خوب اگه تفنگ پرتال نمیداشتی چطوری میخواستی معماهاشو حل کنی
مثلا می خواستی به جای تفنک چماغ لیزری داشتی
اینو دوست نداری برو ماشیناریوم بازی کن یا سایبرییا (یادش بخیر سایبریای 2 خیلی باحال و اعصاب خورد کن بود)
خوب اگه تفنگ پرتال نمیداشتی چطوری میخواستی معماهاشو حل کنی
مثلا می خواستی به جای تفنک چماغ لیزری داشتی
اینو دوست نداری برو ماشیناریوم بازی کن یا سایبرییا (یادش بخیر سایبریای 2 خیلی باحال و اعصاب خورد کن بود)
من نگفتم چرا تفنگ داره گفتم دوربینش به درد اول شخص نمیخوره.منظورم این بود
حالا چرا میزنی....................
در ضمن اون ماچینریوم هم بازیش کردم و خیلی فاز داد
یه مرحله گیر کردم:help:
اونجایی هستی که دنبال اون رباط آبیه میری بعد یهو همه جا دیوار میشه و نمیتونی رد شی و 3 تا رباط تیر انداز هم هست.باید چیکار کنم؟یه دیوار هم بیشتر نداره
میگه یه صداهایی میاد ولی نمیدونه کجاست
جالبه که :
Metacritic score for the PC version is 95 out of a 100 right now, the reviews from actual, rank-and-keyboard gamers are less than outstanding ,75 out of 100 for the PC version
با این وجود که ریتینگ بازی بسیار بالا ارزیابی شده ولی نمره خوبی از کاربران PC نگرفته 75/100
بعضی از کاربران در نظرات خودشون ادعا کردن که بازی بسیار کوتاهه که حتی میشه اون را در عرض 4 ساعت به پایان رسوند!!
که البته این در صورتی هست که شما بدون مکث از ابتدا تا انتها را طی کنید.
و به عقیده اکثر اونها بازی از کنسول Port شده. نمونه ای از دلایل کاربران برای اثبات این ادعا:
PC gamers really got the shaft. I mean it's obviously made with consoles in mind. You can't even change the amount of portals you can look through, and you're stuck with being able to see through them twice unlike the large amount you were allowed to set in the first game
ولی به نظر می رسه که این نظرات مغرضانه هستند و دلایل خارجی دیگری باعث چنین نظرات مخالف و نمرات پایینی از سوی کاربران PC شده از جمله اینکه برای هر DLC باید یهایی جداگانه پرداخت کنند و این در حالیه که کاربران PC به چنین مواردی عادت ندارند و برای همین به حاشیه پرداختند و دلایلی از این دست.
اين قضيه خيلي جالبه! يه نفر براي اينكه اثبات كنه بازي از كنسول به پي سي پورت شده به پيامي كه موقع سيو بازي حتي در نسخه پي سي مياد اشاره كرده يعني اين جمله كه هنگام سيو شدن لطفا "كنسول" خود را خاموش نكنيد!
من اینجا گیر کردم نمیدون مرحله چنده
1-دیوارهایی که یهو ظاهر میشن و هیچ راهی نداری که بری
2-دو تا پورتال آبی و نارنجی باز کردم(تنها دیواریه که میتونی روش پورتال باز کنی)
3-اون رباط آبیه یه چشم بهم گفت از این رباط تیراندازها استفاده کنم.ولی نمیدونم دقیق کجا
4-همون دو تا پورتالها با نمای زووم
5-یه لوله ی شیشه ای
6-این چیه؟به این ربط داره؟
ممنون
![]()
قضیه چیه؟!جالبه که :
Metacritic score for the PC version is 95 out of a 100 right now, the reviews from actual, rank-and-keyboard gamers are less than outstanding ,75 out of 100 for the PC version
با این وجود که ریتینگ بازی بسیار بالا ارزیابی شده ولی نمره خوبی از کاربران PC نگرفته 75/100
بعضی از کاربران در نظرات خودشون ادعا کردن که بازی بسیار کوتاهه که حتی میشه اون را در عرض 4 ساعت به پایان رسوند!!
که البته این در صورتی هست که شما بدون مکث از ابتدا تا انتها را طی کنید.
و به عقیده اکثر اونها بازی از کنسول Port شده. نمونه ای از دلایل کاربران برای اثبات این ادعا:
PC gamers really got the shaft. I mean it's obviously made with consoles in mind. You can't even change the amount of portals you can look through, and you're stuck with being able to see through them twice unlike the large amount you were allowed to set in the first game
ولی به نظر می رسه که این نظرات مغرضانه هستند و دلایل خارجی دیگری باعث چنین نظرات مخالف و نمرات پایینی از سوی کاربران PC شده از جمله اینکه برای هر DLC باید یهایی جداگانه پرداخت کنند و این در حالیه که کاربران PC به چنین مواردی عادت ندارند و برای همین به حاشیه پرداختند و دلایلی از این دست.
اتفاقا امتیاز های سه پلتفرم یکسانه و جالبه توی پی سی امتیاز زیر 9 اصلا نداره!
منظور از این که میگی نمره خوبی از کاربرای پی سی نگرفته چیه؟!
اگه منظور امتیاز یوزر های metacritic هستش که باید بگم که در یه کلام چرت ترین جایی هست که امتیاز داده میشه!
چون بیشتر اینا براساس منطق و اینا نیست. الان همین پورتال 2 برای کنسول میانگین امتیازش توی اون 7.2 و 7.3 هستش و برای بازی های بزرگ دیگه هم می تونید روی دورو بر 4 و 5 حساب کنید! یعنی در یه کلام هیچ منطقی در اون وجود نداره . ولی مثلا برای کاربرای سایتای دیگه به این صورت نیست و اونا معمولا اینجوری کشکی امتیاز نمیدن و کافیه یه نگاهی بندازید....
باید صبر کنی من بازیو برم بعد راهنمایی می کنممن اینجا گیر کردم نمیدون مرحله چنده![]()
خودم تونستم ردش کنم.
دستم درد نکنه![]()
بهترین بازی ایه که در چند قرن اخیر کردم
منو یاد فیلم مکعب میندازه
وحید منظورت اینه که این سایت metacritic چرته..؟؟؟اگه منظور امتیاز یوزر های metacritic هستش که باید بگم که در یه کلام چرت ترین جایی هست که امتیاز داده میشه!
اگه همینه منظورت که همیشه معیار اولویت امتیازات بازی هارو از همین سایت مگه نمیگفتی..؟؟
+
وحید مسیر سبز دیدی رفتی تو حسش ها نگو نه..
این سربازی بد چیزیه نزدیک که میشه ادم این طوری میشه...
CheatCC 4.7 of 5.0
GameStar (91/100)
GameReactor UK - 9/10
Videogamesdaily - 9/10
GaintBomb:5/5
battlestrats:9.5/10
1UP : +A
Last edited by Layken; 20-11-2011 at 14:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)