تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 376 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

بازیکن های ارسنال جسه ی خیلی کوچیکی هم دارن اکثرا..............برعکس چلسی

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

وقتی حریفان می بینن که حریف بازی روان و زیبا و پاسکاری های ارسنال نمیشن رو به خشونت میارن.
    شاید آرسنال دو یا سه سال پیش خیلی روون بازی می کرد اما نمی تونیم بگیم آرسنال فصل پیش روون بازی می کرد مخصوصا جلوی تیم های بزرگ.جلوی چلسی رفت و برگشت خورد جلوی منچستر هم همینطور . چمپیونزلیگ هم جلوی بارسا معلوم نبود داره چی کار می کنه مخصوصا بازی برگشت که نه دفاع می کرد نه حمله.آرسنال تا وقتی توی فصل نقل و انتقالات دست به کارهای بزرگ نزنه هرسال اوضاعش بدتر از پارسالش می شود.فصل قبل هفته های آخر آرسنال داشت می جنگید برای کسب سهمیه چمپیونز لیگ در حالتی که سال های قبل در آن هفته ها برای قهرمانی می جنگید.نمی تونیم آرسنال فعلی رو با آرسنال سال های گذشته مقایسه کنیم!

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

فقط و فقط و فقط فرگوسن کبیر میتونه از بازیکنای مثل اسکولز و گیگز با این سن بازی بکشه باقی مثل فلتچر و امثالهم بماند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

شاید آرسنال دو یا سه سال پیش خیلی روون بازی می کرد اما نمی تونیم بگیم آرسنال فصل پیش روون بازی می کرد مخصوصا جلوی تیم های بزرگ.جلوی چلسی رفت و برگشت خورد جلوی منچستر هم همینطور . چمپیونزلیگ هم جلوی بارسا معلوم نبود داره چی کار می کنه مخصوصا بازی برگشت که نه دفاع می کرد نه حمله.آرسنال تا وقتی توی فصل نقل و انتقالات دست به کارهای بزرگ نزنه هرسال اوضاعش بدتر از پارسالش می شود.فصل قبل هفته های آخر آرسنال داشت می جنگید برای کسب سهمیه چمپیونز لیگ در حالتی که سال های قبل در آن هفته ها برای قهرمانی می جنگید.نمی تونیم آرسنال فعلی رو با آرسنال سال های گذشته مقایسه کنیم!
    قبول دارم که نسبت به ارسنال سال 2004 ضعیف شده اما فصل قبل خیلی خوب کار کرد.
    تیمی که خیلی ها فکر میکردن جز 4 تا نباشه اما سوم شد و حتی تا هفته های آخر مدعی بود.
    ارسنال فصل قبل واقعا روون بازی کرد و تا مراحل آخر لیگ قهرمانان هم رسید.جایی که نه رئال رفت و نه خیلی از تیم های بزرگ دیگه.
    تو بازی برگشت با بارسلونا فابرگاس ونپرسی گالاس ورمایلن روسیچکی آرشاوین دنیلسون ژورو نبودن.به نظر شما باید چطور بازی میکرد؟
    اگه اون احمق سیلوستره با مسی یکی به دو نمیکرد و همون نتیجه ده دقیقه پیدار میموند شاید حداقل مساوی میگرفتن.
    انقدر کمبود بازیکن داشت که سانیا به عنوان دفاع وسط بازی کرد.تا حالا کی سانیا دفاع وسط بوده؟
    فقط 5 ماه ون پرسی رو نداشت.ماه های اول سمیر نصری نبود و هیچ وقت مصدومین ارسنال کمتر از 5 بازیکن اصلی نبوده.
    منچستر سیتی با اون همه خرج و همچنین سرمایه گذاری های تاتنهام و لیورپول اما این ارسنال بود که سوم شد.
    کی گفته ارسنال هفته های آخر برای سهمیه می جنگید؟
    چند هفته ی آخر ارسنال میدونست که سوم میشه.تاتنها من سیتی و استون ویلا برای سهمیه چهارمی می جنگیدن.
    ----------------
    لیورپول چلسی از ترس نمیتونن ورزشگاه جدید بسازن اما ارسنال یکی از بهترین و مدرن ترین ورزشگاه ها رو ساخت اما همیشه چهارم بود و تا یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان حضور داشت.
    به این میگن مدیریت پول
    سال اولی که ارسنال ورزشگاه رو می ساخت بیشتر از 500 میلیون پاند بدهی داشتاما این مبلغ به کمتر از 100 میلیون رسیده(آمار هشت ماه پیش).
    ارسنال منطقی خرید میکنه و به جا.
    مثل بعضی تیم ها نیست که خرج های سنگین بکنه اونوقت بره از این ور و اونور وام بگیره.
    امسال ارسنال تقریبا شرایط مالیش در حدی بود که با بازیکنان اصلیش تمدید کرد و سعی در حفظ ستاره هاش داشت کاری که توی این 5 سال انجام نمیتونست بده.با این حال کوسیلنی رو خرید البته هزینه ی اون با فروش ادواردو کامل شد.
    گالاس سیلوستره سندروس مریدا کمپل از تیم رفتن بازیکنایی که آزاد بودند و پولی نصیب ارسنال نشد.
    آرسنال جز معدود باشگاه های دنیا هست که مدیریت بسیار قوی داره.
    همین تابستان بارسلونا چقدر برای ارسنال حاشیه درست کرد؟؟چندین بار همین تلویزیون ایران گفت که سسک به بارسا میره.چقدر حاشیه ساختن؟چقدر به ونگر توهین کردن؟اپویول ژاوی سرجیو بوسکیت پیکه اینیستا -داوید ویا راسل -لاپورتا چقدر در مورد فابرگاس حاشیه ساختن؟؟
    پویول و رینا لباس بارسلون رو تن فابرگاس نکردن؟؟؟؟ اما در عوض در روز اولی که سسک به لندن میاد مورد تشویق طرفداراش قرار میگیره.بگذریم که در اردوی تیم ملی اسپانیا چقدر رو مخ این پسر کار کردن.فابرگاسی که 4 سال از قردادش مونده.
    ارسنال رو به جوانگرایی آورد چون مجبور بود با این بدهی بسازه و مطمئنا هر مربی جز ونگر بالا سر این تیم بود نمیتونست ارسنال جز 8 تیم بکنه
    کی نصری سانگ دنیلسون فابرگاس آدبایور ورمایلن سانیا چاماخ بنتنر ولا رو میشناخت؟
    ایشالله وضعیت اقتصادی تیم بهبود پیدا کنه باز هم اوج میگیره.
    درثانی ارسنال همین الانش هم خیلی روون بازی میکنه.اگه توی بعضی بازیها امتیاز از دست میده به خاطر اینکه جوانمردانه بازی میکنه.همیشه تیمش رو به جلوست و بازیه بازی رو انجام میده.اگه توجه کرده باشید بیشتر گلهای خورده ارسنال روی سانت از جناحین -ضد حمله و همچنین سوتی دروازبانش هست.
    اگر این مصدومیت ها نبود مطمئن باشید ارسنال فصل قبل قهرمان بود

در کنار همه ی این مشکل ها ارسنال جز پیشتازان کمک های خیریه به موسسات مختلف هستش.کودکان سالمندان و ...
    تنها هواداران ارسنال در این فصل چیزی حدود 850 هزار پوند به یک بخشی از بیمارستان که مخصوص بیماری های ریوی کودکان بود کمک کردن.این فقط کمک هواداراش بود.
    به غیر از کمک های اصلی که باشگاه با فروش عروسک ها تبلیغات ها بازیهای خیریه انجام میداد.

Last edited by zimka_14162; 18-08-2010 at 20:22.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تو بازی برگشت با بارسلونا فابرگاس ونپرسی گالاس ورمایلن روسیچکی آرشاوین دنیلسون ژورو نبودن.به نظر شما باید چطور بازی میکرد؟
    مگه بازی رفت چه شکلی بازی کرد با همین بازیکن ها؟ نیمه اول رو با خوش شانسی گذروند . نیمه ای که انگار نه انگار آرسنال میزبانه.
    اگه اون احمق سیلوستره با مسی یکی به دو نمیکرد و همون نتیجه ده دقیقه پیدار میموند شاید حداقل مساوی میگرفتن.
    راجع به این جمله نمی دونم دیگه چی بگم
    ارسنال منطقی خرید میکنه و به جا.
    تا وقتی که اینجوری خرید می کنه فقط می تونه مدعی باشه برای همون سوم چهارمی !
    همین تابستان بارسلونا چقدر برای ارسنال حاشیه درست کرد؟؟چندین بار همین تلویزیون ایران گفت که سسک به بارسا میره.چقدر حاشیه ساختن؟چقدر به ونگر توهین کردن؟اپویول ژاوی سرجیو بوسکیت پیکه اینیستا -داوید ویا راسل -لاپورتا چقدر در مورد فابرگاس حاشیه ساختن؟؟
    اگر اینجوریه پس بهتره فصل نقل و انتقالات رو ببندن که هیچ حاشیه ای نداشته باشه کسی.بعدش هم خود فابرگاس چند بار گفت من دلم با بارساست اگر هم میومد جایی بهتر از نیمکت بارسا پیدا نمی کرد! بارسایی ها هم گفتن ونگر به زور نمی تونه بازیکنش رو نگه داره.این کجاش توهینه؟ شاید شما خیلی حساسید.
    ایشالله وضعیت اقتصادی تیم بهبود پیدا کنه باز هم اوج میگیره.
    آرسنال جز معدود باشگاه های دنیا هست که مدیریت بسیار قوی داره.
    دو جمله متناقض از شما!
    باز هم می گم این آرسنال جلوی تیم های بزرگ حرفی برای گفتن نخواهد داشت!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مگه بازی رفت چه شکلی بازی کرد با همین بازیکن ها؟ نیمه اول رو با خوش شانسی گذروند . نیمه ای که انگار نه انگار آرسنال میزبانه.
    هر تیمی روز بد داره و روز خوب داره.نیمه ی اول ارسنال واقعا شانس آورد خودمم قبول دارم.من نتیجه رو میدونستم اما وقتی داشتم بازی رو نگاه میکردم قلبم داشت وامیساد.
    اون روز روز بد ارسنال و روز خوب بارسلونا بود.
    ارسنال به رغم بازیکنان جوان و کم تجربه ی خودش نتایج بسیار خوبی گرفته.

راجع به این جمله نمی دونم دیگه چی بگم[/QUOTE]
    من مطمئنم که اگه اون سیلوستره احمق بازی نمیکرد و به جاش گالاس بود صد در صد اینجوری نمی باخت.توی اکثر گل ها سیلوستره مقصر بود.

تا وقتی که اینجوری خرید می کنه فقط می تونه مدعی باشه برای همون سوم چهارمی ![/QUOTE]

منم گفتم وقتی ارسنال توره و ادبایور رو از دست داد و به جاش فقط ورمایلن رو خرید.من خودم گفتم که احتمالا ارسنال به سختی چهارم بشه اما دیدیم که سوم شد.اما امسال با این وضع بره بازم همون دوم سوم هست اما با خرید یک مدافع و یک دروازبان دیگه در طول این دو هفته ای که از بازار باز مونده میتونه مدعی قهرمانی باشه

[/QUOTE]اگر اینجوریه پس بهتره فصل نقل و انتقالات رو ببندن که هیچ حاشیه ای نداشته باشه کسی.بعدش هم خود فابرگاس چند بار گفت من دلم با بارساست اگر هم میومد جایی بهتر از نیمکت بارسا پیدا نمی کرد! بارسایی ها هم گفتن ونگر به زور نمی تونه بازیکنش رو نگه داره.این کجاش توهینه؟ شاید شما خیلی حساسید.[/QUOTE]

درسته فابرگاس خودش مصاحبه کرده بود و گفت که بارسلونا رو دوست داره کسی منکر نمیشه اما فابرگاس آدم منطقی هستش گفت قلبم با بارسلوناست اما نمیتونم هواداری تیمم رو جایی که در آنجا فابرگاس شدم و ونگر که مثل پدرم میمونه رو ناراحت کنم.
    همه چیز رو واگذار کرد به آرسن ونگر
    اما قضیه ی شایعاتی که بارسلونا درست میکرد:
    سسک فابرگاس 4 سال با باشگاه قرارداد داشت و کاپیتان یک باشگاه بزرگ هستش.پس اگر تیمی قصد خریدش رو داره باید رسمی و از مجرای قانونی باشه جوری نباشه که جوسازی کنند، تمام هواداران ارسنال این تابستان بسیار نگران بودند و به شدت از بارسلونا و بازیکنان بارسلونا متنفر شدن.
    اصلا به بازیکنان بارسلونا ربطی نداره که هر روز بیان مصاحبه کنند و برای تیم ما حاشیه درست کنند.
    اما ارسنال فقط دو بار گفت نه.چون دوبار پیشنهادشون رسمی بود و هیچ حرف دیگری نزد به این میگن سنگینی و متانت.
    جواب ارسنال اینجوری بود: فابرگاس جز نقشه های بلند مدت ماست و به هیچ وجه حاضر به فروشش نیستیم و خیلی دوست داریم که در این مورد دیگر صحبت نشه.

در کل جوی که بارسلونا در تابستان درست کرد اصلا جو خوبی نبود و کاملا نامردی بود جوری که از احساسات یک نفر به نفع خودشون میخواستن استفاده کنند.
    وقتی چیگرنسکی 25 میلیون بخرند اونوقت سسک فابرگاس 29 میلیون ارزش داره؟؟؟؟
    یکی از مدیران باشگاه بارسلونا ونگر رو به روباه پیر مکار تشبیه کرده بود .آیا این درسته؟

[/QUOTE]
    دو جمله متناقض از شما!
    باز هم می گم این آرسنال جلوی تیم های بزرگ حرفی برای گفتن نخواهد داشت![/QUOTE]

ایشالله امسال تا حدودی جبران میکنه.

من توی دنیا فقط چند تا باشگاه رو قبول دارم
    یکی ارسنال بعدش منچستریونایتد و بایرمونیخ و چند تای دیگه.

منچستر یونایتد هم تیمی محترم هست با یک مربی بزرگ و فهمیده.درسته رقیبمون هست اما یک رقیب سالم و بی کلک.امسال هم خریدهای منطقی و خوبی داشت .فرگی هم خرج های بیخود نمیکنه حالا بماند که برباتوف رو یک کم گرون خرید.
    کاری به بقیه ی تیم ها ندارم.تقریبا 8 ساله که طرفدار ارسنال هستم.از منچستر بدم نمیاد اما چون رقیب هست دوست دارم خبرای بد در موردش بشنوم(منظور از خبرهای بد مصدومیت بازیکنانش و ... نیست .مثلا شکست هایی بخوره که توی اون مقطع ارسنال یا از منچستر جلو بیفته یا از قافله عقب نیفته)

------------
    یه چیز جالب در مورد خریدهای بارسلونا:
    تیمی که این فصل بدهکاره خریدهاش خیلی جالب بود: با یک قرارداد عجیب زلاتان را به نیوکمپ آورد.همه میدونند که اتوئو موثرتر بود.
    چیگرینسکی جوان رو با مبلغ 25 میلیون به بارسلون آوردن اما فصل بعد با 15 میلیون به همون باشگاه پس دادن
    الکساندر هلب رو تباه کردن
    Last edited by zimka_14162; 18-08-2010 at 23:29.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تیمی که این فصل بدهکاره خریدهاش خیلی جالب بود: با یک قرارداد عجیب زلاتان را به نیوکمپ آورد.همه میدونند که اتوئو موثرتر بود.
    از این جمله ی همه می دونند خیلی بدم میاد جدیدا هر کی می خواد حرفش رو ثابت کنه می گن همه می دونند! در خشش زلاتان در دو فصل پیش توی اینتر فوق العاده بود به راحتی اینتر رو قهرمان سری آ کرد. در همون فصل اتوئو بیش از پیش موقعیت خراب کرد و در حالی که 4 ، 5 گل از فورلان جلو بود به ناگه به خاطر هدر دادن موقعیت ها عقب افتاد.گواردیولا هم از اولش با اتوئو موافق نبود و با برنامه های اون سازگاری نداشت. و به خاطر در خشش زلاتان چه کسی بهتر از او برای نوک حمله ی بارسا.اما زلاتان ثابت کرد مهاجم سنگین و کند و قدرتی هست و سرعتش را نمی تواند با بازیکنان سریع بارسا هماهنگ کند و نتیجه نداد.

الکساندر هلب رو تباه کردن
    بازیکنی بازی می کنه توی بارسا که لیاقتش رو داشته باشه و گرنه جاش روی نیمکته.شاید این بازیکن ها واسه آرسنال و اشتوتگارت بازیکن های بزرگی باشن اما توی تیمی که مسی و ژاوی و اینیستا و ....بازی می کنند اینها جایی بهتر از نیمکت پیدا نخواهند کرد. اما پارسال که اینیستا سر بازی برگشت اینتر مصدوم بود خیلی ضرر کرد و مجبور بود با دو هافبک تقریبا دفاعی کیتا و بوسکتس و دو هافبک تهاجمی پدرو و ژاوی بازی کنه . چیزی که اصلا به بارسا نمی یومد و اگر بازیکنی مثل فابرگاس رو روی نیمکت داشت شاید وضع بهتری پیدا می کرد.باشگاه های بزرگی مثل بارسا و رئال و چلسی و منچستر و...نیاز دارند که نیمکت ارزشمندی داشته باشند چون خطر مصدومیت و محرومیت و تعداد بازی های زیاد همیشه تیم های این چنینی را تحت تاثیر قرار می ده.
    خواهشا با کمی دلیل و منطق بحث کنید.
    ممنون
    Last edited by Dr.FANOOS; 19-08-2010 at 01:56.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

امروز خبرگزاریهای فرانسه مخصوصا canal+ خبر از به توافق رسیدن سران باشگاه ارسنال با سویا بر سر اسکیلاچی دادند.گفته میشه که مبلغ این قرارداد 8 میلیون یورو هست.
    اسکیلاچی 30 ساله هست و 185 سانتی متر قد داره.
    با خرید این مدافع (اگه باز هم از طرف باشگاه ارسنال تکذیب نشه)مشکلات ارسنال در خط دفاعی تا حدود زیادی برطرف خواهد شد.
    فعلا ارسنال تنها کوسیلنی و ورمایلن را آماده دارند.ژورو هم مصدومه و معلوم نیست به بازی شنبه برابر بلک پول میرسد یا نه.
    Last edited by zimka_14162; 19-08-2010 at 11:36.

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

امروز خبرگزاریهای فرانسه مخصوصا canal+ خبر از به توافق رسیدن سران باشگاه ارسنال با سویا بر سر اسکیلاچی دادند.گفته میشه که مبلغ این قرارداد 8 میلیون یورو هست.
    اسکیلاچی 30 ساله هست و 185 سانتی متر قد داره.
    با خرید این مدافع (اگه باز هم از طرف باشگاه ارسنال تکذیب نشه)مشکلات ارسنال در خط دفاعی تا حدود زیادی برطرف خواهد شد.
    فعلا ارسنال تنها کوسیلنی و ورمایلن را آماده دارند.ژورو هم مصدومه و معلوم نیست به بازی شنبه برابر بلک پول میرسد یا نه.
    به نظرم اشتباهه.باید حداقل یه بازیکن 27 ساله میخریدن.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مانچینی، پاسخگوی انتقاد فرگوسن در مورد ولخرجی سیتی

سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد اخیرا در صحبتهایی به انتقاد از خریدهای گران قیمت سیتی در بازار نقل و انتقالات تابستانی پرداخته و اعلام کرده که سران سیتی " ولخرجی هایی به سبک کامیکازه" انجام می دهند. کامیکازه نام خلبانی ژاپنی است که در زمان جنگ جهانی، عمدا هواپیمایش را به مواضع دشمن کوبید. از همین رو نام این خلبان به عنوان صفتی برای تشریح "فداکاری و از جان گذشتگی به شیوه انتحاری" به کار می رود.

باخریداری جیمز میلنر، ستاره باشگاه استون ویلا و انتقالش به رختکن ایستلند، مبلغ خریدهای تابستانی سیتی به 130 میلیون پوند رسید و اکنون مانچینی،مربی ایتالیایی سیتی در صحبتهایی پاسخ انتقادات سرالکس را داده است.

او معتقد است که اظهارات فرگوسن در مورد خریدهای سیتی، به نحوی ریاکارانه است، چرا که یونایتد سالهای گذشته مبالغ هنگفتی را برای خریداری ستاره ها هزینه کرده بود.

مانچینی در صحبتهایی به میرر گفت:« تیمهای دیگری مثل یونایتد ، در گذشته پولهای زیادی خرج کرده اند و البته اشاره من به 10 یا 15 سال قبل نیست و منظورم یک ، دو یا سه سال گذشته است. این کاملا طبیعی است که اگر می خواهی بازیکن خوبی را به خدمت بگیری، باید پول خرج کنی ؛ این قانون بازار است.»

مانچو ادامه داد:« (حرفهای فرگوسن) برای من اهمیت چندانی ندارد.من به نظرات او احترام می گذارم ولی باز هم تکرار می کنم که یونایتد هم مثل منچسترسیتی در گذشته پولهای زیادی خرج کرده است.»

سیتی امیدهای فراوانی دارد تا بتواند در رقابتهای لیگ اروپا خوش بدرخشد ولی مانچینی در صحبتهایش اعلام کرد که تیمش هدف مهم دیگری را نیز دنبال می کندو آن هم حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپاست.

مانچو گفت:« رقابتهای لیگ اروپا، برای من، بازیکنانم و هواداران تیم بسیار مهم است. می دانیم که کار بسیار سختی را پیش رو داریم ولی این رقابت بزرگی برای باشگاه است.نمی دانم که آیا ما در جمع مدعیان هستیم یا نه.بازی اول همیشه بسیار دشوار است. تیمیسوارا پیش از این دو دیدار در لیگ اروپا و 4 دیدار در لیگ داخلی شان برگزار کرده ولی ماتنها دریک دیدار در لیگ برتر به میدان رفته ایم.»

سرمربی ایتالیایی سیتی در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« اکنون ما در 4 رقابت حاضریم و بسیار مهم است که سعی کنیم تا در تمام دیدارهایمان به پیروزی برسیم.ما نباید فکر کنیم که می توانیم در یک رقابت خوب باشیم و بقیه رقابتها را به دست فراموشی بسپاریم»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پیشنهاد سیمن به ونگر: مارک شوارتزر را بخرید

سایت گل- دیوید سیمن، دروازه بان اسطوره ای باشگاه آرسنال در صحبتهایی به آرسن ونگر پیشنهاد داده تا برای خریداری مارک شوارتزر، دروازه بان فولام وارد عمل شود.

به نظر می رسد که مسئولان آرسنال در پی نمایش نه چندان قابل قبول لوکاس فابیانکسی و مانوئل آلمونیا در بازار نقل و انتقالات تابستانی به دنبال دروازه با جدیدی هستند.نمایش فابیانسکی در رقابتهای فصل قبل آنچنان ضعیف بوده که هواداران آرسنال او را‘Lukasz Flappyhandski’ نامیده اند. عملکرد آلمونیا در جریان تساوی 1-1 تیمش مقابل لیورپول در هفته اول رقابتهای لیگ برتر، به شدت مورد انتقاد خیلی ها قرار گرفت.

سیمن که در طول 13 سال دروازه بان اصلی آرسنال بود، با اشاره به اینکه سران توپچی ها می بایست نهایت تلاش خود را در به خدمت گرفتن شوارز به کار بگیرند، در گفتگو با روزنامه سان انگلیس گفت:« آلمونیا و فابیانسکی در فصل قبل چندان خوب نبودند. هر دوی آنهادر دیدارهای مهم، اشتباهات زیادی داشتند که عملا به قیمت از دست رفتن شانس قهرمانی برای آرسنال تمام شد.»

سیمن ادامه داد:« این بدان معناست که اگر دروازه بان با کیفیتی مثل مارک شوارتزر در بازار نقل و انتقالات حاضر باشد، سران آرسنال می بایست به دنبال جذبش باشند. او بازیکن بزرگی است و حسابش را پس داده است و می تواند با مهار توپهای متعدد موجبات پیروزی تیم را فراهم آورد. او دروازه بانی در حدو اندازه های جهانی است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •