تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 69 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 687

نام تاپيک: مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های اندروید

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

سلام اگه گوشيمو آپديت كنم بعد چجوري ميتونم توش فايل انتقال بدم.آخه اگه آپديت كنم روتش ميپره كه .ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.گوشيم wildfire ريست كارخونه اي كردم همه چيش پاك شده.حالا نميتونم نرم افزار نصب كنم. نميدونم بايد آپديت كنم يا روت كنم.كمكم كنيد.نميدونم بايد چيكار كنم
    شما قشنگ بگو میخوای چیکار کنی! ممکنه از اسمها و اصطلاح های متفاوت استفاده میکنی آخه معنی نمیدن واسه حداقل من.
    شما میخوای آپدیت کنی یعنی: برنامه های گوشی رو آپدیت کنی که نیاز به یک مارکت داری که از توش برنامه ها رو برات آپدیت کنه که فعلا قوی ترین مارکت فعال 1MobileMarket هست و خیلی ساده نصب و استفاده میکنی. میخوای os گوشی رو آپدیت کنی یعنی: یه چیزی تو مایه های آپدیت ویندوز کامپیوتر که همچین چیزی وجود نداره و باید os رو از اول دوباره بریزی اگر هم آپدیتی باشه براش مثل android 2.1 رو اگر بخوای ببری به 2.2 باید دوباره آندروید 2.2 رو نصب کنی از اول (بعضی از سازنده ها هم یک برنامه آپدیتر ارائه میدن که در واقع عملا همون کار رو میکنه ولی آنلاین و گاها پر خطر برای دارندگان گوشی در ایران) که حتی ممکنه به فوت کردن گوشی ختم بشه. شما ریسیت کارخونه ای کردی یعنی: ریسیت فکتوری انجام دادی و تمام تنضیمات رو به حالت اول سازنده بردین و تمام اطلاعات اضافه شده به گوشی توسط شما پاک شده مثل اس ام اس و کانتکت و بقیه چیزهایی که روی گوشی بوده.
    اگر مشکل شما نصب نشدن نرم افزار هست باید گوشی رو روت کنی (روت کردن در واقع open کردن گوشی هست برای مسدود نکردن هیچ برنامه ای توسط os گوشی یا همون رام نصب شده) برای این کار شما از برنامه super one click استفاده کن که نسخه های متفاوتی هم داره از 1.5 تا 1.9 که البته پیشنهاد من نسخه 1.7 هست برای روت کردن.

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------

با سلام
    اگر امكانش هست نرم افزارهاي جالب اندرويد رو معرفي كنيد
    مثلا يكي از دوستام گوشي اندرويدي داشت كه با فوت كردن در بلندگوي گوشي (س و ت ي ن) طرف تكوني ميخورد يا چراغ قوه اي كه خيلي واقعي بود و از اين دست برنامه ها.......
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    شما یه مارکت بگیر مشکلت حل میشه و کاملا میتونه ارضات کنه. برنامه 1MobileMarket یا bazaar یا App center

2. 2 کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

لطفا یه نفر لطف کنه قشنگ توضیح بده چه جوری میشه برنامه یا بازی ریخت روی گوشی xperia x10 . (sandroid 2.1)

فقط خوب توضیح بدید لطفا
    1- برنامه 1MobileMarket یا bazaar یا App center رو توی اینترنت سرچ میکنی (فایلی که واسه دانلود پیدا میکنی باید پسوند apk. داشته باشه مثلا 1MobileMarket.apk
    2- فایل رو که دانلود کردی میریزی روی گوشی (با کابل یا هر چیز دیگه)
    3- کابل رو از گوشی جدا میکنی و اون فایل رو از توی گوشی پیدا میکنی
    4- روش کلیک میکنی تا بهت یه پیغام بده که do you want to install this aplication یا یه چیزی توی این مایه ها به معنی اینکه شما وقاعا میخواین این برنامه رو نصب کنین؟
    5- تایید میکنی و برنامه شروع به نصب میکنه تا تمام بشه کار نصب (بسته به حجم برنامه بین 10 ثانیه تا 1 دقیقه بیشتر طول نمیکشه معمولا)
    6- برنامه که نصب شد 2 تا گزینه برات میاد run - done
    7- اگر done رو بزنی کار تموم میشه و برای اجرای برنامه باید از لیست برنامه ها توی منو گوشیت پیداش کنی و روش کلیک کنی تا اجرا بشه و اگر همونجا run رو بزنی برنامه اجرا میشه ولی باز توی لیست برنامه های گوشی هم میاد واسه دفعه بعدی که بخوای استفاده کنی
    * برنامه های دیگه رو هم به همین ترتیب با کامپیوتر دانلود و به گوشی منتقل و اونجا نصب میکنی

اون 3 تا برنامه بالایی که گفتم مارکت هست و اگر گوشی رو به اینترنت وصل کنی کار ریختن و نصب برنامه خیلی راحت تر میشه
    8- یکی از برنامه های مارکت بالا رو روی گوشی نصب و گوشی رو به اینترنت ( wifi or gprs ) متصل میکنی
    9- از لیست برنامه ها و بازی هایی که میاره هر کدوم رو میخوای انتخاب میکنی
    10- گزینه download or install رو میزنی
    11- بعد از اتمام دانلود خود گوشی مستقیم میره به مرحله 4 و از اونجا به بعد هم که یاد گرفتی قبلا

خوب توضیح دادم؟

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

سلام شما میتونین برای آنزیپ کردن از نرم افزار قدرتمندی به نامbluetooth file transfer استفاده کنین
    این برنامه ای که شما گفتین دوست من برای ارسال گروهی فایل با بلوتوث هست و یه سری کارهای دیگه که مربوط به ارسال و دریافت دیتا از طریق بلوتوث میشه. برای UnZip یا Zip کردن فایلها توی گوشی باید از برنامه androZip استفاده کنن که فعلا بهترینه واسه اینکار. البته بعضی از فایل منجر ها هم این خاصیت رو دارن

4. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

keb

داره خودمونی میشه silent5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran

5 widget connection خواهشا بیاین تو کار دارم

سلام بچه ها راستش من یه مایلستون گرفتم اما وقتی به اینترنت وصل میشم دائم الوصله یعنی اون کانکشنش قطع نمیشه دوستان گفتن مدلش اینطوریه یعنی یا باید کانکشنو پاک کنم یا از ویدجت استفاده کنم واسه خاموش روشن کردن کانکشن

اگه کسی داره بزاره لطفا هرچی گشتم تو نت پیدا نکردم

داره خودمونی میشه Amin Genius's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرون - نارمک

پيش فرض

خیلی خوب میشد یک نفر بیاد کامل نحوه نصب نرم افزار رو روی این گوشی ها توضیح بده . تاپیک شده حموم عمومی . کارشناس این تاپیک کو ؟
    الو . .

من xperia x10 mini دارم . چطور روش نرم افزار نصب کنم ؟ با چی ؟ چطوری ؟ با انجام چه مراحلی ؟
    Step by Step please /

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزيز ممنون كه جواب دادي.من گوشي و كه خريدم ازم 30000 تومن گرفت 1 ساعت هم الافم كرد نرم افزار ريخت توش. ار اونروز هم من وقتي يه نرم افزار يا چيزي رو بولوتوث ميكردم رو گوشيم ميتونستم همونجا نصب كنم.نمبدونم اصلا روت كرده بوده يا نرم افزاري جيزي نصب كرده بوده كه من ميتونستم اينكارارو بكنم.من گوشيم رو ريست كارخونه اي كردم.اينكه همه چي توش پاك شد كه مهم نيست. مشكلم اينه كه الان هرچي و بلوتوث ميكنم نميتونم نصب كنم. قبلا هم نميتونستم تم نصب كنم اما بقيه نر افزارهارو ميتونستم.نميدونم اون طرف برام روت كرده بوده با نه. با ريست فكتوري روت گوشيم ميره؟الان چجوري گوشيم و راه بندازم كه مشكلي با نرم افزار و ... نداشته باشم.؟ خواستم روت كنم هر كار كردم نتونستم. بخدا كلافه شدم . اعصاب نمونده برام.خير سرم اين و خريدم كه از تكنولوژي عقب نمونم اما .... توروخدا اگه ميتوني كمكم كن.ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرون - نارمک

پيش فرض یک خبـــر امیدوار کننده .

با سلام مجدد به همه بچه های خوب P3O /

یه خبر خوب بدم . اینکه بعد از کلی گشت و گذار تو نت فهمیدم همه تو کفن نرم افزار نصب کنن رو آندروید . هیچکس هم جواب درست و حسابی یهت نمیده . این شد که با صرف مقداری هزینه بهترین روش رو برای نصب نرم افزار روی این گوشی ها رو پیدا کردم .
    فعلا در مرحله دانلود نرم افزار هستم . بعد از اجرا و تست حتما یک آموزش ساده و مفید براش میزارم تا همه اعضای جدیدالورود به این سایت امیدوار بشن .

این روش رو یکی از دوستان تست کرده و جواب گرفته . اگر کسی میخواد زودتر دانلود کنه و نیازی به آموزش نداره میتونه
    Pc Suite for Android 1.7 رو با حجم 35 MB تو اینترنت پیدا کنه . اما پیشنهاد میکنم صبر کنید تا تستش کنم بعد با خیال راحت اونو بگیرید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بفرما

داره خودمونی میشه mbioni66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran_shahrake valiasr

پيش فرض

سلام به همگی، من یه گوشی موتورولا defy خریدم، واسه اس ام اسام برنامه go sms نصب کردم، رو بعضی از شماره هام پسورد گذاشتم با همین برنامه تا اس ام اس اون اشخاصی که پسورد گذاشتم رو کسی نتونه بخونه، حالا مشکل اینه که برنامه ای که از قبل رو خود سیانوژن بوده اس ام اس ها رو نشون میده، کسی میتونه کمک کنه که برنامه خود رام سیانوژن که مخصوص اس ام اس هستو غیرفعال کنم تا اس ام اس هامو نشون نده و فقط همون نرم افزار go sms اس ام اس هامو نشون بده، ممنون میشم راهنماییم کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرون - نارمک

پيش فرض

آموزش کامل نصب نرم افزار روی گوشی تحت آندروید توسط نرم افزار قدرتــمند Android Pc Suite

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقاي mad-defy جواب نميديد؟دوستان كسي جواب نميده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •