عجب خرید موفقی .
میتونم بپرسم گزینه بعدیتون برای خرید گوشی چیه ؟
عجب خرید موفقی .
میتونم بپرسم گزینه بعدیتون برای خرید گوشی چیه ؟
با سلام خدمت دوستان
من دیروز این گوشی رو خریدم ولی گوشی عکس ها رو نمایش نمیده چه عکس های روی مموری داخلی چه روی مموری کارن(موقعی که روع عکس کلیک میکنی گوشی هنگ میکنه)
و ضمنا چرا دوربینش اتوفوکوس نداره؟ ایا ممکنه نوکیا تو اپدیت فیرمویر این قابلیت رو قرار بده؟( اصلا تا حالا اپدیت داده؟)
نه متاسفانهو ضمنا چرا دوربینش اتوفوکوس نداره؟ ایا ممکنه نوکیا تو اپدیت فیرمویر این قابلیت رو قرار بده؟( اصلا تا حالا اپدیت داده؟)
به پست میلاد عزیز اینو اضافه کنم که این مورد به سخت افزار گوشی بر میگرده و به همین دلیل قابل اصلاح نیست.
خب ،بالاخره خریدم.گوشی بسیار عالی ای هست و خیلی ازش خوشم اومده،تعجب میکنم اون دوستمون چطور ازش راضی نبوده!
البته دوربینش ، موقع فیلم برداری،کیفیتش افتضاح هست ، افتضاح( به نسبت اون HD که ازش انتظار داشتم)
از این لحاظ خیلی حالم گرفته شد :(
حالا برای برنامه چیکار کنم؟ از کجا بدونم کدوم برنامه های ورژن 5 به این میخوره؟
در مورد ovi هم به مشکل خوردم ، هر برنامه ای میبینم میگه لینکش رو اس ام اس میکنم .لینکش رو کامپیوتر باز نمیکنه(میگه برا دستگاه شما موجود نیست) با خود گوشی هم که وصل میشم ، میگه برای منطقه شما سرویس نمیدیم(قند شکن که رو موبایل نمیشه استفاده کرد)
حالا چیکار کنم؟ ممنون میشم با توضیحات خوبتون منو راهنمایی کنید
---------------
ویرایش:
یک روز گذشت ، دوستان وقت نکردن جواب منو بدن یا اینکه سوالم جوابی نداره؟ : (
Last edited by mohammadmem; 25-12-2010 at 18:10.
توی Ovi store هر برنامه ای رو که میخواید دانلود کنید، به ادامه ی لینک صفحه اش یه download/ اضافه کنید میشه از همون کامپیوتر فایلشو دانلود کرد.
مثلا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایی معرکتون >: D <
خیلی لطف کردید ، ممنون
Last edited by mohammadmem; 26-12-2010 at 02:58.
سلام دوستان، من می خواستم تو همین ماه پاشم برم بازار موبایل تهران این گوشی رو بخرم!تو بررسی ها دوستان فرمودند که کیفیت عکاسی خیلی عالی نیست (به علت نبود auto focus)، اما کیفیت فیلمبرداریش این نبود رو جبران می کنه، چون کیفیت فیلمبرداریش فوق العادست! حالا این دوستمون که اینجوری گفت زد تو ذوقمون! گفته های ایشون درسته!؟ در حد vivaz هست فیلمبرداریش!؟دوربینش ، موقع فیلم برداری،کیفیتش افتضاح هست ، افتضاح( به نسبت اون HD که ازش انتظار داشتم)
اگه می شه یه نمونه 10 ثانیه ای بزارید. ممنونم
سلام
من یه مشکلی دارم با گوشی
هر وقت دوربینشو باز میکنم پیغام میده که : network connection required.define accesspoint to connect?
هر کاری میکنم حل نمیشه yes no رو هم که میزنم باز این پیغامو میده
کلافم کرده....چیکار کنم که دیگه این پیغامو نده؟؟؟
سلام
والا من تا حالا با این پیغام مواجه نشدم
تنظیمات دوربینتو ریست کن.یا اگه نشد یه بار گوشی رو با کد *#7370# فرمت کن احتمالا باید درست بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)