تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 23 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 222

نام تاپيک: آپگرید LED سری 6 سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اینو قبلا دانلود کرده بودم ولی باز دوباره دانلود کردم ولی باز تی وی فایل آپدیتو نشناخت.
    دوست عزیز
    اگر طبق دستور العمل بالا عمل کردید و تلویزیو نتان هیچیزی را نصب نکرد بدانید که تلویزیون شما مشگلی ندارد و نیاز به آبدیت را پیدا نکرده است

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام تلویزیون من led 40 اینچ 6960 است چند روزه وقتی میزنم آپدیت بشه اتصال را قطع میکنه . ارور 800 را میده ولی قبلا آپدیت میشد الان smarthob به اینترنت وصل میشه ولی در این قسمت آپدیت آنلاین این ارور را میده

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام تلویزیون من led 40 اینچ 6960 است چند روزه وقتی میزنم آپدیت بشه اتصال را قطع میکنه . ارور 800 را میده ولی قبلا آپدیت میشد الان smarthob به اینترنت وصل میشه ولی در این قسمت آپدیت آنلاین این ارور را میده
    دوست عزیز

سرور سامسونگ ایران در حال حاضر مشگل دارد و انشالله بزودی فعال می شود.
    Last edited by matinpour; 17-12-2013 at 20:25.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام تلویزیون من ua40es6960m هست اسمش و تو سایتهای آپدیت چه جوری می نویسن که من نمی تونم آپدیت رو پیدا کنم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام تلویزیون من ua40es6960m هست اسمش و تو سایتهای آپدیت چه جوری می نویسن که من نمی تونم آپدیت رو پیدا کنم
    دوست عزیز
    نام گذاری ایران برای تلویزیون شما es6960 و نام گذاری اصلی آن es6600 است و برای دانلود به این سایت بروید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت نیست آبدیت برای رفع مشگل سیستمی است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان من یه تلویزیون led سامسونگ خریدم بدون گارانتی و بعضی از مواقع اتوماتیک خاموش وروشن میشه ووقتی که تلویزیون به پشت برمیگردونی تصویر میاد دوباره بعد از چند روز همین مشکل داره مدلشم ua40eh6030r ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام میخواستم اموزش اپگرید led مدل ua40eh6030r رو بزارید.
    در ضمن ساخت مالزی

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام میخواستم اموزش اپگرید led مدل ua40eh6030r رو بزارید.
    در ضمن ساخت مالزی
    دوست عزیز
    اگر منظورتان این است
    برای دانلود از اینجا استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آبدیت کردن فریمور
    سایتسامسونگرفتهوازقسمتپشتیبانیوازقسمتدانلودسفتابزاریاهمانفریمورFirm W are دستگاهخودرادانلودوسپسآنفایلرادرکامپیوتراستخراجکنید ( چوناگراولآنرااستخراجنکونیدآنفایلفعالنمیشودوحتمابایدهمنامهمانفایلزیپشدهباشد) سپسبهوسیلهفلشبهتلویزیونوصلکنیدوازقسمتمنو - پشتیبانی - ابدیتنرمافزارآنرانصبکنید.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان من یه تلویزیون led سامسونگ خریدم بدون گارانتی و بعضی از مواقع اتوماتیک خاموش وروشن میشه ووقتی که تلویزیون به پشت برمیگردونی تصویر میاد دوباره بعد از چند روز همین مشکل داره مدلشم ua40eh6030r ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. با تشکر
    دوست عزیز
    ممکن است که کابل اسلت های که در مین بر دتان است شل شده باشد که در اثر کار کرد و گرم شدن تلویزیون عکس العمل نشان می دهد برای رفع آ؛ن باید پشت تلویزیون را باز و و اسلاتها و سیمهای آن را کنترول کنید و یک بار تلویزیونتان را ریست کنید
    تنظیمات ریست
    دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv و در بعضی از موارد با تعویض کابل hdmi مشگل حل می شود البته در صورتی که از آن کابل استفاده می کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

جناب متين پور
    با سلام و احترام؛ مدل تلویزیون من UA40C6260UR هست تو سایتهای آپدیت چه جوری می نویسن که من نمی تونم آپدیت رو پیدا کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •