تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 20 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 194

نام تاپيک: بررسی ایپاد نانو نسل 6- نمایشگر مولتی تاچ

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ببین بنظرم سعی کن از خود ایتونز استفاده بکنی بعد یه مدت بهش عادت میکنی در ضمن در بالای ایتونز سمت راست به راحتی هرچی میخوای رو میتونی سرچ کنی ..
    مورد بعدی زمانی از ایتونز میتونی لذت ببری که تو ارشیوت نظم داشته باشی نه اینکه همینجوری همه رو بریزی ..
    سعی کن ارتیست ها و تمام البوم ها درست باشن و سعی کن پلی لیست های خوبی رو درست بکنی !
    در این صورت هیچ برنامه ای بهتر از ایتونز نیست جدی میگم ! ...
    البته بدون ایتونز میتونی یک سری اهنگ هارو از تو ایپاد بکشی بیرون که اگه خواستی بگو انجا بهت بگم !...

2. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگر سوالتون رو درست متوجه شده باشم و آیتیونز 10 تغییرات اساسی نسبت به 9 نکرده باشه
    جوابتون اینه

میری توی تب photos
    تیک sync photos from رو میزنی
    پوشه ایی که توش عکسهات رو ریختی انتخاب میکنی بعدشم دکمهی apply پایین صفحه رو میزنی
    1- توی منوی اصلی
    تب summary قسمت option گزینه ی manually manage music and video رو تیک بزن
    2- اولش آیتیونز خیلی اعصاب خورد کنه ولی بعدش خیلی باهاش حال میکنی
    البته اگر آهنگها رو آلبومی گوش ندی ممکنه خیلی خوشت نیاد
    این تبها که میگی کجان؟ تو هلپشم زدم نوشته بود دکمه photos رو بزنید در حالی که من چنین دکمه ای نمی بینم.
    سمت چپ از بالا به ترتیبlibrary و store و genius و playlists هستن. تو هیچکدومم photos نیست. summary هم نیست. وسط که آهنگاست و بالا هم که منوها. راست هم که sidebar ه.

ببین بنظرم سعی کن از خود ایتونز استفاده بکنی بعد یه مدت بهش عادت میکنی در ضمن در بالای ایتونز سمت راست به راحتی هرچی میخوای رو میتونی سرچ کنی ..
    مورد بعدی زمانی از ایتونز میتونی لذت ببری که تو ارشیوت نظم داشته باشی نه اینکه همینجوری همه رو بریزی ..
    سعی کن ارتیست ها و تمام البوم ها درست باشن و سعی کن پلی لیست های خوبی رو درست بکنی !
    در این صورت هیچ برنامه ای بهتر از ایتونز نیست جدی میگم ! ...
    البته بدون ایتونز میتونی یک سری اهنگ هارو از تو ایپاد بکشی بیرون که اگه خواستی بگو انجا بهت بگم !...
    با itunes میشه مشخصات آهنگها (آلبوم، آرتیست و ...) رو ویرایش کرد؟ اگه نه لطفا یه برنامه معرفی کن که این کارو به راحتترین شکل انجام بده. البته مدیا پلیر ویندوز هم میتونه اما خوب نیست.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این تبها که میگی کجان؟ تو هلپشم زدم نوشته بود دکمه photos رو بزنید در حالی که من چنین دکمه ای نمی بینم.
    سمت چپ از بالا به ترتیبlibrary و store و genius و playlists هستن. تو هیچکدومم photos نیست. summary هم نیست. وسط که آهنگاست و بالا هم که منوها. راست هم که sidebar ه.

با itunes میشه مشخصات آهنگها (آلبوم، آرتیست و ...) رو ویرایش کرد؟ اگه نه لطفا یه برنامه معرفی کن که این کارو به راحتترین شکل انجام بده. البته مدیا پلیر ویندوز هم میتونه اما خوب نیست.
    شما باید اول دستگاهت رو وصل کنی به کامبیوتر بعد از اینکه آیتیونز کامل شناختش
    1 کلیک رو اسم دستگاه میکنی ,
    تب هایی که گفتم رو تو صفحه ی بوجود اومده میبینی
    در مورد مشخصات آهنگ , آهنگی که تو آیتیونز اضافه کردی رو انتخاب کن
    کلیک راست رو بزن بعد گزینه ی get info رو بزن
    لیست کاملی از مشخصات رو میبینی که براحتی میتونی تغییرشون بدی

5. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من میخام یک mp3 نانو بگیرم اما از اونجایی که استفاده ی من از این دستگاه خیلی زیاد و خاص است از دوستانی که این دستگاه رو دارن اگه میشه جواب سوالات منو بدن:
    1- sleep داره؟ یعنی میشه تنظیم کنی که بعد از مثلا 1 ساعت اتوماتیک خاموش بشه؟
    2- playlist داره؟
    3- زمانی که میخای یه آهنگ رو جلو بزنی(مثلا از دقیقه ی 2 به دقیقه ی 57 بری) چجوری جلو میره؟ راحت میره یا وسطاش گیر میکن؟ یا سرعت یکنواخت جلو میره یا کم کم تند میشه؟
    4- زمانی که وسط یه آهنگ دستگاه رو خاموش میکنی یا به علت نداشتن باتری خاموش میشه، اگر دوباره روشنش کنی از همون جای آهنگ میاد یا از اول آهنگ؟ یعنی اگه track20 رو دقیقه ی 30 خاموش شده اگر دوباره روشن کنیم روی همون track و همون دقیقه میاد؟
    5- الان آخرین نسلی که این mp3 ها دارن چیه؟6؟ کلا مدل جدید تری هم هست که کاملتر باشه؟
    با تشکر از همه ی شما دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

راستی این دستگاه قابلیت پاک کردن فایل (آهنگ) رو از داخل خودش داره؟
    یا باید واسه پاک کردن آهنگها به کامپیوتر وصل بشه؟
    ممنون دوستان

چرا کسی جو مارو نمیده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من میخام یک mp3 نانو بگیرم اما از اونجایی که استفاده ی من از این دستگاه خیلی زیاد و خاص است از دوستانی که این دستگاه رو دارن اگه میشه جواب سوالات منو بدن:
    1- sleep داره؟ یعنی میشه تنظیم کنی که بعد از مثلا 1 ساعت اتوماتیک خاموش بشه؟
    2- playlist داره؟
    3- زمانی که میخای یه آهنگ رو جلو بزنی(مثلا از دقیقه ی 2 به دقیقه ی 57 بری) چجوری جلو میره؟ راحت میره یا وسطاش گیر میکن؟ یا سرعت یکنواخت جلو میره یا کم کم تند میشه؟
    4- زمانی که وسط یه آهنگ دستگاه رو خاموش میکنی یا به علت نداشتن باتری خاموش میشه، اگر دوباره روشنش کنی از همون جای آهنگ میاد یا از اول آهنگ؟ یعنی اگه track20 رو دقیقه ی 30 خاموش شده اگر دوباره روشن کنیم روی همون track و همون دقیقه میاد؟
    5- الان آخرین نسلی که این mp3 ها دارن چیه؟6؟ کلا مدل جدید تری هم هست که کاملتر باشه؟
    با تشکر از همه ی شما دوستان
    اگه منظورت همین نانو 6 هست من جوابت رو میدم.

1- نه. خاموش کردن اتوماتیک نداره.

2- بله. هم از طریق itunes امکانپذیره. هم از طریق خود دستگاه.

3- به صورت لمسی با دست به هر جای آهنگ که بخوای میتونی نشانگر رو حرکت بدی. مشکلی هم نداره.
    (البته من نمیدونم این کدوم آهنگه که بیش از 57 دقیقه س؟! شاید در چنین فایل طولانی ای نشه خیلی دقیق عقب جلو کرد چون صفحه کوچیکه...)

4- بله از همونجا میاد دوباره.

5- آخرین نسل 6 هست که البته امکاناتش از نسل 5 کمتره و قیمتش بیشتر! ولی خب اینم مشتریهای خودش رو داره (مثل من)
    برای دیدن نسلهای نانو این لینک رو ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی این دستگاه قابلیت پاک کردن فایل (آهنگ) رو از داخل خودش داره؟
    یا باید واسه پاک کردن آهنگها به کامپیوتر وصل بشه؟
    ممنون دوستان
    نه. البته یکسری چیزها رو از توی خود دستگاه میتونی ببینی (مثل میزان حافظه اشغال شده و ...) اما مدیریت فایلها از طریق اتصال به کامپیوتر و استفاده از itunes امکانپذیره.

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

خودمم یه سوال دارم. این genius mixes چیه؟ برای هماهنگی آیپاد و کامپیوتره؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اگه منظورت همین نانو 6 هست من جوابت رو میدم.

1- نه. خاموش کردن اتوماتیک نداره.

2- بله. هم از طریق itunes امکانپذیره. هم از طریق خود دستگاه.

3- به صورت لمسی با دست به هر جای آهنگ که بخوای میتونی نشانگر رو حرکت بدی. مشکلی هم نداره.
    (البته من نمیدونم این کدوم آهنگه که بیش از 57 دقیقه س؟! شاید در چنین فایل طولانی ای نشه خیلی دقیق عقب جلو کرد چون صفحه کوچیکه...)

4- بله از همونجا میاد دوباره.

5- آخرین نسل 6 هست که البته امکاناتش از نسل 5 کمتره و قیمتش بیشتر! ولی خب اینم مشتریهای خودش رو داره (مثل من)
    برای دیدن نسلهای نانو این لینک رو ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه. البته یکسری چیزها رو از توی خود دستگاه میتونی ببینی (مثل میزان حافظه اشغال شده و ...) اما مدیریت فایلها از طریق اتصال به کامپیوتر و استفاده از itunes امکانپذیره.

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

خودمم یه سوال دارم. این genius mixes چیه؟ برای هماهنگی آیپاد و کامپیوتره؟
    تو همین بخش مطلبی در مورد این genius mixes و genius play list کامل نوشتم و توضیح دادم سرچ کنی پیداش میکنی ! ... البته برای این کار حتما باید apple ID داشته باشی !...

10. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دستت درد نکنه ممنون
    ببین مطمئنی sleep نداره؟ اخه ipod با این همه کب کبه و دب دبه بعیده همچین امکانی نداشته باشه!!
    (بعضی از مناظره ها و مباحثه ها چند ساعتن و اغلب آهنگهای شجریان حدود 40 دقیقه)
    گزینه ی delete هم نداره؟
    دکمه ی جلو برنده داره دیگه؟یعنی اگر بخای از دقیقه ی 2 به 4 بری حتما نباید دست روی نوار آهنگ بکشی!!! باید بکشی؟؟
    میدونی خیلی دوست دارم این دستگاه رو بگیرم واسه همین حی تاکید میکنم!!! که شما که این دستگاه رو داری خوب گشته باشی تو گزینه هاش.
    راستی من تو سایتiphoneipoditunestoturials.com خوندم که نانو sleep داره.
    من در کمتر از 2سال 4تا mp3 خریدم که هیچ کدومشون تمام امکاناتی که میخاستم نداشت!
    mm92 جان اگه لطف کنی و یه بار دیگه دقیق گزینه های setting و ... رو نگاه کن!!!
    دمت گرم
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من حدود دو هفته س که دارم. همه چیزاشم دیدم بجز قسمت genius. به هر حال اگر یه وقت اشتباه گفتم a.z.p.z بگه...

گزینه ی delete هم نداره؟
    نه. ریختن یا پاک کردن آهنگها با itunes امکانپذیره.
    تو سایتiphoneipoditunestoturials.com خوندم که نانو sleep داره.
    در این دستگاه عمل خاموش کردن اسمش sleep هست و روشن کردن هم wake !
    دکمه ی جلو برنده داره دیگه؟
    الان امتحان کردم دیدم داره. همون دکمه ای که برای رفتن به آهنگ بعدی هست رو اگه نگه داری میتونی در آهنگ فعلی جلو بری. (برای عقب هم دکمه عقب)
    البته دکمه فیزیکه که نه... منظور همون دکمه هاییست که بر صفحه لمسی نمایان میشه...
    در مورد سرعتشم، آره... سرعت جلو/عقب رفتن تندشونده س. البته اینکه تا چه حدی تند میشه نمیدونم.

-----
    ضمنا این اطلاعات در مورد نانو 6 هستها. من از نسلهای قبلی نانو و کلا مدلهای دیگر آیپاد خبر ندارم.
    مثلا شاید آیپاد تاچ این چیزایی که میخوای داشته باشه...

---------- Post added at 03:50 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------

راستی این سایته که نوشتی من نمیتونم بازش کنم.
    Last edited by Nocturne; 31-01-2011 at 15:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دستت درد نکنه،منتظر نسل بعد میشیم!!!
    :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •