سلام به همگی
ببینید آرش جان و البته بقیه دوستان
ما که نیومدیم اینجا نظراتمون رو بیان کنیم! نظر همه دوستان برای من محترم هست به شرطی که با سند و مدرک باشه.
ببینید ما اینجا داریم راجع به مستندات صحبت میکنیم و خواهش من هم از دوستان و البته خودم این هست که با کمال احترام،نظرات خودمون رو برای خودمون نگه داریم! و با مستندات کامنت بزاریم. نه اینکه انشاء بنویسیم و صفحه سیاه کنیم!
ای کاش یک نفر با یک پاسخ مستند نظر خودش رو درباره + ها بیان می کرد ...
ای کاش فقط از خودتون می پرسیدین چرا ایالات متحده ای که در یک فاصله 3 ساله (1969 تا 1972) و اون هم در کوران جنگ سرد، 6 ماموریت 100% موفق داشت! (آپولو 11-12-14-15-16-17) تمامی ماموریت ها در زمان رئیس جمهوری یک نفر (ریچارد نیکسون) و چندین انسان رو مثلا" به ماه برد و سالم برگردوند، چطور بعد از گذشت 40 سال از ماموریت Apollo17 و تکنولوژی غیر قابل قیاس الان با اون زمان، برای ساکت کردن این همه مخالف هم که شده، (کافیه MOON HOAX رو توی گوگل و یوتیوب سرچ کنید) به جای اینکه ربات بفرسته، دائما" عکس های آرشیوش رو به بهانه های مختلف ویرایش میکنه! و یک بار دیگه انسان به ماه نمی فرسته؟!
تو رو خدا نگین که هزینه روبات کمتره و همه عقب موندن و از این حرفها!
یعنی چین و روسیه الان، از 40 سال پیش ایالات متحده هم عقب مونده تر هستن؟! یا بودجه اونها رو ندارن؟! اونها چرا هیچ انسانی رو به ماه نمیفرستن؟!
.......................
این خبر در اول سپتامبر 2009 توسط وب سایت معتبر phys.org منتشر شده.
زمین شناسان پس از برسی یک قطعه سنگ که در موزه ملی هلند نگهداری می شود و به ادعای NASA از ماه آورده شده! اعلام کردند که این قطعه سنگ ماه کاملا جعلی بوده و در حقیقت یک تکه چوب فسیلی است!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماها که باور دارین سفر انسان به ماه حقیقت داره،این آپولو رو از نزدیک بهش نگاه کردین!
AS11-40-5924
AS17-134-20467
AS17-134-20469
AS15-87-11839
AS11-40-5922
من برای باور همه کسانی که فکر میکنن با این آپولوی زوار در رفته! که به یک کاردستی بیشتر شبیه هست تا یک سفینه فضایی، نمیشه به کره ماه رفت! احترام قائلم.