دمت گرم.لطف می کنی برنامه ریزی بعد از عید و نوروز رو هم بزاری ممنون میشوم.دمت گرم.
دمت گرم.لطف می کنی برنامه ریزی بعد از عید و نوروز رو هم بزاری ممنون میشوم.دمت گرم.
سلام.
دفترچه ای که از کانون گرفتم همینارو داشت.
برنامه بعد از عیدو ندارم.![]()
هنوزم شک داری؟؟؟!!!!!![]()
من خودم گزینه دو رفتم و تراز کنکورم دقیقا همون بود که تو آزمونا می دادم ولی بعضی از درصدهام فرق داشت امسال من 12000
شدم که با تراز هایی که تو گزینه 2 یاوردم همیشه 4000 تا 6000 بودم ولی با همون تراز تو کنکور شدم 12000 من انتخاب رشته نکردم تا سال دیگه برم شک کردم که قلم چی برم ولی بازم دلم میگه گزینه 2 فقط مشکلم اینه که ما که مدرسه نمیریم و این آزمونا مخصوص پشت کنکوریا نیست چطور می تونیم تا اردیبهشت با برنامه موسسات بالا بیاییم
بدجوری
واقعا نمیدونم![]()
ميتوني خودت رو در مدرسه شبيه سازي كني و دروس رو عين برنامه گزينه دو مطالعه كني
چون وقت بيشتري داري رحت تر ميتوني به برنامه گزينه دو عمل كني و موفق بشي
به نظر من برنامه ریزی قلم چی خیلی بهتر از گزینه 2 هستش البته گزینه 2 برنامه اش برای اونایی که دانش آموزن خوبه اما اگه فارغ التحصیلین به نظر من قلم چی بهتر.چون پابه رو ول نمی کنه اما گزینه 2 پایه رو ول می کنه اما خدمات گزینه 2 یکم بهتر .یکیش این که مشاورش ابنترنتی پشتیبان های قلم چی پررو هستند اعصاب خرد می کنن اما مهم این که با یکی که نوشتی برنامه اش رو ول نکن.![]()
برنامه گزنيه دو روي پايه بسيار عالي هست و هر كتابي چندبار مرور ميشه امسال
گزینه 2 حتما باید تو آزموناش شرکت کنی تا جزوه بهت بدن ؟
و
جزوه هاش چه جوریه ؟ درسنامه س ؟ واسه همه درسا ؟
سلام
گزینه 2 از کانون و گاچ پارسال سخت تر بود
من به خاطره سختیش کلا پشیمون بودم گفتم چرا نرفتم کانون
ولی وقتی رفتم سر جلسه کنکور...دیدم به به
حالا نمی دونم گزینه دور اندیشی کرده بود یا اینکه طراحان کنکور دیدن سوالاتشون داره جلوی بقیه کم میاره...یک دفعه پا رو گذاشتن روی گاز و پوست ما رو کندن
مخصوصا ریاضی که خیلی سخت بود
در کل من تازه فهمیدن گزینه عجب موسسه خوبیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)