تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 132 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1313

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان قم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حجمی نیست نامحدوده!
    اینجا اگر از دانشگاه یا شرکت یا کلا یه صنفی نامه بیارید اینترنت سرعت بالای نامحدود میده
    اخه دیده بودم مخابرات اصفهان 1 مگ میده اما حجمی مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان با ((بروانه كسب مغازه)) هم ميشه بالاتر از 128 براي خونه درخواست كرد؟(به اين دليل كه زنك زدم صبا كفتن ميشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ziarratt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اخه دیده بودم مخابرات اصفهان 1 مگ میده اما حجمی مرسی
    شهر با شهر فرق می کنه قم هم تا همین سه ماه پیش حجمی می دادند تازه اونم فقط توی 12 مرکز مخابراتی نامحدود کردند . احتمالا مخابرات اصفهان هم بزودی نامحدود کنه چون بنا بر نامحدود شدن سرویس های مخابراته

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

دوستان با ((بروانه كسب مغازه)) هم ميشه بالاتر از 128 براي خونه درخواست كرد؟(به اين دليل كه زنك زدم صبا كفتن ميشه)
    باید زنگ بزنید شماره تلفن 7188 و ازشون بپرسید توی اونجا نوشته بودند نامهء معتبر وقتی می رید پیش کارمند مخابرات و نامه رو بهش نشون میدید نامه رو پیوست می کنه میگه برید پیش مسئول فن آوری اطلاعات مرکز مخابراتی اون باید نامه رو ببینه و تایید کنه و بعد اون رو پاراف کنه
    مهم اینه که مسئول فن آوری اطلاعات مرکز مخابراتی نامه رو تایید کنه حالا هر نامه ای می خواد باشه!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با تشكر از ziarratt گرامي ميخاستم بدونم شما كه 1 مگ داري الان سرعت دانلودت چقدره ؟ بعدش آيا خيلي كم و زياد ميشه ؟ يعني نوسانش چقدره در شبانه روز ؟ منكه حقيقتش فقط ميخام فيلم سينمائي دانلود كنم اگه در اين مورد هم پيشنهاد داري ممنون ميشم سايتي چيزي؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با تشكر از ziarratt گرامي ميخاستم بدونم شما كه 1 مگ داري الان سرعت دانلودت چقدره ؟ بعدش آيا خيلي كم و زياد ميشه ؟ يعني نوسانش چقدره در شبانه روز ؟ منكه حقيقتش فقط ميخام فيلم سينمائي دانلود كنم اگه در اين مورد هم پيشنهاد داري ممنون ميشم سايتي چيزي؟
    سرعت دانلود بین 120 تا 140 نوسان داره
    توی این 20 روزی که دارم ازش استفاده می کنم یکی دوبار نیم ساعت قطع شد و سه چهار بار هم بمدت نیم ساعت سرعت دانلود اومد روی 80 . در کل تا حالا مشکل ساز نشده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برای ثبت نام به مرکز عمار یاسر مراجعه کنیم یا به مرکز مخابراتی منطقه خودمان؟
    صاحب قبض تلفن ، شخصاً باید مراجعه کند یا هرکسی که قبض تلفن را آورد برای ثبت نام کافی است؟
    مشکل این است که صاحب خط تلفن با کسی که نامه معرفی از دانشگاه به اسم اوست ، متفاوت است یعنی صاحب خط تلفن یک نفر دیگر است و نامه معرفی دانشگاه شخص دیگر، اشکالی ندارد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای ثبت نام به مرکز عمار یاسر مراجعه کنیم یا به مرکز مخابراتی منطقه خودمان؟
    صاحب قبض تلفن ، شخصاً باید مراجعه کند یا هرکسی که قبض تلفن را آورد برای ثبت نام کافی است؟
    مشکل این است که صاحب خط تلفن با کسی که نامه معرفی از دانشگاه به اسم اوست ، متفاوت است یعنی صاحب خط تلفن یک نفر دیگر است و نامه معرفی دانشگاه شخص دیگر، اشکالی ندارد؟
    مرکز اصلیش عماریاسر هست ولی توی سایت مخابرات قم نوشته بود به مخابرات منطقه خودتون و دفاتر خدمات مخابراتی هم می تونید مراجعه کنید
    لازم نیست صاحب خط شخصا برای ثبت نام بره و نامه معتبر هم لازم نیست بنام صاحب خط باشه بلکه باید در مورد خط باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

برادرم من قرار بود يه نامه از دانشگاه بياره كه فقط يه نامه اشتغال به تحصيل بهش دادن به نظرتون بدرد ميخوره ؟7777 گرامي شما نامه ات محتواش چيه آيا گفته مثلا به اين بنده خدا اينترنت پرسرعت بدين؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا برای شما اومدند دم در خونه میاند دم در خونه وصل میکنند ؟ من یکشنبه در خواست دادم دیروز که زنگ زنم پیگیری کنم گفتند حداکثر امروز فردا میاند وصل میکنند. نفهمیدم ولی چه نیازی به خونه اومدن هست. از صبا نت که گرفته بودم کسی برای وصل خونه نیومد.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا برای شما اومدند دم در خونه میاند دم در خونه وصل میکنند ؟ من یکشنبه در خواست دادم دیروز که زنگ زنم پیگیری کنم گفتند حداکثر امروز فردا میاند وصل میکنند. نفهمیدم ولی چه نیازی به خونه اومدن هست. از صبا نت که گرفته بودم کسی برای وصل خونه نیومد.
    شما اگر خودتون بلد باشید نصبش کنید احتیاج نیست کسی بیاد
    اگر چراغ لینک تون روشن شده و به اینترنت هم وصل می شید زنگ بزنید بگید نیاد

11. این کاربر از ziarratt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •