ممنون از راهنمایتون اما هر چی گشتم موتور سیکلتی به اسم زیگما پیدا نکردم اگه لطف کنین یه عکسی بزارین یا ادرس نمایندگی شو بهم بدین لطف میکنین در ضمن ما تو اصفهانیم
منتظرم.......................![]()
ممنون از راهنمایتون اما هر چی گشتم موتور سیکلتی به اسم زیگما پیدا نکردم اگه لطف کنین یه عکسی بزارین یا ادرس نمایندگی شو بهم بدین لطف میکنین در ضمن ما تو اصفهانیم
منتظرم.......................![]()
زیگما ( نه سیگما) تولید شرکت" سیکلت سازان آسیا " هست ، نشانی نمایندگی هم اطلاعی ندارم و فکر میکنم ذکرکردنش هم بر خلاف قوانین انجمن باشه . اما اگر سرچ کنید در دنیای مجازی مطمئنا اطلاعات خوبی بدست خواهید آورد ( اطلاعات تمامی سازندگان وطنی در وبسایت سندیکای موتورسیکلت سازان موجود هست ، زحمت جستجو هم با شما) .ممنون از راهنمایتون اما هر چی گشتم موتور سیکلتی به اسم زیگما پیدا نکردم اگه لطف کنین یه عکسی بزارین یا ادرس نمایندگی شو بهم بدین لطف میکنین در ضمن ما تو اصفهانیم
البته حدود بودجه ای مشخص نکردید ، به هر روی :سلام دوستان، خسته نباشید
مدتیه زده به سرم یه موتور بخرم، چون تاحالا موتور نداشتم زیاد سر در نمیارم
یه موتور سبک بدون کلاچ و ترجیحاً دنده اتوماتیک (گازی) البته باکلاس هم باشه
چندی پیش یه اسکوتر دیدم خیلی حال کردم. اگه اشتباه نکنم پیشرو پرشیا بود
میشه راهنماییم کنید اینا قیمتش چطوریه؟ اصلاً خوب هست یا نه؟ گواهینامه میخواد؟
کدوم شرکتا تو ایران اسکوتر میزنن؟ سایت دارن؟
نو بگیرم بهتره یا کارکرده؟ (افت قیمتش زیاده؟)
ممنون میشم راهنماییم کنید، ممنون
پیرو پرشیا تا جایی که اطلاع دارم دیگه تولید نمیشه و گویاآخرین سال تولیدش هم 86 بوده ، هرچند خوب بودن نسبی هست اما برای طی کردن مسافتهای کوتاه گزینه ی بدی نیست ، البته از لحاظ تامین لوازم یدکی و تعمیرکار مجرب در مضیقه هستند دارندگان این نوع موتورها .
رانندگی با تمام وسائل نقلیه ی موتوری بر طبق قانون مستلزم گواهینامه داشتن هست اما در ایران متاسفانه خیلی حساسیت نشون داده نمیشه بر روی موتورهای بدون دنده (گازی) .
این نوع موتورها به علت اینکه بازار پر رونقی ندارند معمولا با افت قیمت شدیدی مواجه میشن . بدون شک صفر کیلومتر گزینه ی بهتری هست اما باز هم بستگی به حدود بودجه ی شما داره .![]()
پیشرو پیک هم بدون دنده هست
به نظر شما از بین موتور چینی ها تو حجم 250 سی سی و تریل په موتوری بهتره؟
قدرت مهمه
سلام دوستان خسته نباشن
بنده کمترین قصد خرید یه موتور cg 125 ایرانی داشتم برای رفت و امد تا دانشگاه (به خاطر بنزین 700 تومنی و جیب خالی)
الان ارزونترین این موتورا تو بازار چنده؟؟؟ یه زمانی رسال 84 رفیقم یه موتور هیرمن خرید 340/000 !!!
در ضمن رفتم این سایتی که تبلیغ میکنن تو تی وی سه مدل موتور 125 دیدم . اینم لینکش
دوستان لطفا این لینکو ببینید زود باز میشه و نظر بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون///
برای خرید موتور صرفا ارزون - 300 تومانی - مستقیم برید بازار
فرق ویژه ای هم با هم ندارن مگر موارد گرونتر همبن 125 مثل تکتاز
ضمنا بنزین آزاد موتور هم 700 تومنه+بیمه+گواهینامه+کلاه+د ستکش + پوتین و ژاکت که البته کسی تو ایران نمی پوشه ولی حداقل روزی یکبار بعد از رسیدن به منزل باید دوش گرفت + روغن و هزینه های سایر نگهداری و تعمیرات
پس اگر صرفا انتخاب ارزون دارید و تصورتون اینکه بقیه به ذهنشون خطور نکرده چرا موتورسیکلت سوار نمی شند . اینا رو بیاد بیارید .
موتورسیکلت گرون ، امنیت و هزینه های جانبیه کمتر و طول عمر قطعات بیشتر
موتورسیکلت ارزون ، ریسک بسیار بسیار زیاد
منم یه روز همچین فکری میکردم ولی بعد که موتور خریدی میفهمی چقدر خرج رو دستت میذاره.
البته اگه بخوای صفرش تا 580 تومن یا 600 تومن میتونی پیدا کنی اما بعدشم حساب کیفیتشو بکن
Last edited by TIG3R; 12-03-2011 at 09:32.
درسته که بنزین ازاد موتور هم 700 تومنه ولی با مصرف صدی ده لیتر پرایدبه صرفه تره...
افرین افرین ....شما واقعا اینا رو میپوشین...
درسته که موتور هم هزینه داره ولی به نسبت با 4 چرخ هزینه به مراتب پایین تری داره...///
باز هم ممنون///
در مورد اون لینکی که دادم نظر خاصی نداریذ؟/
بله همیشه gear همراهمه حتی تو زل گرمای جهنمی تابستون تهران .
در مورد لینک هم نوشتم قیمت رو از بازار بپرسید نه سایت . این قیمتها همگی کاذبند .اگر هم پراید 100 تا 10 می سوزونه . در عوض سهمیه بنزینش ماهی 25 لیتر نیست .
الانم وقت خرید موتور نیست و کسیم بخره انگار موتور دست دوم خریده چون همگی تولید 89 خوردن و سندشون مال امسال محسوب می شه . برای موتور مدل سال 1390 باید تا اواسط اردیبهشت صبر کنید . تا اون زمان موتوری پلاک نمی شه
با سلام . یک زمانی خودم میخواستم تریل هوندا بخرم و برای تست نیز نصف روز دستم بود . خیلی سنگین بود و پدرم را دراورد . کلاً تریل را پیشنهاد نمیکنم ولی 250cc هم قویتر و ایمنتر است هم کیفیت و صدای ارامتری دارد .
دوست خوبم قارقارک نخر و پولت را دور نریز . نه ایمنی دارد نه صدای ارام نه قدرت نه کیفیت نه هیچی . دوچرخه صد برابر بر ان شرف دارد . پیشنهادی که به دوست قبلی کردم را عملی کن و 250cc بگیر .
Last edited by Namdarian; 13-03-2011 at 19:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)