پس در حال حاضر آندروید نسبت به ویندوز موبایل 6.5 بهتره ؟
یه سایت مرجع معرفی میکنین که برنامه و بازی های آندروید رو داشته باشه ؟
حالا این رزولشن 320*240 یه مشکل اساسی میتونه باشه یا نه ؟
ممنون

xperia x8 بهتره یا wildfire اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم
سلام.
در مورد مقایسه ویندوز موبایل و آندروید که اینجوری و به این سادگی نمیتونید قضاوت کنید باید ببینید خواسته هاتون از گوشی چیه و اینکه کدوم یکی بهتر میتونه جوابگوی نیازهاتون باشه.مثلا" شما میتونی گوشی HD2 رو بگیرید یا یکسری گوشیهای ویندوز موبایل دیگه رو که آندروید هم روش نصب کنید و از 2 سیستم عامل استفاده کنید.البته اینم نمیتونه ملاک خوبی برای این مقایسه باشه و من به عنوان نمونه عر ض کردم.شما نیازهاتون رو بفرمایید تا بشه نتیجه گرفت کدوم یکی براتون بهتره.
اما در مورد xperia x8 یا wildfire خوب با توجه به مشخصات داخلی و مقایسه جزء به جزء کفه ترازو به نفع وایلد فایر سنگینی میکنه.نمونه هایی از این برتری عبارتند از مولتی تاچ بودن وایلد فایر , رام و رم بالاتر وایلد فایر دوربین 5 مگاپیکسلی وایلد فایر در مقابل 3,2 X8, نسخه آندروید 2,1 وایلد فایر در برابر نسخه 1,6 X8 و.....برای مقایسه کاملشون به لینک زیر مراجعه کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
خیلی ممنون
من یه گوشی میخوام از لحاظ نرم افزار و بازی توپ باشه صفحه نمایش خوب و صداشم نسبتا خوب دوربینم زیاد برام مهم نیست و از همه مهمتر هنگ نکنه در ضمن تا حالا با آندروید کار نکردم و خیلی دلم میخواد تجربه آندروید رو داشته باشم و نهایت آخر بودجمم 400 تومانه
قربان شما

سلام.
شما باید پستتون رو تو قسمت مشاوره خرید ارائه میکردید..gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید