تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 45 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 447

نام تاپيک: تبادل نظر در مورد سفرهای انسان به مــــاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما نظری داشتید و دادید، فرصت بدید به دیگران نظرشون رو بگن.....
    ...
    سلام به همگی
    ببینید آرش جان و البته بقیه دوستان
    ما که نیومدیم اینجا نظراتمون رو بیان کنیم! نظر همه دوستان برای من محترم هست به شرطی که با سند و مدرک باشه.
    ببینید ما اینجا داریم راجع به مستندات صحبت میکنیم و خواهش من هم از دوستان و البته خودم این هست که با کمال احترام،نظرات خودمون رو برای خودمون نگه داریم! و با مستندات کامنت بزاریم. نه اینکه انشاء بنویسیم و صفحه سیاه کنیم!

ای کاش یک نفر با یک پاسخ مستند نظر خودش رو درباره + ها بیان می کرد ...
    ای کاش فقط از خودتون می پرسیدین چرا ایالات متحده ای که در یک فاصله 3 ساله (1969 تا 1972) و اون هم در کوران جنگ سرد، 6 ماموریت 100% موفق داشت! (آپولو 11-12-14-15-16-17) تمامی ماموریت ها در زمان رئیس جمهوری یک نفر (ریچارد نیکسون) و چندین انسان رو مثلا" به ماه برد و سالم برگردوند، چطور بعد از گذشت 40 سال از ماموریت Apollo17 و تکنولوژی غیر قابل قیاس الان با اون زمان، برای ساکت کردن این همه مخالف هم که شده، (کافیه MOON HOAX رو توی گوگل و یوتیوب سرچ کنید) به جای اینکه ربات بفرسته، دائما" عکس های آرشیوش رو به بهانه های مختلف ویرایش میکنه! و یک بار دیگه انسان به ماه نمی فرسته؟!
    تو رو خدا نگین که هزینه روبات کمتره و همه عقب موندن و از این حرفها!
    یعنی چین و روسیه الان، از 40 سال پیش ایالات متحده هم عقب مونده تر هستن؟! یا بودجه اونها رو ندارن؟!
    اونها چرا هیچ انسانی رو به ماه نمیفرستن؟!
    .......................

این خبر در اول سپتامبر 2009 توسط وب سایت معتبر phys.org منتشر شده.

زمین شناسان پس از برسی یک قطعه سنگ که در موزه ملی هلند نگهداری می شود و به ادعای NASA از ماه آورده شده! اعلام کردند که این قطعه سنگ ماه کاملا جعلی بوده و در حقیقت یک تکه چوب فسیلی است!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شماها که باور دارین سفر انسان به ماه حقیقت داره،این آپولو رو از نزدیک بهش نگاه کردین!

AS11-40-5924

AS17-134-20467

AS17-134-20469

AS15-87-11839

AS11-40-5922

من برای باور همه کسانی که فکر میکنن با این آپولوی زوار در رفته! که به یک کاردستی بیشتر شبیه هست تا یک سفینه فضایی، نمیشه به کره ماه رفت! احترام قائلم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست که اژانس فضایی ژاپن مسافرت انسان به کره ماه رو تایید کرده میشه مطمئن بود که این اتفاق افتاده مگه اینکه تمام سازمانهای فضایی کشورهای دنیا با هم دروغ بگن که بعید هست
    من میگم درصد اینکه این سفر انجام شده باشه بیشتر هست از انجام نشدنش منتها تصاویری که منتشر شده نشون میده ناسا در صدد پنهان کردن موضوعی هست
    شما الان ببین کشور خودمون با این سطح تکنولوژی و تحریمی که درش قرار داریم میخواد موجود زنده به فضا بفرسته
    اونوقت به نظر شما منطقی میاد حتی در صورتی که بسیاری از عکسها و فیلمهای ماه و فضا در اختیار عموم قرار میگیره ویرایش بشه کل سفر انسان به ماه رو ندیده بگیریم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست که اژانس فضایی ژاپن مسافرت انسان به کره ماه رو تایید کرده میشه مطمئن بود که این اتفاق افتاده مگه اینکه تمام سازمانهای فضایی کشورهای دنیا با هم دروغ بگن که بعید هست
    من میگم درصد اینکه این سفر انجام شده باشه بیشتر هست از انجام نشدنش منتها تصاویری که منتشر شده نشون میده ناسا در صدد پنهان کردن موضوعی هست
    شما الان ببین کشور خودمون با این سطح تکنولوژی و تحریمی که درش قرار داریم میخواد موجود زنده به فضا بفرسته
    اونوقت به نظر شما منطقی میاد حتی در صورتی که بسیاری از عکسها و فیلمهای ماه و فضا در اختیار عموم قرار میگیره ویرایش بشه کل سفر انسان به ماه رو ندیده بگیریم؟
    دوست عزیز
    شما از یک طرف میگی تصاویر مشکوکه!
    از طرف دیگه میگی منطقیه که این عکس ها ویرایش بشه! کل سفر انسان رو به ماه ندیده بگیریم؟!
    به نظر، شما در مورد اینکه حداقل تصاویر NASA ویرایش شده هست رو قبول دارین.
    من فکر میکنم با توجه به اینکه شما در نظر سنجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر بله قبول دارم رو ثبت کردین،میخوایین بحث رو به طرف تایپیک "بیگانه ها - UFOs ؛ علم در برابر شبه علم" ببرین.
    خواهش میکنم شک و تردیدهاتون رو داخل مستندات این تایپیک مطرح نکنید.
    در مورد تنها مطلب مستندی که ارائه کردین (تائید آژانس فضایی ژاپن) و دوباره تکرار میکنید،با استناد به چند عکس که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون آورده شده رد شده هست.

اینکه به نظر شما بعید هست، که چیزی رو ثابت نمیکنه!
    از نظر من هم اگه تمام دنیا متفق القول تائید کنند، من یکی باور نمیکنم که این آپولویی که همه جاش با نوار چسب چسبونده شده و با این بدنه مدرنی که داره! و علم و تکنولوژی از سر و روش داره می باره!! ،

AS11-40-5922

بتونه حتی از جاش حرکت کنه! چه برسه به اینکه چند انسان رو صحیح و سالم به کره ماه! برده باشه و برگردونده باشه!!

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

شک خیلی خوبه ، من هم تحسین میکنم که جوانانی مث شما این چنین نسبت به موضوعات حساس باشن.
    ولی واقعن باید دلایل بهتری باشه تا یه همچین موضوع بزرگی رو بشه کندوکاو کرد. توی این دنیا باید به هــمه
    چیز شک کرد.

5. 8 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

مجید خان ... اینا همش توهمات افراد شکاکه ! ... با 4 تا عکس نمیشه یکی از بزرگترین افتخارات انسان رو زیر سوال برد ... واقعا متاسفم !

7. 3 کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز

جداً خسته نشدی از اینهمه copy/paste ؟ عوض انقدر خوندن متون فوق علمی فارسی، یکم از دکتر گوگل کمک میگرفتی الان در این وضعیت فلاکت بار نبودی...

تا حالا اسم "نوار چسب صنعتی" و قدرتشون رو شنیدی آیا؟!

خوب حالا که چی؟ مهم اینه که کار کرده و هرچند وصله پینه ای، رفته به ماه... کما اینکه امروزه هم همچنان در ماهواره ها و ماژول های فضایی در برخی بخش ها به جای پیچ و مهره از نوار چسب های صنعتی استفاده میکنن چون هم سبک و هم محکمه. در فضا هم چسب فاسد نمیشه...

به نظر شما کدوم احمقی میاد یه فیلم سینمایی دروغین بسازه، بعد تمام عکساشو به طور رسمی بزاره روی سایتش؟ جواب این سؤال رو اگر درک کردید که هیچ؛ اگر نه، توصیه میکنم تجدید نظری در سلامتتون بکنید...

این وقتی که ایرانیا صرف پرداختن به اینگونه خرافات و شایعات و خزعبلات اختصاص میدن رو اگه به جاش چهار تا صفحه مطلب "علمی" میخوندن الان وضع این مملکت این نبود...!
    Last edited by Zeitgeist; 11-12-2012 at 14:25.

9. 6 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

من برای باور همه کسانی که فکر میکنن با این آپولوی زوار در رفته! که به یک کاردستی بیشتر شبیه هست تا یک سفینه فضایی، نمیشه به کره ماه رفت! احترام قائلم.
    البته که این حرف واقعآ مریض میکنه من و خیلی ها رو.....

11. 4 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

و البته ناسا هم پیش بینی های جالبی برای اینگونه اطلاعات داشته که نمونه ای از اون نصب آینه بر روی ماه هست که منجمان (حتی آماتور) با داشتن ابزار لازم میتونن یه اون لیزر بتابونن و بازگشتش رو مشاهده کنن.

مراحل مختلف پروژه آپولو رو هم میتونید با مدارک مربوط به هر قسمت به صورت مجازی در لینک زیر مشاهده کنید.

13. 3 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز

جداً خسته نشدی از اینهمه copy/paste ؟ عوض انقدر خوندن متون فوق علمی فارسی، یکم از دکتر گوگل کمک میگرفتی الان در این وضعیت فلاکت بار نبودی...
    تا حالا اسم "نوار چسب صنعتی" و قدرتشون رو شنیدی آیا؟!
    خوب حالا که چی؟ مهم اینه که کار کرده و هرچند وصله پینه ای، رفته به ماه... کما اینکه امروزه هم همچنان در ماهواره ها و ماژول های فضایی در برخی بخش ها به جای پیچ و مهره از نوار چسب های صنعتی استفاده میکنن چون هم سبک و هم محکمه. در فضا هم چسب فاسد نمیشه...
    به نظر شما کدوم احمقی میاد یه فیلم سینمایی دروغین بسازه، بعد تمام عکساشو به طور رسمی بزاره روی سایتش؟....
    کسانی در وضعیت فلاکت بار قرار دارند که این عکس ها و امثالهم رو می بیندد و و مثل سیب زمینی ازش رد میشن!!

