سعید دادا زیره سیکل حرف بزن!!
منظورت چجور مبدلی هست؟
سعید دادا زیره سیکل حرف بزن!!
منظورت چجور مبدلی هست؟
داداش تو انقدر درس خوندی دیگه زیر دیپلم رو یادت نمیاد !!
منظورم یه Convertor نرم افزاری هست ! یه چیزی تو مایه های CSO به ISO !!
تمام Server هایی که میخوان بازی هارو برای Download آماده کنن همه میخوان به صورت ISO باشه که فایل سالم و بدون هر گونه مورد اضافه
به دست Downloader برسه . ولی خب اینطور هم که من از مشخصات نرم افزاری PSJ خوندم حرفی از ISO توش نبود
حالا نمیدونم طرف ناقص نوشته بوده یا اینکه حرفم درسته .
در ضمن ما از کجا MicroControl AT90USB162 رو گیر بیاریم!!؟؟ یعنی از کجا بفهمیم تو کدوم Board از USB ها این قطعه به کار رفته
!!؟؟
Last edited by SamGun; 03-09-2010 at 12:00.
والا نودانم ولی فکر نکنم چیزه خاصی بخواد! (شایدم بخواد)
اما در مورد اون برد من توی اصفهان که به هر کی که گفتم انگار که جن دیده باشه لال مرد!!
من خودم متاسفانه اطلاعات چندانی در مورد این برد ندارم ولی سعید تو که دستت تو کاره اگه تونسی گیرش بیاری یه ندایی هم به ما بده
چون با داشتن این برد دیگه ادامه کار آسونه و میتونیم بابای این سونی رو دربیاریم!![]()
![]()
اینجاست که دیگه فکر کنم باید دست به دامان داییم شم![]()
OK , فقط یه چیزی اینو ببینفکر کنم کلک رشتی زدن به کل 6.500.000.000 نفر روی کره ی زمین
تنها فرق این دو قطعه تو داشتن و نداشتن OSC هست که یه نوسانگر از خانواده ی SMD هاست.
Last edited by SamGun; 03-09-2010 at 12:34.
میگم حالا با چی باید Homebrew نوشت ما شروع کنیم؟
H A C K کردن این PS3 (ع) که پدر آدم رو در میاره .
مگه نگفتن که محتویات فلش رو منتشر می کنن که روی هر فلشی اجرا بشه پس چی شد ؟ ؟ ؟
باید صبر کنید SDK اش منتشر بشه . که قطعا بعد از منتشر شدن JailBreak هست .
من یه جایی خوندم تاریخ دادن 20 سپتامبر منتشر میکنند .
اموزش كامله هك به صورت تصويريکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز ولی اصل موضوع فعلا تهیه AT90 هست و بقیه کار همونطور که من در پست قبلی گفتم بسیار راحت هست و چیزی که فعلا توی نت ریخته همین آموزش هاست!(ولی خوب در هر صورت ایشون هم زحمت ترجمه را کشیدن که حیفم اومد ازشون تشکر نکنم!)
AT90 پاساژ امجد تو جمهوري فراوونه ولي احتمالا ميگن نداريم
تا گرونش كنن.سره كيسرو براشون يكم شل كنيم حله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)