دوست عزیز یه کم پیاز داغش رو زیاد کردین. شخص مومیایی دیگه ای فکر نمیکنم وجود داشته باشه. نقاشی هایی روی دیوار هست که اونها هم خیلی مشخص نیست و فقط بعضی دانشمندا و نویسنده ها مثل فون دانیکن اونها رو علامت موجودات فضایی میدونن.حالا یک کشف جدید از زمان مصر باستان براتون بگم که بفهمین . دانشمندان تونستن با رباط وارد یکی از اهرام مصر شوند . وقتی رباط وارد شد در کنار مومیایی شخص مومیایی شده دیگری به صورت ایستاده را دیدند . این شخص یک اسلحه در دست داشت، و در پشت خود کوله پشتی داشت که از آن یک لوله به دهانش وصل میشد و بر روی سرش کلاه خودی مانند کلاه فضانوردان داشت. یعنی در آن زمان تفنگ وجود داشته. علاوه بر این آیا میدانستید که در زمان مصر باستان عمل مغز باز انجام میدادنند.در ضمن دانشمندان پی بردند که در آن زمان وسیله ی پرنده که با آن می توانستند پرواز کنند که این وسیله تقریبا شبیه هواپیمای امروزی بوده است نه به این شکل به موتور جت.خوب به این ترتیب میفهمیم که در آن زمان انسان ها تقریبا به دانش های زیادی دست پیدا کرده بودند که بر اثر اتفاقی دوباره دنیا به علم اولیه خود بر میگردد. بر همین اساس هم من فکر میکنم که 2012 هم این اتفاق بیفته . در ضمن یک پناهگاه زیرزمینی ضد اتمی در نروژ در منطقه سردسیری آن به این منظور ساختند.و حتما بعد از این اتفاق کسانی زنده خواهند ماند، حالا به هر نحوی، یا کسانی به آن جا پناه می برند و یا به صورت دیگری.
وسیله ای هم برای پرواز وجود نداشته. یک وسیله فلزی خیلی کوچیک (به اندازه کف دست) پیدا شده که آیرودینامیک و حالتش خیلی شبیه هواپیما هست و وقتی دانشمندا همون وسیله رو با مقیاس بزرگتر ساختن , دیدن که قابلیت موندن روی هوا رو داره.
این قضایایی که انسان به یه دانش زیادی میرسه و بعد دوباره به علم اولیه برمیگرده هم به نظرم زیادی دور از تصور هست. جالبیش اینه که توی سری بازیهای Mass Effect (که خیلی بهشون علاقه دارم) هم به این تصور پرداخته. به این صورت که هر 50,000 سال یک بار نژادی از روباتهای خیلی عظیم به کهکشان ما میان و همه موجودات هوشمند را نابود میکنن !این بازه 50,000 ساله هم برای این انتخاب شده که موجودات توی این بازه به سطح بالایی از علم میرسن ! حالا توی Mass Effect نژاد انسان (و چندین نژاد دیگه) در حال رسیدن به این بازه هستن و اون روباتهای عظیم هم در راه هستن تا بیان انسانها و موجودات دیگه رو نابود کنن !!!
من با یکی از دوستان موافقم که ممکنه گروههایی (حالا چه ســـیاسی چه ...) سال 2012 به زور هم که شده یه سری مشکلات راه بندازن تا بگن بفرما اینم 2012 و پایان دنیا !