ارزون ترین 5770 رو میخوام. قیمت PowerColor و Force3D یکی بود. PowerColor رو گرفتیم 188 تومن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون
    نمیشه 2 تا 1TB رو رید کرد؟
    چرا میشه ولی شنیدم 1TB ها صداشون زیاده و اگه رید بشه هم هزینش خیلی زیادتر میشه و هم صداش.در ثانی کی میخواد 2 ترابایت رو پر کنه

11. این کاربر از ramin_j2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از دوستان سخت افزاری خواهش میکنم تا شنبه این سوالات نهایی ما رو هم جواب بدن.
    1)ارزش داره برای یدونه USB3 ازراک 890fx D4 حدود 70 تومن بیشتر خرج کنم و قید بایوستار 890fxe رو بزنم؟
    2)به نظرتون مانیتور LG2261VP بگیرم یا LG2262TQ ؟اولی HDMI داره و دومی کنتراستش بیشتره.کدوم بیشتر مهمه؟
    3)به نظرتون ارزششو داره که کارت گرافیک رو فعلا نخرم و منتظر 6850 بمونم؟ با توجه به اینکه قیمت 6850 حدود 180$ هست به نظرتون چند روزه وارد ایران بشه و وقتی وارد ایران شد چه قیمتی داشته باشه و اگه قیمتش بالای 250 بود چقدر میکشه قیمتش از اون کمتر بشه ؟
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از دوستان سخت افزاری خواهش میکنم تا شنبه این سوالات نهایی ما رو هم جواب بدن.
    1)ارزش داره برای یدونه USB3 ازراک 890fx D4 حدود 70 تومن بیشتر خرج کنم و قید بایوستار 890fxe رو بزنم؟
    2)به نظرتون مانیتور LG2261VP بگیرم یا LG2262TQ ؟اولی HDMI داره و دومی کنتراستش بیشتره.کدوم بیشتر مهمه؟
    3)به نظرتون ارزششو داره که کارت گرافیک رو فعلا نخرم و منتظر 6850 بمونم؟ با توجه به اینکه قیمت 6850 حدود 180$ هست به نظرتون چند روزه وارد ایران بشه و وقتی وارد ایران شد چه قیمتی داشته باشه و اگه قیمتش بالای 250 بود چقدر میکشه قیمتش از اون کمتر بشه ؟
    خیلی ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من Bass رو بسته به نوع و سبک آهنگ از 0 تا 9 هست ... . Treble از 5 تا 7 ... درسته صداش خیلی توپه ... از بیس گرفته تا شفافیت عالیه ...

خوبه ... میخواستم فرق قیمت هاشون رو بدونم ...

حق با شماست. روی رم هولوگرام Faress خورده.
    نمیدونم گارانتی خوبی هست یا نه.

15. 2 کاربر از Davood21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اگه نمیخواهید به زودی ارتقا بدید Asrock میارزه ... در ضمن مثل این که روی Biostar نمیشه کارت های جانبی گذاشت ؟

معلوم نیست با چه قیمتی در ایران بتونید تهیه کنید ...

یه جا 500 رو پرسیدم، 45 گفت. تو موقع گرونیش، زیر 48500 گیر نمیومد. نمیشه 2 تا 1TB رو رید کرد؟
    چرا میشه ... در ضمن Western Digital یا Samsung قیمت نکردید؟

حق با شماست. روی رم هولوگرام Faress خورده.
    نمیدونم گارانتی خوبی هست یا نه.
    گارانتی مشهوری هست ... آخه قیمت رم کمی پایینه ... میخواستم بدونم گارانتی داره یا نه ...

به طور کلی سیستمتون عالیه ... مبارکتون باشه.

17. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •