ممنون بابت جواب. نه من امسال تازه کنکور دادم(ریاضی فیزیک) و هنوز دانشگاه نرفتم. حالا امسال یا در نهایت سال دیگه خودم میرم دانشگاه میبینم چه جور جاییه... امیدوارم اون طور که شما میگید باشه![]()
.....
.....
ممنون بابت جواب. نه من امسال تازه کنکور دادم(ریاضی فیزیک) و هنوز دانشگاه نرفتم. حالا امسال یا در نهایت سال دیگه خودم میرم دانشگاه میبینم چه جور جاییه... امیدوارم اون طور که شما میگید باشه![]()
اینشالا قبول بشید و باعث افتخار همه دوستارانتون . من هم خوشحال میشم . اصلا شیرینش از استاداتون برات نمره هم میگیریم ( شوخی کردم![]()
با سلام خدمت سروران گرامی
نمی دونم چرا این مسئله تو عرف اینقدر سنگین شده که اندیشیدن فراموش شده ، به نظر شما دوستان دیگه وقتش نرسیده که
یکم بینشمونو عمیق تر کنیم . متاسفانه اشکال از شهریه و سطح علمی و ... نیست ، در تمام جهان به جز برخی کشور ها مثل
نروژ ، فرانسه و غیره جهت ورود به دانشگاه شهریه پرداخت میشه چرا پس کسی گله از اونها نداره ؟؟؟ دلیلش اینه که سیستم
آموزشی بر پایه صداقت و درستیه . متاسفانه شرایط طوری حاکم بوده که در واژه نامه ی زندگی ما، واژه ها ، تعاریف درستی ندارن
وقتی صلاحیت سطح علمی در چند ساعت تعیین میشه ، وقتی به جای سوابق آکادمیک ، با اسم دانشگاه ها شخصیت داده
میشه ، هیچی در جای خودش نیست پس چرا این طرز فکر معنادار شده .
به نظر شما عزیزان معیار های خوبی یک دانشگاه ، براساس فضا ، امکانات ، سطح علمی و ... است ؟!! وقتی هیچ کدوم از این
امکانت ، فضا ها براحتی در اختیار دانشجو ها قرار نمیگیره ، پس بود و نبودش چه فایده داره ؟؟؟ وقتی سطح علمی یک دانشگاه ،
بر اساس مدارک تعیین میشه به جای سوابق آکادمیک ( داخلی - خارجی ) ، پس ... .
متاسفانه وقتی حقیقت فرهنگ ما جاشو به واقعیت عرف داده ، ذهن ما با ... .
خواهشآ کمی زاویه ی دیدتون و از سطح دبیرستان بازتر کنید . اینکه آزاد بهتره یا سراسری ؟؟؟ چیزی نیست که کل کل داشته
باشه .
ببخشین سرتون و درد آوردم اما به خدا با دیدن بعضی طرز تفکر ها ،پی به تفاوت جهان سومی ها با جهان پست مدرن و پیشرفته
بیشتر برده میشه .
حرف دستمون Abbshangooli کاملا درسته ولی یه موردی که داوطلبا رادر قدیم بیشترو در حال حاضرکمتره نسبت به دانشگاه آزاد بی اعتنا میکنه به نظر من همون شهریه زیاد است.اونم فقط به خاطر شرایط مردم ایران.
به نظر بنده هم توی واحد های برتر دانشگاه آزاد فقط موضوع شهریه هست نه چیز دیگه
به سطح علمی اش ربطی نداره...بعضی هاشون سطح علمی شون بالاست...ولی از نظر مردم مدرکش معتبر نیس
از قدیم گفتند جلوی دهن مردم رو نمیشه گرفت...
نظر مردم(عوام الناس) که ملاک نیست...از قدیم گفتند جلوی دهن مردم رو نمیشه گرفت...
من میشناسم یارو با مدرک دولتی بیکاره و یکی دیگه با مدرک آزاد حقوق میلیونی میگیره!
به نظر من نباید زیادی به دهن مردم نیگاه کرد...![]()
من نمیدونم این چیه که هی میگین : با آزاد ، حقوق زیاد میگیره و با دولتی کم میگیره .!!!
آخه این چه مقایسه ایه !!!
شما اصل مطلب رو نگفتی
دلیلش اینه که فوق العاده آزمون ورودیش ساده است!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)