سلام
خیلی جالب ناک میشه اگه بری خبر آخری که در مورد Super Street Fighter IV هست رو بخونی و نظر جدید کپکام در مورد PC که حق هم داره!![]()
سلام
خیلی جالب ناک میشه اگه بری خبر آخری که در مورد Super Street Fighter IV هست رو بخونی و نظر جدید کپکام در مورد PC که حق هم داره!![]()
این خبرو میگی:
اینو من خودم اینجا پست کردم .........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
میدونم دوست عزیز....اولا ایشون از این حرفا زیاد میزنه سر نسخه اصلی streetfighter هم همینو گفته بود که اومد.
در کل سابقه نشون داده کپکام pc رو تنها نمیذاره .....خیلی وقتها شده اون بازی یه سال بعد واسه pc بیاد یا با امکانات کمتر ولی به هر حال عرضه شده...... .
این بازی هم بهرحال چون ip قدیمی هستش رو pc به احتمال 90 درصد عرضه میشه ولی مطمینا با تاخیری چند هفته ای یا یکی دو ماهه.
سلام
ای وای!
حواسم نبود خودت پستیدی!
شما آمار دانلود های تورنت رو ببین ...
به خصوص همین DMC 4 ... من یکی که کف بر شدم!
4 میلیون بار اونم از یه سایت (صد ها سایت دیگه هم گذاشته بودن) اونم در کمتر از ده روز حرف کمی نیست!
منم باشم روی Pc منتشر نمیکنم!
درسته........... .
واسه همینه که کمپانیهایی که بازی مولتی میسازن و pc رو تنها نمیذارن بازی رو با تاخیر بیرون میدن تا فروششو رو کنسول کنه و بقیه فروش اضافی رو pc بکنه مثه همین ac که آبان واسه کنسول میاد و بهار هم برای pc ...... .
اینم احتمالا همچین چیزی میشه........ .البته زود در مورد اینا حرف زدن منتظر میشیم ببینیم چی میشه.
شوخی می کنی!!!!!همین ac که آبان واسه کنسول میاد و بهار هم برای pc
این دیگه چجورشه باز!بابا مسخرشو در آوردن اینا......
حالا انگار چه آش دهن سوزیه باز میان کلاسم میزارن واسه ریلز کردنش...............
کار نمیشه کرد دیگه
اونا هم حق دارن. توی پی سی فروش این بازی های مولتی پلتفرم خیلی کمتره. اینو آمار دیگه قشنگ نشون میده...
ما که بازی ها رو کپی میخریم حداقل نباید در مورد این قضیه ها گله داشته باشیم![]()
الان که خوب فکر می کنم حق با شماست
1نفر بازیو دان می کنه و به لطف قانون کپی و تکثیر تو 12 ساعت بازی به 100 الی 1000 تا افزایش پیدا می کنه
من اصلیش رو گیرم نمیاد و الی میخرم به جان خودم![]()
راست میگن اگه بود خیلی ها اصل می خریدن اما انصافا ایران تنها جایی در جهان هست که نرم افزار اصل خیلی خلی سخت تر از کپی پیدا میشه !!!من اصلیش رو گیرم نمیاد و الی میخرم به جان خودم![]()
من دنبال AW اصل بودم هر جا رفتم پیدا نشد انقدر گشتم که خسته شدم رفتم کپی خریدم !!
بچه ها توی آخرین مصاحبه ای که با tameem کردن میگه که قراره توی این سری معلوم بشه چرا موهاش سیاه شده- قراره مشخص بشه دانته چطوری دانته شده (چطوری تبدیل شده به دانته ای که ما میشناسیم) قراره چیز های آشنا توی بازی ببینم
کمبات های زیادی به بازی اضافه شدن - حرکاتی که فقط توی دمو های بازی قابل رویت بودن به گیم پلی اضافه شدن
در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده - موجودات boss که توی آخر بعضی مراحل بودن همچنان به عهده ی itsunu و ... توی capcom japan هستند
من این پست ها روی توی BC دادم در مورد اینکه داستان بازی Origin هست و قراره قبل از تمام نسخه ها رخ بده و بازی به طور کامل ریبوت نشده گفتم حیف اینجا نگم پس از اونجا کپی میکنم
توی سایت رسمی Capcom بخش آمریکا در فروم اصلی بازی و در تاپیک رسمی بازی که فقط توسط مدیر های سایت Capcom آپدیت میشه ذکر شده که این نسخه داستان origin دانته است
اینم لینک تاپیک :Is this a prequel?
DmC is Dante’s origin story.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچنین توی اخباری که چند هفته پیش منتشر شد اعلام شده بود که قرار نیست داستان بازی کلا عوض بشه و فقط قراره بدونیم که دانته جوان چطوری تبدیل به دانته شده که ما میشناسیم که معنی این حرف در یک کلا میشه همون داستان origin دانته
مثل اینکه این قضیه ریبوت رو اعلام کردن تا یه ذره سر و صدا بپا بشه و بازی بدون هیچ خرجی تبلیغات داشته باشه که واقعا موفق هم شدند
این هم مصاحبه ی آقای سونسون معاون بخش برنامه ریزی استراتژیک و فروش شرکت Capcom با IGN
لینک کامل مصاحبه :"This is meant to be an origin story, so this is Dante before you knew who Dante was," he explained. "There is going to be some interesting changes and twists to what people think they know about Dante or where he came from. We aren't planning on deviating greatly from the path that is there."کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by d_a_n_t_e; 04-11-2010 at 23:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)