تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا از این که یک سال عقب افتادید ولی در عوض رشته مورد دل

راي دهنده
57. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

47 82.46%
  • خیر

10 17.54%
صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 106

نام تاپيک: توصیه های پشت کنکوری های پارسال(دانشجویان امسال) به پشت کنکوری های امسال

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

واقعا ممنون آقا امیر. خیلی مفید بود.

میدونید چیه کتاب های درسی ریاضیات پایه و حسابان و دیفرانسیل عوض شده و این خودش میتونه یه تنوع ایجاد کنه و اینطوری بدلیل درگیر شدن با تعاریف و موضوعات نسبتا جدید (یا حداقل بیشتر) دیگه حالمون از کتاب بهم نمیخوره.

من خیلی به هندسه علاقه دارم و فکر نمیکنم که علاقم به این زودیا از بین بره. وقتی پارسال درگیر تستای هندسه ی گاج سفید میشدم، اصلا نمیفهمیدم که زمان چطوری گذشت. خلاصه روی این درس خیلی حساب کردم که زمانی که خسته شدم، ازش استفاده کنم.

در ضمن من پارسال خیلی کم عمومی و شیمی میخوندم. مخصوصا زبان و ادبیات. این خودش خیلی برام تنوع ایجاد میکنه. مخصوصا که کتابهای زیادی هستن که مطالب رو خیلی زیبا و با هیجان توضیح دادن. مثل کتابای هامون سبطی. فکرم اینه که وقتی از مباحث تکراری حالم بهم خورد، برم و مباحثی رو بخونم که پارسال نخوندم. مثل کتاب قرابت معنایی هامون سبطی یا آرایه رمزینه یا شیمی 2 و 3 مبتکران که خیلی روی این کتاب ها حساب کردم برای روزای سخت!

یکی دو تا رفیق هم دارم که مثل من فکر میکنن و میخوان با پشتکار یه سال دیگه بخونن. قراره با هم بریم کتابخونه و کلا تا آخر با هم باشیم.
    .
    .
    .
    این چهار تا مطلبی که عنوان کردم، خیلی برام انگیزه ایجاد کرده که سال دیگه بمونم. ولی میترسم که این ها بعدا برام کمرنگ شه. نــــــــــــــظـــــــــ ـــــــــر شـــــــــــــمــا چـــــــــــــیــــــــــ ــــه ؟؟؟؟؟؟؟

یه مطلبی هست که نمیتونم نگم. چون بیماری که میره دکتر، باید همه چیر رو صادقانه بگه تا نسخه خوب براش بپیچن ! :
    رتبه ی من امسال بین 2700 تا 4500 میشه ( در صورتی که همه و خودم تو طول سال، انتظار حداقل رتبه ی سه رقمی رو داشتیم.) با این رتبه فکر میکنم بتونم برق رجایی یا سمنان یا قزوین قبول شم. (به برق علاقه دارم.) ولی با افکاری که الان دارم و با توجه به توانایی هام، اگه بمونم سال دیگه میرم برق امیرکبیر. که در اونصورت خیلی اوضا فرق میکنه. از نظر کاریابی و بورسیه و ... .

امیدوارم بیشتر راهنماییم کنید. بسیار ممنون.

2. 6 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

واقعا ممنون آقا امیر. خیلی مفید بود.

میدونید چیه کتاب های درسی ریاضیات پایه و حسابان و دیفرانسیل عوض شده و این خودش میتونه یه تنوع ایجاد کنه و اینطوری بدلیل درگیر شدن با تعاریف و موضوعات نسبتا جدید (یا حداقل بیشتر) دیگه حالمون از کتاب بهم نمیخوره.

من خیلی به هندسه علاقه دارم و فکر نمیکنم که علاقم به این زودیا از بین بره. وقتی پارسال درگیر تستای هندسه ی گاج سفید میشدم، اصلا نمیفهمیدم که زمان چطوری گذشت. خلاصه روی این درس خیلی حساب کردم که زمانی که خسته شدم، ازش استفاده کنم.

در ضمن من پارسال خیلی کم عمومی و شیمی میخوندم. مخصوصا زبان و ادبیات. این خودش خیلی برام تنوع ایجاد میکنه. مخصوصا که کتابهای زیادی هستن که مطالب رو خیلی زیبا و با هیجان توضیح دادن. مثل کتابای هامون سبطی. فکرم اینه که وقتی از مباحث تکراری حالم بهم خورد، برم و مباحثی رو بخونم که پارسال نخوندم. مثل کتاب قرابت معنایی هامون سبطی یا آرایه رمزینه یا شیمی 2 و 3 مبتکران که خیلی روی این کتاب ها حساب کردم برای روزای سخت!

یکی دو تا رفیق هم دارم که مثل من فکر میکنن و میخوان با پشتکار یه سال دیگه بخونن. قراره با هم بریم کتابخونه و کلا تا آخر با هم باشیم.
    .
    .
    .
    این چهار تا مطلبی که عنوان کردم، خیلی برام انگیزه ایجاد کرده که سال دیگه بمونم. ولی میترسم که این ها بعدا برام کمرنگ شه. نــــــــــــــظـــــــــ ـــــــــر شـــــــــــــمــا چـــــــــــــیــــــــــ ــــه ؟؟؟؟؟؟؟

یه مطلبی هست که نمیتونم نگم. چون بیماری که میره دکتر، باید همه چیر رو صادقانه بگه تا نسخه خوب براش بپیچن ! :
    رتبه ی من امسال بین 2700 تا 4500 میشه ( در صورتی که همه و خودم تو طول سال، انتظار حداقل رتبه ی سه رقمی رو داشتیم.) با این رتبه فکر میکنم بتونم برق رجایی یا سمنان یا قزوین قبول شم. (به برق علاقه دارم.) ولی با افکاری که الان دارم و با توجه به توانایی هام، اگه بمونم سال دیگه میرم برق امیرکبیر. که در اونصورت خیلی اوضا فرق میکنه. از نظر کاریابی و بورسیه و ... .

امیدوارم بیشتر راهنماییم کنید. بسیار ممنون.
    اول از همه بهت تبریک میگم به خاطر اینکه کنکور دادی و تموم شد. دوم اینکه حالا شما انتظار رتبه 3رقمی داشتی از کجا معلوم فردا که نتایج اعلام میشه 3رقمی نشده باشی؟!
    گذشته از اینا من به شما پیشنهاد میدم اگه رشته مورد علاقتون رو هر شهری امسال قبول میشین برین بخونین. در عوض انرژیتون رو بذارین برای ارشد. تا سال دیگه هزارتا اتفاق میوفته که الان حتی به ذهنتون خطور نمیکنه. من دوستی داشتم اونقدر خونده بود و همه بهش امید داشتن که رتبش در بدترین حالت 2رقمی میشه ولی روز امتحان دندون دردگرفت فقط تونست زیست و فیزیک رو بزنه بعد برده بودنش بیرون از جلسه!
    میخوام بگم اگه رشته مورد علاقه شما توی دورترین نقطه ایرانم قبول میشین حتما برین. قزوین که تا تهران 2ساعت بیشتر راه نیست.
    ولی باز اگه اصرار دارین که ریسکه به این بزرگی بکنین که یه سال دیگه بمونین (باوجودی که رشته مورد علاقتون رو قبول میشین امسال) باید بگم سعی کنین توی این یه سال دوستی رو بذارین کنار . ببینین من تجربه این ماجرارو دارم. من با دونفر از دوستام برای کنکور میخوندیم. اولش خوب بود بعد هرچی به کنکور نزدیک میشدیم رفاقت به قدری بد شده بود که آروم آروم برای تخریب روحیه هم دیگه با هم جروبحث میکردیم و تراز آزمونامون رو به رخ هم میکشیدیم. یا یه روز یکیمون حوصله درس نداشت نمیذاشت 2نفر بقیه هم بخونن یا میرفتیم سینما یا پارک
    سعی کنین تو جو بچه های کنکور باشین (خیلی موثره) ولی دوستی رو سعی کنین به حداقل برسه چون خواسته یا نا خواسته جلوی پیشرفت شمارو میگیره
    اینایی که گفتین رو من قبول دارم . بحث کتابای جدید یا مباحثی که فرصت نکردین بخونین خیلی توی روحیه و انرژی و پیشرفت تاثیر میذاره
    موفق باشین

4. 6 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه turokpooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیرون از زمین

پيش فرض

من پارسال به دلایلی نتونستم اون چیزی که میخام برسم و تصمیم گرفتم واسه سال 90 بخونم شاید باورتون نشه وقتی نتایج کنکور پارسال اومد من از خوشحالی میخندیدم که این طوری شده ولی خانواده تو شوک بودن. به هر حال من موندم و بعد از تعطیلات تابستون دقیقا از اول مهر شروع کردم اینم به خاطر یه بیماری بود. حالا یه سری توصیه و نه نصیحت دارم که فوق العاده مهمه فکر نکنین من تو تخیلاتم من اینو به عینه تو این دو سال دیدم:
    1. تفکرتون همیشه مثبت باشه. سال اولی که من داشتم کنکور میدادم انقدر تو استرس نتایج بودم (از نابستون سال قبلش) که هی تو ذهنم خودمو توجیه میکردم میگفتم که خداکنه یه مریضی چیزی بگیرمکه اگه کنکورم خراب شد بگم واسه اون بوده این استرس تنها به خاطر جوی سنگینی بود که من خودم درست کرده بودم. ودقیقا 3 هفتهمونده به کنکور من مریض شدم به صورتی که تمام اون سه هفته رو تو استرس کامل بودمو شرایطم طوری بود که از اون به بعد یه صفحه هم نتونستم بخونم کما اینکه تابستونم هم به خاطر بیماری از دست رفت. اگه امکانش رو دارید مستند The Secret رو نگاه کنید به من خیلی کمک کرد.
    2.دوست بازی از هر دو جنس رو بذارید کنار. گاهی با دوستای هم جنستون یه تفریحی برید ولی کم.
    3. از این واقعا بگذرید عامل مخرب فکریه اونم واقعا ازهمه عزر میخام که میگم استمنا هستش ک بچه ها فوق العاده درگیرشن به خاطر کنکور و آینده بذاریدش کنار.
    4.خیلی دور و برتون از این بچه های درس خون که مثلا تو کانون تراز 7000 و خورده ای هستند نباشید چون باعث میشه استرس بگیرید فقط به فکر خودتون باشید و به کار دیگران کار نداشته باشید و اونا رو نصیحت نکنین ( چون غرور میگیرتون) فقط با خودتون رقابت کنین
    5.مغرور نشیدکه میزنتون زمین همیشه به این فکر کنید که گنده تر از من خیلی هست.
    6.اگه قصد داشتید به موسسه ای برید من کانون رو پیشنهاد میکنم چون من تجربه گزینه 2 رو هم داشتم ولی کانون یه چیزه دیگس
    7.فقط و فقط تمرکزتون روکتاب باشه واقعا هیچ سوالی خارج از کتاب نیست شک نکنید رو به سوالات تخیلی هم نیارید فرمول الکی هم حفظ نکنید که به ضررتون میشه.
    8. تفریحاتونم خیلی زیاد نباشه بیشتر تمرکزتونرو رو درس بذارید و این سختی که بعدش شیرینه رو بخودتون بدید.
    9.کلاس زیاد از حدم نرید 2تا 3 تا بیشتر خودتون بخونید این خیلی مهمه.
    در کل این به خودتون بستگی داره ببینید اگه میتونید یک سال این کار رو بکنید حتما بمونید ولی اگه میبینید نمیتونید امسال وارد دانشگاه بشید که ضرر نکنید.ولی من از سال خودم بگم فوق العادهسال جالب و با حالیه یه چیزایی تو کتاب پیدا میکنی که لذت درس خوندنو میبرید.

فقط یادتون باشه که موفقیت این نیست که رتبه زیر 100 یا 1000 باشید موفقیت اینه که توی دانشگاه حالا هر چی که هست تلاش گر باشید همین.(فکر نکنید رتبه 1 همیشه تو زندگی موفقه من رتبه های خوبی رو میشناسم که از دانشگاه اخراج شدن چون فقط ورود به دانشگاه هدفشون بوده.)
    ببخشید که سرتون رو درد آوردم امیدوارم زیاده گویی نکرده باشم.
    موفق باشید

6. 7 کاربر از turokpooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام.
    ما هنوز معلوم نيس بريم يا بمونيم
    اما يه سري سوالات داشتم در مورد موندن لطفا جواب بدين شايد سوال بقيه هم باشه
    1- امسال نسبت به سال قبل رتبتون بهتر شد يا نه؟
    2- امسال كه سال دوم يا چندم كنكورتون بود اوني كه اول (زماني كه شروع كردين به مطالعه براي سال بعد و آغاز مجدد) فكر ميكردين بهش رسيدين؟
    3- از اينكه پشت كنكور موندين با توجه به نتايجش راضي هستيد؟
    (اين سه سوال شبيه هم اما متفاوت بودنا )
    4- ما هر سال اومديم جلو كتب سال قبل تغيير كرد.وقتي پيش بوديم گفتن سال سوم عوض شده امسال هم حتما نوبت پيشه.از چه سايت يا منبع معتبري(آدرسش لطفا) ميتونم ليست كامل تغييرات اعم از حذف يا اضافه شدن مطالب و... كتاب همه مقاطع رو ببينم.نه فقط تغييرات امسال كه واسه كتب پيش هست(البته اينم خوبه ولي كافي نيس)...مثلا تغييرات سال سوم هم كه سال پيش عوض شد ميخوام بدونم يا دوم يا اول...
    5- تغييرات جزيي و به سمت كمتر شدنه ديگه؟يعني لازمه ما كتاباي درسي + كمك آموزشيمونو عوض كنيم؟يا اگر همينارو بخونيم از پس كتب جديد هم بر ميايم؟(چون به نظرم بيشتر حذفيات داره تا اضافه شدن)
    6- كلا نظرتون و كارايي كه بايد واسه سال جديد بكنيم به طور خلاصه تا جايي كه حوصله داريد
    7- به نظر شما سال اول سراسري يه شهر ديگه (جز شهر خودمون و تهران) بهتره يا آزاد اما تو شهر خودمون؟
    8- واسه نظام وظيفه چكارايي بايد بكنيم؟الان مثلا من متولد شهريور 72 بايد واسه اين كه كنكور براي سال دوم بتونم بدم، برم نظام وظيفه و اينا؟تا كي وقت دارم؟(تاپيك نظام وظيفه هستا اما اون جا بحث زياد شده بيشتر هم سر معافيت هست من سردر نميارم)
    9- سال ديگه تاثير معدل بازم بيشتر ميشه.من حسابان و ديف رو زياد خوب ندادم.راه جبران هم كه نداره تكليفم چيه؟بمونم سال بعد خيلي خطري ميشه؟به خصوص رياضيم كه ضعيفه بايد قويترش كنم اما بازم نميشه روش زياد حساب كرد.و نمره هر درس هم تو خودش تاثير داره.يعني با تاثير بيشتر معدل احتمال افت رتبه خيلي بيشتر ميشه؟
    ببخشيد زياد شد.ممنون.

1-من هم موندم كه برم يا بمونم ولي فك مي كنم بمونم...

2- شك ندارم اگه يكم عرضه داشته باشم صد در صد بهتر ميشم ولي نبايد از يه تفريح سالم جا بمونم....

3-خيلي ها رو ديدم كه موندن و تقريبا همشون راضي بودن...

4-تو سايت rosh.ir گذاشته....بجز ديفرانسيل كه اول امسال مياد....

5-احتياط شرط عقله ...پس اگه كتاب هاي جديد رو ببيني بد نيست برات(برامون).....

6-خر خوني مال قديمه....بلانسبت جمع مث سگ درس بخونيم....

7-يكي از معلمامون مي گفت كه هر نوع سراسري بهترينه....تازه تو اطلاعيه استخدام شركت گاز بوشهر و شيراز و اصفهان براي مهندس مكانيك و شركت مخابرات شيراز و بوشهر براي رشته برق يكي از شروط مهندسي از دانشگاه دولتي بود.....(اينو از يه جاي معتبر شنيدم)

8- من متولد نيمه دوم 71 هتسم(12 اسفند)من بايد دفتر چه پر كنم و مي تونم بمونم...تو كه جاي خود داري...

9-اگر هم بشتر بشه به احتمال زياد مث امسال تاثير مثبته (البته اين فقط يه حدسه كه اونايي كه سازما سنجش رو بيشتر ميشناسن بهتر اظهار نظر مي كنن.....ولي فكر نمي كنم اوفت رتبه هم خيلي بشه....

چون مثلا ببين اگر تاثير معدل 40 درصد باشه:

كسي كه حسابان رو 14 گرفته 28%داره وفقط 12%با كس كه 20 گرفته اختلاف داره....(كه ميشه به راحتي با هندسه پايه كه خيلي ها سراغش هم نميرن جبرانش كرد(نمي گم كسي سراغ هندسه پايه نميره هر كسي سراغش نميره...))

اميدورام امسال ديگه بتركوني.....

8. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.
    4-تو سايت rosh.ir گذاشته....بجز ديفرانسيل كه اول امسال مياد....
    این سایته اگه منظورتون سایت رشده توش لینک دانلود کتابارو دیدم اما لیست تغییرات ندیدم
    8- من متولد نيمه دوم 71 هتسم(12 اسفند)من بايد دفتر چه پر كنم و مي تونم بمونم...تو كه جاي خود داري...
    در مورد من فکر کنم دفترچه هم لازم نیست بفرستم طبق این پست:
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6263891&postcount=3724
    9-اگر هم بشتر بشه به احتمال زياد مث امسال تاثير مثبته (البته اين فقط يه حدسه كه اونايي كه سازما سنجش رو بيشتر ميشناسن بهتر اظهار نظر مي كنن.....ولي فكر نمي كنم اوفت رتبه هم خيلي بشه....

چون مثلا ببين اگر تاثير معدل 40 درصد باشه:

كسي كه حسابان رو 14 گرفته 28%داره وفقط 12%با كس كه 20 گرفته اختلاف داره....(كه ميشه به راحتي با هندسه پايه كه خيلي ها سراغش هم نميرن جبرانش كرد(نمي گم كسي سراغ هندسه پايه نميره هر كسي سراغش نميره...))
    ولی محاسباتش فکر کنم بر حسب تراز و ایناس این مدلی نیستا
    اميدورام امسال ديگه بتركوني.....
    ممنون.همچنین

تو نقل قول با رنگ آبی جواب دادم

10. این کاربر از eshghe abi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نظرتون موندن برا سال سوم خوبه یا بد؟من امسال سال دومم بود 8500 سهمیه منطقه 1 شدم اما من دلم پزشکی می خواد .به خاطر این که مریض شدم از اسفند دیگه درس نخوندم حالا بمونم برا یه سال دیگه؟البته اینم بگم من نیمه دوم 71 هستم .دبستان هم 1 سال جهشی خوندم یعنی در اصل امسال که کنکور دادم سال اولم بوده . در ضمن سربازی هم معافیتم گرفتم.
    Last edited by ahzo; 06-08-2011 at 01:15.

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظرتون موندن برا سال سوم خوبه یا بد؟من امسال سال دومم بود 8500 سهمیه منطقه 1 شدم اما من دلم پزشکی می خواد .به خاطر این که مریض شدم از اسفند دیگه درس نخوندم حالا بمونم برا یه سال دیگه؟البته اینم بگم من نیمه دوم 71 هستم .دبستان هم 1 سال جهشی خوندم یعنی در اصل امسال که کنکور دادم سال اولم بوده . در ضمن سربازی هم معافیتم گرفتم.
    برای کنکور بعدی که مشکل سربازی ندارید این خیلی خوبه
    می مونه یه چیزی!شما گفتید پزشکی می خواهید .واحدهای بین المللی هم پزشکی دارن رتبه شما هم احتمال زیاد میگیرن.فقط شهریه ها یه مقدار بالاست که من به بین المللی علوم پزشکی زنگ زدم شرایطو گرفتم گفتن برای پزشکی سالی 14.5 میلیون براتون تموم میشه.پس به نظرم همین امسال برین واحدای بین المللی خیلی بهتر از یه سال نشستن هستش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سالی 14 میلیون داشتم بدم برم پزشکی که اصلا درس نمی خوندم عزیزم
    درس نخوندن رو که شوخی کردم چون واقعا پزشکی رو دوست دارم اما هزینه اش خیلی برام سنگینه .نمیتونم بپردازم
    Last edited by ahzo; 06-08-2011 at 04:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من می خوام سال بعد بخونم برای دیفرانسیل و حسابان چی کار کنم؟؟؟ سنجش هنوز چیزی اعلام نکرده؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سالی 14 میلیون داشتم بدم برم پزشکی که اصلا درس نمی خوندم عزیزم
    درس نخوندن رو که شوخی کردم چون واقعا پزشکی رو دوست دارم اما هزینه اش خیلی برام سنگینه .نمیتونم بپردازم

دانشگاه ازاد تقریبا 2 ملیون ترمی هست که میشه سالی 4 ملیون
    و دانشگاه بین الملل هزینه ثبت نامش5 ملیون و هزینه هر ترم هم به طور متوسط 5 ملیون هست.که میشه سالی 10 ملیون به جز ترم یک

16. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •