تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 10 از 157 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حالا یک کشف جدید از زمان مصر باستان براتون بگم که بفهمین . دانشمندان تونستن با رباط وارد یکی از اهرام مصر شوند . وقتی رباط وارد شد در کنار مومیایی شخص مومیایی شده دیگری به صورت ایستاده را دیدند . این شخص یک اسلحه در دست داشت، و در پشت خود کوله پشتی داشت که از آن یک لوله به دهانش وصل میشد و بر روی سرش کلاه خودی مانند کلاه فضانوردان داشت. یعنی در آن زمان تفنگ وجود داشته. علاوه بر این آیا میدانستید که در زمان مصر باستان عمل مغز باز انجام میدادنند.در ضمن دانشمندان پی بردند که در آن زمان وسیله ی پرنده که با آن می توانستند پرواز کنند که این وسیله تقریبا شبیه هواپیمای امروزی بوده است نه به این شکل به موتور جت.خوب به این ترتیب میفهمیم که در آن زمان انسان ها تقریبا به دانش های زیادی دست پیدا کرده بودند که بر اثر اتفاقی دوباره دنیا به علم اولیه خود بر میگردد. بر همین اساس هم من فکر میکنم که 2012 هم این اتفاق بیفته . در ضمن یک پناهگاه زیرزمینی ضد اتمی در نروژ در منطقه سردسیری آن به این منظور ساختند.و حتما بعد از این اتفاق کسانی زنده خواهند ماند، حالا به هر نحوی، یا کسانی به آن جا پناه می برند و یا به صورت دیگری.
    دوست عزیز یه کم پیاز داغش رو زیاد کردین. شخص مومیایی دیگه ای فکر نمیکنم وجود داشته باشه. نقاشی هایی روی دیوار هست که اونها هم خیلی مشخص نیست و فقط بعضی دانشمندا و نویسنده ها مثل فون دانیکن اونها رو علامت موجودات فضایی میدونن.
    وسیله ای هم برای پرواز وجود نداشته. یک وسیله فلزی خیلی کوچیک (به اندازه کف دست) پیدا شده که آیرودینامیک و حالتش خیلی شبیه هواپیما هست و وقتی دانشمندا همون وسیله رو با مقیاس بزرگتر ساختن , دیدن که قابلیت موندن روی هوا رو داره.
    این قضایایی که انسان به یه دانش زیادی میرسه و بعد دوباره به علم اولیه برمیگرده هم به نظرم زیادی دور از تصور هست. جالبیش اینه که توی سری بازیهای Mass Effect (که خیلی بهشون علاقه دارم) هم به این تصور پرداخته. به این صورت که هر 50,000 سال یک بار نژادی از روباتهای خیلی عظیم به کهکشان ما میان و همه موجودات هوشمند را نابود میکنن ! این بازه 50,000 ساله هم برای این انتخاب شده که موجودات توی این بازه به سطح بالایی از علم میرسن ! حالا توی Mass Effect نژاد انسان (و چندین نژاد دیگه) در حال رسیدن به این بازه هستن و اون روباتهای عظیم هم در راه هستن تا بیان انسانها و موجودات دیگه رو نابود کنن !!!

من با یکی از دوستان موافقم که ممکنه گروههایی (حالا چه ســـیاسی چه ...) سال 2012 به زور هم که شده یه سری مشکلات راه بندازن تا بگن بفرما اینم 2012 و پایان دنیا !
    Last edited by Mr.Crow; 09-09-2010 at 00:08.

2. این کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

به نظر من اگر منظور تموم شدن دنیا رو این طوری در نظر بگیریم ممکنه جور در بیاد :
    در تقویم مایاها چهار دایره سنگی وجود داره که به ترتیب کوچک میشوند و در داخل هم قرار میگیرند. روی هر کدام یک شی فلش مانندی است. سه سنگ کوچکتر یک دور کامل را زده و مانند ساعت دوازده قرار گرفتند. سنگ کوچکتر نزدیک به دور کامل است. خوب این سه سنگ تمام شده به این منظور است که زندگی( نه دنیا ) سه بار به اتمام رسیده است و این زندگی کنونی زندگی چهارم است من در یک مطلب خواندم که دنیا سه بار در اثر اتفاق هایی به اتمام رسیده (همان زندگی روی کره زمین).و از این نابود شدن باز مانده هایی بودند . بعد از اتمام هر یک بازمانده ها دو باره زندگی را از نو شروع کرده تا به آخرین حد علم دانش دست پیدا کنند و دوباره زندگی از بین میرود. حالا یک کشف جدید از زمان مصر باستان براتون بگم که بفهمین . دانشمندان تونستن با رباط وارد یکی از اهرام مصر شوند . وقتی رباط وارد شد در کنار مومیایی شخص مومیایی شده دیگری به صورت ایستاده را دیدند . این شخص یک اسلحه در دست داشت، و در پشت خود کوله پشتی داشت که از آن یک لوله به دهانش وصل میشد و بر روی سرش کلاه خودی مانند کلاه فضانوردان داشت. یعنی در آن زمان تفنگ وجود داشته. علاوه بر این آیا میدانستید که در زمان مصر باستان عمل مغز باز انجام میدادنند.در ضمن دانشمندان پی بردند که در آن زمان وسیله ی پرنده که با آن می توانستند پرواز کنند که این وسیله تقریبا شبیه هواپیمای امروزی بوده است نه به این شکل به موتور جت.خوب به این ترتیب میفهمیم که در آن زمان انسان ها تقریبا به دانش های زیادی دست پیدا کرده بودند که بر اثر اتفاقی دوباره دنیا به علم اولیه خود بر میگردد. بر همین اساس هم من فکر میکنم که 2012 هم این اتفاق بیفته . در ضمن یک پناهگاه زیرزمینی ضد اتمی در نروژ در منطقه سردسیری آن به این منظور ساختند.و حتما بعد از این اتفاق کسانی زنده خواهند ماند، حالا به هر نحوی، یا کسانی به آن جا پناه می برند و یا به صورت دیگری.
    میشه منبعی هم برای گفته هاتون قرار بدید. این موارد رو درباره مصر در هیچ کجا تا به حال ندیدم.

4. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اول بايد آقا امام زمان (عج) بياد حكومت كنه بعد قيامت ميشه .

اونجوري هم كه امامان ما گفتن تعيين كننده وقت ظهور دروغ گوست . الان مد شده بعضي ها چپ و راست دارن تو TV هر ظهور ميزنن هي ميگن آقا فردا مياد پس فردا مياد .
    دوست عزیز شما خوب شروع کردی ولی آخرش رو جالب نگفتی.اصل حرفت تایید میشه ولی من نشنیدم در مورد ظهور قطعی کسی زمانی بگه.ممکنه بعضی احادیث رو بررسی کرده باشن که در آنها علائمی آمده و ....

در تقویم مایاها چهار دایره سنگی وجود داره که به ترتیب کوچک میشوند و در داخل هم قرار میگیرند. روی هر کدام یک شی فلش مانندی است. سه سنگ کوچکتر یک دور کامل را زده و مانند ساعت دوازده قرار گرفتند. سنگ کوچکتر نزدیک به دور کامل است. خوب این سه سنگ تمام شده به این منظور است که زندگی( نه دنیا ) سه بار به اتمام رسیده است و این زندگی کنونی زندگی چهارم است من در یک مطلب خواندم که دنیا سه بار در اثر اتفاق هایی به اتمام رسیده (همان زندگی روی کره زمین).و از این نابود شدن باز مانده هایی بودند . بعد از اتمام هر یک بازمانده ها دو باره زندگی را از نو شروع کرده تا به آخرین حد علم دانش دست پیدا کنند و دوباره زندگی از بین میرود.
    حرف حرف جالبیه ولی نمیشه تاییدش کرد
    منو یاد این میندازه که میگن سر منشا بعضی مسائل در مایا و مصر باستان آتلانتیس است.همه این قومها هم از بین رفتن

حالا یک کشف جدید از زمان مصر باستان براتون بگم که بفهمین . دانشمندان تونستن با رباط وارد یکی از اهرام مصر شوند . وقتی رباط وارد شد در کنار مومیایی شخص مومیایی شده دیگری به صورت ایستاده را دیدند . این شخص یک اسلحه در دست داشت، و در پشت خود کوله پشتی داشت که از آن یک لوله به دهانش وصل میشد و بر روی سرش کلاه خودی مانند کلاه فضانوردان داشت. یعنی در آن زمان تفنگ وجود داشته. علاوه بر این آیا میدانستید که در زمان مصر باستان عمل مغز باز انجام میدادنند.در ضمن دانشمندان پی بردند که در آن زمان وسیله ی پرنده که با آن می توانستند پرواز کنند که این وسیله تقریبا شبیه هواپیمای امروزی بوده است نه به این شکل به موتور جت.خوب به این ترتیب میفهمیم که در آن زمان انسان ها تقریبا به دانش های زیادی دست پیدا کرده بودند که بر اثر اتفاقی دوباره دنیا به علم اولیه خود بر میگردد.
    احتمال زیاد اگر چیزی بوده که به نفع قدرتها هست صداش در نیاد

اما شاید هم همیشه منبع اون علوم سر جاش ثابت و استوار بوده ولی این اون قوم یا تمدن بودن که به منبع دسترسی پیدا می کردن و بعد از مدتی از بین میرفتن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    تا 2012 میشه 1391 ... بذارید فکر کنم!

..
    ..
    ..
    بیشتر فکر کنم به برداشتن کنکور ربط داشته باشه
    آره منم پیش بینی میکنم اتفاقات بدی بیفته!

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چقدر این داستان آشناست! D:
    کدوم دانشگاه بودی عزیز؟
    نکنه ... D:
    از چه لحاظ؟ از این لحاظ که همه گفتن اینو؟!!! متاسافنه این دو بار من اتفاق افتاده!! یه بار تو راهنمایی و یه بار هم دانشگاه ایلام....
    نمیدونم شاید این سوال رو خیلی میپرسن از استادشون به خاطر اینکه اولا معروفه،دوما جوابی براش نیست!!!و طرف اوت میشه!!!
    من همین حرف رو از دهن صدها نفر شنیدم و نه گفتم که مخترعش هستم فقط گفتم که این سوال رو پرسیدم!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

از چه لحاظ؟ از این لحاظ که همه گفتن اینو؟!!! متاسافنه این دو بار من اتفاق افتاده!! یه بار تو راهنمایی و یه بار هم دانشگاه ایلام....
    نمیدونم شاید این سوال رو خیلی میپرسن از استادشون به خاطر اینکه اولا معروفه،دوما جوابی براش نیست!!!و طرف اوت میشه!!!
    من همین حرف رو از دهن صدها نفر شنیدم و نه گفتم که مخترعش هستم فقط گفتم که این سوال رو پرسیدم!!!
    آخه یه مدت مد شده بود میگفتن ما اخراجی فلان استادیم! D:
    گفتم نکنه شما هم مورد عنایت همون استاد قرار گرفتی!
    مشکل این طور داعاها برمیگرده به همون اطلاعات بی پایه و اساس و گاه یک کلاغ چهل کلاغ بی مورد!
    طرف میاد تو حرفاش چنان غلو میکنه آخر سر همچین سوالاتی پیش میاد!
    و جوانان پاکی مثل شما کشیده میخورند!
    ای خدا بگم چیکارشون کنه!

9. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من زیاد اهل بحث کردن نیستم فقط یه مورد هست که لازمه بگم.

ذهن انسان جوری هست که میتونه هر اتفاقی رو ضبط کنه و با توجه به اون در اطرافش دنبال رابطه ای در اون زمینه بگرده!!

شاید اینو بگم خنده اتون بگیره

من آهنگ زیاد گوش میدم.

روزی که این خبر و قضیه فوتون و این چیزا رو خوندم داشتم آهنگ برف مال فرهاد رو گوش میدادم.

شاید اینو بگم عجیب باشه ولی آهنگ با اینکه مربوط به همین موضوع بود (برف) ؛ همش خودم رو درگیر موضوع پایان دنیا و اینکه این آهنگ و شعر یه ربطی به اون داره میکردم.

زرد ها بیهوده قرمز نشدن... قرمزی رنگ نینداخته بی هوده بر دیوار
    صبح پیدا شده اما آسمان پیدا نیست....صبح پیدا شده اما آسمان پیدا نیست!!!

ذهن انسان همیشه برای یه اتفاقی موضوعی رو در اون درگیر میکنه که شاید هیچ ربطی بهش نداشته باشه.
    این یه مورد کوچیکی بود که گفتم شاید جالب باشه

کلا آدمها دوست دارن از کاه کوه بسازن!!! بی ربط ترین موضوعات رو به چیزی وضل کنن.
    نظرم بود.

یعنی به ظور کلی با این قضیه مخالفم!!!

11. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

روزی که این خبر و قضیه فوتون و این چیزا رو خوندم داشتم آهنگ برف مال فرهاد رو گوش میدادم.
    گرم و زنده!
    در دسامبر 2012 ...
    زندگی را ...
    بدرود خواهم گفت!

تا قاصد میلیون ها لبخند گردم!
    2012 مرا در بر خواهد گرفت و دریا دلش را خواهد گشود!! ... D:

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=

آخی! روحش شاد ...
    اما اینی که شما میگی فقط مختص خودتونه.
    بقیه ممکنه اینطوری نباشن!
    یکی اش خودم!

13. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

جون بچه تون مذهب رو با این تایپک ها قاطی پاتی نکنین.
    اگه شما میدونستی حدیث و آیه و اینا گفته که 2012 ما میمیریم پس چرا دوستان اینو به ملت نگفتن. چرا کسی خبر نداشت؟
    چون مهم نبود؟ قابل توجه نبود؟ چون باید صبر کنین بگن مثلا فلا یارو اومده فلان جا رو گرفته بعد بگین آره تو حدیث فلان هم اینو گفته بود......
    بحث تکراری نکنین.
    البته امکان پاک شدن پست من هست ولی بازم من میگم ....
    همیشه انسان از کاه کوه میسازه.
    پست منو بخونید.
    شاید مسخره باشه ولی واقعیت داره.
    هر اتفاقی که توی جامعه و دنیا می افته باعث میشه هرکسی ربطش بده به یه موضوعی.
    یکی توی یه تاپیک گفته بود توی یک شعر مولانا گفته که آخر زمون با ترکیدن اتمه.
    آ[ه مولانا علم غیب داشته؟؟
    پس فردا هم یکی یه نقل از داریوش میاره که گفته ایران به انرژِی هسته ای دست پیدا میکنه وباهاش آمریکا رو ویران میکنه!!!

چی بگم!!!!

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

ایشالله 2012 هم که تموم شد یه سال جدید (مثلآ 2020 که خیلی هم خوشگل هست) مطرح میشه تا از کنارش هالیوود و بالیوود و چالیوود و نویسنده ها و مستندسازها و ... به یه نون و آبی برسن
    قشنگ توصیف کردی!!!!
    باهات صد در صد موافقم...

16. 2 کاربر از kiarash3500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •