تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 63 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 626

نام تاپيک: ◄◄ اتــاق تــجــزیــه و تــرکــیــبــات ►►

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من یکم فکر کردم گفتم حالا که اتاق ترکیبیات زدم بیام بگم اصلا ترکیبیات چیه ؟
    به همین خاطر این مطلب و براتون گذاشتم .
    (منبع: جزوه ی دکتر سید عبداله محمودیان مدرس دانشکده ی علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف)
    آنالیز ترکیبی چیست؟
    آنالیز ترکیبی که به آن ریاضیات ترکیبی و یا ترکیبیاتی نیز اطلاق می شود ، رشته ای از ریاضیات است که از دوران قدیم آغاز شده است . بنا به افسانه های نقل شده ، یو (yu) امپراطور چین (2200 سال قبل از میلاد) مربعی وفقی زیر را پشت لاک پشت "آسمانی" ملاحظه کرده بود .
    2 9 4
    7 5 3
    6 1 8

جایگشت های آغازی از 1100 سال قبل از میلاد در چین هستند . بیشتر کارهای اولیه در ترکیبیات با اسرار اعداد پیوند خورده است ولی در طول چندین قرن اخیر ، نویسندگان مختلف از نظر یک سرگرمی ریاضی با این موضوع برخورد می کردند . مسأله ی وزنه های باچت (Bachet) ، مسئله ی دختر مدرسه ای های کرکمن (Kirkman) و مسئله ی 36 افسر اویلر از مثال های معروف هستند . مسائل فوق تفکر برانگیز بوده و گاهی اوقات حل آنها ابتکار آمیز و بسیار زیبا هستند .
    بسیاری از مسائلی که در گذشته به صورت سرگرمی مطرح شده اند ، هم اکنون ارزش زیادی از نظر علوم محض و کاربردی یافته اند . چندی بیش نسیت که صفحه های تصویری متناهی به صورت یک مسئله کنجکاوانه ریاضیات ترکیبی مطرح می شد . ولی امروزه آنها اساس مبانی هندسه بوده و پایه ای بر تحلیل طرح های آزمایشی هستند . نیاز حیاتی تکنولوژی جدید عصر ما به مباحث کسسته ، از ریاضیات تفننی یک مبحث جدی و جدیدی به وجود آورده است . ولی مهمتر از همه اینکه عصر جدید برای ریاضیات ترکیبی یک حوزه وسیعی از مسائل جدید مجذوب کننده ایجاد کرده است . این مسائل در جبر مجرد ، توپولوژی ، مبانی ریاضی ، نظریه گرافها ، نظریه بازی ها ، برنامه ریزی خطی و بسیاری از موضوعات دیگر ریاضی به وجود آمده اند . ریاضیات ترکیبی دائما در حال دگرگونی بوده است . در زمان ما این دگرگونی از چندین جهت افزایش یافته است ، به طوری که با بسیاری از شاخه های مختلف ریاضی برخورد پیدا کرده است . در نتیجه دادن یک تعریف رسمی از آن مشکل است . ولی کلا می توان گفت که این علم مطالعه ای است روی آرایشها مختلف بر روی اعضای مجموعه ها . مجموعه ها معمولا متناهی بوده و آرایش ها هم با محدودیت هایی که مربوط به هر مسئله است همراه هستند . دو مسئله در حالت کلی مورد برسی هستند :
    آیا یک پیکربندی به خصوص روی یک مجموعه ی متناهی وجود دارد یا خیر؟
    در صورت وجود پیکر بندی به چند حالت است؟

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

دوست من خیلی متشکر کپی کردم ..

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

خواهش می کنم عزیز .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

9 راهنمایی

سلام
    گرافی 1991 رأس دارد که مینیمم درجه ی آن 1593 است . ثابت کنید که شش رأس وجود دارند که همگی به هم وصل هستند . آیا 1593 بهترین امکان است ؟
    سلام
    رأسی را ماند v به دلخواه انتخاب کنید و فرض کنید که حداقل درجه یعنی 1593 است . سپس دیگر رأس ها را در دومجموعه قرار دهید . A مجموعه ای که با رأس مفروض همسایه اند و B رأس هایی که با رأس مفروض همسایه نیستند .
    راسی را از همسایه های رأس مفروض در نظر گرفته و حداکثر همسایه های آن را در مجموعه ی B قرار دهید و ...
    امید وارم بتونید بقیشو خودتون حل کنید .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

4 جواب!!

سلام
    ثابت کنید که از بین هر شش نفر ، می توان سه نفر طوری جدا کرد که یا دو به دو با هم آشنا ، و یا دو به دو با هم نا آشنا باشند .
    سلام
    برای هر نفر یک رأس در نظر می گیریم .آشنا ها را با رنگ قرمز و نا آشنا ها را با رنگ سبز به هم وصل می کنیم . در این جمع رأسی به دلخواه را در نظر می گیریم . این فرد یا سه آشنا و یا سه نا آشنا در این جمع دارد . فرض می کنیم که سه آشنا دارد (قرمز). در بین این سه رأس اگر دو نفر همدیگر را بشناسند(با قرمز به هم وصل باشند) با نفر اول تشکیل یک مثلث (قرمز) می دهند و مسئله حل می شود و اگر هیچ کدام دیگری را نشناسد ، این سه نفر با هم تشکیل مثلثی (سبز) را میدهند و باز هم مسئله حل می شود .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

10 جواب!!

سلام
    2n+1 چیز در اختیار داریم . ثابت کنید که راه های انتخاب کردن دسته هایی با تعداد فرد برابر راه های انتخاب کردن دسته هایی با تعداد زوج است .
    سلام
    هر انتخاب مجموعه ای فرد از این اشیا موجب انتخاب نکردن مجموعه ای زوج می شود .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

12 جواب!!

سلام
    درون یک مربع به ضلع واحد ، 51 نقطه داده شده است . ثابت کنید درون آنها سه نقطه وجود دارند که در داخل دایره ای به شعاع 7/1 جا بگیرند .
    سلام
    هر ضلع مربع رو به پنج قسمت تقسیم می کنیم . در نتیجه مربع به 25 مربع کوچکتر تقسیم می شود . اگر در هر مربع کوچک دو نقطه باشد در مجموع می شود 50 نقطه در نتیجه در مربعی وجود دارد که در آن حداقل سه نقطه وجود دارد . دایره ای به شعاع 7/1 می تواند این مربع های کوچک را در خودش جادهد . در نتیجه مسئله حل می شود .

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tehran- mashhad

پيش فرض

سلام ali_hp
    در اون سوال به جای حرکت (1،1) حرکت (1-،1-) رو بزار ببین جور می شه .
    سلام
    خوب اینجوری بهتره ولی جواب سوال هنوز غلطه!

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    2n+1 چیز در اختیار داریم . ثابت کنید که راه های انتخاب کردن دسته هایی با تعداد فرد برابر راه های انتخاب کردن دسته هایی با تعداد زوج است .
    سلام.
    من منظور اين سوال را متوجه نشدم. "دسته هايي با تعداد فرد" يعني دسته هايي كه تعداد اعضاي هر دسته فرد است يا اينكه تعداد دسته ها فرد است؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من خیلی خوشحال شدم که چند نفری هستن که نظر می دن و وقتی من مطلبی رو ناقص می نویسم بهم می گن . چون برای من مهمه که بتونم مطالبو انتقال بدم چون می خوان تو المپیاد شرکت کنم و مصحح های باشگاه خیلی سختگیرن . پس هرچی بیشتر شما بهم ایرادامو بگید من بیشتر پیشرفت می کنم .
    خیلی ممنون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •