سلام .
این تبلت جای اسپیکر نداره ! اگه هم بشه باهاش تماس گرفت فکر میکنم فقط از هدفون میشه استفاده کرد .
در کل خیلی ضایست یهو تو یه جمع تبلتت زنگ بخوره![]()
مخلصیم .
سلام .
این تبلت جای اسپیکر نداره ! اگه هم بشه باهاش تماس گرفت فکر میکنم فقط از هدفون میشه استفاده کرد .
در کل خیلی ضایست یهو تو یه جمع تبلتت زنگ بخوره![]()
مخلصیم .
دقیقا مثل X7510 اچ تی سی .. اون که 5اینچ بود می شد بذاری دم گوش با این حال باید با هندزفری صحبت می کردی .. این که 7 اینچه اصلا راه نداره![]()
سلام
(video"(Samsung Galaxy Tab demo:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 15-09-2010 at 13:01.
سلام دوستان
در حالیکه هنوز نسل اول تبلت اندرویدی سامسونگ یعنی Galaxy Tab وارد بازار نشده است هم اکنون از منابع غیر رسمی اخباری راجع به نسل بعدی ان شنیده میشود :
RCRWIRELESS ,منبع خبری با قابلیت اطمینان بالا در کره, خبر داده که سامسونگ مشغول گفتگو با Nvidia برای استفاده از Tegra 2 در Galaxy Tab 2 میباشد.
Galaxy Tab 2 از اندروید 3.5 یعنی Honeycomb بهره میبرد که همزمان با ریلیز شدن این سیستم عامل در نیمه دوم 2011 وارد بازار میشود.
ما هنوز درباره این خبر مطمئن نیستیم چراکه سامسونگ اگر بخواهد از یک پردازنده قدرتمند در نسل بعدی تبلت خود استفاده نماید میتواند از پردازنده دو هسته ایی ساخته خود با نام Orion برپایه ARM Cortex A9 استفاده کند.
Last edited by mahroo_z1; 15-09-2010 at 14:23.
ببخشیدا دو تا سوال دارم
1.ایا این تبلت قابلیت های تلفنی داره <یعنی می شه باهاش اس ام اس زد وبا تلفن حرف زد>
2.قیمتش بدونه در نظر گرفتن قرداد سالانه چنده؟
با تشکر
سلام
1-بله این تبلت قابلیتهای تلفنی رو داره
2-قیمتش بدون قرارداد فعلا زیاد هست مثلا در هند قیمتی بین 643$ تا 857$ خواهد داشت.
سلام
قیمت: $1,063
سلام
قیمت: 700یورو
سلام
چندتا عکس از accessory های این تبلت:
کیبورد
پایه روی میز
داخل ماشین
![]()
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)