برادر چه ربطی به داخل و خارج ایران داره ؟نه هنگی داره نه چیزی. البته فنلاندی هست و از خارج از ایران گرفتم،اینایی که توی ایران هست شاید هنگ داشته باشه ،اطلاعی ندارم.... البته ازین فروشنده ها بعید نیست احتمالا بردهاشم عوض می کنن :دي
برادر چه ربطی به داخل و خارج ایران داره ؟نه هنگی داره نه چیزی. البته فنلاندی هست و از خارج از ایران گرفتم،اینایی که توی ایران هست شاید هنگ داشته باشه ،اطلاعی ندارم.... البته ازین فروشنده ها بعید نیست احتمالا بردهاشم عوض می کنن :دي
ربطش به این هست که معلوم نیس از کجا میارن این گوشی هارو: دیبرادر چه ربطی به داخل و خارج ایران داره ؟... البته ازین فروشنده ها بعید نیست احتمالا بردهاشم عوض می کنن :دي
مثل بعضی از n8 ها که داغون بود اون اویل: دی
الان ایران چینی ش باید باشه فکر کنم
فنلاندی شما دیدی جایی؟
اگه باشه هم لیبل هست احتمالا ،نمیدونم![]()
فنلاندیش هم هست دیدم ...اکثر گوشی ها موجود تو بازار جهان چینی هستن چون نوکیا تو چین کارخونه داره
البته حق با تو ــه ازین فروشنده های با انصاف هیچی بعید نیست ...![]()
دوستان
من خودم تا وقتی که اولیش به تهران برسه و قیمتش رو سوال کنم قصد خرید E7 رو داشتم اما بعد از این که قیمتش رو سوال کردم از خیرش گذشتم و به نظر من این کوشی فوقش تا 550 میارزه اما از اون به بعد خریدنش اشتباه محضه
آخه بخاطر یک سیمبین 850 تا 900 پول بدی
با این پول میتونی یک گوشی بهتر بگیری
بچه ها حالا که این گوشی شده 750 میارزه بخریم یا نه؟
اگه عجله ندارید تا تابستون صبر کنید پایین تر هم میادبچه ها حالا که این گوشی شده 750 میارزه بخریم یا نه؟
کلا این گوشی 1تومن هم بود ارزشش رو داشت
ولی بعضی از دوستان کم لطفی میکنن میگن 450 هم زیاده واسه این گوشی!
انصافا گوشیش زیر 600 میارزه ! فرق اصلیش با N8 صفحه نمایشش هست !
درکل با 750 تومن میشه یه گوشی خیلی بهتر خرید ! ولی N8 همون 500 تومن برازنده شه !
به نظر من گوشی خویی هستش من صبر میکنم تا ارزونتر بشه تا آخرای تابستون قیمتش مناسب میشه. خدایش 500
چه نرم افزار توپی
حالا بگین سیمبیان بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sajad_n90; 18-04-2011 at 13:54.
گوشی انصافا دیزاین خوبی داره.
من حدود یک هفته میشه این گوشی رو دارم.اصل فنلاند هستش.
این گوشی هم ساخت چین داره و هم ساخت فنلاند.
اونایی که با گارانتی اصلی نوکیا وارد شدن ساخت فنلاند هستن.
ال سی دی e7 واقعا کیفیت عالی داره و رنگها رو خیلی خوب نشون میده.
یک چیز عجیب و غریبش اینه که با داشتن دوربین 8 مگاپیکسل اتو فوکوس نداره.
کیفیت عکسهاش هم تعریفی نداره که میشه گفت از نقاط ضعفش به حساب میاد.
کاشکی میتونستم بین n8 و E7 یکی رو انتخاب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)