ببخشید دیر پست میدم..چون واسه خاطر امتحانا نمی شد کامل بیام......
رزولوشن god of war 1080 نیس اصلا رزولوشن این بازی 720 هستش.........لینک زیر یه لینک رسمی هست که رزولوشن native یا اصلی بازیها رو یا جزییات نوشته :
تعداد بازیهای درست وحسابی که native 1080 باشن(در کنسول) به تعداد انگشتان دست هستش......... .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اینا رو میان upscale می کنن مثلا 720 رو می کشنش می کنن 1080 که دیگه به اون نمیگن 1080p.......مثلا بازی gears2 خودش 1080 نبود 720 بود که upscale شده بود روی 1080............... .(این بحثو قبلا تو تاپیک ps3 هم کردم که اونجا به مذاقشون خوش نیومد)
unreal tornument - gears - shadow complex - bulletstormاین آقا کلا فکر کرده حالا 3 تا شاهکار دادهدیگه بقیه ح(هـ)الو ان ؟!
خیلی از بازیسازا با یه بازی که توش فقط باید دکمه بزنی به مقام استادی و شاهکاری رسیدن اونوقت این بنده خدا با این کارنامش نباید حرفش حجت باشه؟؟؟؟؟(ستاد حمایت از کلیف)
+
من کم کم نظرم داره در مورد این lanoire عوض میشه با اینکه از بازیهای راک استار متنفرم ولی این یکی خیلی نظرمو جلب کرده...فقط لطفا سند باکسش کنن خیلی بهتر از openworld کردنه........(به نظر من)
.
.
.
.