سبکی هم که انجلوتی در چلسی پیاده کرده سبک حیرت انگیزیه.......خیلی جالب بازی میکنند
سبکی هم که انجلوتی در چلسی پیاده کرده سبک حیرت انگیزیه.......خیلی جالب بازی میکنند
لامصب ابزارش رو هم داره! (چلسی رو چش بزنیم!!)
نظری درباره این جمله مخصوصا طرفدارن اسپانیا نداشتین؟اسپانیا بواسطه خلاء قدرت در تیم های بزرگ فوتبال جهان که در این جام پیش اومد تونست به قهرمانی برسه .و گرنه همیشه اسپانیا دلاور مرد مقطع یک هشتم بوده
فرانسه-ایتالیا-برزیل-انگلیس-آرژانتین-آلمان(خوب بود اما جوون بودن و بی تجربه)پرتغال-هلند(توتال فوتبال رو گذاشته بودن کنار) هیچ کدوم در حد و اندازه های خودشون ظاهر نشدن مخصوصا این تیم های که بولد آبی هست خیلی پایینتر از انتظارات کار کردن
چرا اینقدر اصرار دارید این تیم رو اینقدر گنده کنید؟
Last edited by H A M A S; 09-09-2010 at 15:42.
ای نامردااااا
راستی چقدر این منچستری ها واسه ی چلسی جنگ روانی درست کردن
فهمیدی که ؟!
چرا نداشته باشیم؟انقدر بحث توی این تاپیک باز شد که این جمله ی قشنگتون جا موند.
ببین خودت می گی در حال حاضر این تیم ها قدرتمند نیستند و دیگه در اوج نیستند حالا هر کدوم از تیم ها به یک دلیل نتونسته مثل سابقش باشه.اما خب تیم آماده ای مثل اسپانیا در این زمان که همه ضعیف هستند اومده کاپ رو از چنگ همه دراورده!
امیدوارم منظور شما رو درست متوجه شده باشم.
خب الان که مثلا اسپانیا آماده است و برزیل و...نا آماده کدوم تیم شایستگی قهرمانی داشت؟برزیل نا آماده یا اسپانیای آماده؟ مسلما همه دوست دارن که حق به حق دار برسه.
این رو چند بار گفتم بازم می گم اسپانیا مزد تلاشی که برای کیفیت لالیگا کشیده بود رو گرفت! چیزی که باعث ضعف ایتالیا بود. من خودم بعد از لالیگا سری آرو دوست دارم و تیم ملی ایتالیا رو کمتر از اسپانیا دوست ندارم.ایتالیا لیگش خیلی ضعیف شده بود و با اتکا کردن به بازیکنان پیرش خواست بیاد جلو و چون لیگ ایتالیا بازیکنی ارائه نکرده بود نتیجه اش شد این.
برزیل هم با وجود بازیکنان خوب و مربی خوبش اسیر غرور شد .البته بازیکنانش به نظر من فقط اسم و رسم داشتند و اصلا آماده نبودند و البته با ترکیبی که دونگا اتخاذ کرده بود کاملا مخالف بودم.
فرانسه هم مشکلش دقیقا مثل ایتالیا بود.کسی رو نداشت که جایگزین زیدان کنه.کسی رو نداشت که به جای تیری آنری نااماده به کار بگیره.
پرتغال هم به نظرم مشکل مربی داره.کوئیروش در حد دستیاری هست نه سر مربی یه کشور.
آلمان که دیگه جای بحث نداره.به نظر من با اون بازیکنا بهترین نتیجه رو گرفت و بهتر از اون نمی شد.
هلند به نظر من عالی بود (برعکس نظر شما) و مثل آلمان نسبت به دوره های قبل خیلی پیشرفت کرده بود.هلند در دوره های قبل به قول شما دلاور مرد مرحله گروهی بود و بعدش توی مرحله حذفی سریع حذف می شد.
اما اسپانیا همه ی اینها رو داشت.بازیکن بزرگ.نیمکت نشین بزرگ.تیم آماده (درواقع بازیکنان آماده) مربی با تجربه و خوش سابقه.
این تیم بزرگ نیست؟ این تیم شایستگی قهرمانی نداره؟![]()
البته توتال فوتبال هم توسط یک فرد انگلیسی ابداع شده و به هلند برده شده.![]()
به نظر من این شکست لازم بود که زیادی مغرور نشن !!!
اصلا از همه بهتر برد 5-0 ایتالیا !!!
قهرمانی اسپانیا در جام جهانی و سبک بازیش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه در بارسلونا به 20 سال قبل برمیگرده. البته به مرور زمان پیشرفت زیادی داشته و عنوان تیکی تاکا هم 2006 رواج پیدا کرد.
یوسف جون بنابر صحبتای همکار محترم انجمن شما اگه 99درصد پستت خوب باشه ولی یه کلمه توش توهین باشه پستت پاک میشه
ماشالله پست شما هم سرشار از توهینه
همین که میگی اسپانیا 4تا خورده میدونی یعنی چی؟
میدونی چه توهین بزرگی کردی؟
آقا اسپانیا 8تا زده چرا تحریف تاریخ میکنی؟
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
باتیستا: میتوانستیم تیم کامل اسپانیا را هم ببریم
سایت گل – سرخیو باتیستا، سرمربی موقت آرژانتین گفته از پیروزی چهار بر یک تیمش مقابل اسپانیا خوشحال است: «از این پیروزی لذت میبرم. بازیکنان من قهرمان اسپانیا را که با تمام بازیکنانش پا به آرژانتین گذاشته بود شکست دادند. از همکاری تیمی بازیکنان خوشحالم و همه چیز کامل بود.ما نباید کاری که کردیم را دست کم بگیریم. اگر اسپانیا با تیم کاملش بازی میکرد هم به همین ترتیب آنها را میبردیم.»آرژانتینیها کاملترین نمایش خود در چند سال گذشته را داشتند و سیالیت و پیوستگی فراوانی در اکثر دقایق دیدار داشتند. باتیستا میگوید که این نمایش دقیقا همان چیزی بود که از بازیکنانش میخواهد: «به نظرم فوتبال خیلی هم رازآمیز نیست. گاهی ما آن را پر رمز و راز میکنیم. روشی که من دوست دارم بازی کنیم این است که توپ را در عمق بگیریم و مالکیت توپ را در اختیار داشته باشیم. گابریل میلیتو به روشنی این روش را در ذهن خود دارد. او تواناییهای فنی بالایی دارد و میتواند توپ را به خوبی به جریان بیندازد.
استبان کامبیاسو فرمانده تیم است. او مربی ما در میدان است و میداند چه زمانی پاس بدهد تا حمله را شروع کند و چه زمانی دفاع کند.خاویر زانتی از آن مدافعانی است که میداند چه زمانی به پیش برود و برای تعیین بازی در حملات شرکت میکند.»این سه بازیکن جدیدا دوباره به تیم ملی دعوت شدهاند.باتیستا همچنین از لیونل مسی، زننده یکی از گلها و آندرس دیالساندرو که او هم به تیم ملی برگشته ستایش کرد و گفت کاش میتوانست به دلالساندرو زمان بیشتری برای بازی بدهد.او از دو استعداد برتر برای جام جهانی 2014 هم نام برد، یعنی پابلو سابالتا و سباستین بلانو، بازیکن شماره 10 لانوس: «بلانکو را دوست دارم و برنامه من این است که ترکیبی از بازیکنان داشته باشم که بازی او در میان آنها بیشتر به چشم بیاید. سابالیتا هم در تیم حضور خواهد داشت. با داشتن پابلو باید به 2014 فکر کرد.»باتیستا در پایان گفت: «پیروزی اینچنینی گامی مهم است، چون ما چهار بر یک بردیم. اگر چهار بر یک میباختیم هزار گام به عقب میرفتیم.»
خیلی خوب
فقط میتونم بگم صبر کنیم تا این تیم هایی که گفتم ضعییفن رو فرم بیان تا انوقت جذابیت رقابت ها زیاد شن
چیزی که همه منتظرش هستیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)