خب وقتی NASA اینقدر مردم جهان رو احمق فرض میکنه و میبینه که همه مثل سیب زمینی! دارند چرندیات اونها رو باور میکنند! چرا که نزارند! زیاد هم میزارند! 5771 عکس در 4834 دقیقه میزارن!
    مکالمات بدون تاخیره: مگه چه اشکالی داره!!
    عکسها رو دارن ویرایش میکنن: خب بکنن! مگه چیه!
    خب فضا نوردها لباس محافظ داشتن،نگاتیو داخل دوربین که نداشته: خب نداشته باشه! حالا که عکس انداخته! آینه هم انداخته!!
    ماه نورد با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی چندین عکس اصلا" هیچ ردی نداره: خب نداره که نداره!
    توی فیلم از کنار پرچم رد میشن، باد میخوره به پرچم: خب بخوره! یعنی میخوای بگی دروغه! بابا راسته راسته!! خودم دیدم!
    و.... : خب حالا که چی؟!!

هیچی! شما راحت باش!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز!

و البته ناسا هم پیش بینی های جالبی برای اینگونه اطلاعات داشته که نمونه ای از اون نصب آینه بر روی ماه هست که منجمان (حتی آماتور) با داشتن ابزار لازم میتونن یه اون لیزر بتابونن و بازگشتش رو مشاهده کنن.

مراحل مختلف پروژه آپولو رو هم میتونید با مدارک مربوط به هر قسمت به صورت مجازی در لینک زیر مشاهده کنید.

من نمیدونم یک مسئله رو باید چند دفعه بگم!
    شما به من ثابت کن که اون منعکس کننده لیزری رو انسان اونجا کار گذاشته!همین.
    NASA قصد داره با یه لیزر پر قدرت فاصله دقیقتر مریخ با زمین رو اندازه بگیره،بازم ایجا میگین که فضانوردان رفتن مریخ و منعکس کننده لیزری اونجا نصب کردن!
    حتما" برای عطارد و زحل و مشتری و اورانوس و ... هم فضانوردان رفتن منعکس کننده لیزری اونجاها نصب کردن! که فاصله اونها با زمین مشخص بشه!

و بهتر دونستم قبل از copy/paste ادعاهای جدید از طرف ایشون منبع ایشون رو قرار بدم تا دوستان هم در جریان باشن ادعاهای دیگر این دوستمون چه خواهد بود
    و البته پیشنهاد میکنم صفحه اصلی این سایت رو هم مشاهده کنید!
    دوستان عزیز تصمیم گرفتم با وجود اینکه وقت واقعن ندارم اما به تمام این ادعاها پاسخ بدم در قالب یک پی دی اف
    هر کدام از دوستان که مایل هستند پ.خ بدن و اعلام کنن که مایل به همکاری هستند
    مطالبی که شما اونها رو توضیح میدید با اسم خودتون در پی دی اف قرار داده میشه

اون آدرسی رو هم که گذاشتی(waiting.ir/armstrong) آدرس وبلاگ خودمه (اگه ببینی پائین صفحه ها نوشتم Majid4mi) که خودم آدرسش رو توی همین تایپیک چند دفعه گذاشته بودم.خسته نباشین!

و چون waiting.ir هم مجانی فضای زیادی میداد و هم از قالبش خوشم اومد اونجا وبلاگ زدم.
    و اگه می تونستین بفهمین که مطالب یه وب سایت به وبلاگ هیچ ربطی نداره خیلی خوب می شد!
    کلا" برای این طرز فکر شما خیلی متاسفم.

دوستان عزیز تصمیم گرفتم با وجود اینکه وقت واقعن ندارم اما به تمام این ادعاها پاسخ بدم در قالب یک پی دی اف

شما اگه لطف کنید با توجه به اینکه (واقعن)! وقت هم ندارید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخ مستند بدید بنده کل اون وبلاگ رو پاک میکنم.
    دوست دارم کامنت بعدی که در این تایپیک میبینم پاسخ مستند شما باشه.
    .................................................. ....

ایشون (
    Saeed Dz) بعد از کامنت بنده، کامنت خودش رو ویرایش کرد در حالی که من همون صفحه رو داشتم. کامنت خودشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    Last edited by majid4mi; 11-12-2012 at 21:46. دليل: تقلب Saeed Dz

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

الان دقیقاً مشکل چیه؟ مربع ها روی شیشه محافظ در جلو چاپ شدن و سایه ـشون افتاده روی لنز.

این اثر رو من بارها تجربه کرده و دیدم وقتی که مثلاً یه ذره کثیفی کمرنگ، روی شیشه محافظ لنز بشینه...

همه چیز دان و همه کاره ولی هیچ کاره؛ ثمره ی 2500 سال فرهنگ والای ایرانی

به صورت دوستانه به شما پیشنهاد میدم با یه پزشک مشورت کنید؛ چون به نظر میاد خیلی obsessed برخورد میکنید درباره این موضوع خاص. حرفم جدیه و برداشت توهین نکنید چون توهین اصولاً در رفتار من جای نداره و حرفام همیشه جدیه. خود دانید...

16. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •